Košice – Nitra 2:5 (kon.) | Nové Zámky – Trenčín 0:2 (kon.) | Zvolen – Žilina 1:2 (0:1 po s.n.)
Detva – Banská Bystrica 6:5 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Poprad 1:3 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
0:2 (0:1, 0:1, 0:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Neděle 04.02.2018, 16:00Tipos Extraliga (SR) • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Duel je na konci. Dukla v samom závere zápasu odolala pokusom domáceho tímu a Valent si napokon pripisuje čisté konto. Tri body smerujú zaslúžene pod hrad Matúša Čáka. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime. Ďakujeme za pozornosť a prajeme príjemný zvyšok večera. (18:28:53)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:20
    Domáci strieľali od modrej čiary, ale iba do Tibora Vargu a následne boli Novozámčania v ofsajde. Čas sa domácim už výrazne skrátil a skóre je stále nezmenené.
     
    59:04
    Hosťujúci Varga teraz šprintoval za pukom, ale nestihol ho, takže sa tretíkrát v rade píska zakázané uvoľnenie Dukly Trenčín.
     
    58:51
    Aj teraz vidíme iba zakázané uvoľnenie Trenčanov. Hostia sú v komplikovanej pozícii, ale zatiaľ sa obetavo bránia a pomáhajú Valentovi.
     
    58:33
    Dukla si zrejme neuvedomila, že už hrá v plnom počte a puk vyhodila cez všetky čiary. Po zakázanom uvoľnení nemôžu hostia striedať a vhadzovať sa bude pred ich bránkou.
     
    58:30
    Hosťujúci Sádecký sa vracia späť na ľadovú plochu. Trenčín hrá teda v pätici a Nové Zámky v šestici.
     
    58:00
    Nové Zámky sa napokon dostali do výraznejšej šance, ale neuspeli v nej. Baroš medzičasom odchádza na striedačku a domáci budú hrať v šestici.
     
    57:32
    Domáci brankár Baroš do tretice pomáha svojmu tímu s rozohrávkou. Nové Zámky zatiaľ nevedia nič vymyslieť.
     
    57:13
    Trenčania puk opäť vyhadzujú cez všetky čiary. Domácim fanúšikom sa to nepáči.
     
    56:41
    Hneď v úvode presilovky Róbert Varga minul bránku a Pardavý následne puk vyhadzuje cez všetky čiary. Nové Zámky musia útočné pásmo opustiť.
     
    56:30
    Domáci tréner Miroslav Mach si vyžiadal oddychový čas. Jeho zverenci majú teraz ideálnu šancu na zdramatizovanie duelu.
     
    56:30
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Boris Sádecký – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    55:00
    Začína sa posledná päťminútovka riadnej hracej doby tohto zápasu. Novozámčania tak už nemajú príliš veľa času, aby prekonali Valenta.
     
    54:36
    Hosťujúci brankár pomáha svojim spoluhráčom s rozohrávkou. Novozámčania sa stále viac vysúvajú dopredu, ale sledujeme iba hru plnú nepresností.
     
    53:33
    Na ľadovej ploche nevidíme žiadne napínavejšie momenty. Trenčania teraz puk iba nahodili na Baroša a ten hru radšej prerušil.
     
    53:14
    Rovnaká situácia. Trenčania aj teraz vyhodili puk iba cez všetky čiary a nemôžu striedať. Vhadzovať sa bude po pravici Valenta.
     
    52:51
    Dukla sa oslobodila iba vyhodením puku cez všetky čiary. Nasleduje vhadzovanie po ľavej ruke gólmana Valenta, ktorý dnes zatiaľ neinkasoval.
     
    52:39
    Domáci Novák vystrelil od modrej čiary a prestrelil celú obranu, ale Valenta nie. Trenčiansky gólman dostal ranu priamo do brucha.
     
    51:46
    Trenčín nazbieral cenné sekundy v útočnom pásme pri mantineli. Novozámčania si museli dať pozor a po dlhšom čase museli predviesť aj defenzívnu činnosť.
     
