Střešovice – Vítkovice 3:4 (po pr.) | Otrokovice – Chodov 3:6 (kon.) | Sparta – Bohemians 5:4 (po pr.)
Pardubice – Mladá Boleslav 4:9 (kon.)
po prodl.
ACEMA Sparta Praha
5:4 (1:0, 2:3, 1:1 - 1:0) Stav série: 3:1
FbŠ Bohemians
Neděle 18.03.2018, 17:00 • Aréna Sparta • Play-off Livesport Superligy florbalu • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Dobrý den. chtěla bych Vás přivítat u čtvrtfinálového utkání florbalové extraligy mezi domácí Spartou a hostujícími Bohemians. Domácí tým sice šel do play-off z pozice hůře postaveného celku, přesto vede 2:1 na zápasy, jelikož jednu výhru ukořistil na hřišti svého soupeře. Druhou si připsal ve včerejším utkání. ACEMA tak může jít do trháku a přiblížit se postupu do semifinále.
     
    Poslední utkání

    Sparta – Bohemians 5:4

    Branky a nahrávky: 6. Marvánek (Pruner), 17. Marvánek (Zouzal), 36. Zouzal (Košir), 36. Svatoš (Zouzal), 44. Pruner (Garčar) – 12. Poláček (Zezulka), 22. Krebner (Čihák), 53. Šárka (Šimek), 57. Šárka (Kieler)

    ACEMA Sparta Praha: Mart. Beneš (Eckhardt) – Ježek, Bartoš, Čermák, Garčar, Marvánek, Zeman, Koščo, Kalaš, Veselý – Ujhelyi, Zouzal, Košir – Bína, Svatoš, Kareš – Krejča, Časar, Pruner.

    FbŠ Bohemians: Kotouček (Kratěk) – Zezulka, Krebner, Cabejšek, Šefčík, Čihák, Krbec – Poláček, Šebek, Dobisík – Šimek, Miščík, Prášek – Kieler, Mandík, Höffer – Kindl, Růžek, Šárka.
     
    Úvodní sestavy:

    ACEMA Sparta Praha: Mart. Beneš (Eckhardt) – Ježek, Bartoš, Čermák, Garčar, Marvánek, Zeman, Koščo, Kalaš, Veselý – Ujhelyi, Zouzal, Košir – Bína, Svatoš, Kareš – Krejča, Časar, Pruner.

    FbŠ Bohemians: Kotouček (Paleček) – Zezulka, Krebner, Cabejšek, Šefčík, Čihák, Krbec – Poláček, Šebek, Dobisík – Šimek, Miščík, Prášek – Kieler, Mandík, Höffer – Kindl, Růžek, Šárka.

    Rozhodčí: Jakub Furmánek a Vlastimil Šolc.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    Čtvrté čtvrtfinálové utkání mezi Spartou a Bohemians je zahájeno. první buly vyhráli hosté, kteří se ihned hnali do útoku. Beneš si připsal první zákrok.
     
    00:54
    Tohle byla velmi zajímavá šance v podání Sparty! Svatoš posunul míček na Kareše, jenž běžel sám na Kotoučku, ten ho však vychytal.
     
    01:31
    Na balonku jsou zatím více hráči v červených dresech, kteří měli jako první velkou šanci v utkání. Tentokrát je pískán faul Bohemians.
     
    02:03
    Milan Garčar dostal míček, aby mohl vypálit z první. Také vystřelil, jenže jeho prudká rána skončila jen na hostujícím hráči, od něhož se odrazila do rohu.
     
    02:41
    Svatošovi se nepodařilo odpálit míček do bezpečí, naopak našel jen Cabejška, který chtěl vypálit. Bohužel pro hosty mu střela dvakrát nesedla.
     
    03:14
    Tentokrát skočil míček po souboji přesně na hůl Pavla Čiháka, jenž to zkusil z první. Ani jeho rána nebyla přesná a neohrozila Martina Beneše.
     
    04:00
    David Ježek si všiml, že přihrávka na hráče v zelenobílém dresu není nejrychlejší a rozhodl se, že o něj zabojuje. Na přesilu však nestačil.
     
    04:36
    Dominik Bartoš byl faulován a vypadalo to na zajímavou šanci pro ACEMU. Ujhelyimu ovšem nesedla přihrávka a u míčku jsou hosté.
     
