Slovinsko – Slovensko 2:7 (kon.)
konec
Slovinsko
2:7 (0:1, 1:2, 1:4)
Slovensko
sk Středa 31.01.2018, 16:00 • Športová hala Klokočina, Nitra • Kvalifikace mistrovství světa - muži
     
    Slovenskí florbaloví reprezentanti zvládli vstup do kvalifikačnej skupiny o postup na majstrovstvá sveta do Prahy, keď zdolali Slovinsko 7:2. Zverenci trénera Petra Koutného predviedli aktívny ofenzívny výkon, no v nasledujúcich dueloch sa budú musieť vyvarovať niekoľkých zbytočných chýb v defenzíve, ktoré si dnes "neodpustili". Za najlepších hráčov zápasu bolu vyhlásení Robert Košir, respektíve Ladislav Gál. Slovensko čaká už zajtra druhý zápas kvalifikačnej skupiny, keď ich súperom bude ďalší outsider, tentokrát Francúzsko. Aj pri online prenose z tohto duelu sa na vás teším, dnes vám však už prajem pekný zvyšok dňa! Dovidenia! (17:51:43)
     
    Koniec zápasu.
    59:45 Martin JOŠČÁK - 2:7
     
    59:45
    Slovensko dalo gól! To, čo Slovinci nevyužili, to sa podarilo slovenskému tímu. Loptičku vyviezol Michal Dudovič, dobre videl voľného MARTINA JOŠČÁKA a ten završuje skóre dnešného zápasu. Asistencia: Dudovič.
     
    59:27
    Petr Koutný na lavičke slovenského tímu sa v tejto chvíl dokonca prežehnal, keď sa Slováci dopustili ďalšej absolútne zbytočnej chyby, no Rastislav Mazák opäť skvelo zasahuje.
     
    58:34
    Marek Koščo sa odhodlal k ofenzívnemu výletu a zaujímavým technickým pokusom ohrozil Janiho Doleneca.
     
    57:58
    Michal Miške si v priebehu niekoľkých sekúnd zobral na svoje plecia až príliš veľké sústo, keď chcel individuálne prejsť cez trojicu súperov, no loptičku stratil. Slovinci však túto príležitosť využiť nedokázali.
    56:58 Ronald GAŠPARÍK - 2:6
     
    56:58
    Slovensko dalo gól! Slovinci otvorili hru, čo dokázala slovenská tretia formácia okolo Erika Moravčíka. Ladislav Gál pekne uvoľnil pri pravom mantineli RONALDA GAŠPARÍKA a ten po šiesty raz prekonáva Janiho Doleneca.
     
    56:11
    No tak v tejto chvíli sme mali znova obrovské šťastie, keď sa bezmocný Rastislav Mazák len obzrel, ako loptička z hokejky jedného zo Slovincov pristála na ľavej žrdke.
     
    55:33
    V slovenských radoch sa začína objavovať veľká nervozita, keď tentokrát pri štandardnej situácii Slovincov nepochopteľne zaspali a Rastislav Mazák mal čo robiť proti zakončeniu Anžeho Šnebergera.
     
    54:53
    Tak teraz sme mali obrovské šťastie! Veľké problémy mal Ľuboš Šefčík, ktorý prehral osobný súboj pred vlastnou bránkou a Blaž Kavčič na naše šťastie trafil len bočnú sieť. Proti jeho strele zasiahol Rastislav Mazák.
     
    54:12
    Martin Joščák stratil loptičku za vlastnou bránkou a Rastislav Mazák musel zachraňovať trojgólový náskok proti Gašperovi Trilerovi.
     
