Havířov – Mountfield HK 3:2 (kon.) | Kladno – Slavia 4:1 (kon.) | Letňany – Havlíčkův Brod 2:5 (kon.)
Třinec – Technika Brno 5:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Zlín 3:4 (kon.) | Liberec – Sparta 1:2 (kon.)
Ústí n/L – K. Vary 5:2 (kon.) | HC Plzeň – Chomutov 4:2 (kon.) | Vítkovice – Přerov 3:2 (kon.)
PZ Kladno – Třemošná 1:7 (kon.) | Poruba – HK MD Šumperk 3:1 (kon.) | Č. Budějovice – HC Litvínov 2:7 (kon.)
konec
HC Letci Letňany
2:5 (1:1, 0:2, 1:2)
BK Havlíčkův Brod
Čtvrtek 08.03.2018, 15:00 • Ice arena, Praha-Letňany • ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina D
Partner:
     
    58:21
    Vzájemná potyčka ve středním pásmu končí vyloučením Tomáše Bucka (LET) a Filipa Klofáče (HBR) za hrubost. Hraje se ve čtyřech na obou stranách.
     
    57:15
    Radek Vítů se objevil sám na brankovišti, kde se pokusil nachytat Štěpána Váchu na hruškách. Nepovedlo se, neb hostující strážce svatyně včas zaklekl ku ledu a touš do bezpečí odrazil.
     
    53:56
    Marek Kopic to zkusil střelou zblízka, ale trefil jen vyrážečku výtečně vyjetého Jakuba Hnízdila!
     
    53:56
    Za hákování Lukáše Strnada (LET) je nařízeno trestné střílení pro hosty! Faulován byl v nájezdu Marek Kopic, ten tak bude útočit na hattrick.
     
    53:46
    Dvakrát Letcům nevyšel pokus o překročení útočné čáry. Napotřetí to již zvládli, ale bylo to s faulem. Martin Zych (HBR) si k brance připisuje i trest za podražení.
     
    51:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku v přesilovce!
    To byl fofr! Půl minutka stačila týmu z Vysočiny na to, aby se podruhé prosadil v početní převaze. Filip Dymák našel na modré MARTINA ZYCHA, který vyslal ránu. Puk se vznesl do výše a nejprve přeletěl Hnízdilovo rameno, podletěl horní tyče, aby se pak zastavil až o síťku v brance. Asistence: Filip Dymák.
     
    51:05
    Tomáš Bucek (LET) neobratně sekl při zastavování útočníka hostů do jeho hokejky a jede na trestnou lavici. Přesilová hra pro hosty.
     
    44:35
    Mohlo být znovu sníženo! Nedůrazné vyjetí Štěpána Váchy skončilo střelou do opuštěné klece, která ale zazvonila jen na tyč! Brodský gólman pak makal hodně rychle zpět, aby odražený puk pokryl.
     
    43:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Trochu šťastný zásah vrací Havlíčkovu Brodu dvougólové vedení. MAREK KOPIC zachytil na středu útočného pásma kotouč, který nejprve vystřelil jen do první před ním stojící překážky. Touš se k němu ale vrátil, on vyslal další projektil, který už propadl pod zvedajícím se brankářem do sítě. Bez asistence.
     
    42:08
    Letňany právě vstřelily branku!
    Zkrácená přesilovka hostů skončila a domácí záhy snižují na rozdíl jediné branky! DAVID STRAKA přebral ve středním pásmu ve velkém zmatku kotouč, píchl si jej kolem beka, který mu poté marně skákal pod nohy. Z trestné lavice se vrátivší hokejista si najel před Štěpána Váchu, kterého si povodil kličkou na forehand! Bez asistence.
     
    39:57
    Za hákování je ještě vyloučen David Straka (LET). Havlíčkův Brod začne třetí část v početní výhodě.
     
    38:18
    Další parádní zákrok střídajícího Jakuba Hnízdila! Patrik Vacík přejel na pravý kruh, chytře podržel puk a našel za beky najíždějícího Josefa Dáňu, který si natáhl touš do strany, ale na bližší tyči našel jen bleskově reagující lapačku člena domácích sedmých tříd!
     
    37:35
    Adam Rauš po návratu z trestné lavice vybojoval puk a ujel do útočné zóny. Tam si na pravém kruhu našteloval puk, sjel na brankoviště a nechal vyniknout bleskově klekajícího Jakuba Hnízdila!
     
    35:55
    Křižná přihrávka Richarda Pětníka od modré na pravý kruh našla Jana Hlaváče, který utěšenou ranou našel jen hruď rychle se přesouvajícího Váchy!
     
    35:11
    Adam Rauš (HBR) hákoval ve svém obranném pásmu s pukem operujícího Letce a jde si odpočinout na trestnou lavici.
     
    33:22
    Nádherný manévr u pravého mantinelu předvedl Jakub Tůma, který se šikovným naznačením chopil puku a ujížděl sám na branku. Gólman Štěpán Vácha vůbec nereagoval na naznačování domácího hráče, zůstal pouze stát a Tůma jej pak zblízka trefil do betonů!
     
