Buffalo – Montreal 0:3 (kon.) | Pittsburgh – New Jersey 3:4 (po pr.) | St. Louis – Vancouver 4:1 (kon.)
Winnipeg – Anaheim 3:2 (po pr.) | Dallas – Boston 2:3 (kon.) | Colorado – Vegas 2:1 (1:0 po s.n.)
San Jose – Calgary 5:1 (kon.)
po prodl.
Pittsburgh Penguins
3:4 (1:0, 0:3, 2:0 - 0:1)
New Jersey Devils
Sobota 24.03.2018, 00:05 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to vše. Díky za pozornost a dobrou noc, případně hezké ráno. Někdy zase u zámořské NHL na počtěnou. (02:59:03)
     
    Československá stopa v utkání:
    Dominik Simon (PIT) 0+0, 0 střel, čas na ledě 5:39
    Pavel Zacha (NJD) 0+1, 1 střela, čas na ledě 12:59
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Taylor Hall (NJD) 1+2
    2. Nico Hischier (NJD) 1+1
    3. Sidney Crosby (PIT) 1+1
     
    Je za námi utkání mezi Pittsburghem a New Jersey. Pens doma neprohrávají, pokud nehrají proti Devils, a to se dnes opět potvrdilo.

    Domácí šli sice v první třetině zásluhou Crosbyho do vedení, které udrželi až do druhé třetiny. V prostřední periodě dali Devils tři branky a rázem vedli 3:1. Tučňáci mají ovšem silný tým, který do konce základní hrací doby srovnal. V prodloužení ovšem rozhodl již po sedmadvaceti sekundách Taylor Hall a Devils získávají hodně důležitý bod navíc.

    Střely na branku: 43:34 (15:12, 12:17, 16:4 – 0:1)
     
    Konec zápasu.
    60:27 Taylor HALL - 3:4
     
    60:27
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak to bylo opravdu rychlé! Nico Hischier ustál v obranné třetině napadání dvou hráčů a vše přetavil v úžasnou přihrávku na TAYLORA HALLA. Kanadský snajpr přijal přihrávku a hnal se sám na Murrayho, kterého nakonec překonal střelou mezi betony. Asistence: Nico Hischier.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Třetí třetina je u konce. Pittsburghu se povedlo díky trefám Dumoulina a Kessela vyrovnat. Následovaly obrovská šance na obou stranách, ale skóre se již nezměnilo. O vítězi utkání rozhodne prodloužení, případně samostatné nájezdy.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:14
    Na druhé straně se ke střeleckému pokusu na levém kruhu dostal Hagelin. Kinkaid ovšem vyjel z branky, zmenšil střelecký úhel a kotouč nepropustil.
     
    58:53
    Devils byli hodně blízko rozhodující trefě utkání! John Moore střílel od modré čáry a Murraymu vypadl kotouč a skončil jen milimetry vedle tyče, při domácích stálo štěstí.
     
    57:18
    Nyní dostával Taylor Hall přihrávku na levý kruh a silově se pokoušel dostat přes bránící hráče. Ten si jej ovšem tělem pohlídal a nepustil do zakončení.
     
    56:40
    Kyle Palmieri neudržel kotouč u mantinelu a domácí se dostali do protiakce tří na jednoho. Přihrávka přišla mezi kruhy na Justina Schultze, kterého ale neskutečně vychytal Keith Kinkaid!
     
    55:41
    Keith Kinkaid přerušuje zběsilé tempo hry a pokračovat se bude po komerční pauze. Devils mohou litovat své poslední šance v oslabení.
     
    55:02
    Hraje se opravdu pohledný hokej. Domácí se nyní dostávali do zakončení mezi kruhy, ale jeden z hráčů netrefil branku a kotouč skončil jen nad.
     
    53:23
    Hosté v plném počtu.
     
    53:00
    Panečku to byly zmatky! Michael Grabner unikal sám na Murrayho, kterého ale tvrdou střelou nepřekonal, netrefil totiž branku. Kotouč se ovšem zpátky dostával do brankoviště a málem do branky zapadl. Akce Devils pokračovala střelou od modré čáry a dorážkou Grabnera. Brankou ovšem neskončilo nic!
     
