Skalica – Nové Zámky B 12:0 (kon.) | Trnava – Osmos Bratislava 6:5 (kon.) | Michalovce – Pov. Bystrica 5:3 (kon.)
Topoľčany – Dubnica 2:4 (kon.) | Prešov – Spišská N. Ves 3:0 (kon.)
konec
HK Gladiators Trnava
6:5 (1:2, 1:1, 4:2)
HC Osmos Bratislava
sk Pátek 02.02.2018, 17:00 • Zimný štadión, Trnava • 1. liga (SR) • 43. kolo
Partner:
     
    59:19
    Trnava dala gól!
    Hokej bez obrany pokračoval a v poslednej minúte riadnej hracej doby sa do vedenia dostávajú Trnavčania. Filip Novák po vyhratom vhadzovaní Bratislavčanov v útočnom pásme nastrelil len jedného zo súperov, domáci preniesli hru na opačnú stranu klziska, kde sa napokon po delovke od modrej čiary presadil MARTIN ČUNDERLÍK. Asistencia: Mrava.
     
    58:58
    Obrovské štastie na strane trnavského tímu! Domáca defenzíva absolútne zabudla na Nina Ondrisa, ktorý sa ocitol po prihrávke od Patrika Kratochvílu úplne sám pred brankárom Brucháčom, no puk si spracovať nedokázal.
     
    56:11
    Skvelé tempo zápasu v tretej tretine pokračuje. No treba povedať, že Michalovi Šalkovi sa dnes snáď o brankárovi Petrovi Brucháčovi bude snáď aj snívať. Útočník Osmosu znova stroskotal na skvelom gólmanovi domácich.
     
    55:14
    Trnava dala gól!
    Tak toto je skutočne neuveriteľné. Potom, čo sa jeden z rozhodcov "upískol" prišiel ďalší protitútok domáceho tímu, ktorý sa už síce gólom skončil, no arbitri dnešného stretnutia sa ho rozhodli neuznať. Vhadzovalo sa však v obrannom pásme Bratislavy. Trnavčania vyhrali buly a napokon sa dočkali vyrovnania, keď sa delovkou od modrej čiary presadil ALEXANDER KELEŠI. Asistencie: Baránek, Mrava.
     
    54:46
    Veľká škoda pre domáci tím. Od modrej čiary nahadzoval puk Boris Žilinský, keď sa ozval hvizd jedného z rozhodcov. Ten sa však trochu unáhlil, keďže pri dorážke Frederika Šúryho Matej Mega ešte puk vo svojej moci nemal.
     
    54:05
    Teraz opäť neboli domáci ďaleko od inkasovania šiesteho gólu zápasu, keď skvelý Peter Brucháč opäť rozosmutnil Filipa Nováka.
     
    52:19
    Osmos Bratislava práve strelil gól!
    Skvelý hokej v tretej tretine pokračuje. Hráči Osmosu sa usadili v útočnom pásme, Trnavčania bránili len tieňovo, čo napokon po prihrávke z rohu ihriska využil na tvrdú a presnú strelu MICHAL GUOTH. Asistencie: Bednarič, Čech.
     
    51:14
    Osmos Bratislava práve strelil gól!
    Tak toto bolo obrovské nedorozumenie v hre Trnavčanov. Útočníci tretej formácie odišli striedať, Alexander Keleši s Marcom Kormúthom sa nedohodli, kto pôjde za bránku, a tak sa úplne sám pred brankárom Brucháčom ocitol FILIP MLYNČÁR, ktorý bez problémov prepálil trnavského gólmana. Asistencie: Krajč, Mucha.
     
    48:45
    Peter Brucháč sa dnes rozchytal k fantastickému výkonu, keď tentokrát obral o vyrovnávajúci gól ďalším skvelým zákrokom Patricka Brodeka!
     
    47:58
    Trnava dala gól!
    Tak si to predstavte! Domáci hokejisti v priebehu 35 sekúnd otáčajú skóre zápasu vo svoj prospech. Od modrej čiary napriahol Martin Čunderlík a jeho ponuku na teč ideálne využil FREDERIK ŠÚRY. Asistencia: Čunderlík.
     
    47:23
    Trnava dala gól!
    No a avizované vyrovnanie prichádza. Hráči bratislavského tímu prepadli v útočnom pásme, Trnavčania sa dostali, aj keď pomerne krkolomne, cez modrú čiaru a ich kombináciu zakončil presnou strelou dnes veľmi dobre hrajúci ALEXANDER BELSKIY. Asistencie: Greschner, Grell.
     
    46:03
    Fantastický zákrok Petra Brucháča teraz zachránil Trnavu od inkasovania štvrtého gólu. Domáci brankár skvelým rozkľakom rozosmutnil Michala Šalku a Trnavčania sa oslobodzujú za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    40:36
    O tom, ako by mohla posledná tretina vyzerať, svedčí aj jej prvých približne 40 sekúnd. Najskôr preveril Mateja Megu skrytou strelou Frederik Šúry a o pár sekúnd v obrovskej príležitosti netrafil trnavskú bránku Michal Šalka.
     
    37:26
    Bratislavčania si ešte v závere druhej tretiny zahrajú presilovú hru, keď prišlo k nedorozumeniu na striedačke domáceho tímu. Trnavčania hrali so šiestimi hráčmi, za čo budú pykať oslabením.
     
    36:29
    Trnava dala gól!
    Obrovskú chybu pri vyvážaní puku spoza vlastnej bránky spravil Peter Kuzmín, ktorý si nedal pozor na napádajúceho súpera, puk sa od Alexandra Kelešiho a Filipa Mravu dostal až ku FREDERIKOVI ŠÚRYMU, a ten si už Mateja Megu doslova vychutnal. Asistencie: Mrva, Čunderlík.
     