    53:18
    Dobrú prácu odviedol za slovinskou bránkou Erik Moravčík, ktorý vybojoval po dlhšom striedaní štandardnú situáciu a odchádza striedať.
    52:25 Robert KOŠIR - 2:5
     
    52:25
    Tím Slovinsko práve strelil gól! Loptičku si v stredovom kruhu zobral Robert Košir a peknou kľučkou prekabátil Rastislava Mazáka v slovenskej bránke. Slovinci tak ešte mierne dramatizujú posledných približne osem minút tretej tretiny.
    52:25 Trestné strieľanie
     
    52:25
    Tak teraz sa Ľuboš Šefčík zbytočne rozčuľuje smerom k jednému z rozhodcov, keď úplne jednoznačne zaťahoval ručnú brzdu proti unikajúcemu slovinskému útočníkovi. Nielenže pôjdu Slováci do štyroch, ale navyše budú mať Slovinci výhodu trestného strieľania.
     
    51:48
    Slováci znova stratili pomerne jasnú loptičku na súperovej polovici, Rastislav Mazák však dokázal zasiahnuť proti Anžemu Burnikovi.
     
    50:44
    Slovinský kouč sa ešte snaží ešte niečo vymyslieť, berú si totiž oddychový čas. Do konca tretej tretiny však zostáva už len niečo viac ako deväť minút.
     
    50:27
    Matúš Machara dnes už po niekoľkýkrát využil svoje veľmi dlhé ruky, keď v zdanlivo náročnom súboji za vlastnou bránkou dokázal od Anžeho Šnebergera pomerne jednoducho získať loptičku.
     
    49:24
    Lukáš Ujhelyi sa obtáčal okolo slovinskej bránky, tam ho však defenzíva súpera dokázala vytlačiť zo streleckej pozície a loptička končí mimo ihriska. Slováci pokračujú v tlaku.
     
    48:35
    Rastislav Mazák si pripísal ďalší zákrok, keď dokázal prikryť loptičku pred dobiedzaujúcim útočníkom Slovinska. Následne založil ďalšiu akciu Slovenska.
    47:39 Ladislav GÁL - 1:5
     
    47:39
    Slovensko dalo gól! Formácii okolo Erika Moravčíka dnešný zápas mimoriadne chutí, čo potvrdili aj tentokrát, keď najskôr síce prekombinovali rýchly protiútok, následne sa však loptička opäť odrazila loptička na slovenské hokejky a Patrik Bachan vyzval na ďalšie nechytateľné zakončenie LADISLAVA GÁLA. Asistencia: Bachan.
     
    46:32
    V tomto striedaní sme videli skôr sériu tvrdších osobných súbojov, z ktorých vyšiel dvakrát víťazne Filip Čonka-Skyba, príležitosť pre slovenský tí z toho však tentokrát nebola.
     
    45:54
    Martin Grlický našiel presnou prihrávkou Ľuboša Šefčíka, ktorý si následne vypýtal nedovolený zákrok od dvojice atakujúcich Slovincov.
     
    44:39
    Martin Joščák znova ponúkol skvelú prihrávku Pertrovi Nehilovi, ktorý však dnes stroskotal snáď už v tretej streleckej príležitosti. Skvelým spôsobom ho dokázal vychytať Jani Dolenec.
     
    44:08
    Zo štandardnej situácie nebezpečne pálil Michal Dudovič, následne však Slováci prepadli na ofenzívnej polovici a Matúš Machara musel zachraňovať situáciu proti Anžemu Šnebergerovi.
     
    43:40
    Po pomerne kostrbatom prechode Slovákov do ofenzívy prichádza prerušenie hry a zaujímavá štandardná situácia pre náš tím, ktorú vybojoval Ľuboš Koščo.
    42:39 Michal DUDOVIČ - 1:4
     
    42:39
    Slovensko dalo gól! Slováci odskakujú na rozdiel troch gólov. Loptičku vyviezol Martin Joščák, pekne našiel na ľavom krídle MICHALA DUDOVIČA, a ten to trafil skutočne parádne! Asistencia: Joščák.
     
    41:55
    Do veľkej príležitosti na skórovanie sa dostal aj kapitán Martin Joščák, ktorý zvolil pred gólmanom Dolenecom bekhendové zakončenie, s ktorým však neuspel.
     