    50:41
    Trenčania hrajú len to, čo potrebujú. Radivojevič teraz puk nahodil na zadný mantinel a dostal tým súpera preč zo svojej obrannej tretiny.
     
    50:00
    Začína sa posledná desaťminútovka riadnej hracej doby. Novozámčania sa stále držia v útočnom pásme a pokúšajú sa dostať do hry.
     
    49:27
    Vynikajúca individuálna práca domáceho Zbořila. V útočnom pásme oklamal snáď všetkých, z pravého kruhu si puk potiahol medzi kruhy a strieľal, ale napokon nemieril presne.
     
    48:48
    Domáci pokračujú v streleckých pokusoch. Od modrej čiary si teraz na prihrávku nakorčuľoval Michal Novák a statne sa oprel do rany, ale trafil iba hlavu Valenta. Hra sa opäť prerušuje.
     
    48:20
    Domáci ešte pokračujú v ofenzívnej snahe. Róbert Varga si vytvoril priestor na strelu za kruhmi, ale mieril iba vedľa priestoru troch žrdí.
     
    47:37
    Nové Zámky mohli znížiť! Zbořil vystrelil z pravého kruhu a Valenta trafil priamo do masky. Dorážať chcel ešte Fábry, ale mieril vedľa bránky.
     
    47:19
    Nové Zámky sa bleskovo po vhadzovaní dostali do útoku. Tam Fábry dokonca aj zakončil a Valent si jednoduchý puk radšej podržal.
     
    47:11
    Baroš po ľahkom nahodení prerušil hru a nasledovať bude komerčná prestávka. Po nej budú rozhodcovia vhadzovať po ľavici novozámockého brnakára.
     
    46:47
    Oba celky striedajú a Nové Zámky majú puk na hokejkách vo vlastnej obrannej tretine. Domáci hokejisti sú teraz na ťahu, hostia sa nikam ponáhľať nemusia.
     
    45:35
    Trenčania sa napokon v pásme usadili. Z ľavého kruhu vystrelil Pardavý, ale trafil iba jedného z obrancov Nových Zámkov.
     
    45:04
    Hosťujúci Pardavý nahodil puk do útočného pásma, kde sa oň pri mantineli okamžite strhol veľký súboj.
     
    44:09
    Hosťujúci Hecl chcel individuálne preniknúť popri pravom mantineli, ale tam bol telom čisto odstavený. Gôlman Baroš mohol ostať pokojný, zasahovať nemusel.
     
    43:19
    Puk vyletel na striedačku a rozhodcovia hru prerušujú. Vhadzovať sa bude v strednom pásme pri útočnej modrej čiare Nových Zámkov.
     
    42:51
    Hosťujúci Starosta sa vracia späť na ľadovú plochu. Oba celky od tejto chvíle pokračujú v plnom počte.
     
    42:22
    Spoza bránky prišla prihrávka priamo na vnútornú hranicu ľavého kruhu, odkiaľ vypálil Hřebejk, ale gólman Valent strelu vykryl.
     
    41:36
    Domáci sa natlačili pred bránku. Z ľavého kruhu to strelecky skúšal Šimun, ale Valent puk vyrazil späť do hry.
     
    41:10
    Fábry je už späť na ľadovej ploche, takže Nové Zámky hrajú skrátenú presilovku.
     
    40:51
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Tomáš Starosta – 2 min., sekanie).
     
    40:51
    Nové Zámky ale súpera do ničoho nebezpečnejšieho nepustili a dokonca samé sa dostali do útoku. Vo vlastnom oslabení sa pred bránkou snažil Šille, ale Valent so svojím betónom nepoľavil. Trenčania pri defenzívnej činnosti dokonca aj faulovali.
     