    51:59
    Zatím se domácím nic nepovedlo v přesilové hře vymyslet, hra se navíc přesouvá před jejich branku. Stále mají domácí ale dost času na obrat ve skóre.
     
    51:23
    Nabuzený Pittsburgh nyní navíc čeká přesilová hra. Brian Gibbons se opřel o jednoho z domácích, který vletěl do mantinelu. Hostující útočník inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění.
    50:52 Phil KESSEL - 3:3
     
    50:52
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Nyní to už neplatí, aktivita Penguins už prostě brankou skončit musela. Brassard zavezl kotouč do pásma, který se nakonec dostal k PHILU KESSELOVI. Ten si najel mezi kruhy a pokusem po ledě vstřelil svou třicátou branku v sezóně! Asistence: Derick Brassard a Conor Sheary.
     
    50:05
    Ve třetí části zůstávají aktivnější ovšem i nadále domácí, kterým se povedlo dát zatím jedinou branku v poslední třetině. Devils mají ovšem stále jednobrankový náskok.
     
    48:43
    Pohledná kombinace domácích byla zakončena přihrávkou na Phila Kessela, jenž měl před sebou volný prostor. Bekhendem se mu ovšem nepovedlo překonat Kinkaida.
     
    48:00
    Malkin objel branku a následně zakončoval. Zkoušel nachytat Kinkaida u tyčky, ale trefil jen bránící hráče před ním. Po jeho přerušení hry se pokračuje komerční přestávkou.
     
    47:35
    Delší dobu se hrálo bez přerušení, oba celky jezdí nahoru a dolů. Nyní se přerušuje a hra se přesouvá před Kinkaida, Bratt zahrál na icing.
     
    45:48
    Po delší době střelecký pokus také hostí, Michael Grabner vedl přečíslení Devils a nakonec vzal celou akci na svá ramena. Střelou ale trefil jen připraveného Murrayho.
     
    45:34
    Po dalším odpískání vyprovokoval Derick Brassard další strkanici, šlo ovšem jen o osobní pošťuchování mezi ním a Johnem Moorem.
     
    45:26
    Nyní Kinkaid sebral kotouč před dotírajícím Hagelinem a hra se opět přerušuje. Vhazuje se po levici brankáře New Jersey Devils.
     
    44:57
    Následoval tlak do brankoviště a pád na Kinkaida, což se vůbec nelíbilo hostujícím obráncům. Vznikla menší mela, která se ovšem obešla bez pěstního vyřizování.
     
    44:40
    Conor Sheary nyní zachytil špatnou rozehrávku a na levém kruhu se dostal do zakončení. Kinkaid ovšem stál na svém místě a kotouč klidně zachytil.
     
    43:38
    A najednou je led plný tučňáků. Carl Hagelin se nyní nacpal do zakončení, bekhendem se mu ovšem z pravé strany nepovedlo překonat pozorného hostujícího brankáře.
    43:13 Brian DUMOULIN - 2:3
     
    43:13
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Právě po vhazování se ale Pens dostávají na dostřel a snižují na rozdíl jediné branky! Sidney Crosby vyhrál vhazování na BRIANA DUMOULINA, který dělovkou překonal bezmocně přihlížejícího Keitha Kinkaida. Asistence: Sidney Crosby.
     
    43:05
    Patric Hörnqvist se prodral kolem pravého mantinelu až do zakončení, z úhlu ovšem zakončoval jen do betonu připraveného Keitha Kinkaida. Ten následně kotouč přikryl.
     
    42:05
    Devils jsou aktivní a nechtějí pustit Pittsburgh do nějakého většího tlaku. Uvidíme, jak dlouho to hostům vydrží a zda se jim třeba povede vedení navýšit.
     
    40:57
    Následně dostával kotouč zpoza branky do brankoviště Travis Zajac, ten ovšem nezakončil díky dobré obraně domácího celku.
     
    40:33
    Nico Hischier se hnal do pásma, ale nevjel do útočné třetiny dle pravidel. Píská se ofsajd a pokračovat se bude ve střední třetině.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Fantastická druhá třetina nyní potkala hráče New Jersey, jenž během tří minut vstřelili tři branky a vedou v Pittsburghu 3:1! Do sítě Murrayho se postupně trefili Will Butcher, Blake Coleman a také Nico Hischier. Důležité branky pro Devils.