    05:24
    Klokani napadali hodně vysoko a obrana Sparty s tím měla menší problémy, ovšem nakonec vše vyřešila a může se vydat do útoku.
     
    05:57
    Jenže v něm dlouho nepobyli a balonku jsou opět hostující florbalisté. Avšak i sparťané se snaží o vysoké napadání rozehrávky Bohemians.
     
    06:38
    Velká šance domácího týmu! Ondřej Svatoš vypálil a za Kotoučkem se ozvala tyčka.
     
    06:58
    Na druhé straně parádní akce Bohemians! Cabejšek nádherně našel Patrika Šebka před brankou. Ten však přestřelil Benešovu bránu.
     
    07:23
    Sparťané dobře rozehráli svou standardní situaci. Míček se dostal k Marku Koščovi, jenž pálil z otočky, ovšem Kotouček se stihl přesunout.
     
    07:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí tým střílí první branku a jde jako první do vedení! Marek Koščo vypálil jako první a na brankovišti poté probíhal boj o míček. Ten se nakonec odrazil přesně na hůl MARKA ZOUZALA, jenž měl jednoduchou pozici. Asistence: Marek Koščo.
    07:50 Marek ZOUZAL - 1:0
     
    08:45
    ACEMA se znovu hnala do útoku, ale tentokrát z toho nebyla ani zajímavá šance. Na druhé straně se Bohemka nedostala daleko a přišla o míček.
     
    09:31
    Spartě se rozehrávka zrovna dvakrát nepovedla a balonek skončil až u Kotoučka, který pomohl s rozehrávkou. Bohemians ale nemá kudy rozehrát.
     
    10:26
    Jakub Šárka dobře hlídkoval před brankou Beneše, kam nakonec také přihrávku dostal. zakončit se mu však nepodařilo, navíc domácí brankář měl dobré postavení.
     
    11:01
    Znovu byl u míčku Jakub Šárka, jehož rána byla sražena jen do rohu hřiště. Poté se ještě Bohemians udrželi na útočné polovině, avšak už nezakončili.
     
    11:53
    V posledních minutách jsou hráči v zelenobílých dresech hodně aktivní. Ti okupují útočnou polovinu, jenže Sparta se velmi dobře a kompaktně brání.
     
    12:19
    Sparťané zahrávali standardní situaci z velmi zajímavé pozice, ale střela Marka Zouzala byla tentokrát zblokována. Kotouček nakonec nemusel zasahovat.
     
    13:14
    Standardní situaci také zahrávali hosté. Zezulka posunul míček na Jakuba Šárku, jehož rána byla sražena mimo mantinely, u míčku je Sparta.
     
    13:47
    Po dlouhé době se dostali florbalisté domácího týmu k míčku. Vše vyústilo v dobrý projektil, který Kotouček vyrazil jen vedle sebe, kde nedokázal nikdo z ACEMY dorazit puk do prázdné.
     
    14:31
    Zelenobílí mají míček na svých hokejkách a hrají v šesti lidech, jelikož sparťanský hráč si půjde na dvě minuty sednout! Využije Bohemka svou výhodu?
     
    14:44
    Vyloučení v týmu ACEMA Sparta Praha (Lukáš Ujhelyi – 2 min., Bránění ve hře).
     
    14:55
    Vše začalo buly, které vyhrál Garčar, jenž si míček vybojoval i nadále. Sparta začala své oslabení velmi dobře a drží míček.
     
    15:40
    Bohemians se již dostali k balonku a snaží se kombinovat na útočné polovině. Obrana Sparty ovšem hraje dobře a nepouští soupeře k ničemu.
     
    16:21
    Hostující hráči se drží a útočné polovině. Vše mělo skončit křižným pasem na volného hráče před brankou, avšak ten byl nakonec dobře zablokován.
     
    16:44
    Lukáš Ujhelyi je zpět na hřišti a to znamená jediné. Sparta odehrála početní nevýhodu opravdu dobře a nepouštěla svého soupeře de facto k ničemu.
     
    17:00
    Daniel Cabejšek pálil do odkryté brány, jenže minul. Tohle by mohlo hostující florbalisty hodně mrzet v dalším průběhu.
     