    40:06
    Prvé buly tretej tretiny vyhrali hostia, ktorí pokračujú v presilovke zo záveru predchádzajúcej periódy.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Aj druhá tretina priniesla jeden presný zásah. Opäť sa oň postarali hokejisti trenčianskej Dukly, ktorí tak zatiaľ napĺňajú úlohu papierového favorita a majú dobre nakročené k zisku troch bodov.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:59
    V poslednej sekunde druhej tretiny bol v útoku domáci Lukáš Jurík, ktorý však vo vlastnom oslabení na Valenta nevyzrel. Trenčiansky gólman puk vytlačil vedľa bránky.
     
    39:46
    V samom závere tretiny vystrelil hosťujúci Radivojevič od modrej čiary a jeho pokus bol ešte tesne pred bránkou tečovaný, ale iba tesne vedľa priestoru troch žrdí.
     
    38:58
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Branislav Fábry – , krosček).
     
    38:00
    Začína sa posledná dvojminútovka tejto tretiny. Domáci gólman Baroš pomáha spoluhráčom s rozohrávkou spoza bránky.
    37:45 Juraj BEZÚCH - 0:2
     
    37:45
    Trenčín dal gól!
    Hostia nyvyšujú svoje vedenie! JURAJ BEZÚCH ostal nepokrytý pred bránkou, kde si puk prehodil na bekhend a pohodlne zakončil k ľavej žrdi za presúvajúceho sa brankára. Asistencie: Peter Ölvecký, Branko Radivojevič.
     
    37:33
    Hra sa teraz rýchlo prelieva z jednej strany na druhú. Pálil aj hosťujúci Holenda, no len do stredu bránky, kde bol pripravený Baroš.
     
    37:15
    Domáci predviedli ďalšie sľubné zakončenie. Róbert Varga vyslal tvrdú strelu, no tú hostia zblokovali na ochrannú sieť.
     
    36:27
    Bleskový prechod otvoril Trenčanom dvere na opačnej strane. Z podobne výhodnej pozície vystrelil Bohunický, ktorý už mieril presne, ale Baroš sa nenechal zaskočiť.
     
    36:10
    Domáci spoza vlastnej bránky poslali vynikajúci pas dobredu. Ten si spracoval Fábry a z ľavej strany aj vystrelil, ale iba vedľa bránky Valenta.
     
    35:22
    Hostia prešli cez modrú čiaru a Cebák to z pozície obrancu skúsil strelecky, ale tečovaná strela úplne minula bránku Nových Zámkov.
     
    34:54
    Oba celky opäť bojujú v strednom pásme. Medzičasom sa nám začína posledná púťminútovka druhej tretiny tohto zápasu.
     
    34:16
    Trenčania si teraz vôbec nerozumeli pri rozohrávke. Radivojevičov puk tak napokon skončil iba na zakázanom uvoľnení.
     
    33:58
    Trenčania pokračujú v ofenzícnej snahe. Od modrej čiary prudko vystrelil Radivojevič, ale nikto mu to netečoval, takže Baroš pohodlne uspel.
     
    33:41
    Z pravého krídla prišlo teraz na domácu bránku ďalšie zakončenie, ale gólman Nových Zámkov si opäť poradil. Diváci na druhý presný zásah stále iba čakajú.
     
    33:07
    Puk sa poodrážal v obrannom pásme hostí, ale odtiaľ sa po dobrej prihrávke do útoku dostal Mikula. Z pravého kruhu tam aj nepríjemne vystrelil, ale Baroš puk vytesnil.
     
    32:36
    O puk sa bojovalo v strednom pásme pri mantineli, ale rozhodcovia napokon hru prerušili a nasledovať bude buly v stredovom kruhu.
     
    31:42
    Trenčania sa nedokázali nadlhšie usadiť v pásme, pretože Nové Zámky puk vytesnili do stredného pásma. Aktivita hostí je však teraz veľmi vysoká.
     
    31:21
    Baroš schoval puk do lapačky a prerušil hru. Nasledovať bude komerčná prestávka a po nej vhadzovanie po pravici novozámockého gólmana.
     
