Skalica – Nové Zámky B 12:0 (kon.) | Trnava – Osmos Bratislava 6:5 (kon.) | Michalovce – Pov. Bystrica 5:3 (kon.)
Topoľčany – Dubnica 2:4 (kon.) | Prešov – Spišská N. Ves 3:0 (kon.)
konec
HK Gladiators Trnava
6:5 (1:2, 1:1, 4:2)
HC Osmos Bratislava
sk Pátek 02.02.2018, 17:00 • Zimný štadión, Trnava • 1. liga (SR) • 43. kolo
Partner:
     
    Posledná tretina stretnutia medzi HK Gladiators Trnava a HC Osmos Bratislava priniesla hokej fantastickej úrovne. Tímy sa striedali vo vedení, videli sme celkovo až šesť gólov a domácemu celku sa napokon podarilo otočiť nepriaznivý vývoj stretnutia na svoju stranu. V záverečnej dvadsaťminútovke skórovali Trnavčania až štyrikrát, keď sa do streleckej listiny zapísali Belskiy, Šúry, Keleši a v poslednej minúte stretnutia aj napokon víťazným gólom Čunderlík. Za Bratislavu v tretej tretine skórovali len Mlynčár s Guothom, a tak hostia vedenie po úvodných dvoch tretinách udržať nedokázali. Z bláznivého zápasu tak víťazne vyšli domáci Trnavčania. S týmto konštatovaním sa s vami lúčim a prajem vám pekný zvyšok večera! (19:07:57)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:58
    Absolútny záver zápasu však zvládajú trnavskí hokejisti takticky skvelo a dnes si tak napokon pripíšu cenné víťazstvo.
     
    59:46
    Hráči z Bratislavy sa ešte snažia s nepriaznivým výsledkom niečo urobiť. Teraz na to budú mať asi poslednú príležitosť, keď získali vhadzovanie v útočnom pásme. Hosťujúci kouč sa povolal z bránky na striedačku Mateja Megu a Osmos tak hrá v šestici.
     
    59:19
    Trnava dala gól!
    Hokej bez obrany pokračoval a v poslednej minúte riadnej hracej doby sa do vedenia dostávajú Trnavčania. Filip Novák po vyhratom vhadzovaní Bratislavčanov v útočnom pásme nastrelil len jedného zo súperov, domáci preniesli hru na opačnú stranu klziska, kde sa napokon po delovke od modrej čiary presadil MARTIN ČUNDERLÍK. Asistencia: Mrava.
     
    58:58
    Obrovské štastie na strane trnavského tímu! Domáca defenzíva absolútne zabudla na Nina Ondrisa, ktorý sa ocitol po prihrávke od Patrika Kratochvílu úplne sám pred brankárom Brucháčom, no puk si spracovať nedokázal.
     
    58:17
    Bratislavčania prechádzali útočným pásmom, po zásahu jedného z trnavských obrancov však puk skončil na tribúne, a tak je hra prerušená.
     
    57:10
    V týchto momentoch to vyzerá, akoby obemužstvá zabudli na defenzívu a obaja brankári majú čo robiť. Takíto hokej sa musí hŕstke fanúšikov an trnavskom zimnom štadióne páčiť.
     
    56:11
    Skvelé tempo zápasu v tretej tretine pokračuje. No treba povedať, že Michalovi Šalkovi sa dnes snáď o brankárovi Petrovi Brucháčovi bude snáď aj snívať. Útočník Osmosu znova stroskotal na skvelom gólmanovi domácich.
     
    55:14
    Trnava dala gól!
    Tak toto je skutočne neuveriteľné. Potom, čo sa jeden z rozhodcov "upískol" prišiel ďalší protitútok domáceho tímu, ktorý sa už síce gólom skončil, no arbitri dnešného stretnutia sa ho rozhodli neuznať. Vhadzovalo sa však v obrannom pásme Bratislavy. Trnavčania vyhrali buly a napokon sa dočkali vyrovnania, keď sa delovkou od modrej čiary presadil ALEXANDER KELEŠI. Asistencie: Baránek, Mrava.
     