    Střely na branku: 27:29 (12:17 v této třetině)
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:46
    Ještě jedna akce domácího celku. Malkin připravil kotouč pro Justina Schultze, jenž od modré čáry promptně zakončoval. Jeho pokus ale skončil v držení dnes skvělého Kinkaida!
     
    38:58
    Devils neskutečně zamkli domácí celek a minimálně minutu tlačili. Severson měl dvě střelecké příležitosti, ani jedna ovšem neskončila za zády pozorného Murrayho!
     
    37:49
    Individuálně se až do zakončení prodral Travis Zajac, jenž následně obstřelil bránící hráče. Murray ovšem kotouč viděl a povedlo se mu jej vyrazit.
     
    36:59
    Následně držitelé Stanley Cupu prošli do útoku, ale nezakončili. Devils vyhodili na icing a vhazovat se bude po levici jejich brankáře.
     
    36:08
    Čtvrtou branku mohl nyní přidat zničehonic Drew Stafford. Ten se dostal k volnému kotouči před brankou a šel do kličky. První střela skončila na betonu brankáře, ta druhá na boční síťce.
     
    35:09
    Jamie Oleksiak následně dostal puk na levou stranu a vůbec nepanikařil. Najel si až před Kinkaida, nakonec ovšem zamířil jen nad branku amerického borce.
     
    34:32
    Domácí se hned po vhazování dostali do pásma a Crosby od pravého mantinelu spíše jen nahazoval do brankoviště. Pokračovat se bude před Kinkaidem.
     
    34:07
    Od modré čáry ještě nahazoval spíše jen kvůli vhazování Brian Boyle, jenž svůj úkol splnil. Po komerční přestávce se bude vhazovat po levici dnes již třikrát překonaného borce.
     
    33:55
    Domácí v plném počtu.
     
    33:30
    Opět se žlutočerným povedlo vyhodit, nyní kotouč mířil přímo do branky Kinkaida, jenž kotouč ukryl v lapačce. Po vhazování nebezpečně pálil Letang.
     
    33:00
    Sami Vatanen to zkoušel pokusem od modré čáry, pozorného Murrayho v brance se mu ovšem překvapit nepovedlo. Následně Pens vyhodili.
     
    32:27
    Zatím se Pittsburghu daří hodně dobře bránit a Devils se k ničemu nedostali. Ale času mají hokejisté v bílých dresech ještě dost.
     
    31:55
    Jamie Oleksiak chtěl po vhazování rozjet akci svého celku, místo toho přišlo vyhození kotouče mimo ledovou plochu a pokračovat se bude přesilovkou Devils.
     
    31:42
    Kyle Palmieri se následně pokoušel dojet nahozený kotouč podél pravého mantinelu. Americký snajpr ale kotouč nedohonil a píská se tedy icing.
     
    30:38
    Taylor Hall si rychle najel do pásma a pokoušel se rozjet další akci. Hostující forvard ovšem uklouzl a bylo po akci. Devils ovšem kotouč hned vybojovali zpět.
     
    29:57
    Dva pokusy hostů z levé strany. Neujaly se ovšem pokusy Palmieriho ani Halla, Devils jsou ovšem při chuti a hrají nyní skvěle.
    28:54 Nico HISCHIER - 1:3
     
    28:54
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak to je fantazie ze strany Devils, krásná akce a třetí branka ve druhé třetině! Taylor Hall přihrával na zadní tyčku na Johna Moorea, jenž si nechal kotouč zastavit, aby jej poslal NICO HISCHIEROVI do prázdné branky. Asistence: John Moore a Taylor Hall.
     
    28:36
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Andy Greene – 2 min., podražení).
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Carl Hagelin – 2 min., nedovolené bránění brankáři).
     
    28:24
    Jevgenij Malkin se dostal mezi kruhy ke střele, bekhendem kotouč nalepil na branku, ale Kinkaida v brance se mu překonat nepovedlo!
     
