Košice – Nitra 2:5 (kon.) | Nové Zámky – Trenčín 0:2 (kon.) | Zvolen – Žilina 1:2 (0:1 po s.n.)
Detva – Banská Bystrica 6:5 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Poprad 1:3 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
0:2 (0:1, 0:1, 0:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Neděle 04.02.2018, 16:00Tipos Extraliga (SR) • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:00
    Nové Zámky sa napokon dostali do výraznejšej šance, ale neuspeli v nej. Baroš medzičasom odchádza na striedačku a domáci budú hrať v šestici.
     
    56:30
    Domáci tréner Miroslav Mach si vyžiadal oddychový čas. Jeho zverenci majú teraz ideálnu šancu na zdramatizovanie duelu.
     
    56:30
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Boris Sádecký – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    48:48
    Domáci pokračujú v streleckých pokusoch. Od modrej čiary si teraz na prihrávku nakorčuľoval Michal Novák a statne sa oprel do rany, ale trafil iba hlavu Valenta. Hra sa opäť prerušuje.
     
    47:37
    Nové Zámky mohli znížiť! Zbořil vystrelil z pravého kruhu a Valenta trafil priamo do masky. Dorážať chcel ešte Fábry, ale mieril vedľa bránky.
     
    40:51
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Tomáš Starosta – 2 min., sekanie).
     
    40:51
    Nové Zámky ale súpera do ničoho nebezpečnejšieho nepustili a dokonca samé sa dostali do útoku. Vo vlastnom oslabení sa pred bránkou snažil Šille, ale Valent so svojím betónom nepoľavil. Trenčania pri defenzívnej činnosti dokonca aj faulovali.
     
    39:59
    V poslednej sekunde druhej tretiny bol v útoku domáci Lukáš Jurík, ktorý však vo vlastnom oslabení na Valenta nevyzrel. Trenčiansky gólman puk vytlačil vedľa bránky.
     
    38:58
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Branislav Fábry – , krosček).
    37:45 Juraj BEZÚCH - 0:2
     
    37:45
    Trenčín dal gól!
    Hostia nyvyšujú svoje vedenie! JURAJ BEZÚCH ostal nepokrytý pred bránkou, kde si puk prehodil na bekhend a pohodlne zakončil k ľavej žrdi za presúvajúceho sa brankára. Asistencie: Peter Ölvecký, Branko Radivojevič.
     
    37:15
    Domáci predviedli ďalšie sľubné zakončenie. Róbert Varga vyslal tvrdú strelu, no tú hostia zblokovali na ochrannú sieť.
     
    36:27
    Bleskový prechod otvoril Trenčanom dvere na opačnej strane. Z podobne výhodnej pozície vystrelil Bohunický, ktorý už mieril presne, ale Baroš sa nenechal zaskočiť.
     
    36:10
    Domáci spoza vlastnej bránky poslali vynikajúci pas dobredu. Ten si spracoval Fábry a z ľavej strany aj vystrelil, ale iba vedľa bránky Valenta.
     
    29:40
    Od modrej čiary veľmi tvrdo vystrelil hosťujúci Romančík a trafil Baroša priamo do prilby. Rozhodcovia po nepríjemnom zásahu hru prerušujú a domácemu gólmanovi prídu na pomoc aj lekári.
     
    24:26
    Po súvislej aktivite spálil veľkú sancu na vyrovnanie domáci Zbořil. Gólman Valent pred ním ležal na zemi, ale aj napriek tomu bravúrne zasiahol lapačkou a puk za svoj chrbát nepustil.
     
    22:04
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Peter Ölvecký – 2 min., podrazenie).
     
    20:34
    Rozhodcovia nevedia bránku nasadiť na pôvodné miesto a na pomoc si volajú aj novozámockého ľadára. Hrať sa teda pár desiatok sekúnd ešte nebude.
     
    20:17
    Novotný napokon na striedačku odišiel po svojich. Rozhodcovia vylučovať nebudú a vhadzovať sa bude v strednom pásme.
     
    20:17
    Po súboji pri mantineli ostal na ľadovej ploche ležať Štěpán Novotný. Na pomoc mu prichádzajú aj záchranári.
     
    16:10
    Nové Zámky mohli vyrovnať! Takmer od modrej čiary prudko vystrelil Novotný a jeho pokus ešte dorážal Salija, ale Valent všetko ustál. Trenčania sa následne oslobodili iba za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    08:30
    Starosta sa vrátil na ľadovú plochu a okamžite dostal prihrávku. Z ľavej strany sa po nej vyrútil priamo na brankára Baroša a strieľal, ale domáci gólman jeho pokus vyrazil.
     
    07:29
    Trenčín sa opäť výborne ubránil a dokonca zamieril aj do protiútoku. Snažil sa v ňom Hudec, ale bol dostihnutý a napokon už iba nedôrazne zakončoval z tiesnenej pozície.
     
    06:23
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Tomáš Starosta – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    06:22
    Veľká šanca domácich na vyrovnanie! Salija dostal puk medzi kruhy a ihneď strieľal k pravej žrdi, ale Valent famózne zasiahol rukou a pokus vytesnil mimo priestoru troch žrdí.
    01:26 Peter ÖLVECKÝ - 0:1
     
    01:26
    Trenčín dal gól!
    Hostia vyhrali buly a rýchlo sa ujímajú vedenia! Trenčania sa dostali do prečíslenia dvoch proti jednému a PETER ÖLVECKÝ bol razom pred bránkou úplne sám. Z ľavej strany mu na hokejku prišla presná prihrávka a po nej už jednoducho nemohol zaváhať. Asistencie: Juraj Bezúch, Branko Radivojevič.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 2. Ölvecký (Bezúch, Radivojevič), 38. Bezúch (Ölvecký, Radivojevič)


    HC MIKRON Nové Zámky: Baroš (P. Romančík) – Salija, Husák, Plášil, M. Novák, M. Jass, Kuzma, Rehák – Škoda, Š. Novotný, Ró. Varga – Zbořil, Šimun, Hřebejk – Fábry, L. Jurík, Šille – Lorraine, Ondrušek, Saulietis
    HK DUKLA Trenčín: Valent (Hiadlovský) – Bačik, Starosta, Cebák, Frühauf, Bohunický, Holenda, L. Romančík, Deveaux – Bezúch, Ölvecký, Radivojevič – T. Varga, Sádecký, Sojčík – Hecl, Dlouhý, Mikula – Hudec, Pardavý, Švec

    Rozhodčí: Müllner, Goga – Šefčík, Tvrdoň
    bahis siteleri