    30:43
    Hosťujúci Frühauf to teraz skúsil individuálne. Natlačil sa za bránku, obkrúžil ju a pokúšal sa aj strieľať, ale žiadne nebezpečenstvo z toho pe Baroša nebolo.
     
    29:59
    Hosťujúci Mikula sa previnil prihrávkou rukou, takže rozhodcovia hru vykázali do stredného pásma. Hra sa pomerne často prerušuje.
     
    29:40
    Po krátkej konzultácii s lekármi je otrasený Baroš schopný pokračovať v hre. Vhadzovať sa bude po jeho ľavici.
     
    29:40
    Od modrej čiary veľmi tvrdo vystrelil hosťujúci Romančík a trafil Baroša priamo do prilby. Rozhodcovia po nepríjemnom zásahu hru prerušujú a domácemu gólmanovi prídu na pomoc aj lekári.
     
    29:16
    Bezúch napokon z pravého kruhu ešte vysunul Radivojeviča, ale ten v jazde nedokázal vystreliť ideálne a bránku Baroša úplne minul.
     
    28:58
    Trenčín sa po dlhšej dobe dostal dopredu. Bezúch si podrží puk a budeme zvedaví, čo hostia vymyslia.
     
    28:33
    Po rýchlom prechode teraz zakončoval aj domáci Šille a proti nemu už Valent zakročil. Nové Zámky v snahe o vyrovnanie zvyšujú svoje tempo.
     
    27:56
    Trenčania nedokázali rozohrať zo svojej obrannej tretiny a do zakončenia sa vrátil Jurík, ale napokon bol rýchlo pokrytý a spoza obrany puk ku gólmanovi ani nedostal.
     
    26:43
    Po nenápadnej akcii dostal puk do útočnej tretiny hosťujúci Škoda, ale jeho jednoduché zakončenie nemohlo Valenta prekvapiť. Trenčiansky gólman hru ani neprerušil.
     
    26:00
    Novozámčania vyhodili puk cez všetky čiary iba na zakázané uvoľnenie. Vhadzovanie pred Barošom sa zopakuje.
     
    25:54
    Na opačnej polovici klziska hosťujúci Varga natlačil puk do bránkoviska a v zmätku sa ešte snažil skórovať, ale Baroš zasiahol a nasledovať bude komerčná prestávka.
     
    24:26
    Po súvislej aktivite spálil veľkú sancu na vyrovnanie domáci Zbořil. Gólman Valent pred ním ležal na zemi, ale aj napriek tomu bravúrne zasiahol lapačkou a puk za svoj chrbát nepustil.
     
    24:04
    Vylúčený Ölvecký sa vracia späť na hraciu plochu, ale Dukla je teraz pod tlakom svojho súpera. Novozámčania po dlhých minútach držia útočné pásmo.
     
    23:56
    Novozámčania vo vlastnej presilovke vyprodukovali iba zakázané uvoľnenie. Zo strany domáceho tímu je to dnes v početných výhodách veľmi zlé.
     
    23:43
    Trenčania po mantineli pri striedačke efektne vyhodili puk cez všetky čiary. Hostia sa bránia veľmi dobre.
     
    23:10
    Novozámčania sa udržali v pásme, ale nebezpečnejšie zakončenie neprišlo a domácim hokejistom bolo odpískané postavenie útočiaceho hráča v bránkovisku. Hra sa vykazuje do stredného pásma.
     
    22:04
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Peter Ölvecký – 2 min., podrazenie).
     
    21:20
    Na opačnej strane sme videli sympatický prechod Šimuna. Ten sa dostal aj do zakončenia, ale Valent dobre zasiahol. Zbořil chcel ešte dorážať, no napokon mu bolo odpískané postavenie v bránkovisku.
     
    21:06
    Trenčania nastrelili puk do útočného pásma, ale postranný arbiter signalizoval ofsajd, takže hostia hrať nemohli.
     
