Chabarovsk – Vladivostok 5:3 (kon.) | Omsk – Novosibirsk 1:2 (1:3 po s.n.) | Jekatěrinburg – Čeljabinsk 1:3 (kon.)
Magnitogorsk – Chanty-Mansijsk 4:0 (kon.) | Ufa – Soči 3:1 (kon.) | Kazaň – N.Novgorod 5:2 (kon.)
Nižněkamsk – Toljatti 0:4 (kon.) | CSKA Moskva – Čerepovec 1:4 (kon.) | Minsk – Riga 5:3 (kon.)
Jokerit – Petrohrad 5:3 (kon.) | Viťaz – HC Slovan 5:3 (kon.) | Spartak Moskva – Jaroslavl 0:2 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
HK Soči
Úterý 27.02.2018, 15:00 • Ufa-Arena, Ufa • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:20
    Konstantin Barulin naskočil na střídačku a Soči se snaží zdramatizovat závěr při hře bez brankáře!
     
    56:29
    Dvojice hráčů Soči se ocitla před bránou v obrovské šanci, Andrej Karejev ale vytáhl dva skvělé zákroky!
     
    45:42
    Konstantin Barulin ustál obrovský závar před svou bránou bez pohromy a Joonas Kemppainen se okamžitě pustil v mezikruží do Arťoma Čmychova. Oba hráči dostali dvě minuty za hrubost. Bude se hrát 4 na 4.
    45:21 Vladimir TKAČOV - 3:1
     
    45:21
    Ufa právě vstřelila branku!
    VLADIMIR TKAČOV předvedl skvělý forčeking a po rychlé výměně puku s Antonem Burdasovem v levém kruhu pro vhazování si sjel před bránu, kde na vzdálenější pravé tyči sice trefil pouze lapačku Konstantina Barulina, který fantasticky zasáhl v rozkleku, následně se ale prosadil z dorážky, když zamířil do vzdálenějšího levého horního rohu brány! Asistence: Anton Burdasov.
     
    44:42
    Anton Burdasov vystřelil na vrcholu levého kruhu ihned po vhazování bez přípravy s příklepem a Konstantin Barulin jeho dynamit našel ve své výstroji!
     
    42:38
    Alexandr Akmaldinov na přední pravé tyči krásně tečoval puk bekhendem po nahození z pravého kruhu za sebe a na vzdálenější levé tyči pálil z ostrého úhlu Nikita Ščitov, jenže bránu přestřelil!
    38:35 Joonas KEMPPAINEN - 2:1
     
    38:35
    Ufa právě vstřelila branku!
    JOONAS KEMPPAINEN si najel u levé tyče na přihrávku Teema Hartikainena zpoza brány a parádní střelou z ostrého úhlu nad lapačkou Konstantina Barulina vymetl vzdálenější pravý horní roh brány! Ufa podruhé v zápase vede, tentokrát 2:1! Asistence: Teemu Hartikainen.
     
    38:17
    Vadim Chlopotov si sjel drze z pravého křídla až před bránu, jenže z blízkosti zamířil nad horní tyč!
     
    36:21
    Vladimir Tkačov předvedl v mezikruží nádhernou stahovačku a už se chystal u pravé tyče bekhendem zamířit do odkryté brány, jenže puk mu sjel v rozhodující chvíli z hole!
     
    33:51
    Andrej Karejev předvedl nejistý zákrok a puk už mířil za jeho záda, nakonec ho ale dokázal dopravit do bezpečí a vzápětí u pravé tyče rychle zmrazil pod lapačkou!
     
    30:18
    Dmitrij Lugin forčekoval hodně zostra a za bránou Ufy narazil na hrazení tvrdě Philipa Larsena. Hostující útočník dostal dvě minuty za úder na hlavu plus osobní desetiminutový trest za nesportovní chování.
     
    30:12
    Vladimir Tkačov byl vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění a Soči si zahraje druhou přesilovou hru.
    26:18 Jegor MOROZOV - 1:1
     
    26:18
    Soči právě vstřelilo branku!
    JEGOR MOROZOV si najel před bránu na nahození Nikity Točinckije z levého křídla a ostrého úhlu a skvělou tečí se snažil puk z blízkosti usměrnit mezi betony Andreje Karejeva, který sice fantasticky zasáhl pravým betonem, proti následné dorážce hostujícího útočníka už byl ale vleže bezmocný – 1:1! Asistence: Nikita Točickij a Alexandr Akmaldinov.
     
