Prešov – Podbrezová 0:2 (kon.) | Senica – Dunajská Streda 0:2 (kon.) | Michalovce – Slovan Bratislava 1:1 (kon.)
Žilina – Ružomberok 2:0 (kon.) | Nitra – Trenčín 1:1 (kon.)
konec
MFK Zemplín Michalovce
1:1 (1:0)
ŠK Slovan Bratislava
sk Neděle 18.02.2018, 14:00Niké liga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojované! Bratislavský Slovan nevstúpil do jarnej časti Fortuna ligy víťazne, keď na Zemplíne remizoval 1:1. Michalovce dlho držali svoj náskok, ktorý im zaradil v 45. minúte Martin Koscelník. Slovan sa trápil vo finálnej fáze, ale napokon sa mu podarilo skórovať po presnej strele Aleksandara Čavrića. V závere boli hostia aktívnejší, viac chceli vyhrať, ale vytúžený druhý gól nestrelili. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok víkendu. (15:54:06)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Domáci mali v závere výhodu rohového kopu. Peter Kolesár svojim centrom našiel iba Michala Šullu. Na druhej strane sa ešte po rýchlom brejku dostal k strele Róbert Vittek, ale rozhodujúci gól nestrelil.
     
    90+2
    Peter Kavka netrafil priestor súperovej brány. Michal Šulla kontroloval loptu, ktorá smerovala nad jeho svätyňu. Dopredu tak môžu ísť futbalisti z hlavného mesta Slovenska.
     
    90+1
    Stále čakáme na rozohranie priameho kopu. Loptu si už postavil Peter Kavka, no hlavnému rozhodcovi sa nepáči postavenie múru. Prvá z troch nadstavených minút je prakticky fuč.
     
    90
    Michalovce budú na začiatku nadstaveného času zahrávať priamy kop. Peter Kolesár si svojou aktivitou vybojoval faul. Voči pravidlám sa tentokrát previnil český záložník Lukáš Droppa.
     
    89
    Slovanistom sa čas na strelenie rozhodujúceho gólu kráti. Z ľavej strany centroval Dávid Holman, ale našiel len pripraveného brankára Matúša Kiru. Na druhej strane registrujeme ďalší michalovský ofsajd.
     
    87
    Posledné striedanie dnešného zápasu. Na trávnik sa ako posledný dostane Eligius Jankauskas. Naopak, na lavičku náhradníkov smeruje dnes pomerne aktívny Martin Regáli.
     
    86
    Slovan Bratislava je hladnejší po víťazstve, ale zatiaľ sa do žiadnej stopercentej šance nedostal. Michalovce dobre bránia a sú blízko k zisku cenného bodu.
     
    85
    Po centri z ľavej strany sa do koncovky tlačil Aleksandar Čavrić a následne aj Róbert Vittek. Druhý menovaný hráč napokon fauloval Matúša Kiru, čo neuniklo pozornosti hlavného arbitra.
     
    84
    Diamantis Chouchoumis si pekne nabehol za obrannú líniu súpera. Následne centrom z ľavej strany hľadal Róberta Vitteka, no pred ním bol pripravený Martin Bednár.
     
    83
    Na druhej strane sa nám pripomenul Róbert Vittek. Ten si prebral pekný center z pravej strany, pohotovo vystrelil ľavačkou, ale jeho pokus smeroval tesne vedľa brány Matúša Kiru.
     
    82
    Ibrahim Rabiu fauloval približne 25 metrov od vlastnej brány. Priamy kop zahral sám faulovaný Peter Kolesár, no jeho strela nenarobila Michalovi Šullovi väčšie problémy.
     
    81
    Slovan sa dostal do brejkovej situácie. Po pase Róberta Vitteka centroval z pravej strany Boris Sekulić, ale jeho pokus bol zrazený. Napokon z toho nebude ani len rohový kop.
     
    80
    Desať minút pred koncom zasahuje do svojej zostavy domáci tréner Anton Šoltis. Na lavičku náhradníkov smeruje Stanislav Danko a na ihrisku ho nahradí Peter Kolesár.
     
    79
    Rharsalla Moha sa ukazuje vo veľmi dobrom svetle. Aj teraz posunul loptu smerom k bráne, následne našiel Dávida Holmana, no ten trošku váhal so zakončením a neprestrelil Matúša Kiru.
     