    20:34
    Rozhodcovia nevedia bránku nasadiť na pôvodné miesto a na pomoc si volajú aj novozámockého ľadára. Hrať sa teda pár desiatok sekúnd ešte nebude.
     
    20:34
    V druhej tretine zatiaľ žiadne vzrušenie nevidíme. Bránka hosťujúceho Valenta bola posunutá, a tak sa opäť prerušuje. Vhadzovať sa aj teraz bude vstrednom pásme.
     
    20:17
    Novotný napokon na striedačku odišiel po svojich. Rozhodcovia vylučovať nebudú a vhadzovať sa bude v strednom pásme.
     
    20:17
    Po súboji pri mantineli ostal na ľadovej ploche ležať Štěpán Novotný. Na pomoc mu prichádzajú aj záchranári.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Favorizovaní Trenčania sa pomerne rýchlo ujali vedenia a to si do konca úvodnej periódy aj udržali. Musíme však uznať, že ani jeden z tímov si nevytvoril vyslovene súvislejší tlak s viacerými príležitosťami na skórovanie.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:29
    Trenčania sa napokon ešte dostali do dobrej šance, keď Tibor Varga zakončoval z medzikružia, ale trafil iba obrancu domáceho celku.
     
    19:08
    Do konca prvej tretiny ostáva posledná minúta. Oba celky striedajú a rozohrávať budú domáce Nové Zámky.
     
    18:30
    Novozámčania puk vytesnili zo sovjej obrannej tretiny. V závere prvej periódy sa nikto nechce dostať pod výraznejší tlak svojho súpera.
     
    18:13
    Z ľavého kruhu sa do strely oprel Bezúch, ale Baroš všetko videl a nenechal sa zaskočiť. Nasledovala ešte menšia strkanica, ale tá k ničomu neviedla.
     
    17:31
    Trenčania striedajú a budú rozohrávať spoza svojej bránky. Hra sa teraz prerušuje minimálne a pred nami je záver úvodnej tretiny.
     
    16:36
    Na opačnej strane zakončoval z pravého kruhu Tibor Varga, ale aj Baroš predviedol svoju koncentráciu a pohotovosť a hru prerušil.
     
    16:10
    Nové Zámky mohli vyrovnať! Takmer od modrej čiary prudko vystrelil Novotný a jeho pokus ešte dorážal Salija, ale Valent všetko ustál. Trenčania sa následne oslobodili iba za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    15:39
    Hokejisti Nových Zámkov striedajú a budú rozohrávať spoza svojej bránky. Medzičasom sa začala už posledná päťminútovka tejto tretiny.
     
    15:10
    Novozmčania zo stredného pásma nahodili puk do útoku a tam sa oň okamžite strhol veľký súboj. Situácii pri mantineli dnes vidíme skutočne dosť.
     
    14:23
    Trenčania sa presunuli do útoku. Ölvecký tam na vonkajšej hranici pravého kruhu prenechal puk Holendovi a ten strieľal, ale iba vedľa pravej žrde.
     
    13:44
    Novozámčania iba prerušili pokus o súperovu rozohrávku a puk tečovali do svojej útočnej tretiny. Tam si ho opäť prevzali iba hostia.
     
    13:13
    Trenčania si podržali puk za svojou bránkou a striedajú. Hostia tým upokojujú hru a tlak, ktorému v ostatnom čase čelia čoraz častejšie.
     
    12:41
    Domáci Šille teraz medzi kruhmi nemal komu prihrávať, a tak sa ešte skúsil posunúť bližšie a puk chcel poslať ponad betón trenčianskeho gólmana. Valent však ostal pozorný a znemožnil mu to.
     
    12:08
    Teraz už z toho ale zakázané uvoľnenie bude a Trenčania nemôžu striedať. Novozámockí hokejisti v posledných minútach zvyšujú svoju ofenzívnu aktivitu.
     
