Buffalo – Montreal 0:3 (kon.) | Pittsburgh – New Jersey 3:4 (po pr.) | St. Louis – Vancouver 4:1 (kon.)
Winnipeg – Anaheim 3:2 (po pr.) | Dallas – Boston 2:3 (kon.) | Colorado – Vegas 2:1 (1:0 po s.n.)
San Jose – Calgary 5:1 (kon.)
po prodl.
Pittsburgh Penguins
3:4 (1:0, 0:3, 2:0 - 0:1)
New Jersey Devils
Sobota 24.03.2018, 00:05 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:27 Taylor HALL - 3:4
     
    60:27
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak to bylo opravdu rychlé! Nico Hischier ustál v obranné třetině napadání dvou hráčů a vše přetavil v úžasnou přihrávku na TAYLORA HALLA. Kanadský snajpr přijal přihrávku a hnal se sám na Murrayho, kterého nakonec překonal střelou mezi betony. Asistence: Nico Hischier.
    50:52 Phil KESSEL - 3:3
     
    50:52
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Nyní to už neplatí, aktivita Penguins už prostě brankou skončit musela. Brassard zavezl kotouč do pásma, který se nakonec dostal k PHILU KESSELOVI. Ten si najel mezi kruhy a pokusem po ledě vstřelil svou třicátou branku v sezóně! Asistence: Derick Brassard a Conor Sheary.
    43:13 Brian DUMOULIN - 2:3
     
    43:13
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Právě po vhazování se ale Pens dostávají na dostřel a snižují na rozdíl jediné branky! Sidney Crosby vyhrál vhazování na BRIANA DUMOULINA, který dělovkou překonal bezmocně přihlížejícího Keitha Kinkaida. Asistence: Sidney Crosby.
    28:54 Nico HISCHIER - 1:3
     
    28:54
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak to je fantazie ze strany Devils, krásná akce a třetí branka ve druhé třetině! Taylor Hall přihrával na zadní tyčku na Johna Moorea, jenž si nechal kotouč zastavit, aby jej poslal NICO HISCHIEROVI do prázdné branky. Asistence: John Moore a Taylor Hall.
    27:20 Blake COLEMAN - 1:2
     
    27:20
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté nyní přežili velkou šanci Letanga a dostali se do protiakce. BLAKE COLEMAN se dostal po pravé straně před branku a zakončením jednou rukou překonal Murrayho, famózní branka! Asistence: Drew Stafford a Pavel Zacha.
    25:15 Will BUTCHER - 1:1
     
    25:15
    Devils právě vstřelili branku!
    Přesilovka Devils nestála za nic, ale nakonec skončila brankou! WILL BUTCHER dostal přihrávku na levou stranu a přesnou střelou ke vzdálenější tyčce srovnal stav utkání na 1:1! Asistence: Damon Severson a Taylor Hall.
    02:29 Sidney CROSBY - 1:0
     
    02:29
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Následně byli domácí aktivní a zaslouženě se dostali do vedení! SIDNEY CROSBY poprvé u pravé tyčky neuspěl, o pár sekund později ovšem stál u Kinkaida, jenž vyrážel střelu od modré čáry. Kanadský útočník si počkal a přehodil beton hostujícího brankáře. Asistence: Jamie Oleksiak a Jake Guentzel.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 3. Crosby (Oleksiak, Guentzel), 44. Dumoulin (Crosby), 51. Kessel (Brassard, Sheary) – 26. Butcher (Severson, Hall), 28. Coleman (Stafford, Zacha), 29. Hischier (J. Moore, Hall), 61. Hall (Hischier)


    Pittsburgh Penguins: M. Murray (DeSmith) – Dumoulin, Letang, Oleksiak, J. Schultz, Määttä, Ruhwedel – Guentzel, Crosby, Rust – Hagelin, Malkin, Hörnqvist – Sheary, Brassard, Kessel – Kühnhackl, Sheahan, Simon.
    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – A. Greene, Vatanen, J. Moore, Severson, Butcher, Lovejoy – Hall, Hischier, Bratt – Grabner, Zacha, Palmieri – Gibbons, Zajac, Stafford – Maroon, Boyle, Coleman.

    Rozhodčí: Rank, Peel – Sericolo, Mills

    Diváci: 18 658
    bahis siteleri