    78
    Striedajúci Rharsalla Moha predviedol veľmi peknú individuálnu akciu. Následne posunul loptu na Aleksandara Čavrića, ten z pravej strany vystrelil, ale našiel len pripraveného Matúša Kiru.
     
    77
    Martin Ševela využíva aj svoje posledné striedanie. Na ihrisko sa dostane aj nová posila bratislavského tímu Rharsalla Moha, ktorý vymení Filipa Hološka.
     
    76
    Teraz mali výhodu priameho kopu Michalovce, no center jedného z domácich hráčov bol veľmi nepresný. Po ňom bude nasledovať len odkop od brány najúspešnejšieho slovenského klubu.
     
    75
    Do konca zápasu zostáva záverečná štvrťhodina a šancu na víťazstvo majú rovnakú obe mužstvá. Pri lopte sú futbalisti Slovana, pretože Východniari sa previnili proti pravidlám ofsajdom.
     
    74
    Slovan dal gól!
    Tak si to predstavte. ALEKSANDARA ČAVRIĆA som posielal na lavičku náhradníkov, no srbský útočník štvrťhodinu pred koncom skóruje. Po centri Diamantisa Chouchoumisa z ľavej strany sa dostal k lopte na úrovni šestnástky, vystrelil a presne trafil k pravej žrdi.
     
    73
    Domáci futbalisti mali výhodu priameho kopu. Milan Šimčák centroval z ľavej strany, ale nenašiel nikoho v bielom drese. Dopredu tak môžu ísť zverenci Martina Ševelu.
     
    71
    Aleksandar Čavrić je zrelý na striedanie. V druhom polčase sa mu prestalo dariť, čo dokumentuje aj tento jeho nepresný center. Po ňom bude môcť odkopávať domáci brankár Matúš Kira.
     
    70
    Diamantis Chouchoumis centroval z ľavej strany. Filip Hološko sa dostal k hlavičke, no tej chýbala razancia. Matúš Kira tak nemal so zákrokom ani len najmenšie problémy.
     
    69
    Domáci tréner Anton Šoltis posiela na trávnik japonského futbalistu Nišiho Cubasovi. Ten nahradzuje kapitána Igora Žofčáka, ktorého dnes nebolo úplne vidieť na hracej ploche.
     
    68
    Slovan mal výhodu ďalšieho priameho kopu. Dávid Holman poslal z ľavej strany vysoký center do šestnástky domáceho tímu, ale našiel len pripraveného Milana Šimčáka.
     
    66
    Aleksandar Čavrić sa snažil presadiť po pravej strane. Svoje defenzívne úlohy si dokonale splnil José Carrillo, a tak bude nasledovať len odkop od brány Matúša Kiru.
     
    65
    Michal Šulla chyboval v rozohrávke. Loptu doslova poslal na kopačku Stanislavovi Dankovi. Ten ho skúšal z veľkej diaľky okamžite prelobovať, ale napokon netrafil priestor brány súpera.
     
    64
    Hostia mali výhodu rohového kopu. Dávid Holman posielal loptu na prednú žrď, ale domáci obrancovia si dokázali poradiť s touto útočnou akciou hosťujúceho mužstva.
     
    63
    Martin Ševela posiela na trávnik hneď dvoch čerstvých hráčov. Sú nimi Róbert Vittek a Ibrahim Rabiu. Naopak, dnešný zápas sa končí pre Andraža Šporara a Vukana Savičeviča.
     
    62
    Rohový kop tradične zahral Stanislav Danko. Jeho center smeroval do nebezpečného priestoru, ale lopta napokon končí len v rukaviciach brankára Slovanu Bratislava.
     
    61
    Sadam Sulley dostal veľa priestoru v pokutovom území súpera. Jeho technickú strelu tečoval Vasil Božikov a mal šťastie, že následne lopta skončila nad bránu Michala Šullu.
     
    60
    Máme za sebou hodinu dnešného zápasu. Slovan zatiaľ márne hľadá recept na kompaktne brániacu zostavu Michaloviec. Tréner Anton Šoltis môže byť s výkonom svojich zverencov spokojný.
     
    59
    Dobrú prácu teraz odviedol michalovský brankár Matúš Kira. Po vysokom centri Lukáša Droppu išiel ďaleko z brány a loptu vytesnil mimo svojho pokutového územia.
     
    58
    Slovan bude mať výhodu priameho kopu, pretože sa nedovoleným spôsobom prezentoval Igor Žofčák. Domáci kapitán sa síce čuduje, no s verdiktom hlavného rozhodcu už nespraví nič.
     