    17:56
    Sparta je hodně aktivní na útočné polovině, kde se jim nakonec podařilo získat míček. Navíc je Bohemce odpískán faul a ACEMA u míčku zůstane.
     
    18:21
    To byla zajímavá střela Košča. Ten se nejprve obtočil kolem bránícího hráče a vypálil tvrdou ránu po zemi. Kotouček si připsal další úspěšný zákrok.
     
    18:41
    Hostující hráči se hnali do rychlého protiútoku, z kterého nakonec nebylo nic. Naopak. Dva hráči tvrdě zbourali branku, ale vypadá to, že by oba hráči mohli být v pořádku a schopni pokračovat ve hře. Nejhůře to odnesl Kalaš, jehož hlava narazila do konstrukce.
     
    18:41
    Jenže to neodnesla jen branka, nýbrž hráči nabourali i do brankáře Martina Beneše. Z toho důvodu je přerušena hra, jelikož domácí gólman je ošetřován. Do své svatyně už se vrací.
     
    19:22
    Poslední minutu mají míček na svých hokejkách domácí hráči. Nakonec Ondřej Svatoš nahazoval míček zpoza branky na svého spoluhráče, který zakončit nedokázal.
     
    19:55
    Hráči Bohemians se ještě snažili srovnat stav utkání a Martin Beneš si musel připsat rychlý zákrok ramenem. Na druhé straně ještě pálil v poslední vteřině Čermák, ale přestřelil.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi první třetina utkání mezi Spartou a Bohemians, po které vede domácí tým zásluhou Marka Zouzala. V první části jsme viděli zajímavou podívanou a také nepříjemný pád na branku v podání Daniela Kalaše. Tento hráč se nakonec zvedl a nejspíše bude moci pokračovat ve hře.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:14
    Již nám začala i druhá třetina, kterou začali Bohemians hodně zostra. Matyáš Krebner se vydal do útoku, vypálil, ovšem trefil jen hráče před sebou.
     
    20:37
    Aleš Höffer schytal nepříjemnou ránu hokejkou po střele jednoho ze sparťanských hráčů. Hostující hráč se ovšem zvedl a nejspíše bude pokračovat.
     
    21:03
    Marek Zouzal ukázal, jak rychlé má nohy a předběhl několik protihráčů. Už to vypadalo, že zakončí, avšak na poslední chvíli byl na hranici pravidel odzbrojen.
     
    21:49
    Sparťaní měli možnost rozehrávky z rohu útočné poloviny, ale útočná akce z toho nebyla. Naopak domácí obránce byl zahnán až ke svému gólmanovi.
     
    22:06
    Jakub Šárka se dostal již k několikáté střele v dnešním utkání. Stále tomu ovšem něco chybí a hostující aktivní hráč se nemůže prosadit.
     
    23:04
    To byla velmi dobrá akce Sparty! Marek Zouzal si sbíhal na střílenou přihrávku, kterou nakonec dokázal tečovat. Kotouček ovšem předvedl dobrý zákrok.
     
    23:23
    Vyloučení v týmu ACEMA Sparta Praha (Ondřej Svatoš – 2 min., Sekání).
     
    24:00
    Hráči Bohemians jsou sice natlačeni v útočném pásmu, ale hodně je sráží nepřesné přihrávky. Sparta nemá v obraně zatím nejmenší problém.
     
    24:31
    Přesto mohlo být srovnáno! Kieler byl dobře nacouvaný před brankou, kde se snažil dorážet. Martin Beneš nevěděl, kde má míček, ten ovšem za brankovou čáru neproklouzl.
     
    25:23
    ACEMA je opět v plném počtu. Ubránila tedy i druhé oslabení v dnešním utkání, přestože byli hostující hráči tentokrát nebezpeční.
     
    26:00
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Máme srovnáno! Obrovská chyba Martina Beneše, jenž se tak dlouho dohadoval s rozhodčím, který to nakonec posoudil jako zdržování. Ihned poté přišel přesný pas do rozhozené obrany Sparty, který mířil na JAKUBA ŠÁRKY, jehož rána z první bezpečně zapadla do brány. Asistence: Matyáš Krebner.
    26:00 Jakub ŠÁRKA - 1:1
     
    26:45
    Martin Beneš se pokusil i rychlý přechod do útoku, když ho posílal na Ondřeje Svatoše. Nicméně ten nakonec na míček o kousek nedosáhl.
     
