Dornbirn – Znojmo 5:3 (kon.)
konec
Dornbirn Bulldogs
5:3 (2:1, 0:1, 3:1)
HC LERAM Orli Znojmo
Pátek 02.02.2018, 19:15bet-at-home ICE Hockey League • Nadstavba
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:56
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Schwarz odjel na střídačku poté, co se Orli dostali do útočného pásma. Následně si ale u mantinelu špatně přihráli a puk získal BRODIE REID, jenž z vlastní poloviny trefil přesně střed branky. Bez asistence.
     
    44:10
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli snižují po velmi nenápadné akci. TOMÁŠ GUMAN totiž vjel do pásma a z velké vzdálenosti vystřelil zápěstím schovaný za několika bránícími hráči a k překvapení všech puk skončil za stejně překvapeným gólmanem. Asistence: Dominik Tejnor, Radim Matuš.
     
    41:24
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Domácí navyšují náskok po další chybě znojemské obrany, která si špatně pokryla hráče. Z levého kruhu přihrával Arniel na absolutně volného KEVINA MACIERZYNSKIHO, jenž stál úplně osamocený vedle pravé tyče. Schwarz neměl vůbec šanci přesunout se, a tak zmiňovaný útočník mířil do úplně odkryté klece a mohl si kotouč ještě zpracovat. Asistence: Jamie Arniel, Žiga Pance.
     
    40:49
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Dornbirn jde opět do vedení. Magnan vystřelil na Schwarze z ostrého úhlu. Puk se pak odrazil do předbrankového prostoru, kde byl osamocený CHRIS D´ALVISE, jenž udělal kličku vyjetému Schwarzovi a poslal puk do prázdné branky. Asistence: Olivier Magnan, Scott Timmins.
     
    23:43
    Orli právě vstřelili branku!
    Drtivý tlak Orlů znamená vyrovnávací trefu, a to po parádní kombinaci! Mrázek se mezi kruhy obtočil a z rychlé otočky přihrál na levou stranu, kde stál osamocený JAN LATTNER a úplně sám pouze změnil směr puku a poslal jej do odkryté branky. Mrázek má na gólu obrovský podíl. Asistence: Petr Mrázek, Antonín Bořuta.
     
    14:22
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Znojemští hokejisté se sice statečně bránili, náporu soupeře v početní výhodě však nedokázali čelit. I třetí gól zápasu padl po střele od modré čáry, tentokrát z osy Schwarze propálil JEROME LEDUC. Je to škoda, protože do vyloučení byli znojemští hokejisté jasně lepším celkem. Asistence: Dustin Sylvester, Chris D´Alvise.
     
    12:21
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Domácí Dornbirn rychle využívá přesilovku pět na tři. JAMIE ARNIEL vystřelil od modré čáry a puk se ocitl až v horním rohu. Schwarz s touto střelou příliš dělat nemohl. Asistence: Scott Timmins, Brian Connelly.
     
    08:50
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli jsou odměněni za aktivitu v úvodu zápasu a jdou do vedení po jednoduché akci. JAKUB STEHLÍK dostal přihrávku na modrou čáru. Znojemský bek neváhal a poslal na gólmana dělovku, která propadla až za čáru. Velmi dobře stínil Rinnemu Tomáš Plíhal a gólman tak téměř nic neviděl. Asistence: Marek Špaček, Tomáš Plíhal.

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 13. Arniel (Timmins, Connelly), 15. Leduc (Sylvester, D´Alvise), 41. D´Alvise (Magnan, Timmins), 42. Macierzynski (Arniel, Pance), 59. Reid – 9. Stehlík (Špaček, Plíhal), 24. Lattner (Mrázek, Bořuta), 45. Guman (Tejnor, Matuš)


    Dornbirn Bulldogs: Rinne (Stroj) – Magnan, Leduc, Caruso, Connelly, McMonagle, Wolf, Vallant – D´Alvise, Timmins, Reid – Fraser, Sylvester, Grabher-Meier – Pance, Arniel, Ban – Haberl, Häussle, Macierzynski – Neubauer.
    HC LERAM Orli Znojmo: Schwarz (Halász) – Corbett, Biro, Tejnor, Stehlík, Lattner, Bořuta, Zajíc, Šnajnar – Yellow Horn, Olsen, Číp – Matuš, Bartoš, Guman – Němec, Raška, Mrázek – Novák, Plíhal, Špaček.

    Rozhodčí: Nikolic K, Nikolic M. – Pardatscher, Tschrepitsch
    bahis siteleri