Košice – Lipt. Mikuláš 2:1 (po pr.) | Zvolen – Nitra 3:2 (po pr.) | Trenčín – Poprad 2:1 (kon.)
Žilina – Banská Bystrica 1:2 (kon.) | Nové Zámky – Detva 1:4 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
1:4 (0:0, 0:3, 1:1)
HK Detva
sk Úterý 30.01.2018, 18:30Tipos Extraliga (SR) • 47. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas sa skončil víťazstvom Detvy. Hosťujúci hokejisti o ňom rozhodli v druhej tretine, keď boli maximálne efektívni a súperovi v krátkom časovom slede nastrieľali tri góly. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime. Ďakujeme za pozornosť a prajeme vám príjemný zvyšok večera. (20:59:09)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:51
    Detva dala gól!
    Nové Zámky odvolali brankára a hrali všestici, ale ani to im nepomohlo. MICHAL MURČEK oslabovkovým gólom do prázdnej bránky upravuje konečné skóre duelu. Asistencia: Ladislav Ščurko.
     
    59:31
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Martin Belluš – 2 min., držanie).
     
    59:00
    Začína sa posledná minúta. Nové Zámky sa nevedia usadiť v pásme a Baroš je stále v bránke. Zdá sa, že Detva smeruje k zisku troch bodov.
     
    58:36
    Novozámčania majú puk na svojich hokejkách za vlastnou bránkou a budú rozohrávať novú útočnú akciu. Baroš už chce ísť na striedačku, ale zatiaľ ho tréner nepovolal.
     
    57:54
    Hosťujúci Surovka dostal puk zo stredného pásma na zadný mantinel do svojho útočného pásma. Detva sa dobre bráni.
     
    57:33
    Novozámčania sa usadili v pásme po dobrom Novákovom nahodení, ale strela v ich podaní zatiaľ neprichádza.
     
    56:46
    Ščurko výrazne zrýchlil smerom do ľavého kruhu, odkiaľ nepríjemne strieľal, ale Baroš ostal na svojom mieste a puk vytesnil do bezpečia.
     
    56:28
    Hostia dostali zásluhou Macejka puk do útočnej tretiny, ale tam zahrali iba rukou, takže rozhodcovia hru prerušili a vhadzovať budú v strednom pásme.
     
    56:10
    Domáci sa vrátili do útočnej tretiny. Od modrej čiary strieľal Hruška, ale dorážky neprišli a skóre sa nemení.
     
    55:29
    Detva je späť v plnom počte. V rýchlej početnej nevýhode si dokonca vypracovala aj dobrú útočnú šancu, ale nevyužila ju.
     
    54:45
    Domáci si vytvorili súvislý tlak a pokúšajú sa o druhý gól. Spred bránky tearaz zakončoval po Škodovej prihrávke Varga, ale puk sa iba obtrel o konštrukciu za Hackettom.
     
    53:29
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Rastislav Gašpar – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku).
    53:14 Eduard ŠIMUN - 1:3
     
    53:14
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domácemu celku sa podarilo znížiť. Prudkú strelu od modrej čiary vyslal Fábry, no jeho pokus ešte nechytateľne tečoval EDUARD ŠIMUN a detviansky gólman prišiel o čisté konto. Asistencie: Branislav Fábry, Róbert Varga.
     
    52:57
    Vylúčený Milý sa vracia späť na ľadovú plochu. Detva pokračuje v plnom počt.e
     
    52:50
    Hosťujúci Surovka vystihol puk a dostal sa do samostatného njazdu! Puk mu trochu skákal na hokejke, ale aj tak z toho bola tvrdá strela, ale iba do hrude Baroša.
     
    52:20
    Novozámčania boli zastavení ofsajdom na útočnej modrej čiare. Hra sa prerušuje a pred nami sú záverečné sekundy domácej presilovky.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 54. Šimun (Fábry, Varga) – 29. Videlka (Murček), 31. Belluš (Kuklev), 32. Žilka (Milý, Gašpar), 60. Murček (Ščurko)


    HC MIKRON Nové Zámky: Baroš (Romančík) – A. Salija, Husák, Plášil, M. Novák, M. Jass, Hruška, Kuzma, Rehák – Škoda, Š. Novotný, Ró. Varga – Šille, Šimun, Zbořil – Fábry, L. Jurík, Hřebejk – Lorraine, Ondrušek, Saulietis
    HK Detva: Hackett (Nagy) – Kuklev, Ma. Chovan, Sládok, Šimon, Macejko, Vyskoč, Gachulinec, Fekiač – Sitnikov, Surovka, Belluš – Žilka, Gašpar, Milý – Ščurko, Murček, Videlka – Piačka, Surový, Jendroľ

    Rozhodčí: Novák, Goga – Krajčík, Tvrdoň
    thejrc.org