Buffalo – Toronto 2:5 (kon.) | NY Islanders – Washington 3:7 (kon.) | Philadelphia – Columbus 3:5 (kon.)
Montreal – Pittsburgh 3:5 (kon.) | Florida – Boston 3:0 (kon.) | St. Louis – Colorado 1:4 (kon.)
Winnipeg – Chicago 6:2 (kon.) | Arizona – Nashville 2:3 (kon.) | Los Angeles – Detroit 4:1 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
6:2 (5:1, 0:1, 1:0)
Chicago Blackhawks
Pátek 16.03.2018, 01:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:11 Kyle CONNOR - 6:2
     
    59:11
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A je definitivně rozhodnuto. Po domácím vyhození se Chicagu nepodařilo založit další akci, k puku se ve středním pásmu dostal KYLE CONNOR a zleva hravě trefil opuštěnou branku. Bez asistence.
     
    58:05
    Chicago se odhodlalo k power-play, Bérubé je na střídačce!
     
    53:05
    Tak tohle byla opravdu povedená akce domácích na jeden dotek. Rychlé přihrávky doslova vyšachovaly obranu Chicaga a zleva pálil zcela volný Little. Bérubé se ale zvládl roztáhnout na brankovišti a prudkou střelu vykopnout!
     
    47:55
    Už se pískalo a dvě minuty za faul kolenem dostal John Hayden.
     
    46:25
    Rozhodčí signalizuje vyloučení, domácí si zahrají přesilovku. Za podražení u mantinelu dostal dvě minuty Jonathan Toews.
     
    38:30
    Hosté nebyli daleko od snížení v oslabení. Po rychlé akci se zprava ke střele dostal Highmore, Hellebuyckovi propadl puk za záda, ale skončil těsně vedle branky.
     
    38:11
    Už se pískalo, Brent Seabrook dostal dvě minuty za podražení.
    35:36 Patrick SHARP - 5:2
     
    35:36
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hostům se podařilo snížit. Schmaltz vydoloval za brankou puk, rychle jej posunul na brankoviště, kde PATRICK SHARP nastavil hůl a sklepl jej za Hellebuyckova záda – 5:2. Asistence: Nick Schmaltz, John Hayden.
     
    33:20
    Tlak domácích je ale pozastaven vyloučením, dvě minuty za nedovolené bránění dostal Brandon Tanev.
     
    31:58
    Velká šance domácích na navýšení náskoku. Najíždějící Perreault vyslal svižnou ránu, přemisťující se Bérubé se ale včas natáhl a lapačkou zabránil šestému gólu.
     
    29:47
    Winnipeg si zahraje první přesilovku, dvě minuty za hákování dostal Arťom Anisimov.
     
    20:44
    Hosté vstoupili i do druhé třetiny jako velká voda, po najetí do pásma přilétla od Kanea prudká střela z pravé strany, tu Hellebuyck vyrazil před sebe a musel čelit Saadově dorážce. Vleže ale zvládl udržet puk před brankovou čárou.
    18:20 Kyle CONNOR - 5:1
     
    18:20
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak tohle je už docela debakl. Domácí se vydali do dalšího rychlého útoku a po dokonalé rozborce hostující obrany skóroval zblízka do odkryté branky KYLE CONNOR. Asistence: Bryan Little, Blake Wheeler.
    17:36 Bryan LITTLE - 4:1
     
    17:36
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Střelecká pohoda Winnipegu má další pokračování. Trouba dlouhým pasem poslal přihrávku na útočnou modrou, puku se chopil BRYAN LITTLE a ten Bérubého překonal chirurgicky přesným švihem do vzdálenějšího horního růžku – 4:1. Asistence: Jacob Trouba, Jack Roslovic.
     
    10:17
    Je tu přesilovka pro Chicago, dvě minuty za vysokou hůl dostal Andrew Copp.
     
    09:26
    V brance Chicaga dochází ke změně, Anton Forsberg jde na střídačku, chytat bude Jean-François Bérubé.
    09:26 Jack ROSLOVIC - 3:1
     
    09:26
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hostující Anisimov ztratil ve středním pásmu puk, toho se chopil JACK ROSLOVIC, najel si do střelecké pozice a z pravé strany trefil horní růžek Forsbergovy branky. Bez asistence.
    05:18 Joel ARMIA - 2:1
     
    05:18
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí už vedou. Po tlaku v útočném pásmu přišla střela od modré čáry Troubovu střelu tečoval JOEL ARMIA. Forsberg nezvládl zasáhnout a Winnipeg vede 2:1. Asistence: Jacob Trouba, Andrew Copp.
    03:43 Paul STASTNY - 1:1
     
    03:43
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Už je srovnáno. Domácí se dostali do útočného pásma a po rychlé přihrávce na levou stranu zakončoval z první PAUL STASTNY. Forsberg se sice na brankové čáře snažil, ale puk pu proklouzl za brankovou čáru. Asistence: Nikolaj Ehlers, Patrik Laine.
     
    00:11
    Chicago si navíc zahraje přesilovku za neúspěšnou challenge domácích. Trest odpyká Jack Roslovic.
    00:11 Brandon SAAD - 0:1
     
    00:11
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byl velice rychlý úvod. Hned po bully se hosté dostali do útoku, pravou stranou si do pásma najel BRANDON SAAD a prudkým švihem na Forsbergovu lapačku dostal puk do sítě. Domácí si vzali challenge, ale po dlouhém zkoumání na videu byl gól uznán. Asistence: Patrick Kane, Connor Murphy.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 4. Stastny (Ehlers, Laine), 6. Armia (Trouba, Copp), 10. Roslovic, 18. Little (Trouba, Roslovic), 19. Connor (Little, Wheeler), 60. Connor – 1. Saad (P. Kane, C. Murphy), 36. Sharp (Schmaltz, Hayden)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Comrie) – Trouba, Morrissey, Byfuglien (A), Chiarot, T. Myers, Morrow – Wheeler (C), Little (A), Connor – Laine, Stastny, Ehlers – Armia, Copp, Perreault – B. Tanev, Roslovic, Daňo.
    Chicago Blackhawks: A. Forsberg (10. Bérubé) – C. Murphy, Keith (A), Seabrook (A), E. Gustafsson, Rutta, Oesterle – P. Kane, J. Toews (C), Saad – Hayden, Schmaltz, DeBrincat – Highmore, Anisimov, Jurčo – Hinostroza, Kämpf, Sharp.

    Rozhodčí: Hanson, O'Halloran – Smith, Amell

    Diváci: 15 321
    bahis siteleri