    33:01
    Tesne pred návratom vylúčeného Martina Čunderlíka bol vo veľmi dobrej pozícii na pravom kruhu na vhadzovanie Nino Ondris, no puk nasmeroval len mimo trnavskej bránky!
     
    31:08
    No a je po presilovej hre domácich. V súboji za vlastnou brákou sa totiť Martin Čunderlík proti jednému z hosťujúcich hráčov previnil držaním hokejky.
     
    29:39
    Trnavčania dostávajú príležitosť dostať sa na kontakt jediného gólu, keď si zahrajú presilovú hru. Na trestnú lavicu odchádza Andrej Roth, ktorý sa previnil nedovoleným bránením.
     
    26:55
    Veľké šťastie aj na strane Bratislavčanov. Matej Mega teraz skvelým spôsobom zasiahol proti pokusu o šikovné zakončenie z hokejky Alexandra Belskiyho, ktorý sa chcel preštrikovať až k bekhendovej koncovke do pravého dolného rohu bránky.
     
    25:18
    Obrovské šťastie na strane domácich! Peknú samostatnú akciu predviedol Michal Šalka, ktorý si povozil dvojicu súperov a pokúsil sa zakončiť, no proti bol Peter Brucháč, ktorý si poradil aj s dorážkou Patrika Kratochvílu!
     
    22:46
    Osmos Bratislava práve strelil gól!
    Filip Vidovič založil akciu z vlastného obranného pásma prihrávkou na stred ihriska, Patrik Danišovský kombináciu ešte vylepšil, keď poslal do samostatného úniku od útočnej modrej čiary PATRICKA BRODEKA, a ten predviedol proti brankárovi Petrovi Brucháčovi pekný blafák. Asistencie: Vidovič, Danišovský.
     
    14:21
    Predchádzajúca príležitosť Bratislavčanov nebola využitá aj kvôli hákovaniu zo strany trnavského obrancu Dominika Kunu, ktorý tak dáva možnosť hosťom zahrať si svoju prvú presilovú hru v zápase.
     
    14:05
    Bratislava si mohla zobrať svoje dvojgólové vedenie späť! Filip Novák šikovne nahadzoval puk do bránkoviska, kde sa o teč pokúšal Patrik Danišovský, no zasiahnuť ho nedokázal!
    13:12 GRELL - 1:2
     
    13:12
    Trnava dala gól!
    Domáci hokejisti si teraz v priebehu dvasiatich sekúnd vytvorili dve veľké príležitosti a napokon sa dočkali využitej presilovej hry, keď sa z dorážky proti Matejovi Megovi presadil MARTIN GRELL. Asistencia: Greschner.
     
    11:16
    Okamžite po druhom inkasovanom góle si Trnavčania zahrajú druhú presilovú hru v zápase, keď za podrazenie odchádza na trestnú lavicu Peter Kuzmín.
    10:59 MATEJOVIE - 0:2
     
    10:59
    Osmos Bratislava práve strelil gól!
    Bratislavčanom sa podarilo usadiť v útočnom pásme, puk sa dostal na modrú čiaru, kde bol DÁVID MATEJOVIE. Peter Brucháč pri jeho nahodení vôbec nič nevidel a puk tak našiel až za svojim chrbtom. Asistencie: Ondris, Šalka.
     
    06:18
    Trnava si vďka svojej aktivite vypýtala úvodnú presilovú hru zápasu, keď sa pri snahe odobrať puk súperovi hákovaním previnil obranca Osmosu Filip Vidovič.
     
    05:55
    Netrvalo dlho a domáci sa mohli dočkať vyrovnania! Dominik Kuna našiel prihrávkou spoza bránky Daniela Baránka, ktorý však stroskotal na skvelom Matejovi Megovi!
    03:56 KRAJČ - 0:1
     
    03:56
    Osmos Bratislava práve strelil gól!
    Trnavčania po nepresnej strele z pravého kruhu prepadli v útočnom pásme, Lukáš Mucha potiahol puk na opačnú stranu klziska, odovzdal ho doľava STANISLAVOVI KRAJČOVI a ten trafil ponad lapačku trnavského gólmana. Asistencia: Mucha.
     
    02:52
    Boli to však Trnavčania, kto mohol ako prvý skórovať v dnešnom strenutí. Matej Mega však dokázal závar pred svojim bránkoviskom v spolupráci so svojimi spoluhráčmi vyriešiť.

    Jakub Kocourek

    Branky a nahrávky: 14. Grell (Greschner), 37. Šúry (Mrva, Čunderlík), 48. Belskiy (Greschner, Grell), 48. Šúry (Čunderlík), 56. Keleši (Baránek, Mrava), 60. Čunderlík (Mrava) – 4. Krajč (Mucha), 11. Matejovie (Ondris, Šalka), 23. Brodek (Vidovič, Danišovský), 52. Mlynčár (Krajč, Mucha), 53. Guoth (Bednarič, Čech)


    HK Gladiators Trnava: Brucháč (Vyžinkár) – Brzák, Žilinský, Šúry, Čunderlík, Mrava – Kuna, Burian, Lukačovič, Baránek, Ftáčnik – Keleši, Kormúth, Grell, Greschner, Belskyi
    HC Osmos Bratislava: Mega (Srnec) – Ficel, Valjent, Ondris, Kratochvíla, Šalka – Matejovie, Vidovič, Brodek, Novák, Danišovský – Guoth, Kuzmín, Mucha, Mlynčár, Krajč – Čech, Roth, Bednarič

    Rozhodčí: Milan Adamec – Jozef Valo, Daniel Konc ml.
    bahis siteleri