    54:46
    Veľká škoda pre domáci tím. Od modrej čiary nahadzoval puk Boris Žilinský, keď sa ozval hvizd jedného z rozhodcov. Ten sa však trochu unáhlil, keďže pri dorážke Frederika Šúryho Matej Mega ešte puk vo svojej moci nemal.
     
    54:05
    Teraz opäť neboli domáci ďaleko od inkasovania šiesteho gólu zápasu, keď skvelý Peter Brucháč opäť rozosmutnil Filipa Nováka.
     
    53:46
    Práve sa ukauzuje, aký je hokej vrtkavý. Ešte pred pár desiatkami sekúnd boli na koni domáci hokejisti, po inkasovaní dvoch gólov v krátkom časovom slede však spadli na psychické dno a momentálne majú problém založiť vôbec nejakú kombináciu vo vlastnom obrannom pásme.
     
    52:40
    No a nebyť teaz pohotovej lapačky brankára Brucháča proti zakončeniu Nina Ondrisa, Bratislavčania by odskočili už do dvojgólového vedenia.
     
    52:19
    Osmos Bratislava práve strelil gól!
    Skvelý hokej v tretej tretine pokračuje. Hráči Osmosu sa usadili v útočnom pásme, Trnavčania bránili len tieňovo, čo napokon po prihrávke z rohu ihriska využil na tvrdú a presnú strelu MICHAL GUOTH. Asistencie: Bednarič, Čech.
     
    51:14
    Osmos Bratislava práve strelil gól!
    Tak toto bolo obrovské nedorozumenie v hre Trnavčanov. Útočníci tretej formácie odišli striedať, Alexander Keleši s Marcom Kormúthom sa nedohodli, kto pôjde za bránku, a tak sa úplne sám pred brankárom Brucháčom ocitol FILIP MLYNČÁR, ktorý bez problémov prepálil trnavského gólmana. Asistencie: Krajč, Mucha.
     
    50:24
    Na oapčnej strane bol aktívny útok na čele s Filipom Novákom. Peter Brucháč najskôr zastavil strelu Patrika Danišovského a následne už musel prerušiť hru po zakončení z tesnej blízkosti z hokejky spomínaného centra Filipa Nováka.
     
    49:30
    Zdá sa, že v závere zápasu majú o niečo viac fyzických síl domáci hokejisti, ktorým sa darí držať v útočnom pásme. Ich ďalší pobyt pred brankárom Megom zakončil tvrdou strelou do lapačky brankára hostí Luboš Brzák.
     
    48:45
    Peter Brucháč sa dnes rozchytal k fantastickému výkonu, keď tentokrát obral o vyrovnávajúci gól ďalším skvelým zákrokom Patricka Brodeka!
     
    47:58
    Trnava dala gól!
    Tak si to predstavte! Domáci hokejisti v priebehu 35 sekúnd otáčajú skóre zápasu vo svoj prospech. Od modrej čiary napriahol Martin Čunderlík a jeho ponuku na teč ideálne využil FREDERIK ŠÚRY. Asistencia: Čunderlík.
     
    47:23
    Trnava dala gól!
    No a avizované vyrovnanie prichádza. Hráči bratislavského tímu prepadli v útočnom pásme, Trnavčania sa dostali, aj keď pomerne krkolomne, cez modrú čiaru a ich kombináciu zakončil presnou strelou dnes veľmi dobre hrajúci ALEXANDER BELSKIY. Asistencie: Greschner, Grell.
     
    47:10
    Momentálne sledujeme súboj plný tvrdých osobných súbojov, oba tímy pridali na dôraze. Domáci cítia šancu na vyrovnanie.
     
    46:03
    Fantastický zákrok Petra Brucháča teraz zachránil Trnavu od inkasovania štvrtého gólu. Domáci brankár skvelým rozkľakom rozosmutnil Michala Šalku a Trnavčania sa oslobodzujú za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    45:51
    Zmeniť to sa teraz pokúsil Michal Šalka, jeho prenesenie hry zľava doprava na Nina Ondrisa však vystihla trnavská defenzíva.
     
