Kometa Brno – Salzburg 1:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
1:3 (0:0, 0:1, 1:2)
EC Red Bull Salzburg
Pondělí 29.01.2018, 15:00Extraliga staršího dorostu • 24. kolo
Partner:
     
    58:46
    Za napadaní Mnicha dostává trest 5+DKU Michal Kunc, na trestnou za něj míří Rašovský.
     
    58:10
    Necelé dvě minuty do konce, Kašpar na střídačce.
     
    57:20
    Kometa bude mít příležitost srovnat. Na dvě minuty za hákování míří na trestnou Jentzsch.
     
    49:21
    Střondala si za své výroky na adresu soupeře a rozhodčích vysloužil desetiminutový osobní trest.
     
    49:21
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Ve vlastním oslabení navyšují hosté svůj náskok. DENNIS LOBACH se dostal do samostatného úniku a střelou nad lapačku překonal Kašpara. Bez asistence.
     
    47:38
    Kometa bude mít šanci vyrovnat, na dvě minuty za podražení míří na trestnou Justin Schütz.
     
    45:27
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Autorem branky je TARO RICCARDO MARIO JENTZSCH, který využívá početní výhodu a posíla Salzburg zpátky do vedení. Bez asistence.
     
    43:46
    Dvě minuty za vysokou hůl si odpyká Vojtěch Střondala.
     
    42:10
    Mnich nesouhlasil se způsobem, jakým obdržel branku, a stěžoval si u rozhodčích. Obdržel desetiminutový osobní trest za nesportovní chování. Dvě minuty za téže provinění obdržela i hráčská lavice Salzburgu, na trestnou míří Vogt.
     
    42:10
    Kometa právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Po několika promarněných šancích se Kometa konečně dočkala a vstřelila gól. Své šikovné ruce opět ukázal VOJTĚCH STŘONDALA, který překonal Floriana Mnicha. Bez asistence.
     
    37:14
    Obrovská šance brněnských hokejistů! Po dobré souhře dostal Daniel Kowalczyk puk před odkrytou bránu, ale nedokázal ho zvednout dostatečně natolik, aby pro něj Mnich nestihl natáhnout svoji lapačku! Fantastický zákrok hostujícího gólmana.
     
    32:58
    Níže zmiňovaná akce navíc bude mít pro Kometu důsledky v podobě dvouminutového vyloučení Matěje Svobody, konkrétně za sekání.
     
    32:58
    Hokejisté Komety sice dostali puk za brankovou čáru, ovšem i s gólmanem. Před brankou se strhla hromadná strkanice, rozhodčí samozřejmě rozpažuje.
     
    31:23
    Kometa si zahraje další přesilovku, na dvě minuty za podražení míří na trestnou Edwin Schitz.
     
    29:25
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Salzburg otevírá skóre zápasu. Kotouč nejprve nahodil na bránu Constantin Vogt. Před Kašparem poté hned natřikrát dorážel NIKOLAI ELIS HEDE, který nakonec puk za brankovou čáru procpal. Brněnský gólman byla bez šance. Asistence: Constantin Vogt.
     
    27:30
    Velice pěknou akci teď předvedl Justin Schütz s Paulem Huberem. Schütz si prokličkoval mezi hráči Komety až do mezikruží, odkud přihrál Huberovi do předbrankového prostoru. Kašpar byl ale pohotový a se soupeřovým zakončením si poradil.
     
    23:32
    Kometa se bude muset bránit, na dvě minuty za sekání míří na trestnou Kowalczyk.
     
    17:24
    Nevyužitá gólovka i na druhé straně! Těsně před Kašparem ztečoval poskakující puk Vogt, brněnský gólman ale předvedl fantastický zákrok betonem!
     
    16:17
    Zatím největší šanci první třetiny měl Richard Zajíček! Šikovně vypíchl soupeři puk ve vlastním obranném pásmu, dojel až před Mnicha, jeho zakončení ale mířio úplně mimo bránu hostujícího brankáře.
     
    12:41
    Do samostatného úniku se dostal Justin Schütz, ve snaze ztížit mu zakončení ho Vojtěch Střondala podrazil a odsedí si za to dvě minuty.
     
    09:22
    Filip Varejcka za svůj faul míří do kabiny, pět minut za faul kolenem za něj odpyká Constantin Vogt.
     
    06:42
    Brněnští teď měli veliké štěstí! Nápor hostů skončil poskakujícím pukem v brankovišti, odkud ho baseballovou parádou dostal Daniel Kowalczyk.
     
    01:56
    Faulu v útočném pásmu se dopustil Edwin Schitz a odpyká si dvě minuty za držení.

    Adéla Hrabálková

    Branky a nahrávky: 43. Střondala – 30. Hede (Vogt), 46. Jentzsch, 50. Lobach


    HC Kometa Brno: Kašpar (Holata) – Věžník, Kowalczyk, Sedláček T., Mlčák, Sedláček J., Vašíček, Studený, Kučeřík – Popelka, Caha, Minárik, Svoboda, Meluzín, Střondala, Zajíček, Rašovský, Kavický, Dal Favero, Kunc (C), Kadlic.
    EC Red Bull Salzburg: Mnich (Kolarz) – Wirt, Pasanen, Hadamczik, Zündel, Alanov, Szuber – Schütz (C), Rebernig, Lindner, Lobach, Barinka, Varejcka, Schatz, Čermák, Hede, Vogt, Jentzsch, Huber, Dube.

    Rozhodčí: Čech – Reich, Měkýš
    bahis siteleri