    28:14
    Conor Sheary se dostal do pásma a bekhendem přihrával na zadní tyčku. Kinkaid ovšem vyjel z branky a kotouč přikryl ve své rukavici.
    27:20 Blake COLEMAN - 1:2
     
    27:20
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté nyní přežili velkou šanci Letanga a dostali se do protiakce. BLAKE COLEMAN se dostal po pravé straně před branku a zakončením jednou rukou překonal Murrayho, famózní branka! Asistence: Drew Stafford a Pavel Zacha.
     
    26:55
    Devils se osvobodili až po akci Nica Hischiera, jenž kotouč vyvezl z pásma a alespoň na pár chvilek vyvezl kotouč.
     
    26:02
    Penguins se ovšem nechtějí s tímto výsledkem spokojit a hned se dostávají do pásma. Od modré čáry to zkoušel Justin Schultz, ale ten zakončil jen do betonů Kinkaida.
    25:15 Will BUTCHER - 1:1
     
    25:15
    Devils právě vstřelili branku!
    Přesilovka Devils nestála za nic, ale nakonec skončila brankou! WILL BUTCHER dostal přihrávku na levou stranu a přesnou střelou ke vzdálenější tyčce srovnal stav utkání na 1:1! Asistence: Damon Severson a Taylor Hall.
     
    24:58
    Delší dobu se bojovalo o kotouč, který zalehl Tom Kühnhackl. Následně se domácí osvobodili a vyhodili.
     
    24:01
    Kyle Palmieri vyslal z pravého kruhu ukrytou střelu přes obránce. Matt Murray ovšem betonem zasáhl a Penguins vyhodili kotouč z vlastního pásma.
     
    23:48
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Bryan Rust – 2 min., podražení).
     
    23:42
    Crosby s Rustem nyní vyšachovali obranu Devils a druhý jmenovaný zakončoval do odkryté branky, trestuhodně ji ovšem nedokázal trefit!
     
    22:45
    Následně našel hokejku Zachy před brankou Taylor Hall. Český útočník jen nastavil hůl, brankáře Murrayho se mu ovšem překonat nepovedlo, následně se píská icing Pens.
     
    22:19
    Carl Hagelin se dostal po pravé straně až do zakončení a před Kinkaidem zakončoval po ledě. Amerického brankáře ovšem překonat nedokázal!
     
    21:26
    Hosté v plném počtu.
     
    21:15
    Kinkaid následně zneškodnil snažení Malkina před brankou, hru přerušil až po nahození od pravého mantinelu. Pokračovat se bude vhazováním po jeho levici.
     
    20:26
    Michael Grabner se pokoušel potrestat díru v defenzívě Pens, ale jeho střelecký pokus z levého kruhu ani nezasáhl branku Murrayho.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je u konce. Penguins do ní vstoupili hodně aktivně a brzy se dočkali první branky, kterou vstřelil Sidney Crosby. Následně byli Tučňáci stále aktivní, ale skvěle chytající Keith Kinkaid podruhé neinkasoval. Devils se zatím nedaří.

    Střely na branku: 15:12
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:25
    PPG Paints Arena uvidí první přesilovou hru. Drew Stafford podrazil za brankou snažícího se Hagelina a inkasuje dvě minuty.
     
    18:07
    Od levého mantinelu zakončoval Nico Hischier a před brankářem ještě stínil Jesper Bratt. Kotouč se do branky přesto nedostal, pokračuje se hrou domácích.
     
    17:39
    Do zakončení se dostal zpoza branky domácí Bryan Rust, jenž objel branky a u tyčky se pokoušel zakončit. Následně snad osmkrát dorážel, ale Kinkaid branku uhájil.
     
    16:17
    John Moore následně vyslal do brankoviště další pokus, nyní hledal hokejky clonících hráčů. Nikdo v bílém se ovšem přesnou tečí nedokázal prosadit.
     
    15:54
    Na druhé straně to zkoušel od modré čáry John Moore, jeho pokus ale skončil jen na betonech připraveného Matta Murrayho.
     
    15:34
    Zničehonic se před Kinkaidem zjevil Derick Brassard, jenž měl na hokejce další branku. Mířil mezi betony, ale hostující borec předvedl další skvělý zákrok!
     