    44:55
    No tak po dlhšom prerušení hry zavninenom problémom s osadením posunutej bránky sledujeme veľmi nezáživný hokej. Ani jednému z tímov sa nedarí založiť nejakú súvislejšiu akciu.
     
    44:00
    Po vyhratom buly manévrovali Trnavčania s pukom len pri mantineli, odkiaľ sa ho pokúsil vyviezť Alexander Ftáčnik, no stroskotal na dvojici brániacich Bratislavčanov.
     
    43:39
    Trnavčania pokračujú vo veľkej snahe vyrovnať, aktivitu Alexandra Ftáčnika však teraz zastavila posunutá bránka hosťujúceho tímu. Hra je tak prerušená, vhadzovať by sa malo pred brankárom Matejom Megom.
     
    43:29
    Zaujímavá kombinácia trnavských hokejistov, ktorú napokon bekhendovou strelou do tela Mateja Megu zakončil Dominik Baránek.
     
    42:51
    Matej Mega teraz chvíľu nevedel, kde má puk, následne si však vydýchol, keď po strele od modrej čiary z hokejky Marca Kormútha počul jeho odraz od zadného mantinelu.
     
    42:07
    Jeho náprotivok Matej Mega si však už musel dať pozor potom, čo ho technickým pokusom z pravého kruhu na vhadzovanie preveril Alexander Belskiy.
     
    41:32
    Bratislavčania to skúsili s vysokoým napádaním, ktoré im síce prinieslo úspech v podobe získania puku, následne nahodenie od Dávida Matejovie však nenarobilo ani najmenšie problémy Petrovi Brucháčovi.
     
    40:36
    O tom, ako by mohla posledná tretina vyzerať, svedčí aj jej prvých približne 40 sekúnd. Najskôr preveril Mateja Megu skrytou strelou Frederik Šúry a o pár sekúnd v obrovskej príležitosti netrafil trnavskú bránku Michal Šalka.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Rovnako ako po prvej dvadsaťminútovke, aj po tej druhej je rozdiel v skóre zápasu medzi Trnavou a Bratislavou len jednogólový. Tretí gól hostí strelil po peknom zakončení samostatného nájazdu Patrick Brodek, v závere druhej tretiny sa však Trnavčania dokázali dostať opäť na kontakt zásluhou Frederika Šúryho. V tretej tretine je stále o čo hrať, tak sa nechajme prekvapiť, ako tento zápas napokon dopadne.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:26
    Hostia túto presilovú hru nevyužili a vyzerá to tak, že druhá tretina tohto stretnutia sa už bude len dohrávať.
     
    38:45
    Hráči Osmosu zatiaľ držia puk v tejto presilovej hre vo svojej moci, no nič nebezpečne do týchto chvíľ nevymysleli. Trnavčania predvádzajú aj v oslabení o jedného muža dobrý defenzívny výkon.
     
    37:26
    Bratislavčania si ešte v závere druhej tretiny zahrajú presilovú hru, keď prišlo k nedorozumeniu na striedačke domáceho tímu. Trnavčania hrali so šiestimi hráčmi, za čo budú pykať oslabením.
     
    36:29
    Trnava dala gól!
    Obrovskú chybu pri vyvážaní puku spoza vlastnej bránky spravil Peter Kuzmín, ktorý si nedal pozor na napádajúceho súpera, puk sa od Alexandra Kelešiho a Filipa Mravu dostal až ku FREDERIKOVI ŠÚRYMU, a ten si už Mateja Megu doslova vychutnal. Asistencie: Mrva, Čunderlík.
     
    35:24
    Domáci hokejisti predvádzajú mimoriadne aktívnu hru aj bez puku, ktorá teraz donútila Bratislavčanov oslobodiť sa len za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    34:51
    Gladiatorom sa však podarilo uzavrieť stredné pásmo, vďaka čomu sa opäť dostali pred brankára Megu, ktorý musel zasahovať proti zakončeniu Alexnadra Belskiyho do ľavého horného rohu bránky.
     
    34:07
    Trnavčania sa po krátkom úseku, kedy sa len bránili, pokúsili o prechod do útočného pásma, kde však stroskotala ich kombinácia, a tak môžu hostia zakladať svoj ďalší útok spoza vlastnej bránky.
     
