Marseille – Méty 6:3 (kon.)
konec
Olympique Marseille
6:3 (3:0)
FC Méty
Pátek 02.02.2018, 20:45 • Stade Vélodrome, Marseille • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany vše. Přeji hezký zbytek pátečního večera a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit zase na shledanou. (22:40:42)
     
    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 10:8. Střely mimo: 7:5. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 9:17.
     
    Je dobojováno. Neuvěřitelná přestřelka se zastavila na devíti gólech. Hosté, přesto, že vsítili na hřišti soupeře tři branky, nebodovali. Domácí totiž konto Mét zatížili hned šestkrát a v krásném zápase berou tři body. Hostům ale nelze upřít snaha, i za velmi nepříznivého stavu útočili nadále a snažili se o korekce skóre.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Ještě přichází volný přímý kop pro hosty, Rami ale vyskočil dost vysoko, aby balón zachytil a poslal do bezpečí. Nyní jdou ještě do útoku domácí hráči.
    90. Ibrahima NIANE - 6:3
     
    90
    Tým Méty právě vstřelil branku!
    Ještě nekončíme. Hosté se dostali do další pěkné šance, poté dostal přihrávku přímo na hlavu IBRAHIMA NIANE a ten míč umístil za záda Mandandy – 6:3. Asistence: Iván Balliu.
     
    90
    Nastavovat se budou ještě tři minuty navíc.
     
    90
    Mitroglu si nabíhal na vzdušný centr, nakonec se ale u něho zjevil obránce Mét a hrozbu v podobě další trefy tak odvrátil.
     
    89
    Míč, který se snesl do pokutového území doskočil Mandjeck a odkopl ho do bezpečí. Poté se na druhé straně dostal do zakončení Niane, ale balón poslal jen těsně vedle pravé tyče domácího brankáře.
     
    88
    Ještě domácí vybojovali další rohový kop, který rozehraje Payet.
     
    86
    Oba celky stále nemají dost a na obou stranách byly k vidění další šance. Tentokráte byli ale oba brankáři pozorní a neinkasovali.
    84. Florent MOLLET - 6:2
     
    84
    Tým Méty právě vstřelil branku!
    No to jsou věci, které se dějí na stadionu v Marseille. Hosté ještě přidávají další branku v této ofenzivní smršti a v zápase jsme už viděli osm přesných tref. Nyní se podruhé v utkání prosadil FLORENT MOLLET, jenž poslal míč přes padajícího Mandandu a ještě zkorigoval stav utkání – 6:2. Asistence: Danijel Milićević.
     
    83
    Dimitri Payet málem vysunul nabíhajícího Mitroglua, který už se s míčem chtěl dostat před hostující branku, v poslední chvíli ho ale zastavil jeden z obránců Mét a poslal míč na opačnou stranu.
     
    82
    Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Nolan Roux, přichází Ibrahima Niane.
     
    81
    Mitroglu se ocitl na rohu velkého vápna, snažil se o střelu z otočky, ale upadl a rázem tak bylo po další akci domácího celku.
     
    80
    Jdeme do poslední desetiminutovky tohoto velmi atraktivního utkání, které oko diváka rozhodně nenudí. K vidění bylo už sedm branek a to ještě zápas není u konce.

    Vendula Zdražilová

    Branky: 6. M. Sanson (Germain), 9. Thauvin (M. Sanson), 44. Thauvin, 50. Germain (Thauvin), 56. Thauvin (Payet), 75. Mitroglu (Payet) – 73. Mollet, 84. Mollet (Milićević), 90. Niane (Balliu)

    Karty:   44. B. Sarr (OMA)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 10:8. Střely mimo: 7:5. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 9:17.
    Olympique Marseille: Mandanda – B. Sarr (60. Bedimo), Rami, Rolando, Sakaj – Anguissa, Gustavo – Thauvin (78. Maxime López), M. Sanson (69. Mitroglu), Payet (C) – Germain.
    Náhradníci: Pelé – Abdennour, Bedimo, Maxime López, Ocampos, N'Jie, Mitroglu.

    FC Méty: Kawašima – Rivierez, Diagné, Niakhaté, J. Palmieri – Cohade (C) (64. Balliu), Mandjeck – Mollet, Milićević, Roux (82. Niane) – Rivière (72. Boulaya).
    Náhradníci: Beunardeau – Lempereur, Selimovic, Balliu, Boulaya, Poblete, Niane.

    Rozhodčí: Thual – Lombard, Grosbost

    Diváci: 32 745
    ocianews.com