    57
    Tempo hry sa opäť trošku stupňuje. Michalovce sa po aktívnom úvode trošku stiahli na vlastnú polovicu ihriska a nechávajú hrať favorizovaný bratislavský Slovan.
     
    56
    Hostia sa dostali do náznaku šance po rýchlom brejku. Andraž Šporar v súboji na ľavej strany vycvičil Petra Kavku, ale na jeho následnú strieľanú prihrávku nereagoval žiaden z hráčov v belasom drese.
     
    55
    Hlavný rozhodca Patrik Hrčka prvýkrát siaha do svojho vrecka. Po faule pri ľavej postrannej čiare je autorom žltej karty Dávid Holman, ktorý sa snažil napraviť zaváhanie Diamantisa Chouchoumisa.
     
    53
    Vzrušenie na michalovskom štadióne bolo zbytočné. Aleksandar Čavrić pekne predĺžil center Borisa Sekulića, ale následne Filip Hološko zakončoval z postavenia mimo hry.
     
    52
    Domácim priaznivcom sa teraz nepáčili verdikty hlavného rozhodcu. Po tom poslednom mohol zahrávať rohový kop Dávid Holman, ale našiel len domáceho stopéra Petra Kavku.
     
    51
    Aleksandar Čavrić si teraz splnil aj svoje defenzívne povinnosti. Martin Regáli si posunul loptu smerom na os ihriska, chcel spoza šestnástky vystreliť, ale trafil len srbského útočníka.
     
    50
    Diamantis Chouchoumis centroval z ľavej strany. Milan Šimčák mierne zaváhal, no mal šťastie, že Srb Aleksandar Čavrić takisto nečakal, že domáci futbalista loptu netrafí.
     
    49
    Michalovce vstúpili druhého polčasu aktívne. Martin Regáli rozvinul akciu po ľavej strane, následne centroval Milan Šimčák, no ešte predtým bol odmávaný ďalší ofsajd.
     
    48
    Sadam Sulley získal loptu v súboji s Vasilom Božikovom. Potom sa k nej dostal Martin Koscelník, vnikol do šestnástky, ale jeho strieľanú prihrávku upratal do bezpečia Boris Sekulić.
     
    47
    Po priamom kope Stanislava Danka odvrátil loptu mimo šestnástky Andraž Šporar. Následne to z prvej skúšal Martin Koscelník, no jeho strela bola zrazená ešte pred pokutovým územím.
     
    46
    Druhé dejstvo začali aktívnejšie domáce Michalovce. Sadam Sulley si to namieril medzi dvoch obrancov v belasom. Veľa šancí na úspech nemal, čo sa aj potvrdilo.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Na Zemplíne sme sledovali zaujímavé prvé dejstvo. Nechýbali šance na oboch stranách, ale do šatní môžu ísť podstatne spokojnejší domáci. Tí gólovo udreli v samotnom závere, keď po rohovom kope skóroval Martin Koscelník. Na druhej strane mal veľkú šancu Andraž Šporar, no slovinskú posilu vychytal Matúš Kira. Zaujímavosťou prvej časti zápasu bolo celkovo deväť ofsajdov, až sedem na strane Michaloviec. Druhý polčas sa začne krátko po 15:00 hod.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Michalovce dali gól!
    V závere prvého polčasu sa dostávajú domáci futbalisti do vedenia. Center Stanislava Danka predĺžil na prvej žrdi Martin Bednár, výborne akciu dosledoval MARTIN KOSCELNÍK a z tesnej blízkosti poslal loptu do siete Michala Šullu.
     
    44
    Martin Koscelník centroval z pravej strany, ale našiel len pripraveného Filipa Hološka. Následne dobre zapracoval Martin Kolesár a vybojoval pre svoj tím rohový kop.
     
    43
    Dávid Holman to skúšal priamou strelou na bránu. Loptu poslal pekne ponad múr, ale takisto prestrelil aj bránu Matúša Kiru. Ten tak bude môcť odkopávať od svojej brány.
     
    42
    Filip Hološko to spravil šikovne. Vypýtal si faul v súboji s Martinom Kolesárom, a tak bude nasledovať štandardná situácia hostí. Jej exekútorom bude Dávid Holman.
     
    41
    Slovan stratil loptu približne 30 metrov od svojej brány. Martin Koscelník následne kolmou prihrávkou posielal do šance Sadama Sulleyho, no ten bol už snáď vo štvrtom ofsajde.
     