    33:01
    Tesne pred návratom vylúčeného Martina Čunderlíka bol vo veľmi dobrej pozícii na pravom kruhu na vhadzovanie Nino Ondris, no puk nasmeroval len mimo trnavskej bránky!
     
    32:33
    Bratislavčania si vo svojej skrátenej presilovej hre vytvorili už niekoľko náznakov zaujímavých príležitostí, zatiaľ však Petra Brucháča k zákroku neprinútili.
     
    31:33
    V úplnom závere skrátenej hry 4 na 4 ešte od modrej čiary napriahol Luboš Brzák, Matej Mega však jeho strelu videl a hru tak prerušil.
     
    31:08
    No a je po presilovej hre domácich. V súboji za vlastnou brákou sa totiť Martin Čunderlík proti jednému z hosťujúcich hráčov previnil držaním hokejky.
     
    29:49
    Už po pár sekundách mohla byť početná výhoda domácich využitá, v dobrej pozícii však Filip Mrava zlyhal.
     
    29:39
    Trnavčania dostávajú príležitosť dostať sa na kontakt jediného gólu, keď si zahrajú presilovú hru. Na trestnú lavicu odchádza Andrej Roth, ktorý sa previnil nedovoleným bránením.
     
    29:15
    Dávid Matejovie dnes už jeden gól delovkou od modrej čiary dokázal streliť, tentokrát však svoj projektil poslal len na zadný mantinel, a tak zostal Peter Brucháč bez zákroku.
     
    28:38
    Keď to nejde kombinačne, tak to skúsili domáci jednoduchým nastrelením. Matej Mega bol napokon vďaka aktivite Alexandra Kelešiho prinútený puk prikryť a vhadzovať sa bude po jeho ľavej ruke.
     
    27:45
    Trnavčania síce držia puk na svojich hokejkách, často sa však celá ich snaha končí na nepresnosti v kombináciach v útočnom pásme.
     
    26:55
    Veľké šťastie aj na strane Bratislavčanov. Matej Mega teraz skvelým spôsobom zasiahol proti pokusu o šikovné zakončenie z hokejky Alexandra Belskiyho, ktorý sa chcel preštrikovať až k bekhendovej koncovke do pravého dolného rohu bránky.
     
    26:30
    Trnavskí hokejisti v týchto chvíľach veľmi dobre strážia stredné pásmo, čo robí obrancom bratislavského celku obrovské problémy pri zakladaní útočných akcií.
     
    25:18
    Obrovské šťastie na strane domácich! Peknú samostatnú akciu predviedol Michal Šalka, ktorý si povozil dvojicu súperov a pokúsil sa zakončiť, no proti bol Peter Brucháč, ktorý si poradil aj s dorážkou Patrika Kratochvílu!
     
    24:28
    Tak teraz sme videli dve zaujímavé príležitosti v priebehu pár sekúnd na oboch stranách. Najskôr po dobrej práci pri mantineli neprekonal Mateja Megu Boris Žilinský a následne sa na opačnej strane po nezištnej prihrávke Patrika Kratochvílu nepresadil Nino Ondris.
     
    23:48
    Luboš Brzák chcel založiť akciu Trnavčanov z vlastného obranného pásma, potom, čo sa však puk dostal do strednej tretiny, skončil až na striedačke domáceho tímu.
     
    22:46
    Osmos Bratislava práve strelil gól!
    Filip Vidovič založil akciu z vlastného obranného pásma prihrávkou na stred ihriska, Patrik Danišovský kombináciu ešte vylepšil, keď poslal do samostatného úniku od útočnej modrej čiary PATRICKA BRODEKA, a ten predviedol proti brankárovi Petrovi Brucháčovi pekný blafák. Asistencie: Vidovič, Danišovský.
     
    22:34
    Matej Mega mal teraz v priebehu pár sekúnd trikrát čo robiť, keď zaujímavá bola najmä strela Dominika Kunu z vrcholu ľavého kruhu na vhadzovanie, ktorú však dokázal brankár bratislavského Osmosu vykopnúť svojim ľavým betónom.
     