    27:20
    Na druhé straně běžel do hodně otevřené obrany Daniel Cabejšek, jenže jeho střela z úhlu nebyla přesná a Beneš nemusel zasahovat.
     
    28:04
    Tentokrát jsme mohli vidět buly na středové čáře. To vyhráli domácí hráči, kteří se pokusili o rychlý přechod do útoku, avšak ten jim nevyšel. U míčku jsou domácí.
     
    28:43
    Sparta rozehrávala svou standardní situaci ze zajímavé pozice. Zouzal posunul míček na Marvánka, který vypálil z první. Jeho střela ovšem nebyla přesná.
     
    29:00
    ACEMA si mohla vrátit své vedení zpět! Nejprve to byl rychlý protiútok, kdy neprošla finální přihrávka před branku. Jenže domácí se udrželi na útočné polovině a Svatoš netrefil prázdnou bránu.
     
    29:53
    Matyáš Krebner se dobře obtočil okolo svého soupeře a tvrdě vypálil. Jeho rána nebyla špatná, ovšem mířila jen do míst, kde byl připravený Martin Beneš.
     
    30:47
    Hra je přerušena, jelikož Pavel Čihák zůstal po jednom ze soubojů ležet na hřišti a drží se za obličej. Krev vidět není a hostující hráč bude pokračovat v utkání.
     
    31:15
    Daniel Kalaš dlouho váhal se svou střelou. Nakonec se k němu stihl stáhnout soupeř, jenž jeho ránu zblokoval a míček vypadl mimo hřiště.
     
    31:37
    Sparta právě vstřelila branku!
    ACEMA využívá svůj tlak v posledních minutách a jde opět do jednobrankového vedení! ROBERT KOŠIR dostal parádní křižný pas a z jasné gólové pozice se nemýlil. Asistence: Luka Časar.
    31:37 Robert KOŠIR - 2:1
     
    32:20
    U míčku jsou opět domácí hráči, kteří by jistě rádi vytěžili ze svého tlaku více než jednu branku. Rozehrání útočné akce ovšem Spartě nevyšlo.
     
    33:01
    To samí se dá říct i o hostujících hráčích. Ti vlastně jen odevzdali balonek sparťanským florbalistům. Ty naopak zastavila nepřesná rozehrávka.
     
    34:01
    Hráčům v zelenobílých dresech se na minutku podařilo zatlačit Spartu na jejich obranné polovině. Nakonec z toho byla jen jedna střela, jež Beneš vyrazil.
     
    34:34
    Bohemians se stále drží na útočné polovině a dále budou, jelikož Spartě je odpískán faul. Rozehrávkou se ovšem hosté jen vytlačili do obrany.
     
    35:09
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Po další chybě Beneše, který zasáhl mimo brankoviště, jeli hosté nájezd. Toho se ujal DAVID ŠIMEK, jenž předvedl rychlou kličku a dával do odkryté části brány.
    35:09 David ŠIMEK - 2:2
     
    35:33
    To je situace, která by mohla nakopnout hostující florbalisty. Vypadá to, že Martin Beneš dnes nebude v úplné psychické pohodě, jelikož udělal již dvě velké chyby v dnešním utkání.
     
    36:00
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Máme tu obrat! Hosté jdou poprvé v tomto utkání do vedení. MATYÁŠ KREBNER si přehodil míček na bekhend, předběhl protihráče a jemnou žabičkou poslal míček přes nohu Beneše až do sítě. Asistence: David Šimek.
    36:00 Matyáš KREBNER - 2:3
     
    36:50
    Vzápětí ovšem mohlo být srovnáno! Kotouček sice nedokázal zasáhnout proti střele, ovšem ta se odrazila od horní tyče zpět do hřiště!
     
    37:44
    Sparťané by rádi srovnali a vypadá to, že se chystají k závěrečnému tlaku. Mají možnost rozehrávat standardní situaci na útočné polovině.
     
    38:18
    Přestává se hrát v rukavičkách. Souboje se přiostřily a Sparta bude zahrávat další standardní situaci z velmi nebezpeční pozice. Vstřelí branku?
     