    31:01
    Dochází ke střídání v kleci domácího celku. Z ledu odjíždí "sedmák" David Cinka, kterého mezi třemi tyčemi nahrazuje jeho stejně mladý kolega Jakub Hnízdil.
     
    31:01
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku v přesilovce!
    Výhoda jednoho muže v poli jest využita! David Cinka nejprve zachytil několik brodských pokusů. Přesně dva. Poté přišla rána od Martina Zycha, která skončila na jeho pravém betonu. Puk odražený na vrchol brankoviště dorážel MAREK KOIPIC, který nejprve trefil jen padajícího gólmana, ale následně natřikrát došťoural puk zpod ležícího muže s maskou do sítě. Asistence: Martin Zych a Dan Fiala.
     
    30:19
    Možná rozhodující moment výsledkově vyrovnané bitvy. Richard Pětník (LET) v útočném pásmu hákoval soupeře a oslabuje svůj celek, který se tak dostává pod velký tlak.
     
    29:48
    Je po přesilovce. Nejprve sice dobře vystřelil od modré Petr Horáček, jenž donutil brodského muže v brnění k zákroku betony, leč poté v rohu předvedl nedovolený zákrok Adam Stupka (LET), jenž jest vykázán za nedovolené bránění.
     
    29:12
    David Cinka nejprve parádně vykopl Kerberovu jedovku od modré do rohu, načež byl při vyvážení puku zasažen domácí hráč vysokou holí. Patrik Vacík (HBR) již pyká za svůj prohřešek.
     
    26:35
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Favorizovaný celek se dostává do těsného vedení! Michal Kerber přebral na vrcholu pravého kruhu kotouč a sjel si blíže k brance. Jeho utěšená střela skončila na betonech pozorného muže s maskou. K dorážce bleskově přispěchal FILIP DYMÁK, jenž z prostoru před brankovištěm mířil přesně! Asistence: Michal Kerber a Dan Fiala.
     
    25:50
    Na druhé straně nejprve zblízka nevyzrál na gólmana Adam Škarda, načež přišla rána z pravého kruhu a za zády Štěpána Váchy břinkla tyč!
     
    24:59
    Znáte tu situaci, kdy máte všechno nalajnované a v posledním momentu se všechno zhroutí? Josef Vyvial ji zná též. Nyní se bryskně protáhl obranou soupeře, výtečnou dlouhou kličkou se dostal až před Cinku, který už si lehal, leč brodský hráč poslal z půl metru kotouč jen do ochranné sítě!
     
    19:51
    Dopustili se ale icingu, po kterém přišla velká šance Brodu. Filip Dymák ale v jasné pozici nedokázal zakončit přesně a našel jen boční síť!
     
    17:25
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ice arena hlásí vyrovnáno. Marek Kopic udržel po souboji u mantinelu puk na své holi, zbavil se obránce a našel na středu DANA FIALU, který pohotovou střelou překonal rozhozeného Davida Cinku. Asistence: Marek Kopic.
     
    15:09
    Velký závar před Davidem Cinkou, který na poslední chvíli zastavil dorážku jednoho z brodských útočníků. Následně pohotově polapil ve své široké rukavici volný kotouč a zamezil tak dalšímu nebezpečí.
     
    10:12
    Hrozivý tlak do branky předvedli hosté z Havlíčkova Brodu. Adam Rauš několikrát zkoušel zacílit na Cinkovu branku, ale nevyšlo mu její objetí, ani usilovné dorážení zblízka. Tři klasičtí beci Letců zatím pracují poctivě.
     
    02:57
    Letňany právě vstřelily branku!
    Domácí hokejisté se dostávají do vedení! po bravurně zvládnutém oslabení se dostal na ose útočného pásma k touši RADEK VÍTŮ, jehož utěšené rána propadla havlíčkobrodskému muži s maskou pod betony. Poslední Letňany se tak ujímají vedení. Bez asistence.
     
    02:03
    Po střele z levého kruhu, kterou nedůrazně vyrazil brankář hostů před sebe Adam Škarda, jenž ale zblízka trefil jen klečícího gólmana Havlíčkova Brodu, pod kterým se touš vykutálel mimo brankoviště.
     
    00:41
    Hosté budou hrát poměrně záhy po začátku zápasu přesilovou hru. K trestoměřičům usedá Richard Pětník (LET) za krosček.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 3. Vítů, 43. Straka – 18. Fiala (Kopic), 27. Dymák (Kerber, Fiala), 32. Kopic (Zych, Fiala), 44. Kopic, 52. Zych (Dymák)


    HC Letci Letňany: Cinka (32. Hnízdil) – Němec, Horáček, Bucek – Vítů, Straka, Stupka, Pětník, Hlaváč, Škarda, Strnad, Burda, Tůma.
    BK Havlíčkův Brod: Vácha (Král) – Endl, Zych, Řehout, Kutlvašr, Trupl, Kerber – P. Vacík, Kopic, Klofáč, Dymák, Rauš, Fiala, Prýl, Dáňa, Pártl, Vyvial.

    Rozhodčí: Tomáš Battěk – Zuzana Svobodová, František Štěpánek
    bahis siteleri