    21:25
    Na opačnej strane sa do samostatného nájazdu chcel pustiť Filip Mrava, dobrú prácu však odviedol bratislavský obranca Jakub Ficel, ktorý túto jeho príležitosť znemožnil.
     
    20:55
    Druhú tretinu začali aktívnejšie Bratislavčania a už v závere úvodnej minúty zaujímavo pálil od modrej čiary Filip Vidovič. Jeho delovka však skončila len na zadnom mantineli.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Úvodnú tretinu zápasu medzi HK Gladiators Trnava a HC Osmos Bratislava máme za sebou. Síce sme sa nedočkali nejakého veľkého množstva gólových príležitostí, napriek tomu sme sledovali celkom zaujímavý hokej. Hosťom z hlavného mesta sa podarilo dostať do rýchleho vedenia, keď sa peknou umiestnenou strelou presadil Stanislav Krajč. Následne pridal druhý gól Bratislavčanov strelou od modrej čiary Dávid Matejovie. Trnavčania sa kontaktného gólu dočkali v 14. minúte, keď presilovú ru využil Martin Grell. Obe mužstvá nám zatiaľ predvádzajú pomerne sympatický výkon, tak sa nechajme prekvapiť, čo prinesie druhá tretina.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:14
    Obrovský tlak si teraz dokázali v útočnom pásme vytvoriť Bratislavčania. Domáci nedostali puk ani do strednej tretiny, ten sa napokon dostal na vrchol kruhov na hokejku Petra Kuzmína, ktorý však trafil len v bráne dobre postaveného Petra Brucháča.
     
    18:15
    Menšiu nudu sa pokúsil zmeniť Filip Novák, ktorý však po prechode do útočného pásma svojou zadovkou nenašiel žiadneho zo svojich spoluhráčov. Veľmi dobre zapracovala aj trnavská defenzíva.
     
    17:40
    V tejto chvíli sledujeme hluchú pasáž úvodnej tretiny, keď ani jedno z mužstiev nejaví nejaký väčší záujem o založenie útočnej akcie.
     
    16:55
    Tak po skončení presilovej hry Osmosu sme sledovali trochu rozháraný úsek hry. Trnavčania sa najskôr museli brániť menšiemu tlaku zo strany hostí, následne však stroskotali pri prechode do protiútoku.
     
    15:38
    Až v tejto chvíli prichádza prvý zákrok brankára Petra Brucháča, ktorý však bez najmenšieho zaváhania skryl v lapačke nahodený puk z hokejky Filipa Vidoviča.
     
    15:21
    No tak v prvej minúte svojej početnej prevahy toho hráči Osmosu veľa nevymysleli, domáci hokejisti ich dobre vytláčali ďaleko od vlastného brankára.
     
    14:21
    Predchádzajúca príležitosť Bratislavčanov nebola využitá aj kvôli hákovaniu zo strany trnavského obrancu Dominika Kunu, ktorý tak dáva možnosť hosťom zahrať si svoju prvú presilovú hru v zápase.
     
    14:05
    Bratislava si mohla zobrať svoje dvojgólové vedenie späť! Filip Novák šikovne nahadzoval puk do bránkoviska, kde sa o teč pokúšal Patrik Danišovský, no zasiahnuť ho nedokázal!
    13:12 GRELL - 1:2
     
    13:12
    Trnava dala gól!
    Domáci hokejisti si teraz v priebehu dvasiatich sekúnd vytvorili dve veľké príležitosti a napokon sa dočkali využitej presilovej hry, keď sa z dorážky proti Matejovi Megovi presadil MARTIN GRELL. Asistencia: Greschner.
     
    12:22
    Trnava nehrá túto presilovú hru zle, Matej Mega tam už mal aj jeden náročný zákrok. No tentokrát delovka od modrej čiary z hokejky Dominika Kunu opečiatkovala len zadný mantinel.
     