    40
    Martin Koscelník svojou aktivitou vybojoval priamy kop pre domáci celok. Po faule Vukana Savičeviča centroval Stanislav Danko, ale jeho pas našiel len pripraveného Andraža Šporara.
     
    39
    Martin Koscelník si hodil loptu okolo Filipa Hološka. Bývalý slovenský reprezentant ho fauloval, no všetko sa to udialo iba v okolí poliacej čiary.
     
    38
    Slovan teraz príkladne napádal rozohrávku domáceho tímu. Obrancovia v bielych dresoch boli pod tlakom, a tak si dvakrát museli pomôcť len spätnou prihrávkou na Matúša Kiru.
     
    37
    Po veľmi dlhej dobe sme boli svedkami aj nedovoleného zákroku. V strede ihriska bol faulovaný Vukan Savičevič. Slovan veľmi rýchlo rozohral svoju akciu, no nepramenilo z nej nebezpečenstvo.
     
    36
    Martin Regáli sa snažil presadiť po ľavej strane. Dobre ho tiesnil slovanistický kapitán Boris Sekulić a aj vďaka jeho pozornej defenzíve končí lopta len v moci Michala Šullu.
     
    35
    Aleksandar Čavrić centroval už po niekoľkýkrát z pravej strany. Srb sa ale teraz neukázal v dobrom svetle, keďže po jeho nepresnom pase bude okopávať od svojej brány Matúš Kira.
     
    34
    Martin Kolesár zaváhal pri spracovaní lopty na hranici vlastnej šestnástky. Filip Hološko to využil na realizáciu technickej strely, s ktorou si domáci brankár Matúš Kira poradil.
     
    33
    Belasí budú zahrávať rohový kop. Filip Hološko dostal pekný pas do šestnástky, následne hľadal Andraža Šporara, no pred ním v poslednej chvíli zasiahol španielsky obranca José Carrillo.
     
    31
    Stanislav Danko našiel len pripraveného Michal Šullu. Následne sa belasí dostali do brejku, ale Aleksandar Čavrić celú akciu pokazil nepresnou prihrávkou na úroveň šestnástky.
     
    30
    Martin Koscelník centroval z pravej strany. Sadam Sulley sa síce k lopte nedostal, no po odkope Borisa Sekulića budú mať domáci výhodu rohového kopu. Ten beží zahrať Stanislav Danko.
     
    29
    Vukan Savičevič ustál súboj s Martinom Regálim. Domáci futbalista sa síce dožadoval rohového kopu, no hlavný rozhodca Patrik Hrčka ukazuje len na odkop od brány Michala Šullu.
     
    28
    Slovan to opäť skúšal stredom pokutového územia. Lopta však končí len v moci brankára Matúša Kiru. Ten v dnešnom zápase musel zasahovať len po strele Andraža Šporara.
     
    27
    Teraz sme videli zaujímavý moment. Martin Kolesár centroval cez Andraža Šporara. Jeho center z pravej strany nebol úplne vydarený, zmenil sa prakticky na strelu, ktorá skončila na brvne brány Michala Šullu.
     
    26
    Slovan to teraz skúšal stredom šestnástky súpera. Lukáš Droppa adresoval pas na Filipa Hološka, ale ten sa napokon to zakončenia nedostal. Ešte predtým bol v ofsajde Sadam Sulley.
     
    25
    Na slovenské pomery sledujeme pomerne dobré stretnutie, ktorému chýba len potrebné gólové korenie. Teraz sa oň pokúsia belasí, keďže budú mať priamy kop po faule na Vukana Savičeviča.
     
    24
    Aleksandar Čavrić sa presadil svojim typickým dravým spôsobom po pravej strane. Následným centrom hľadal Andraža Šporara, no pred Slovincom dobre zakročil Matúš Kira.
     
    23
    Martin Kolesár sa snažil presadiť po pravej strane. Vasil Božikov si však splnil svoje obranné povinnosti a dokonca vybojoval faul na svoju osobu. Odkopávať tak bude môcť Michal Šulla.
     
    21
    Hostia mali výhodu rohového kopu. Nezahrali ho najlepšie, a tak sa do brejku dostali Michalovčania. Sadam Sulley posunul loptu na Martina Regáliho, no jeho následná strela bola zrazená.
     
    20
    Stanislav Danko spadol na trávnik po kontakte s Lukášom Droppom. Domáci fanúšikovia si samozrejme pýtali pokutový kop, no musím povedať, že Danko spadol až veľmi ochotne.
     