    14:51
    Kris Letang našel naprosto luxusní přihrávkou před branku volného Crosbyho. jenž pouze nastavoval hokejku. Kotouč se ovšem dostal jen vedle branky.
     
    14:16
    Po takové chudší chvilce bez čehokoliv zmínkyhodného se Devils provinili icingem. Vhazovat se bude po levici amerického brankáře hájící branku celku z Newarku.
     
    13:20
    Následně během pár sekund hosté vyslali na branku hned trojici střeleckých pokusů, ani jeden ovšem nebyl nikterak nebezpečný.
     
    13:02
    Taylor Hall nyní sprintersky přeskočil bránícího Letanga a z velkého úhlu zakončoval. Matt Murray si ovšem celou situaci pohlídal a kotouč ukryl ve své lapačce.
     
    12:52
    Tom Kühnhackl se tak o pár sekund později zjevil v další své šanci. Zkoušel to z levého kruh, odkud se mu ovšem překvapit Kinkaida podruhé v utkání nepovedlo.
     
    12:02
    Po neúspěšném útoku hostů šli rychle do protiakce domácí. K ničemu nebezpečnému ovšem nyní nedošlo, Sheary zakončoval z dálky jen vedle.
     
    10:21
    První velká šance Devils! Taylor Hall se dostal podél levého mantinelu až do zakončení, před domácím brankářem zakončoval pokusem mezi betony – Matt Murray ale předvedl skvělý zákrok.
     
    10:03
    Penguins se i díky dobré práci Toma Kühnhackla dostali do brankoviště, kde byl ovšem nejúspěšnějším mužem americký brankář Keith Kinkaid. Pokračovat se bude po druhé komerční pauze.
     
    09:34
    Devils se následně nepovedlo ideálně zakombinovat a kotouč skončil mimo ledovou plochu. Pokračovat se bude vhazováním ve středu ledové plochy.
     
    08:49
    Na druhé straně to zkoušel Will Butcher, ale jeho střela nebyla tečována a ani neskončila v brance. Pokračuje se útokem domácího celku.
     
    07:38
    Patric Hörnqvist se po odrazu puku od zadního mantinelu dostal z menšího úhlu ke střele, tvrdé zakončení ovšem skončilo jen na vestě připraveného Kinkaida!
     
    07:00
    Následně to z úhlu od pravého mantinelu zkoušel Kyle Palmieri, tomu se ale nepovedlo najít mezírku a najít tak recept na Matta Murrayho v brance.
     
    06:15
    Poprvé se k něčemu dostali také hosté. Andy Greene nahazoval do brankoviště, kde se ovšem ani jeden z hráčů v bílém nedostal k teči.
     
    05:41
    Ofenzíva Penguins se nyní nedomluvila. Phil Kessel si najel zpoza branky až k modré čáře, s obránci si ovšem nerozuměl a kotouč skončil ve střední třetině.
     
    04:47
    Keith Kinkaid je stále v pozoru a během pěti minut kryl už osm střel. Nyní musel řešit pokus Krise Letanga od modré čáry, šlo ovšem o snadnější zákrok dnešního večera.
     
    04:32
    Následně dostal Sidney Crosby nabito na pravý kruh. Domácí hrdina hned zakončoval mezi betony, americký brankář si ovšem místečko pohlídal a kotouč zachytil!
     
    03:42
    Derick Brassard dostával přihrávku před branku a hned bekhendově zakončoval na vzdálenější tyčku. Keith Kinkaid se ovšem stihl přesunout a další gólovku zneškodnil!
     
    03:23
    Pens pokračují v aktivní kombinační hře, opět se hnali do pásma, ale nyní je přerušila píšťalka značící ofsajd. Pokračovat se bude ve střední třetině.
     
    02:57
    Sudí Tony Sericolo následně uhýbal skokem na střídačku, kolem něj ovšem projížděl hostující Gibbons a nejspíše nešťastně na něj upadl. Čárový rozhodčí opouští ledovou plochu.
    02:29 Sidney CROSBY - 1:0
     
    02:29
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Následně byli domácí aktivní a zaslouženě se dostali do vedení! SIDNEY CROSBY poprvé u pravé tyčky neuspěl, o pár sekund později ovšem stál u Kinkaida, jenž vyrážel střelu od modré čáry. Kanadský útočník si počkal a přehodil beton hostujícího brankáře. Asistence: Jamie Oleksiak a Jake Guentzel.
     