    41:41
    Tak to je škoda. Martin Kubovič preniesol hru zľava doprava na Ladislava Gála, ten však loptičku netrafil úplne podľa svojich predstáv a tá tak doputovala mimo bránky Slovinska.
     
    40:49
    No tak tretia tretia sa začali poriadne zostra. Najskôr sa skvelou individuálnou robotou do nebezpečnej príležitosti z ľavej strany pretlačil Filip Čonka-Skyba a o pár sekúnd sa musel proti Robertovi Koširovi vytiahnuť Rastislav Mazák.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Zo strany slovenskej florbalovej reprezentácie to zatiaľ nie je taký suverénny výkon, aký sme očakávali, no napriek tomu Slováci vedú pred poslednou dvadsaťminútovkou nad húževnatým Slovinskom 3:1. Dvakrát sa v tejto tretine dokázal presadiť Martin Kubovič, zatiaľ jediný presný zásah súpera dosiahol Robert Košir. V poslednej tretine budú musieť Slovinci pravdepodobne mierne otvoriť svoju hru, ak chcú dnes pomýšľať na zisk aspoň jedného bodu. To by však slovenskému tímu mohlo vyhovovať. Tak verme, že sa v tretej tretine dočkáme ešte nejakých gólov v sieti dnes zatiaľ vynikajúco chytajúceho slovinského gólmana Janiho Doleneca.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:42
    Slováci sa, zdá sa, nepoučili z inkasovaného gólu a aj tentokrát dovolili Slovincom ohroziť Rastislava Mazáka, keď nepríjemne po rýchlom protiútoku pálil Anže Burnik.
     
    38:46
    Matúš Machara teraz využil svoje fyzické parametre, keď po svojej strate lopty natiahol svoje dlhé ruky a zozadu podporený Erikom Moravčíkom dokázal loptičku získať späť na svoju hokejku.
     
    37:47
    V týchto chvíľach tempo hry mierne stúplo a videli sme ofenzívnu snahu na oboch stranách. Slováci stroskotali za bránkou súpera, Rastislav Mazák si však už zákrok pripísať musel.
     
    36:56
    Tak Petrovi Nehilovi dnes zatiaľ nie je súdené skórovať. Aj tentokrát si dokázal pekne pripraviť streleckú pozíciu, následne však svojou technickou strelou trafil len Blaža Kavčiča.
    35:59 Martin KUBOVIČ - 1:3
     
    35:59
    Slovensko dalo gól! Už som chcel znova napísať, ako skvelo takticky dnes zatiaľ pracuje slovinská defenzíva. Tá však pri štandardnej situácii Slovákov z ofenzívneho rohu zabudla na MARTINA KUBOVIČA, a ten absolútne nikým nekrytý vracia Slovensku dvojgólvý náskok. Asistencia: Moravčík.
     
    34:40
    Lukáš Ujhelyi sa snažil po výjazde spoza bránky Slovinska preniesť hru na Filipa Čonku-Skybu, aj túto kombináciu Slovákov však slovinská defenzíva vystihla.
     
    33:40
    Ronald Gašparík napravil menšiu chybu Michala Miškeho, následne sa pokúsil vyslať do príležitosti Petra Nehilu, loptička však na slovenského krídelníka neprešla.
     
    32:38
    Tak to snáď nie je možné! Slovinci pretaktizovali štandardnú situáciu, Martin Kubovič vyslal do samostatného nájazdu Ladislava Gála, Jani Dolenec však predviedol fantastický zákrok!
    31:52 Robert KOŠIR - 1:2
     
    31:52
    Tím Slovinsko práve strelil gól! Už po niekoľký raz sa v slovisnkej defenzíve objavilo menšie okno, keď sa na útočnej polovici zabudol Marek Koščo. Na jeho strane sa ocitol úplne voľný ROBERT KOŠIR prepálil Rastislava Mazáka. Asistencia: Pustavrh.
     