    38:28
    Sparta právě vstřelila branku!
    Vstřelí! Sice ne ze standardní situace, nýbrž poté se dostala po velkém boji k míčku. Kareš nahodil míček před branku, kde byl MAREK ZOUZAL, jenž měl jednoduchou pozici. Asistence: Michal Kareš.
    38:28 Marek ZOUZAL - 3:3
     
    39:20
    Do konce třetiny nám zbývá už jen necelá minuta. Podaří se ještě jednomu z týmů vstřelit branku nebo půjdeme do kabin za vyrovnaného stavu?
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Tak půjdeme do kabin za vyrovnaného stavu. Bohemka dokázala srovnat stav utkání na 1:1, poté se ale Sparta dostala opět do vedení. Nicméně hosté měli možnost trestného střílení, které proměnili, navíc přidali ještě jednu branku. ACEMA se ovšem nevzdala a minutu a půl před koncem srovnala na 3:3.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:16
    Jož nám odstartovala i poslední třetina toho utkání. První buly vyhráli domácí hráči. Jedinou otázkou zůstává, zda půjdeme do prodloužení?
     
    41:07
    V první minutě se nestalo absolutně nic. Akorát Sparta se pokusila dostat na útočnou polovinu, což se jí nakonec povedlo. Jenže o míček rychle přišla.
     
    41:38
    Bohemians měli k dispozici rozehrávku z úročného rohu. Tou se na chvilku vyhnali na obrannou polovinu, ze které se vrátili zpět. Nakonec nedošlo ani ke střele.
     
    42:19
    Oba týmy chtějí hrát hlavně ze zajištěné obrany. To je celkem pochopitelné, jelikož ani jeden z týmů nechce inkasovat jako první. To by mohla být nepříjemnost.
     
    42:59
    Hostující florbalisté měli opět možnost rozehrávat z útočného rohu. Viděli jsme několik přihrávek po mantinelu, jenže ta poslední byla velmi nepřesná.
     
    43:51
    No, nechybělo moc a viděli jsme první gólovku třetí třetiny! Zeman dostal křižný pas do gólové pozice, jenže nakonec nezakončil.
     
    44:41
    Jenže o něco více mají míček na svých hokejkách hráči v zelenobílých dresech. Tato převaha zatím k ničemu nevedla, ale možná je to otázkou času.
     
    45:23
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Nakonec to netrvalo tak dlouho! Klokani jdou opět do jednobrankového vedení. ALEŠI HÖFFEROVI nezbývalo nic jiného, než se obtočit a vypálit. Tak to udělal a míček projel mezi nohama všech domácích hráčů, včetně Beneše v bráně. Asistence: Vojtěch Zezulka.
    45:23 Aleš HÖFFER - 3:4
     
    46:43
    Mohlo být srovnáno! Jenže proti tomu byl Kotouček, jenž vytáhl dva velmi dobré zákroky. Nakonec byl ještě seknut a hra je přerušena.
     
    47:12
    Patrik Kieler běžel na druhé straně jeden proti jednomu, a nakonec vypálil. Jeho rána ovšem těsně minula branku a stav zůstává stejný.
     
    47:31
    Hostující hráči opravdu na konci druhé části zvedli výkon, a ten si přenesli i do této třetiny. Zatím hrají v pohodě s míčkem a Sparta má problémy dostat se do útoku, natož do zajímavé šance.
     
    48:27
    Hráči Bohemians stále hrají s balonkem na svých hokejkách a nepouští ACEMU k ničemu. Hlavně by se však měli snažit domácí, ti prohrávají jeden gól.
     
    49:02
    Teď jsem to málem zakřikla! Marek Zouzal vystihl přihrávku hostujících hráčů, jenže s míčkem se daleko nedostal. Z toho mohla být nebezpečná šance.
     
    49:41
    David Šimek si jako první doběhl odražený míček. Chvíli si s ním hrál, nicméně dlouho u něj klokani nezůstali. Na druhé straně toho moc nepředvedla ani Sparta.
     
    50:23
    Vyloučení v týmu ACEMA Sparta Praha (Ondřej Svatoš – 2 min., Hrubost).
    Vyloučení v týmu FbŠ Bohemians (Matyáš Krebner – 2 min., Hrubost).
     
