Dornbirn – Znojmo 5:3 (kon.)
konec
Dornbirn Bulldogs
5:3 (2:1, 0:1, 3:1)
HC LERAM Orli Znojmo
Pátek 02.02.2018, 19:15bet-at-home ICE Hockey League • Nadstavba
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:56
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Schwarz odjel na střídačku poté, co se Orli dostali do útočného pásma. Následně si ale u mantinelu špatně přihráli a puk získal BRODIE REID, jenž z vlastní poloviny trefil přesně střed branky. Bez asistence.
     
    58:50
    Schwarz jde z branky, Orli to zkusí v šesti!
     
    55:05
    Olsen se ocitl úplně osamocený před gólmanem, a bekhendem dorážel puk. Kdyby jej zvedl více nahoru, tak by to byl jasný gól. To se mu ovšem nepodařilo...
     
    54:09
    Tentokrát zase předvedl velmi dobré technické parametry Yellow Horn, jenž prokličkoval mezi dvěma hráči a následně z otočky vystřelil do horní části branky, ovšem puk skončil pouze na vyrážečce gólmana Rinneho.
     
    52:55
    Bořuta střílel od modré, ale Rinne reflexivně dokázal lapačkou zareagovat! To byla velmi dobrá šance.
     
    44:10
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli snižují po velmi nenápadné akci. TOMÁŠ GUMAN totiž vjel do pásma a z velké vzdálenosti vystřelil zápěstím schovaný za několika bránícími hráči a k překvapení všech puk skončil za stejně překvapeným gólmanem. Asistence: Dominik Tejnor, Radim Matuš.
     
    41:24
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Domácí navyšují náskok po další chybě znojemské obrany, která si špatně pokryla hráče. Z levého kruhu přihrával Arniel na absolutně volného KEVINA MACIERZYNSKIHO, jenž stál úplně osamocený vedle pravé tyče. Schwarz neměl vůbec šanci přesunout se, a tak zmiňovaný útočník mířil do úplně odkryté klece a mohl si kotouč ještě zpracovat. Asistence: Jamie Arniel, Žiga Pance.
     
    40:49
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Dornbirn jde opět do vedení. Magnan vystřelil na Schwarze z ostrého úhlu. Puk se pak odrazil do předbrankového prostoru, kde byl osamocený CHRIS D´ALVISE, jenž udělal kličku vyjetému Schwarzovi a poslal puk do prázdné branky. Asistence: Olivier Magnan, Scott Timmins.
     
    31:32
    Krásný semafor předvedl Schwarz! Arniel totiž střílel prudce z mezikruží, ale znojemský gólman reflexivně dokázal reagovat!
     
    31:21
    Další zbytečné vyloučení Orlů Corbett jde na trestnou za zdržování hry. Orli se tak znovu budou bránit dvojnásobné početní výhodě!
     
    30:40
    Kotouč se po ráně od modré odrazil od zadního mantinelu vedle levé tyče, kde číhal Pance a snažil se rychle dorážet podél tyče, ovšem Schwarz se bleskově stačil přesunout!
     
    30:05
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Bořuta – 2 min., podražení).
     
    23:43
    Orli právě vstřelili branku!
    Drtivý tlak Orlů znamená vyrovnávací trefu, a to po parádní kombinaci! Mrázek se mezi kruhy obtočil a z rychlé otočky přihrál na levou stranu, kde stál osamocený JAN LATTNER a úplně sám pouze změnil směr puku a poslal jej do odkryté branky. Mrázek má na gólu obrovský podíl. Asistence: Petr Mrázek, Antonín Bořuta.
     
    22:45
    Další obrovská šance Orlů! Němec v přečíslení tři na dva dojel až mezi kruhy, odkud napálil kotouč pouze do gólmana!
     
    20:30
    Orli zasypali soupeřova gólmana asi pěti střelami během deseti sekund. Nejprve pálil Stehlík od modré, následně se puk odrazil od mantinelu na levý kruh na Čípa. Ten střílel do betonu gólmana, načež Yellow Horn zase z pravého kruhu pálil, ovšem Rinne mu zmenšil úhel vyjetím z branky.
     
    19:40
    Obrovská šance Znojma! Yellow Horn nečekaně přihrál zpoza branky na volného Čípa, ten ale nedokázal sám u levé tyče zvednout puk přesně do vzdálenějšího rohu branky. Je možné, že Rinne si na kotouč sáhl.
     
    16:46
    Bořuta je dnes velmi aktivní v útočném pásmu. Nyní střílel příklepem od modré čáry tak prudce, že puk málem propadl nad vyrážečkou gólmana.
     
    14:22
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Znojemští hokejisté se sice statečně bránili, náporu soupeře v početní výhodě však nedokázali čelit. I třetí gól zápasu padl po střele od modré čáry, tentokrát z osy Schwarze propálil JEROME LEDUC. Je to škoda, protože do vyloučení byli znojemští hokejisté jasně lepším celkem. Asistence: Dustin Sylvester, Chris D´Alvise.
     
    12:21
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Domácí Dornbirn rychle využívá přesilovku pět na tři. JAMIE ARNIEL vystřelil od modré čáry a puk se ocitl až v horním rohu. Schwarz s touto střelou příliš dělat nemohl. Asistence: Scott Timmins, Brian Connelly.
     
    12:15
    Pance střílel úplně osamocený z prostoru mezi kruhy, ale v jasné šanci neuspěl!
     
    11:52
    Biro jde na trestnou za hákování, Orli se tak budou bránit ve třech.
     
    10:46
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Němec – 2 min., faul loktem + 2 min., faul loktem).
     
    08:50
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli jsou odměněni za aktivitu v úvodu zápasu a jdou do vedení po jednoduché akci. JAKUB STEHLÍK dostal přihrávku na modrou čáru. Znojemský bek neváhal a poslal na gólmana dělovku, která propadla až za čáru. Velmi dobře stínil Rinnemu Tomáš Plíhal a gólman tak téměř nic neviděl. Asistence: Marek Špaček, Tomáš Plíhal.
     
    05:35
    Connelly střílel od modré po zemi a jeho pokus tečoval jeden z útočníků do protipohybu gólmana, na což Schwarz zareagoval až na poslední chvíli!
     
    04:30
    První šance Orlů! Bořuta se dostal až mezi kruhy a přihrál mu Yellow Horn, ale z ideální pozice trefil pouze betony!
     
    01:35
    Vyloučení v týmu Dornbirner EC (Ban – 2 min., sekání).

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 13. Arniel (Timmins, Connelly), 15. Leduc (Sylvester, D´Alvise), 41. D´Alvise (Magnan, Timmins), 42. Macierzynski (Arniel, Pance), 59. Reid – 9. Stehlík (Špaček, Plíhal), 24. Lattner (Mrázek, Bořuta), 45. Guman (Tejnor, Matuš)


    Dornbirn Bulldogs: Rinne (Stroj) – Magnan, Leduc, Caruso, Connelly, McMonagle, Wolf, Vallant – D´Alvise, Timmins, Reid – Fraser, Sylvester, Grabher-Meier – Pance, Arniel, Ban – Haberl, Häussle, Macierzynski – Neubauer.
    HC LERAM Orli Znojmo: Schwarz (Halász) – Corbett, Biro, Tejnor, Stehlík, Lattner, Bořuta, Zajíc, Šnajnar – Yellow Horn, Olsen, Číp – Matuš, Bartoš, Guman – Němec, Raška, Mrázek – Novák, Plíhal, Špaček.

    Rozhodčí: Nikolic K, Nikolic M. – Pardatscher, Tschrepitsch
    bahis siteleri