    31:15
    Lukáš Ujhelyi veľmi rýchlo preniesol ťažisko hry na slovinskú polovicu, kde však o loptičku prišiel Filip Čonka-Skyba. Napriek tomu Slováci zostávajú pri loptičke.
     
    30:35
    No a Slováci mohli odskočiť na rozdiel troch gólov. Kapitán Martin Joščák však napálil loptičku len do Janiho Doleneca.
    30:11 Martin KUBOVIČ - 0:2
     
    30:11
    Slovensko dalo gól! Tak toto bola paráda! Ladislav Gál skvelým spôsobom preniesol hru doľava na MARTINA KUBOVIČA, ktorý nič nevymýšľal a poriadnou delovkou prepálil slovinského brankára! Asistencia: Gál.
     
    29:45
    Už len pár sekúnd nás delí od polovice zápasu a treba povedať, že favorizovaní Slováci majú zatiaľ mimoriadne veľké problémy s aktívnym napádaním súperov.
     
    28:44
    Vynikajúci Rastislav Mazák! Slováci prepadli pri svojej zdĺhavej rozohrávke a dvojica slovinských florbalistov sa vyrútila do rýchleho protiútoku. Gólman Slovenska však predviedol mimoriadne náročný a kvalitný zákrok.
     
    27:55
    Slováci sú síce usadení na polovici súpera, ani Lukáš Ujhelyi, ani Filip Čonka-Skyba sa však zatiaľ k strele v tomto striedaní nedostali.
     
    26:50
    No tak v týchto chvíľach sledujeme znova mimoriadne aktívne napádanie zo strany slovinských florbalistov, ktorí robia svojou aktivitou v hre bez lopty aj našu najúdernejšiu formáciu s centrom Martinom Joščákom.
     
    25:50
    Patrik Bachan napriahol z pomernej úctyhodnej vzdialenosti, loptička sa zaujímavo odrážala. Bohužiaľ pre slovenský tím, napokon doskákala mimo bránky Janiho Doleneca.
     
    24:47
    Lukáš Ujehlyi sa teraz dostal do miernych problémov, keď ho slovinskí útočníci vytlačili až do rohu na vlastnej polovici a následne dokonca musel zasahovať Rastislav Mazák.
     
    23:38
    Vyzerá to tak, že Slováci nevstúpili do druhej tretiny v najlepšom rozpoložení, keď už niekoľkokrát sme videli ako obrancovia na poslednú chvíľu "hasili" nebezpečenstvo protiútoku súpera. Tentokrát to bol Michal Miške, ktorý naprával vlastnú chybu z polovice Slovincov.
     
    22:37
    Luka Časar zatiaľ jednoznačne potvrdzuje svoju úlohu najväčšej hviezdy slovinského výberu, keď tentokrát dostal za bránkou Rastislava Mazáka do miernych problémov Matúša Macharu.
     
    21:37
    V týchto chvíľach sa už hrá v plnom počte a dokonca Slovinci prešli do protiútoku, kde si dokázali vybojovať štandardnú situáciu. Po strele od Luku Časara sa však našťastie loptička odrazila na slovenské hokejky.
     
    20:56
    Pekná kombinácia slovenského tímu, ktorú napokon zakončoval Lukáš Ujhelyi. Jani Dolenec však dnes zatiaľ predvádza takmer bezcjybný výkon.
     
    20:18
    Slováci začali druhú tretinu v presilovej hre. Prvú kombináciu Slovinci dokázali prerušiť, keď vytlačili Martina Joščáka až mimo mantiel. Slovenskí florbalisti však zostávajú pri loptičke.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Slovenskí florbalisti zatiaľ vo svojom úvodnom vystúpení v kvalifikačnej skupine o postup na majstrovstvá sveta do Česka vyhrávajú po prvej tretine nad Slovinskom tesne 1:0, keď skóre zápasu otvoril už v 6. minúte krásnou strelou Ladislav Gál. Slováci sú zatiaľ jednoznačne lepším tímom, slovinský gólman Jani Dolenec však drží svoj tím v hre o prekvapivý výsledok. Tak verme, že sa slovenskí reprezentanti v druhej tretine navýšia svoj náskok a spravia dôležitý krok k víťazstvu v dnešnom stretnutí.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:58
    Slovákom však skrátená presilová hra v závere prvej tretiny príliš nevyšla, o jedinú strelu sa krátko pred prvou sirénou pokúsil Michal Dudovič.
     