    11:43
    Trenčín aj teraz vyhodil puk od svojej bránky, ale nie na zakýzané uvoľnenie. Baroš si povykorčuľoval z bránky a spoluhráčom pomôže s rozohrávkou.
     
    11:07
    Hostia sa dopustili zakázaného uvoľnenia. Nasledovať bude buly v útočnom pásme domácich Nových Zámkov.
     
    10:51
    Holenda teraz vynikajúco na modrej čiare ostal stáť pred strieľajúcim hráčom a korčuľou puk vyrazil do stredného pásma. Novozámocká snaha aj teraz vyšla nazmar.
     
    10:21
    Domáci poslali puk do útočného pásma, ale hostia ho tam pritlačili k mantinelu a strhol sa veľký súboj.
     
    09:45
    Nové Zámky boli pri pokuse o Saulietisovu strelu nachytané v ofsajde. Hra sa preto prerušuje a nasledovať bude vhadzovanie v strednom pásme.
     
    08:55
    O puk sa teraz bojuje pri mantineli v útočnom pásme trenčianskej Dukly. Hostia sú psychicky povzbudení gólom a pokračujú v ofenzívnej aktivite.
     
    08:30
    Starosta sa vrátil na ľadovú plochu a okamžite dostal prihrávku. Z ľavej strany sa po nej vyrútil priamo na brankára Baroša a strieľal, ale domáci gólman jeho pokus vyrazil.
     
    07:29
    Trenčín sa opäť výborne ubránil a dokonca zamieril aj do protiútoku. Snažil sa v ňom Hudec, ale bol dostihnutý a napokon už iba nedôrazne zakončoval z tiesnenej pozície.
     
    07:00
    Puk už druhýkrát v rade letí cez všetky čiary. Trenčín sa zatiaľ dobre bráni a súperovi nedovoľuje usadiť sa v pásme.
     
    06:23
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Tomáš Starosta – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    06:22
    Veľká šanca domácich na vyrovnanie! Salija dostal puk medzi kruhy a ihneď strieľal k pravej žrdi, ale Valent famózne zasiahol rukou a pokus vytesnil mimo priestoru troch žrdí.
     
    05:58
    Hostia sa napokon v pásme usadili. V pravom kruhu predviedol veľkú aktivitu skúsený Ölvecký, ktorý napokon aj sám vystrelil niekam pod hornú žrď, ale Baroš jeho pokus zrazil ramenom.
     
    05:25
    Nové Zámky chceli z vlastnej obrany poslať smerom dopredu pas, ale Trenčín vynikajúco prehustil stredné pásmo a puk nikam nepustil.
     
    04:53
    Trenčania vyhnali súpera spred svojej bránky, ale do útoku neprenikli, pretože ich na modrej čiare zastavil iba ofsajd.
     
    04:34
    Novozámčania sa ešte držia v útočnom pásme. Ondrušek teraz bez prípravy strieľal po Rehákovej prihrávke, ale puk mu úplne ideálne nesadil a Valent ho vyrazil do bezpečia.
     
    02:50
    Na opačnej strane sa v zakončení snažil Šimun, ale jeho pokus vôbec nebol z kategórie nebezpečných. Valent môže ostať pokojný.
    01:26 Peter ÖLVECKÝ - 0:1
     
    01:26
    Trenčín dal gól!
    Hostia vyhrali buly a rýchlo sa ujímajú vedenia! Trenčania sa dostali do prečíslenia dvoch proti jednému a PETER ÖLVECKÝ bol razom pred bránkou úplne sám. Z ľavej strany mu na hokejku prišla presná prihrávka a po nej už jednoducho nemohol zaváhať. Asistencie: Juraj Bezúch, Branko Radivojevič.
     
    01:16
    Trenčín sa chcel vrátiť do útočného pásma, ale na modrej čiare ho zastavil ofsajd. Vhadzovať sa bude v strednom pásme.
     