    11:16
    Okamžite po druhom inkasovanom góle si Trnavčania zahrajú druhú presilovú hru v zápase, keď za podrazenie odchádza na trestnú lavicu Peter Kuzmín.
    10:59 MATEJOVIE - 0:2
     
    10:59
    Osmos Bratislava práve strelil gól!
    Bratislavčanom sa podarilo usadiť v útočnom pásme, puk sa dostal na modrú čiaru, kde bol DÁVID MATEJOVIE. Peter Brucháč pri jeho nahodení vôbec nič nevidel a puk tak našiel až za svojim chrbtom. Asistencie: Ondris, Šalka.
     
    10:35
    Tlak na rozohrávku zo strany bratislavských útočníkov napokon vyústil až do zakázaného uvoľnenia Trnavčanov.
     
    10:15
    Trnavskí hokejisti sa znova pretlačili až pred brankára hostí, Filip Mrava však pri pokuse o zakončenie spoza bránky neuspel a hra sa presúva na opačnú stranu klziska.
     
    09:28
    Tentokrát sa už domácim hokejistom konečne podarilo usadiť v útočnom pásme, nahodenie z hokejky Marca Kormútha však nenarobilo Matejovi Megovi žiadne problémy.
     
    08:18
    Bratislavčania prežili prvé oslabenie v zápase bez nejakých väčších problémov, Matej Mega nemusel zasahovať pri žiadnej vážnejšej príležitosti domáceho tímu.
     
    07:51
    Domácim Gladiatorom sa však zatiaľ v tejto početnej prevahe vôbec nedarí prechod do útočného pásma, teraz sa dokonca pri zakladaní útočnej akcie previnili zakázaným uvoľnením.
     
    06:18
    Trnava si vďka svojej aktivite vypýtala úvodnú presilovú hru zápasu, keď sa pri snahe odobrať puk súperovi hákovaním previnil obranca Osmosu Filip Vidovič.
     
    05:55
    Netrvalo dlho a domáci sa mohli dočkať vyrovnania! Dominik Kuna našiel prihrávkou spoza bránky Daniela Baránka, ktorý však stroskotal na skvelom Matejovi Megovi!
     
    04:45
    Hokejisti Trnavy sa síce po počiatočnej pasivite osmelili, no sú to oni kto musí už od úvodu stretnutia doťahovať nepriazivný stav.
    03:56 KRAJČ - 0:1
     
    03:56
    Osmos Bratislava práve strelil gól!
    Trnavčania po nepresnej strele z pravého kruhu prepadli v útočnom pásme, Lukáš Mucha potiahol puk na opačnú stranu klziska, odovzdal ho doľava STANISLAVOVI KRAJČOVI a ten trafil ponad lapačku trnavského gólmana. Asistencia: Mucha.
     
    02:52
    Boli to však Trnavčania, kto mohol ako prvý skórovať v dnešnom strenutí. Matej Mega však dokázal závar pred svojim bránkoviskom v spolupráci so svojimi spoluhráčmi vyriešiť.
     
    01:45
    Hráči Trnavy sa zatiaľ nevedia dostať z počiatočného tlaku hostí, ich úvodný pokus o prechod do útočného pásma stroskotal na nepresnej prihrávke z vlastného obranného pásma.
     
    00:40
    Bratislavčania začali zápas skutočne aktívne a už sa aj nasťahovali do útočného pásma. Peter Brucháč má na svojom konte už aj úvodný zákrok stretnutia.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Mužstvá už sú nastúpené na hracej ploche, ešte si vypočujeme hymnu Slovenskej republiky a zápas sa môže začať.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Gladiators Trnava: Brucháč (Vyžinkár) – Brzák, Žilinský, Šúry, Čunderlík, Mrava – Kuna, Burian, Lukačovič, Baránek, Ftáčnik – Keleši, Kormúth, Grell, Greschner, Belskyi

    HC Osmos Bratislava: Mega (Srnec) – Ficel, Valjent, Ondris, Kratochvíla, Šalka – Matejovie, Vidovič, Brodek, Novák, Danišovský – Guoth, Kuzmín, Mucha, Mlynčár, Krajč – Čech, Roth, Bednarič

    Rozhodca: Milan Adamec – Jozef Valo, Daniel Konc ml..
     
    Vážení fanúšikovia!