    19:21
    Vynikajúca práca Michala Miškeho. Ten najskôr zrušil črtajúci sa protiútok Slovincov, aby následne vyviezol loptičku až za slovinskú bránku, kde ho v snahe zastaviť musel faulovať Blaž Kavčič. Slovensko si tak v závere prvej tretiny zahrá presilovú hru.
     
    18:16
    V defenzíve Slovákov sa predsa len začínajú objavovať menšie okienka, tentokrát si však situáciu dobre postrážil brankár Rastislav Mazák, ktorý zastavil prihrávku pred svoje bránkoviska, ktorá mala nájsť Anžeho Burnika.
     
    17:49
    Patrik Bachan sa teraz dostal do miernych problémov, našťasite pre Slovákov mu však pomohli taktickou chybou Slovinci, ktorí nášho obrancu vo dvojici v súboji na osi ihriska nedovolene atakovali.
     
    16:55
    Ďalšia obrovská možnosť Slovenska. Martin Grlický výborne vyzval na strelu Lukáša Ujhelyiho, ktorý však z tesnej blízkosti netriafa slovinskú bránku!
     
    15:49
    Obrovské príležitosti na oboch stranách! Najskôr nebezpečne z prvej pálil na Rastislava Mazáka kto iný, ako Luka Časar a následne trestuhodne svoj nájazd na Janiho Doleneca zahodil Peter Nehila!
     
    14:48
    No tak v týchto chvíľach zápas tak trochu stratil tempo, keď ani Slováci sa nedokázali na ofenzívnej opolovici presadiť, hra je prerušená a rozohrávať tak budú slovinskí florbalisti.
     
    13:45
    Tak v týchto chvíľach nechali slovenskí florbalisti opäť hrať súperov, Slovinci však ani tentokrát nedokázali vymyslieť nič nebezpečné a znova tak majú loptičku zverenci Petra Koutného.
     
    12:58
    Skvelú robotu teraz vpredu odviedol Michal Dudovič, ktorý sa uvoľnil od slovinského beka a nabil dvakrát Petrovi Nehilovi. Ten napokon neuspel proti brankárovi Dolenecovi ani nadvakrát.
     
    12:17
    Slovenskí útočníci sa teraz pri bránení kombinácie súpera nechali vylákať a všetko v poslednej chvíli zachraňoval pred Jakom Kumpom Michal Miške.
     
    11:06
    Martin Grlický vybojoval loptičku na slovenské hokejky, nabil Filipovi Čonkovi-Skybovi, ktorý však neuspel svojou tvrdou strelou proti Janimu Dolenecovi.
     
    10:35
    Slovinskí florbalisti začali zápas pomerne nebojácne, slovenská defenzíva im však toho do týchto chvíľ zatiaľ veľa nedovolila.
     
    9:58
    Skvelá práca Ronalda Gašparíka, ktorý vyviezol loptičku až na polovicu súperov a skvelým spôsobom nabil Michalovi Dudovičovi, ktorý poriadnym projektilom preveril Janiho Doleneca.
     
    9:07
    Ani tentokrát sa Rastislav Mazák nepripísal žiadny náročný zákrok. Luka Časar si od ľavého mantinelu na os ihriska povodil dvojicu slovenských florbalistov, následne však bránku netrafil.
     
    8:32
    Ladislav Gál napádal rozohrávku súpera, vybojoval loptičku pre Martina Kuboviča, ten však tentokrát bránku Janiho Doleneca minul.
     
    8:15
    Loptička tentokrát opustila ihrisko už za bránkou Slovinska potom, čo ju na ihrisku nezachytil Lukáš Ujhelyi.
     