    01:05
    Hra sa rýchlo presunula na opačnú polovicu klziska. Tam puk zaviedol Zbořil a ešte prihral Hřebejkovi, ktorý ihneď pálil, ale aj Valent bol pozorný.
     
    00:41
    K puku sa ale napokon dostal Trenčín. Sojčík to skúsil aj nahodením pred bránku, ale jeho puk nikto netečoval. Baroš si ho preto pohodlne stiahol k sebe a hru prerušil.
     
    00:06
    Prvé buly tohto zápasu vyhrali domáci hokejisti. Tí sa s pukom hneď stiahli pred svojho gólmana a pokúsia sa vymyslieť prvú útočnú akciu.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodné zostavy:

    HC Mikron Nové Zámky: Baroš (P. Romančík) – Salija, Husák, Plášil, M. Novák, M. Jass, Kuzma, Rehák – Škoda, Š. Novotný, Ró. Varga – Zbořil, Šimun, Hřebejk – Fábry, L. Jurík, Šille – Lorraine, Ondrušek, Saulietis

    Dukla Trenčín: Valent (Hiadlovský) – Bačik, Starosta, Cebák, Frühauf, Bohunický, Holenda, L. Romančík, Deveaux – Bezúch, Ölvecký, Radivojevič – T. Varga, Sádecký, Sojčík – Hecl, Dlouhý, Mikula – Hudec, Pardavý, Švec

    Rozhodca: Müllner, Goga – Šefčík, Tvrdoň.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní našej najvyššej hokejovej súťaže. V Nových Zámkoch sa dnes predstaví Trenčín a vám z tohto duelu vďaka nášmu podrobnému textovému prenosu určite neunikne nič podstatné.

    Novozámčania sa v tabuľke nachádzajú na ôsmej priečke a nadchádzajúce zápasy budú pre nich z hľadiska účasti v play-off veľmi dôležité. Na svojom konte majú po 45 odohraných zápasoch 48 bodov a celkové skóre 101:147. Pred deviatym Liptovským Mikulášom majú štvorbodový náskok a na siedmu Žilinu strácajú osem bodov, takže dnes sa v celkovom priebežnom hodnotení neposunú. Novozámčania si však budú chcieť napraviť chuť a dostať sa na víťaznú vlnu, pretože posledné dva zápasy prehrali, naposledy v Žiline 0:3.

    Trenčania sa v tabuľke zosunuli už na štvrté miesto. Po 45 zápasoch majú na svojom konte 87 bodov a celkové skóre 126:92. Vrch celkového priebežného hodnotenia je však veľmi nabitý, a tak sa dnes v prípade výhry môžu posunúť smerom nahor, aj smerom nadol. Hokejisti spod hradu Matúša Čáka sú navyše dobre rozbehnutí a na konte majú dve výhry v rade. Naposledy dokonca doma zdolali Košice pomerom 3:1. Trenčín uspel aj v doterajších štyroch tohtosezónnych vzájomných zápasoch s Novými Zámkami a jasným favoritom duelu je aj dnes.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 2. Ölvecký (Bezúch, Radivojevič), 38. Bezúch (Ölvecký, Radivojevič)


    HC MIKRON Nové Zámky: Baroš (P. Romančík) – Salija, Husák, Plášil, M. Novák, M. Jass, Kuzma, Rehák – Škoda, Š. Novotný, Ró. Varga – Zbořil, Šimun, Hřebejk – Fábry, L. Jurík, Šille – Lorraine, Ondrušek, Saulietis
    HK DUKLA Trenčín: Valent (Hiadlovský) – Bačik, Starosta, Cebák, Frühauf, Bohunický, Holenda, L. Romančík, Deveaux – Bezúch, Ölvecký, Radivojevič – T. Varga, Sádecký, Sojčík – Hecl, Dlouhý, Mikula – Hudec, Pardavý, Švec

    Rozhodčí: Müllner, Goga – Šefčík, Tvrdoň
    bahis siteleri