Chomutov – Třinec 3:2 (po pr.) | Mladá Boleslav – Olomouc 3:4 (po pr.) | Vítkovice – Mountfield HK 4:2 (kon.)
Kometa Brno – Plzeň 4:5 (2:3 po s.n.) | Pardubice – Litvínov 2:1 (kon.) | Sparta – Zlín 3:2 (kon.)
po prodl.
BK Mladá Boleslav
3:4 (1:0, 2:0, 0:3 - 0:1)
HC Olomouc
Středa 28.02.2018, 17:30 • ŠKO-ENERGO aréna • Tipsport extraliga • 50. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:01 Petr STRAPÁČ - 3:4
     
    64:01
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Jan Hanzlík svým nepovedeným výstřelem na modré namazal Ondrůškovi, jenž předložil PETRU STRAPÁČOVI, jenž v protiútoku rozhodl zápas. Asistence: Jiří Ondrušek.
    56:05 Marek LAŠ - 3:3
     
    56:05
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Pomalu nabyli, rychle pozbyli. Boleslav přichází o vedení, když se nejprve prokličkoval před bránu Eberle. MAREK LAŠ pak ale získal puk, jenž se k němu dostal ihned poté, a jeho pokus už za Maxwellovými zády skončil. Bez asistence.
    46:49 Marek LAŠ - 3:2
     
    46:49
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tohle byl pro Boleslav velmi nešťastný gól. MAREK LAŠ po zisku puku od předešlého Valského ujetí vypálil z velké vzdálenosti na Maxwella, jenže těsně před ním ležela hůl některého z hráčů zanechaná při předešlé akci, od níž se puk odrazil přímo pod Maxwellovy betony a skončil v síti. Asistence: Jan Eberle, Jakub Galvas.
    42:17 Miroslav HOLEC - 3:1
     
    42:17
    Olomouc právě vstřelila branku!
    U mantinelu však hned poté zachytil kotouč jiný olomoucký hráč. Puk se pak dostal před levou tyč k Davidu Škůrkovi, který ještě neuspěl, ale z druhé strany se přiblížil MIROSLAV HOLEC, jenž dorážku dopravil do odkryté klece. Asistence: David Škůrek.
    38:29 Jakub KLEPIŠ - 3:0
     
    38:29
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí ujeli do situace dvou hráčů na jednoho. JAKUB KLEPIŠ objel bránu a v krátkém čase zakončuje za překvapeného Konráda do prakticky prázdné brány. Asistence: Dominik Pacovský.
    37:39 Jakub KLEPIŠ - 2:0
     
    37:39
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A napodruhé se to povedlo, když puk vypálený z ostrého úhlu z hole JAKUBA KLEPIŠE propadl mezírkou mezi tyčí a Konrádovou výstrojí. Asistence: Dominik Pacovský, Lukáš Nahodil.
    09:28 Jakub VALSKÝ - 1:0
     
    09:28
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Orsava po vhazování nejprve zkoušel prodrat se s pukem přes dva bránící hráče za modrou čárou a neuspěl. Puk se však ve zmatku nakonec dostal v jeho pádu zpět k němu, neváhal a JAKUB VALSKÝ byl jím z otočky na kruhu vyzván, aby zakončil před bránou do sítě Konrádovy branky. Asistence: Jakub Orsava.
    Marken.cz

    Lukáš Chuchválek

    Branky a nahrávky: 10. Valský (Orsava), 38. Klepiš (Pacovský, Nahodil), 39. Klepiš (Pacovský) – 43. Holec (Škůrek), 47. Laš (Eberle, J. Galvas), 57. Laš, 65. Strapáč (Ondrušek)


    BK Mladá Boleslav: Maxwell (J. Růžička) – Hanzlík (C), Kurka, Němeček, Eminger, Dlapa, Kotvan, Bernad – Orsava, Žejdl, Valský – Pacovský, Nahodil, Klepiš (A) – Pabiška, V. Němec, Lenc (A) – P. Musil, Urban, P. Kousal.
    HC Olomouc: Konrád (Falter) – Vyrůbalík (C), Škůrek, Ondrušek (A), Jaroměřský, L. Galvas, J. Galvas, Staněk – Laš, J. Knotek (A), Eberle – Burian, Strapáč, Irgl – J. Káňa, Ostřížek, Skladaný – Holec, Mráz, Jergl.

    Rozhodčí: Pešina, Šír – Gebauer, Komárek

    Diváci: 2331
    thejrc.org