    7:49
    Slovinci sa snažia niečo vymyslieť v ofenzíve, proti Lukovi Časarovi za bránkou Rastislava Mazáka zapracoval Matúš Machara. Rozohrávať však bude súper.
     
    7:03
    Tretia formácia Slovákov sa presunula do ofenzívy, najskôr nebezpečne strieľal Michal Dudovič a následne skryl strelu za slovinského obrancu Michal Miške.
     
    6:20
    Slovinci chceli hneď po inkasovaní úvodného gólu zápasu zareagovať, v defenzíve to však dvojica Michal Miške-Ronald Gašparík zvládla s veľkým prehľadom.
    5:31 Ladislav Gál - 0:1
     
    5:31
    Slovensko dalo gól! Toto sme potrebovali. Slováci sa dostávajú do rýchleho vedenia, keď sa nádhernou strelou do pravého horného rohu od mantinelu presadil LADISLAV GÁL. Asistencia: Machara.
     
    4:45
    Prvá formácia Slovenska sa v tomto striedaní dostala do dvoch náznakov streleckých príležitostí, najskôr si však Martin Grlický nespracoval prihrávku Lukáša Ujhelyiho a následne sa k strele nedostal ani Filip Čonka-Skyba.
     
    3:11
    Slováci sa síce usadili na polovici súperov, Slovinci však zatiaľ vynikajúco bránia svoj predbránkový priestor a do týchto chvíľ nepustili na svojho brankára Janiho Doleneca žiadnu nebezpečnú loptičku.
     
    2:20
    Ladislav Gál vyhral súboj v ofenzívnom pravom rohu, následne však neuspel v súboji s jedným zo slovinských obrancov a loptičku stratil.
     
    1:21
    Luka Časar sa prebíjal popri ľavom mantineli, kde však stroskotal, loptička preskočila za mantinel, a tak bude môcť rozohrávať obranca slovenskej druhej formácie Patrik Bachan.
     
    0:27
    Úvodný útok zápasu podnikli Slovinci, v defenzíve však veľmi dobre zapracoval Ľuboš Šefčík, ktorý získal loptičku na svoju hokejku za bránkou Rastislava Mazáka a následne odišiel striedať.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Obidva tímy už sú na hracej ploche. Vypočujeme si hymny oboch krajín, predstavíme si otváracie formácie a zápas sa môže začať!
     
    Úvodné zostavy:

    Slovinsko: Dolenec (Bernik) – Pustavrh, Kavčič, Časar, Košir, Burnik – Mesec, Vehovec, Triler, Šneberger, Bizjak – Bohinc, Kump, Peklaj, Tomc, Oblak – Ržek, Kožuh

    Slovensko: Mazák (Turiak) – Šefčík, Koščo, Grlický, Ujhelyi, Čonka-Skyba – Bachan, Machara, Moravčík, Kubovič, Gál – Miške, Gašparík, Joščák, Dudovič, Nehila – Laštík, Reguly, Mráz

    Rozhodca: Janne Sjögren, Thomas Ellis (obaja Fínsko).
     
    Vážení fanúšikovia!
    Slovenská mužská florbalová reprezentácia zabojuje od dnes do nedele v kvalifikačnej skupine v Nitre o postup na decembrové majstrovstvá sveta do Prahy. Prvým súperom slovenského výberu bude Slovinsko. Stretnutie sa začína o 16:00.

    SLOVINSKO

    Slovinská florbalová reprezentácia sa vo svetovom rebríčku IFF momentálne nachádza až na 24. priečke a bude tak patriť k outsiderom tejto kvalifikačnej skupiny. Na majstrovstvách sa ešte nikdy v histórii nepredstavili. K najzaujímavejším menám v nominácii hlavného trénera Gorazda Tomca by mali patriť legionári z Česka – Robi Košir a Luka Časar z ACEMA Sparta Praha a Anžbe Šneberger z TJ SKV Praha. Zvyšných 16 hráčov pôsobí v domácej súťaži.