    22:08
    Ilja Zubov krásnou přihrávkou zpoza brány našel u pravé tyče Arťoma Fjodorova, který z blízkosti bez přípravy mířil pod horní tyč, Konstantin Barulin ale puk našel v náručí!
     
    19:07
    Linus Omark si z pravého křídla rychle sjel obloukem před bránu, mezi betony Konstantina Barulina ale puk zasunout nedokázal!
    18:18 Linus OMARK - 1:0
     
    18:18
    Ufa právě vstřelila branku!
    Anton Burdasov si na ose útočného pásma srovnal puk na hůl a poté ho od modré čáry rozdal doprava, kde LINUS OMARK po zamíchání s kotoučem napřáhl před vrcholem pravého kruhu k nádherné střele s příklepem, která vymetla na milimetr přesně vzdálenější levý horní roh brány! Ufa využila přesilovou hru. Asistence: Philip Larsen a Anton Burdasov.
     
    18:01
    Jyrki Jokipakka dostal dvě minuty za nedovolené bránění a Ufa si v závěru první třetiny zahraje přesilovou hru.
     
    13:41
    Opomenout nesmíme ani šanci, ve které se ocitl Sean Collins, který na vrcholu levého kruhu krásně vystřelil zápěstím z otočky a nad ledem mířil ke vzdálenější pravé tyči, kde jemně tečoval puk Alexandr Akmaldinov, Andrej Karejev ale předvedl úžasný reflex a špičkou levého betonu puk před pár okamžiky na poslední chvíli vyrazil!
     
    12:37
    Alexej Cvetkov se ocitl u pravé tyče ve velké šanci a bekhendem mířil z úhlu do bližšího horního rohu brány, puk ale skončil v lapačce skvělého Andreje Karejeva!
     
    10:24
    Alexandr Akmaldinov na ose hřiště rychle zavezl puk do útočného pásma a na vrcholu mezikruží napřáhl k prudké střele zápěstím, kterou Andrej Karejev ukryl v lapačce!
     
    09:11
    Sergej Šmeljov se ocitl po přihrávce zpoza brány u pravé tyče ve velké šanci a z blízkosti dobře mířil do levého horního rohu brány, Andrej Karejev ale skvěle zakročil vyrážečkou a puk vyrazil do ochranné sítě!
     
    08:06
    Vyloučen byl nakonec pouze Grigorij Panin, který vyfasoval za nepříjemný faul dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    08:04
    Grigorij Panin na obranné modré čáře sestřelil levým ramenem pronikajícího Jegora Morozova, kterého se ihned vydal pomstít Alexandr Akmaldinov a byla z toho potyčka!
     
    07:38
    Alexej Cvetkov byl zřejmě hráčem, který rychle objel bránu a u levé tyče vystřelil z otočky, jeho střela ale zamířila nad bránu a puk skončil v ochranné síti. Hra byla přerušena.
     
    02:01
    Hokejisté Ufy vyrazili do přečíslení dva na jednoho, jenže jeden z domácích hráčů krátce po přechodu útočné modré čáry ztratil na pravém křídle stabilitu a nedokázal přihrát.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 19. Omark (Larsen, Burdasov), 39. Kemppainen (Hartikainen), 46. Tkačov (Burdasov) – 27. Morozov (Točickij, Akmaldinov)


    Salavat Julajev Ufa: Karejev (Nalimov) – Panin, Larsen, Arzamascev, S. Garejev, Bartulis, Gončarov, Jelizarov – Kemppainen, Omark, Hartikainen – Lisin, Zubov, Fjodorov – Burdasov, Korotkov, Tkačov – Busarov, M. Majorov, Soloduchin – Kuzmin.
    HK Soči: Barulin (Šikin) – Blum, Jokipakka, Ščitov, Mamkin, Lisov, Čmychov, A. Malcev – Lapenkov, Lugin, Cvetkov – Collins, Padakin, Šmeljov – Tomilin, Starkov, Laričev – Točickij, Chlopotov, Morozov – Akmaldinov.

    Rozhodčí: Sergej Kulakov, Denis Bodnar. Čároví: Jakov Palej, Anton Ponamarenko

    Diváci: 7524
    bahis siteleri