    01:30
    Hraje se z jedné strany na druhou, místo zběsilých útoků jsme ovšem svědky spíše nahazování a přihrávek za obranu. Tutovku jsme ovšem neviděli.
     
    00:11
    Devils vyhráli vhazování a hned se pokoušeli dostat do útoku. Kotouč se ovšem odrazil a doklouzal až ke Kinkaidovi. Ten kotouč zachytil a hru přerušil.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Krásný den všem fanouškům zámořského hokeje! Vše je připraveno na start utkání mezi Penguins a Devils, přejeme příjemnou zábavu!
     
    Úvodní sestavy:

    Pittsburgh Penguins: M. Murray (DeSmith) – Dumoulin, Letang, Oleksiak, J. Schultz, Määttä, Ruhwedel – Guentzel, Crosby, Rust – Hagelin, Malkin, Hörnqvist – Sheary, Brassard, Kessel – Kühnhackl, Sheahan, Simon.

    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – A. Greene, Vatanen, J. Moore, Severson, Butcher, Lovejoy – Hall, Hischier, Bratt – Grabner, Zacha, Palmieri – Gibbons, Zajac, Stafford – Maroon, Boyle, Coleman.

    Rozhodčí: Rank, Peel – Sericolo, Mills.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    NEW JERSEY DEVILS

    Ďáblové z New Jersey bojují po pětileté pauze bez play-off o vrchol sezóny a nejspíše to bude souboj do posledního utkání. Svěřenci Johna Hynese jsou na hranici play-off a aktuálně rozhoduje každý získaný i ztracený bod. Devils mají po kalifornském tripu, v posledních dvou zápasech prohráli s Ducks a Sharks.

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Taylor Hall – 68 zápasů, 78 bodů (32+46)
    Nico Hischier – 73 zápasů, 46 bodů (16+30)
    Patrick Maroon – 66 zápasů, 38 bodů (16+22)
     
    PITTSBURGH PENGUINS

    Hokejisté Pittsburghu se po pomalejším rozjezdu dostali do pořádné formy a opět se tak budou pokoušet o zisk Stanley Cupu, který by byl již třetím v řadě! Penguins se na domácím ledě daří naprosto fantasticky, z posledních šestnácti zápasů prohráli pouze jednou. A proti komu? No přece proti New Jersey Devils. Naposledy Pens porazili Montreal 5:3.

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Jevgenij Malkin – 70 zápasů, 91 bodů (41+50)
    Phil Kessel – 74 zápasů, 82 bodů (29+53)
    Sidney Crosby – 74 zápasů, 79 bodů (24+55)
     
    Krásný den všem fanouškům nejlepšího světového hokeje! V půlnoci z pátka na sobotu budeme v PPG Paints Aréně sledovat utkání domácího Pittsburghu proti hostům z New Jersey. Hlavně hosté hrají o hodně důležité body a musí vyhrát.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 00:00.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 3. Crosby (Oleksiak, Guentzel), 44. Dumoulin (Crosby), 51. Kessel (Brassard, Sheary) – 26. Butcher (Severson, Hall), 28. Coleman (Stafford, Zacha), 29. Hischier (J. Moore, Hall), 61. Hall (Hischier)


    Pittsburgh Penguins: M. Murray (DeSmith) – Dumoulin, Letang, Oleksiak, J. Schultz, Määttä, Ruhwedel – Guentzel, Crosby, Rust – Hagelin, Malkin, Hörnqvist – Sheary, Brassard, Kessel – Kühnhackl, Sheahan, Simon.
    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – A. Greene, Vatanen, J. Moore, Severson, Butcher, Lovejoy – Hall, Hischier, Bratt – Grabner, Zacha, Palmieri – Gibbons, Zajac, Stafford – Maroon, Boyle, Coleman.

    Rozhodčí: Rank, Peel – Sericolo, Mills

    Diváci: 18 658
    bahis siteleri