    50:57
    No, mohlo to být o dvě branky! Nakonec střela hostujícího hráče rozvlnila jen boční síťku. Ani následné dorážky neskončily v bráně.
     
    51:37
    Hra ve čtyřech nadále plyne bez nějakých větších příležitostí. U míčku jsou hráči Bohemians, kteří o balonek rychle přišli. Do útoku se poté hnala Sparta, ale střela Košira šla těsně vedle.
     
    52:23
    Oba dva hříšníci, kteří byli vyloučeni za hrubost jsou již na hřišti. U míčku jsou hostující florbalisté, kteří si zatím přihrávají na obranné polovině.
     
    53:08
    Vyloučení v týmu FbŠ Bohemians (Jakub Šárka – 2 min., Bránění ve hře).
     
    53:34
    Domácí hráči mají k dispozici první přesilovou hru v utkání. Bohemka ovšem začala velmi dobře. vyhodila, navíc stihla vystřídat.
     
    54:05
    Přesto jsou hráči Sparty nastěhování na útočné polovině. O střelu se pokusil Ondřej Svatoš, avšak jeho rána byla sražena za mantinely.
     
    54:32
    Asi nejnebezpečnější akce Sparty v přesilové hře! Svatoš našel v ideální palebné pozici Milana Garčara, jehož rána šla těsně vedle.
     
    55:08
    Bohemians hrají v plném počtu. Navíc měli gólovku, kterou mohli hodně přiblížit své vítězství. Kieler ovšem sám před Benešem selhal.
     
    55:29
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté svou gólovku promarnili, ale domácí ne. Máme opět srovnáno! LUKA ČASAR dostal nabito na ránu z první. Ta mu sedla dokonale, díky čemuž překonal Koutoučka bez větších problémů. Asistence: Matěj Pruner.
     
    56:28
    Sparťané měli k dispozici rozehrávku na útočné polovině. Hostující hráči ovšem dobře bránili, přesto se znovu dopustili menšího faulu.
     
    56:55
    Domácí florbalisté se nadále drží na útočné polovině. Tentokrát byla možnost rozehrávky z rohu, která započala útočnou kombinaci.
     
    57:15
    U míčku jsou po delší době hostující hráči, kteří se dostali na útočnou polovinu. David Šimek se třikrát dostal k odraženému míči, avšak ani jednou nevystřelil.
     
    57:50
    Do konce třetí periody nám chybí poslední dvě minuty a je možné, že dojdeme až do prodloužení. Možná až k samostatným nájezdům, ovšem k těm je ještě daleká cesta.
     
    58:22
    A nemuselo dojít ani na prodloužení! Míč se dostal přesně na hůl Ondřeje Svatoše, který mohl pálit do prázdné brány, jenže netrefil.
     
    58:50
    Další gólovka Sparty, tohle by mohlo domácí mrzet! Luka Časar dostal křižný pas a mohl pálit do prázdné. Střela mu ovšem nesedla a branku přestřelil!
     
    59:18
    U míčku jsou domácí hráči, kteří by rádi rozhodli ještě v základní hrací době. Jsou v útočné polovině, avšak nakonec o balonek přišli. Schyluje se k prodloužení.
     
    59:57
    Bohemka rozehrávala z útočného rohu, a tak to zkusila v šesti lidech. Ke střele se dostal Matyáš Kebner, jehož střela šla přes doprostřed brány.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Jsou za námi tři třetiny utkání mezi Spartou a Bohemians, které o vítězi dnešního duelu nerozhodly. K vidění je opravdu pěkný florbal, kterému nechybí nic.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:21
    Ke střele se dostal Ondřej Svatoš, nicméně to byla střela skoro z poloviny hřiště, která navíc byla zblokována. Neměla šanci na úspěch.
     
    61:10
    Hráči Bohemians jdou na míčku, ovšem Sparta se snaží napadat hodně vysoko a hostům to dělá problémy. Ještě se nedostali od své branky.
     
    61:51
    Skoro minutu je Matyáš Krebner za svou brankou a neví, kudy by mohl přihrát svým spoluhráčům. Sparta je hodně vysoko, ale zatím je to jen vyčkávaná.
     
