Švédsko – Rusko 0:3 (kon.) | Česko – Finsko 4:3 (kon.)
konec
Česko
4:3 (1:2, 2:1, 1:0)
Finsko
Čtvrtek 15.02.2018, 18:00 • MEO Aréna, Přerov. • Turnaj čtyř (U16)
Partner:
    52:30 Jan MYŠÁK - 4:3
     
    52:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým vyvinul na finskou defenzívu nátlak a Chlubna našel napravo úplně nehlídaného JANA MYŠÁKA, který zakončoval do odkryté části soupeřovy klece. Asistence: Tomáš Chlubna.
    32:52 Aatu RÄTY - 3:3
     
    32:52
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Šancí v podobě střel hráčů jménem Myllymaa a Hahl ještě Bednář dokázal odolat. Vzápětí se však těsně před ním vytvořila nepřehledná skrumáž, v níž se nejlépe po přistrčení Niemiho zorientoval AATU RÄTY a dostal puk do české branky. Asistence: Eero Niemi.
    29:17 Pavel NOVÁK - 3:2
     
    29:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    No to je obrat. Český kapitán PAVEL NOVÁK si sjel do střelecké pozice a svou milimetrově přesnou ranou bekhendem vymetl horní partii Blomqvistovy svatyně. Bez asistence.
    29:05 Tomáš CHLUBNA - 2:2
     
    29:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi rychle využívají přesilovku a vyrovnávají. Kombinace Myšáka s Krutilem vyústila v dělovku TOMÁŠE CHLUBNY, na kterou byl finský gólman krátký. Asistence: Michael Krutil, Jan Myšák.
    14:16 Veikka HAHL - 1:2
     
    14:16
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové se ujímají vedení. Niemelä prostrčil puk na pravý kruh na hůl hráče jménem VEIKKA HAHL, který střelou mezi dvěma českými beky překvapil Bednáře. Český gólman toho z Hahlova pokusu nemohl moc vidět. Asistence: Topi Niemelä.
    03:55 Oliver SUNI - 1:1
     
    03:55
    Finsko právě vstřelilo branku!
    I Finové využívají svou první velkou šanci. Před Bednářem vznikla skrumáž, ze které vyplaval puk doprava na zcela volného OLIVERA SUNIHO, který zavěsil za přesouvajícího se českého brankáře. Asistence: Roni Hirvonen.
    00:29 Jan CIKHART - 1:0
     
    00:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    To je začátek, panečku! Český tým z první velké šance utkání skóruje. Na finskou branku uháněl osamocený Myšák, a i když si na Blomqvista nepřišel, dorážející JAN CIKHART už se nemýlil. Češi se hned zkraje utkání ujímají vedení. Asistence: Jan Myšák.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 1. Cikhart (Myšák), 30. Chlubna (Krutil, Myšák), 30. Novák, 53. Myšák (Chlubna) – 4. Suni (Hirvonen), 15. Hahl (Niemelä), 33. Räty (Niemi)


    Česko: Bednář (Dolíška) – Hampl, Krutil, Baláž, Vacík, Sedláček, Bláha, Kremláček, Svach – Cikhart, Myšák (A), Binias – Chlubna, Gut (A), Novák (C) – Koláček, Konečný, Mácha – Luža, Urban, Simon. Trenér: Karel Beran.
    Finsko: Blomqvist (Valtonen) – Lehmus, Sedoff, Nyman, Niemelä (A), Viro, Pärssinen, Paaso – Määttä, Hirvonen (C), Suni – Niemi (A), Räty, Kaski – Hahl, Myllymaa, Liukas – Seppälä, Mäenpää, Myllyaho – Munkki. Trenér: Anssi Laine.

    Rozhodčí: Vrba, Šír – Měkýš, Otáhal

    Diváci: 467
    bahis siteleri