Carolina – New Jersey 2:3 (po pr.) | Columbus – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Detroit – Toronto 2:3 (kon.)
San Jose – Dallas 5:2 (kon.) | Winnipeg – Florida 7:2 (kon.) | NY Islanders – Minnesota 3:5 (kon.)
Buffalo – Washington 2:3 (kon.) | Calgary – Boston 1:2 (po pr.)
konec
New York Islanders
3:5 (1:1, 2:3, 0:1)
Minnesota Wild
Pondělí 19.02.2018, 19:10 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:38 Jason ZUCKER - 3:5
     
    56:38
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté si berou dvoubrankový náskok a jsou tak hodně blízko výhře. JASON ZUCKER dostal nabito na pravý kruhu a dělovkou pak propálil Haláka k jeho vzdálenější tyči – 3:5. Asistence: Eric Staal.
    36:31 Tanner FRITZ - 3:4
     
    36:31
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí se hostům dostávají na dostřel jediného gólu. TANNER FRITZ dostal přihrávku do jízdy a z prostoru mezi kruhy se pak nemýlil a svou střelou překonává Dubnyka – 3:4. S hráči Islanders to nyní vypadá už zase o něco lépe. Asistence: Anders Lee a Sebastian Aho.
    34:06 Tyler ENNIS - 2:4
     
    34:06
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Během chvilky se hráči Minnesoty dostávají do dvoubrankového náskoku. Cullen vybídl ke střele u levé tyčky Haláka TYLERA ENNISE, jenž poté dokázal propasírovat kotouč u levé tyčky jeho branky – 2:4. Asistence: Matt Cullen a Jared Spurgeon.
    32:17 Jason ZUCKER - 2:3
     
    32:17
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté jdou znovu do vedení. JASON ZUCKER dostal nabito na vrchol pravého kruhu a svou dělovkou pak dokázal propálit Jaroslava Haláka, který na kotouč nedosáhl – 2:3. Hosté tak ztrhávají vedení na svou stranu a vedou podruhé v utkání. Asistence: Ryan Suter a Matt Dumba.
    29:54 Matt CULLEN - 2:2
     
    29:54
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno a opět se bude začínat znovu od začátku. Suter parádním pasem z půlky hřiště vyslal do samostatného úniku MATTA CULLENA, který poté tváří v tvář Halákovi uspěl, když ho prostřelil nad jeho levou rukou a puk umístil do levého horního rohu jeho branky – 2:2. Asistence: Ryan Suter.
    21:57 Anders LEE - 2:1
     
    21:57
    Islanders právě vstřelili branku!
    A nyní se to už Islanders povedlo a strhávají vedení na svou stranu. Hickeyho střelu z dálky, která ještě byla sražena hokejkou hostujícího hráče, sklepl holí ANDERS LEE a trefil se mezi betony Dubnyka – 2:1. Karta se tedy obrátila a nyní jsou to hosté, kdo musí dohánět svou ztrátu. Bez asistence.
    19:15 Ross JOHNSTON - 1:1
     
    19:15
    Islanders právě vstřelili branku!
    V poslední minutě prvního dějství se domácím podařilo vyrovnat. Po pěkně sehrané kombinaci dostal kotouč na modrou čáru Johnn Boychuk a jeho dělovka pak doplachtila až před branku hostů, kde ji lehkou tečí usměrnil za záda Dubnyka ROSS JOHNSTON – 1:1. Dubnyk tak také přichází o své čisté konto, domácí jsou naopak zpátky ve hře. Asistence: Johnny Boychuk a Casey Cizikas.
    07:02 Joel Eriksson Ek - 0:1
     
    07:02
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté se ujímají vedení. Domácí vyrobili za brankou hrubku a jeden z obránců vyslal kotouč přímo na hůl Tylera Ennise, který ho sice bekhendem za Dubnykova záda neposlal. Puk se ale odrazil od zadního mantinelu, kde si ho sebral JOEL ERIKSSON EK a poté ho dopravil za Halákova záda – 0:1. Domácí tak musí dohánět dvoubrankové manko, ač byli dosud v zápase aktivnější. Asistence: Charlie Coyle a Tyler Ennis.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 20. Johnston (Boychuk, Cizikas), 22. Lee, 37. Fritz (Lee, Aho) – 8. J. Eriksson Ek (Coyle, Ennis), 30. Cullen (Suter), 33. Zucker (Suter, Dumba), 35. Ennis (Cullen, Spurgeon), 57. Zucker (E. Staal)


    New York Islanders: Halák (Gibson) – Boychuk, Leddy, Pulock, Hickey, Aho, Pelech – Jo. Bailey, Tavares (C), Lee – Eberle, Barzal, Beauvillier (A) – Fritz, B. Nelson, Ladd (A) – Clutterbuck, Cizikas, Johnston.
    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Dumba, Suter (A), Spurgeon, Olofsson, Prosser, Seeler – Mikael Granlund, M. Koivu (C), Zucker – Niederreiter, E. Staal, Parise (A) – Coyle, Cullen, Ennis – M. Foligno, J. Eriksson Ek, Winnik.

    Rozhodčí: Tom Kowal, Graham Skilliter – Ryan Daisy, Darren Gibbs

    Diváci: 15 342
    bahis siteleri