    Vítam vás pri online textovom prenose zo zápasu 43. kola St Nicolaus 1. hokejovej ligy. Spoločne sa pozrieme do Trnavy, kde domáci Gladiators privítajú hostí z HC Osmos Bratislava. Duel sa začína o 17:00.

    HK GLADIATORS TRNAVA

    Trnavčania sa zatiaľ v tejto sezóne druhej najvyššej slovenskej hokejovej súťaže trápia, keď zo 43 zápasov získali len 31 bodov, čo im stačí na priebežnú 9. priečku. Na ôsme miesto, ktoré momentálne drží Považská Bystrica, strácajú až sedem bodov, a to majú ešte Považania jeden duel k dobru. Gladiátori sa v priebehu celej sezóny neuveriteľne trápia v defenzíve, ktorá je pri 189 inkasovaných góloch druhov najhoršou v súťaži. Ani jeden z brankárskej dvojice Daniel Gibl-Martin Juríček sa nemôže pochváliť precentuálnou úspešnosťou ani 90%. Žiadna veľká paráda to v prípade zverencov trénera Rudolfa Macka nie je ani v ofenzíve. Doposiaľ nastrieľali len 118 gólov a na gól premenili len 8,48% streleckých pokusov. Najproduktívnejšími hráčmi sú Juraj Kamenický (39 kanadských bodov) a Martin Hrbáčik s Filipom Mravom, ktorí obaja nazbierali po 36 kanadských bodov. V poslednom kole v stredu podali Trnavčania sympatický výkon v Spišskej Novej Vsi, kde napokon dokázali zvíťaziť tesne 4:3 po predĺžení, keď o dvoch bodoch pre Gladiátorov rozhodol Filip Mrava.

    HC OSMOS BRATISLAVA

    Bratislava ako nováčik súťaže podáva v priebehu celej sezóny sympatické výkony. Vďaka nim stihli Bratislavčania nazbierať v 43 zápasoch 59 bodov, čo im aktuálne stačí na pohodlnú 6. priečku. Zverenci trénera Imricha Antala sú síce bezpečne na pozícii zabezpečujúcej účasť v play-off, napriek tomu však patria k mužstvám, ktoré viac gólov inkasovali ako strelili. Súperových brankárov zatiaľ prekonali 139-krát. Jasným lídrom ofenzívy Osmosu je Milan Klučiar, ktorý nazbieral už 47 kanadských bodov za 31 gólov a 16 asistencií. Na druhej strane, v bráne mužstva z hlavného mesta Slovenska sa predstavili od začiatku ročníka už štyria brankári. Jednotkou je Ján Kožiak, ktorého percentuálna úspešnosť dosahuje takmer 92%. Bratislavčanom sa momentálne absolútne nedarí. Na sériu troch víťazstiev nadviazali rovnakým počtom prehier, keď postupne nestačili na Topoľčany, Skalicu a naposledy v stredu podľahli pomerne jednoznačne v domácom prostredí aj Dubnici.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Jakub Kocourek

    Branky a nahrávky: 14. Grell (Greschner), 37. Šúry (Mrva, Čunderlík), 48. Belskiy (Greschner, Grell), 48. Šúry (Čunderlík), 56. Keleši (Baránek, Mrava), 60. Čunderlík (Mrava) – 4. Krajč (Mucha), 11. Matejovie (Ondris, Šalka), 23. Brodek (Vidovič, Danišovský), 52. Mlynčár (Krajč, Mucha), 53. Guoth (Bednarič, Čech)


    HK Gladiators Trnava: Brucháč (Vyžinkár) – Brzák, Žilinský, Šúry, Čunderlík, Mrava – Kuna, Burian, Lukačovič, Baránek, Ftáčnik – Keleši, Kormúth, Grell, Greschner, Belskyi
    HC Osmos Bratislava: Mega (Srnec) – Ficel, Valjent, Ondris, Kratochvíla, Šalka – Matejovie, Vidovič, Brodek, Novák, Danišovský – Guoth, Kuzmín, Mucha, Mlynčár, Krajč – Čech, Roth, Bednarič

    Rozhodčí: Milan Adamec – Jozef Valo, Daniel Konc ml.
    bahis siteleri