Letohrad – Most 4:0 (kon.) | Ústí n/L – Rakovník 8:1 (kon.) | Kovo Praha – Sudoměřice 2:1 (2:1 po s.s.)
Plzeň – Kert Park Praha 4:2 (kon.) | Pardubice – Kladno 2:0 (kon.)
konec
Elba DDM Ústí nad Labem
8:1 (1:0, 5:1, 2:0)
HBC Rakovník
Sobota 10.03.2018, 14:00 • Stadion mládeže Ústí nad Labem • CROSSDOCK Extraliga • 15. kolo
     
    41:01
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Dnešní představení dvojice Štěpánek – Soukup je opravdu neuvěřitelné. Jan Štěpánek vybojoval míček ve vlastním pásmu a v přečíslení vykouzlil přihrávku, kterou snad nemohl čekat ani LUKÁŠ SOUKUP, před kterým míček vyplaval a s děkovným pohledem směrem ke svému spoluhráči ho uklidil do prázdné branky. Asistence: Jan Štěpánek.
     
    33:26
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Haken se dostal do samostatného úniku, ale koncovka se mu nevydařila. Z druhé vlny našel nabíhajícího JIŘÍHO TOMÁŠE, který z první zamířil přesně nad lapačku Gerlicha. Asistence: Jaroslav Haken, Karel Pilař.
     
    29:37
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Další z pohledných akcí domácího týmu končí brankou. Langthaler našel volného MIROSLAVA STREJČKA, který střílí svou první branku v novém působišti. Asistence: Jan Langthaler.
     
    28:35
    Rakovník právě vstřelil branku!
    Hosté se dočkávají ke konci druhé periody branky. Přečíslení dva na jednoho vyřešil koncovkou mezi betony domácího brankáře MILAN SCHNAUBELT. Asistence: Šimon Mika, Jakub Marušinec.
     
    25:04
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Máme tady bůra! Vojtěch Červinka sice nedokázal v obrovské šanci trefit prázdnou branku, ale v pokračující akci našel Jana Štěpánka, který viděl ještě lépe postaveného LUKÁŠE SOUKUPA a nejlepší střelec extraligy potvrzuje svojí pověst a dokončuje hattrick. Asistence: Jan Štěpánek, Vojtěch Červinka.
     
    22:01
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Další pohledná akce domácích končí čtvrtým gólem. Štěpánek našel volného LUKÁŠE SOUKUPA, pro kterého nebyl problém uklidit míček do prázdné branky. Asistence: Jan Štěpánek, Michal Smolík
     
    20:00
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    JAN ŠTĚPÁNEK zakončuje kombinaci domácího týmu a rozdíl ve skóre narůstá. Nutné je ocenit práci Lukáše Soukupa, který se krásnou kličkou zbavil obránce, všichni už čekali v dobré pozici střelu, ale ústecká hvězda ještě předložila míček na již zmíněného střelce, který zakončoval do úplně odkryté branky. Asistence: Lukáš Soukup, Ondřej Poláček.
     
    16:10
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Po rychlé akci se domácí tým dostává do dvoubrankového vedení! Pilař našel na levém kruhu volného JIŘÍHO TOMÁŠE, který vymetl levý horní roh branky a střílí svojí první branku v Extralize mužů. Asistence: Karel Pilař, David Gottfried.
     
    14:53
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Až nyní se dokázala tato zkušená dvojice prosadit. Štěpánek se skvěle uvolnil u mantinelu, našel mezi kruhy LUKÁŠE SOUKUPA a ústecký sniper zamířil skvěle na vzdálenější tyč. Asistence: Jan Štěpánek.

    Jan Melicher


    Hledáme zpravodaje pro tým Elba DDM Ústí nad Labem. Více informací na info@onlajny.com Více informací zde.


    Hledáme zpravodaje pro tým HBC Rakovník. Více informací na info@onlajny.com Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 15. Soukup (Štěpánek), 17. Tomáš (Pilař, Gottfried), 20. Štěpánek (Soukup, Poláček), 23. Soukup (Štěpánek, Smolík), 26. Soukup (Štěpánek, Červinka), 30. Strejček (Langthaler), 34. Tomáš (Haken, Pilař), 42. Soukup (Štěpánek) – 29. Schnaubelt (Marušinec, Mika)


    Elba DDM Ústí nad Labem: Banda (Rechtorik) – Červinka, Gottfried, Grus, Haken, Kváš, Langthaler, Pilař, Poláček, Poulíček, Sedláček, Smolík, Soukup, Strejček, Štěpánek, Haluza, Tomáš, Rychtář
    HBC Rakovník: Gerlich (Schiezl) – Sunkovský, Cafourek, Pekárek, Tvarůžek O., Tvarůžek M.,Mika, Švancar, Schnaubelt, Marušinec, Pospíšil, Sýkora, Martínek, Hildebrand

    Rozhodčí: Danylec, Záhora
    bahis siteleri