    19
    Ďalší ofsajd na strane domáceho tímu. Sadam Sulley bol opäť za úrovňou brániacich hráčov pod vedením úspešného trénera Martina Ševelu. Belasí tak môžu rozvinúť útočnú akciu.
     
    18
    K strele spoza pokutového územia sa dostal Dávid Holman. Jeho strela nebola zlá, Matúš Kira sa musel poriadne natiahnuť, ale napokon mal šťastie, že hráč Slovana tesne minul bránu.
     
    17
    Domáci veľmi dobre napádali rozohrávku súpera. Následne si rukou pomohol Diamantis Chouchoumis, no hlavný rozhodca napriek protestom domácich fanúšikov nepíska.
     
    16
    Domáci futbalisti držia loptu na svojich kopačkách. Zatiaľ držia krok s favoritom zápasu a určite ich môže mrzieť, že Stanislav Danko neotvoril skóre dnešného stretnutia.
     
    15
    Po spomínaných šanciach sa nám tempo hry trošku rozbehlo. Do domácej šestnástky smerovali centre z pravej i ľavej strany, no Aleksandar Čavrić ani Filip Hološko neuspeli.
     
    14
    Domáci futbalisti takisto zahodili šancu na strelenie úvodného gólu. Sadam Sulley si po peknej prihrávke zasekol Michal Šullu, následne sa dostala lopta na kopačku Stanislava Danka, no strelu na ceste do siete zastavil Lukáš Droppa.
     
    13
    Hostia mali po predošlej akcii výhodu rohového kopu. Matúš Kira si ale center z ľavej strany postrážil a loptu vyrazil mimo vlastnej šestnástky.
     
    12
    Prvú gólovú šancu zápasu mal Andraž Šporar. Slovinsky útočník dostal krásnu kolmú prihrávku do šestnástky od Lukáša Droppu, ale nedokázal loptu poslať ponad vybehnutého Matúša Kiru.
     
    11
    Už tretí ofsajd na stane Michaloviec. Na ľavej strane si opäť nedal pozor Martin Regáli. Pochválime ale aj obranu Slovana, ktorá zatiaľ funguje ako švajčiarske hodiny.
     
    10
    Pekná útočná akcia v podaní Michaloviec. Najlepší ich strelec Martin Koscelník dostal dobrý pas za obranu, ale jeho následný spätný pas odvrátil do bezpečného priestoru Kenan Bajrić.
     
    9
    Sadam Sulley bol faulovaný v súboji s Vasilom Božikovom. Po nedovolenom zákroku bulharského obrancu mali domáci priamy kop, ale do prvého zakončenia v zápase sa nedostali.
     
    8
    Slovan to opäť skúsil akciou po ľavej strane. Diamantis Chouchoumis hľadal v pokutovom území svojich spoluhráčov, ale našiel len pripraveného Martina Kolesára.
     
    7
    Jeden z hráčov hostí sa previnil voči pravidlám útočným faulom. Patrik Hrčka tak fúkol do píšťalky a prisudzuje loptu hráčom v bielych dresoch.
     
    6
    V úvode zápasu sme zaregistrovali už tretí ofsajd. Tentokrát si pri ľavej postrannej čiare nedal pozor na svoje postavenie Martin Regáli. Pochválime ale aj Igora Žofčáka, ktorý sa prezentoval pekným pasom.
     
    5
    Belasí mali na začiatku piatej minúty výhodu rohového kopu. Po centri z pravej strany sa lopta poodrážala v domácej šestnástke, ale Matúš Kira zasahovať tentokrát nemusel.
     
    4
    Domáci to skúšali dlhou loptou za obrannú líniu súpera. Futbalista z Ghany Sadam Sulley bol adresátom tejto prihrávke, no do šance sa po ofsajdovom verdiktu nedostane.
     
    3
    Teraz sme videli niekoľko súbojov v strede hracej ploche. Po dlhšom čase sa dostávajú k lopte aj zverenci Antona Šoltisa, ktorí budú môcť založiť útočnú akciu. Zaujímavé, že dnes nastupujú len s trojicou obrancov.
     
    2
    Pekná rýchla akcia v podaní hostí. Filip Hološko posunul loptu do priestoru ľavého krídla, kam si nabehol Diamantis Chouchoumis. Grék následne centroval, ale do lopty dal príliš veľa razancie.
     