    62:34
    To se pokusil změnit Milan Garčar, který naznačil několik pohybů za bránu, ale Krebner se s míčkem stále nehnul. Hra je na stejném místě již skoro minutu.
     
    63:18
    Matyáš Krebner došel vystřídat, ale hra se stále odehrává za bránou Kotoučka. Tentokrát má míček Krbec, který konečně rozehrál.
     
    64:00
    A nebylo to myšleno vůbec špatně! Krbec vyslal do útoku Krebnera, jenž si potáhl míček a vypálil. Jeho rána byla sražena k mantinelu.
     
    64:39
    Na druhé straně se musel vytáhnout Kutouček, který teď zachránil svůj tým od inkasované branky. Stále máme nerozhodný stav.
     
    64:58
    Bohemians mají k dispozici rozehrávku z rohu. Ke střele se dostal Šebek, proti jeho ráně se postavil Martin Beneš, který také nepustil míč za svá záda.
     
    65:27
    Tentokrát za něj střela Daniela Cabejška prošla, jenže za domácím brankářem se ozvala tyč, jež ho teď zachránila!
     
    65:50
    Konečně se začíná hrát zajímavý florbal v prodloužení! Nejprve měl Pruner dobrou šanci, ale toho vychytal parádním zákrokem Kotouček. Na druhé straně běžel Krebner sám na Beneše, ale nepodařilo se mu dobře zpracovat míček.
     
    66:19
    U balonku jsou sparťanští hráči, kdy se hráč, jenž hrál s míčkem, dostal trochu do úzkých. Nakonec je ovšem pískáno proti hostů a Sparta u míčku zůstane.
     
    66:59
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nádhernou podívanou v prodloužení končí MAREK ZOUZAL, který završuje hattrick v dnešním utkání! Ten tečoval nahození ze středu hřiště mimo dosah Kotoučka. Navíc dává Spartě třetí vítězství v sérii! Asistence: Matěj Pruner.
     
    Konec zápasu.
     
    Tak tohle byla parádní podívaná, kterou nám přineslo utkání mezi Spartou a Bohemians. Tomuto zápasu nic nechybělo. Viděli jsme osobní střety, několik ošetřování, ale hlavně jsme viděli branky a zajímavé situace. Prodloužení nakonec zvládli lépe domácí, kteří přečkali horkou chvilku, když Cabejšek trefil tyč. Domácí florbalisté mají nakročeno do semifinále Extraligy mužů, jelikož si dnes připsali třetí vítězství v sérii.
     
    Nejlepší hráči:

    ACEMA Sparta Praha – Marek Zouzal.
    FbŠ Bohemians – Michal Kotouček (19:23:36)

    Denisa Józsová


    Hledáme zpravodaje pro tým ACEMA Sparta Praha. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 8. Zouzal (Koščo), 32. Košir (Časar), 39. Zouzal (Kareš), 56. Časar (Pruner), 67. Zouzal (Pruner) – 26. Šárka (Krebner), 36. Šimek (TS), 36. Krebner (Šimek), 46. Höffer (Zezulka)


    ACEMA Sparta Praha: Mart. Beneš (Eckhardt) – Ježek, Bartoš, Čermák, Garčar, Marvánek, Zeman, Koščo, Kalaš, Veselý – Ujhelyi, Zouzal, Košir – Bína, Svatoš, Kareš – Krejča, Časar, Pruner.
    FbŠ Bohemians: Kotouček (Paleček) – Zezulka, Krebner, Cabejšek, Šefčík, Čihák, Krbec – Poláček, Šebek, Dobisík – Šimek, Miščík, Prášek – Kieler, Mandík, Höffer – Kindl, Růžek, Šárka.

    Rozhodčí: Jakub Furmánek a Vlastimil Šolc
    Sparta 4 1 Bohemians
    #1 Sobota 10.03.2018 • 17:00
    Bohemians - Sparta 5:4 po prodl.
    #2 Neděle 11.03.2018 • 17:00
    Bohemians - Sparta 2:4
    #3 Sobota 17.03.2018 • 17:00
    Sparta - Bohemians 5:4
    #4 Neděle 18.03.2018 • 17:00
    Sparta - Bohemians 5:4 po prodl.
    #5 Úterý 20.03.2018 • 20:15
    Bohemians - Sparta 4:5
    bahis siteleri