    Nominácia Slovinska: Jani Dolenec, Jaka Bernik (brankári), Sašo Bizjak, Anže Burnik, Tilen Vehovec, Simon Ržek, Blaž Kavčič, Tadej Kožuh, Luka Peklaj, Lovro Oblak, Robi Košir, Tevž Bohinc, Blaž Tomc, Miha Pustavrh, Anže Šneberger, Jaka Kump, Luka Časar, Matej Mesec, Gašper Triler

    SLOVENSKO

    Slovenskí florbalisti zabojujú v týchto dňoch o svoju štvrtú účasť na záverečnom turnaji majstrovstiev sveta. Doposiaľ najlepší výsledok dosiahli hneď pri svojej premiére, keď vo švajčiarskych mestách Bern a Zürich obsadili konečné 8. miesto. Na poslednom šampionáte v Lotyšsku Slováci skončili na 9. priečke. Tréner Petr Koutný so svojim asistentom Jánom Purcom nominoval viaceré tradičné opory na čele s Michalom Dudovičom, Martinom Kubovičom a Martinom Joščákom. V pôvodnom menoslove bol aj kapitán Lukáš Řezanina, ten sa však vo finále Českého pohára pri návrate do „svojich“ Vítkovíc zranil a napokon s ním tréner Koutný počítať nemôže. Nahradil ho obranca aktuálneho lídra extraligy z Nižnej Patrik Bachan. Ten je jedným z kvarteta zástupcom prekvapenia tohto ročníka najvyššej slovenskej súťaže.

    Nominácia Slovenska: MAZÁK Rastislav (FbC Panters Praha, CZE), TURIAK Rudolf (FK Orel Telnice, CZE) – brankári, KOŠČO Marek (AC Sparta Praha, CZE), ŠEFČÍK Ľuboš (FbŠ Bohemians Praha, CZE), LAŠTÍK Lukáš (TJ A-FbO Nižná), MACHARA Matúš (FBK AS Trenčín), MORAVČÍK Erik (FBC Ostrava, CZE), MIŠKE Michal (FBC Ostrava, CZE), BACHAN Patrik (TJ A-FbO Nižná), UJHELYI Lukáš (AC Sparta Praha, CZE), GRLICKÝ Martin (Bulldogs Brno, CZE), ČONKA-SKYBA Filip (FBC Ostrava, CZE), DUDOVIČ Michal (SV Wiler-Ersigen, SUI), JOŠČÁK Martin (FBC Mikuláš Prešov), NEHILA Peter (Tatran Střešovice, CZE), REGULY Tomáš (TJ A-FbO Nižná), GÁL Ladislav (1. SC Vítkovice, CZE), KUBOVIČ Martin (Tsunami Záhorská Bystrica), GAŠPARÍK Ronald (Tatran Střešovice, CZE), MRÁZ Lukáš (Bulldogs Brno, CZE)
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.

    Jakub Kocourek

    Branky a nahrávky: 32. Košir (Pustavrh), 53. Košir (TS) – 6. Gál (Machara), 31. Kubovič (Gál), 36. Kubovič (Moravčík), 43. Dudovič (Joščák), 48. Gál (Bachan), 57. Gašparík (Gál), 60. Joščák (Dudovič)


    Slovinsko: Dolenec (Bernik) – Pustavrh, Kavčič, Časar, Košir, Burnik – Mesec, Vehovec, Triler, Šneberger, Bizjak – Bohinc, Kump, Peklaj, Tomc, Oblak – Ržek, Kožuh
    Slovensko: Mazák (Turiak) – Šefčík, Koščo, Grlický, Ujhelyi, Čonka-Skyba – Bachan, Machara, Moravčík, Kubovič, Gál – Miške, Gašparík, Joščák, Dudovič, Nehila – Laštík, Reguly, Mráz

    Rozhodčí: Janne Sjögren, Thomas Ellis (obaja Fínsko)
    bahis siteleri