    1
    Úvodný výkop dnešného zápasu mali domáci futbalisti. Hneď po pár sekundách ale prišli o loptu, a tak mohol ísť dopredu Slovan. Dlhá lopta smerovala na Andraža Šporara, no ten stál v ofsajde.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    MFK Zemplín Michalovce: Kira – Carrillo, Kavka, Bednár – Šimčák, Danko, Žofčák (C), Kolesár, Koscelník – Regáli – Sulley.
    Náhradníci: Bieszczad – Šosták, Kolesár, Jankauskas, Kurminowski, Bragin, Niši.

    ŠK Slovan Bratislava: Šulla – Chouchoumis, Božikov, Bajrić, Sekulić (C) – Droppa – Holman, Savičevič – Hološko, Šporar, Čavrić.
    Náhradníci: Greif – de Kamps, Moha, Rabiu, Vittek, Laczkó, Čikoš.

    Rozhodcovia: Patrik Hrčka – Erik Weiss, Peter Kováč.
     
    Vážení diváci, vítam vás pri sledovaní textového prenosu z futbalovej Fortuna ligy. Bratislavský Slovan svoju majstrovskú naháňačku za prvou Trnavou začne na východnom Slovensku, kde si zmeria sily s Michalovcami.

    MFK MICHALOVCE

    Futbalisti Michaloviec figurujú v tabuľke na priebežnom deviatom mieste. Majú na konte 20 bodov, a tak nemôžu pomýšľať na postup do skupiny o titul. Cieľom klubu v jarnej časti je udržať si fortunaligovú príslušnosť aj v nasledujúcej sezóne. Počas zimnej prestávky sa Zemplínčania posilnili o viacerých mladíkov. Pomôcť zlepšiť ofenzívu prišiel najmä 18-ročný Dawid Kurminowski, ktorý je považovaný za jeden z najväčších talentov poľského futbalu .V prípravných zápasoch vyhrali zverenci Antona Šoltisa tri z ôsmich duelov, hoci nečelili súperom takého rangu akým je Slovan. Michalovce posledné tri súťažné zápasy remizovali 1:1 a pred vlastnými fanúšikmi neprehrali štyri stretnutia po sebe. Na východe republiky zaváhal Trenčín, Ružomberok či Podbrezová. Najlepším strelcom je Martin Koscelník, ktorý nastrieľal päť gólov.

    ŠK SLOVAN BRATISLAVA

    Slovan Bratislava je momentálne na treťom mieste tabuľky, keď nazbieral o 14 bodov viac než jeho dnešný súper. Za vedúcou Trnavou zaostáva o tucet bodov, a tak to bude mať so ziskom titulu veľmi náročné. Spomedzi všetkých tímov Fortuna ligy sa práve Slovan najviac posilnil, keď angažoval až deväť nových hráčov. Najzvučnejším menom je slovinský útočník Andraž Šporar, ktorý by mal nahradiť 12-gólového Jakuba Mareša. V rámci prípravy belasí remizovali so slávnym Zenitom Petrohrad, ale naposledy nestačili na český Zlín. „Do Michaloviec pocestujeme s ambíciou hrať dominantný futbal. Verím, že budeme dostatočne efektívni v príležitostiach, ktoré si vypracujeme,“ povedal tréner hostí Martin Ševela. Proti Michalovciam sa belasým nesmierne darí. Od roku 2015 proti nim odohrali deväť zápasov s bilanciou 8-1-0.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 14:00.

    Miroslav Kováčik

    Branky: 45. Koscelník (Bednár) – 74. Čavrić (Chouchoumis)

    Karty:   55. Holman (SBA)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 1:3. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 11:3. Fauly: 14:14.
    MFK Zemplín Michalovce: Kira – Carrillo, Kavka, Bednár – Šimčák, Danko (80. Kolesár), Žofčák (C) (69. Niši), Kolesár, Koscelník – Regáli (87. Jankauskas) – Sulley.
    Náhradníci: Bieszczad – Šosták, Kolesár, Jankauskas, Kurminowski, Bragin, Niši.

    ŠK Slovan Bratislava: Šulla – Chouchoumis, Božikov, Bajrić, Sekulić (C) – Droppa – Holman, Savičevič (63. Rabiu) – Hološko (77. Moha), Šporar (63. Vittek), Čavrić.
    Náhradníci: Greif – de Kamps, Moha, Rabiu, Vittek, Laczkó, Čikoš.

    Rozhodčí: Patrik Hrčka – Erik Weiss, Peter Kováč
    ocianews.com