Košice – Banská Bystrica 4:5 (1:2 po s.n.) | Detva – Nitra 4:3 (kon.) | Zvolen – Lipt. Mikuláš 5:2 (kon.)
Trenčín – Žilina 5:0 (kon.) | Nové Zámky – Poprad 2:1 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
2:1 (0:1, 1:0, 1:0)
HK Poprad
sk Úterý 06.03.2018, 18:30 • Zimný štadión, Nové Zámky • Tipos Extraliga (SR) • 49. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:21
    Alexej Ivanov je už na hráčskej lavici a Poprad hrá vabank. K strele od modrej čiary sa dostal jeden z hráčov v modrom drese, ale Samuel Baroš kryje jeho projektil.
     
    53:16
    Obrovské šťastie na strane domácich. Aleš Ježek na modrej čiare šikovne prestrčil puk do jazdy Andreasovi Štrauchovi, ten zľava vystrelil švihom, ale mieril len do brvna.
     
    49:47
    Domáci hokejisti sa nielenže dostávajú do vedenia, ale budú hrať aj presilovú hru. Za zdržovanie hry, respektívne za neúspešný coach challenge si odpyká na trestnej lavici menší trest Marek Nagy.
     
    49:47
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci hokejisti sa dostávajú do vedenia. Kaspars Saulientis bekhendom nahadzoval puk pred bránu, no drobne ho tečoval Peter König. Brankár Alexej Ivanov puk neudržal, a tak umožnil gólovú dorážku TIMOTEJOVI ŠILLEMU. Platnosť gólu potvrdil aj videorozhodca. Asistencie: Kaspars Saulientis a Milan Hruška.
     
    48:18
    Nové Zámky dostávajú veľkú možnosť otočiť vývoj tohto duelu. Daniel Brejkčák si sadá na trestnú lavicu po tom, čo narazil na mantinel Timoteja Šilleho.
     
    32:15
    HC Nové Zámky dali gól!
    Hostia doplácajú na svoju nedisciplinovanosť a prichádzajú o tesné vedenie. MICHAL NOVÁK najskôr udržal puk na modrej čiare. Následne mu ho vrátil kolega z prvej obrany Patrik Husák a rodák zo Skalice tvrdou strelou prekonal Alexeja Ivanova. Asistencia: Patrik Husák.
     
    31:33
    Marcel Ozimák rozhodne nemôže byť spokojný s disciplínou svojich zverencov. Na lavicu hanby odchádza aj Andreas Štrauch, ktorý dostáva menší trest za hákovanie.
     
    28:08
    Dávid Bondra je tretím popradským hráčom, ktorý odchádza na trestnú lavicu. V súboji pri mantineli strčil do Milana Hrušku, ktorý následne nekoordinovaným spôsobom narazil do mantinelu.
     
    25:42
    Veľká smola na domácich hokejkách. Od modrej čiary vystrelil Patrik Husák, jeho pokus veľmi dobre tečoval Štěpán Hřebejk, ale brankára Alexeja Ivanova podržala pravá tyčka.
     
    23:59
    Domáci hokejisti si zahrajú druhú presilovku. Pri mantineli Marcel Petran ostrým spôsobom atakoval Kasparsa Saulientisa a môže byť rád, že dostal len dve minúty za vrazenie na mantinel.
     
    21:38
    Poprad si prvýkrát v zápase zahrá v početnej nevýhode. Po konzultácii hlavných rozhodcov odchádza na trestnú lavicu Dávid Buc, ktorý obdržal menší trest za hákovanie.
     
    17:13
    Poprad dal gól!
    Hostia korunujú svoju aktivitu úvodným gólom dnešného duelu. Početnú výhodu o dvoch hráčov využil PATRIK SVITANA, ktorý dostal veľa priestoru na ľavom kruhu a strelou švihom prekonal Samuela Baroša. Asistencie: Peter König a Andreas Štrauch.
     
    16:25
    Tak toto je veľká nepríjemnosť pre domácich. Nové Zámky sa približne minútu budú brániť presilovke o dvoch hráčov. Dve minúty za nedovolené bránenie dostáva Štěpán Hřebejk.
     
    15:31
    Popradčania budú mať k dispozícii druhú početnú výhodu. Menší trest za nebezpečnú hru vysokou hokejkou dostáva Patrik Husák, ktorý zasiahol do tváre Patrika Svitanu.
     
    11:23
    Hostia si zahrajú prvú presilovú hru v dnešnom dueli. Na trestnej lavici už sedí obranca Maris Jass, ktorý si v súboji s Matejom Paločkom pomohol len za cenu držania.
     
    08:05
    Teraz sme videli veľké gólové šance na oboch stranách. Najskôr sa ocitol v tutovke Patrik Svitana, no jeho forhendový blafák zlikvidoval Samuel Baroš. O pár sekúnd neskôr sa dostal do brejku Marek Dubec, no tiesnený obrancom súpera minul bránu.
     
    00:52
    Obrovská šanca na strane domáceho tímu. Róbert Varga získal puk pri zadnom mantineli, následne našiel v nebezpečnom priestore Branislava Fábryho, no ten trafil len ľavú žrď brány Alexeja Ivanova.

    Miroslav Kováčik

    Branky a nahrávky: 33. Novák (Husák), 50. Šille (Saulientis, Hruška) – 18. Svitana (König, Štrauch)


    HC MIKRON Nové Zámky: Baroš (Romančík) – Husák, M. Novák, Plášil, M. Hruška, Jass, Salija, Šimek, Ondrušek – Hřebejk, L. Jurík, Škoda – Saulientis, Šimun, Zbořil – Fábry, Šille, Varga – Dubec, Novotný, Lorraine.
    HK Poprad: Ivanov (Kováč) – Bdžoch, König, McDowell, Petran, Fabian, Dinda – Štrauch, M. Nagy, Svitana – Brejčák, Heizer, Buc – Bondra, Paločko, Abdul – Koky, Ježek, Hvila.

    Rozhodčí: Milan Novák, Vladimír Goga – Lukáš Kacej, Michal Orolin.
    bahis siteleri