Česko – Ukrajina 0:0 (kon.)
konec
Česko
0:0 (0:0)
Ukrajina
Úterý 27.03.2018, 14:30 • Andrův stadion, Olomouc (kapacita: 12 483 míst) • Kvalifikace mistrovství Evropy do 17 let • Skupina 1
     
    Češi se nakonec ani ve třetím duelu elitní fáze kvalifikace ne mistrovství Evropy přeci jen nedočkali branky, což by se dalo považovat za jejich největší slabinu. Ve čtyřčlenné skupině tak končí na posledním místě a jejich cesta zde končí. Ukrajinci naopak potvrdili svůj potenciál, když hrozili zejména z rychlých brejků a mají v kádru i koncové hráče. Ode mě je to z Olomouce pro tuto kvalifikaci vše, přeji hezký zbytek dne. (16:13:08)
     
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 4:2. Rohy: 8:10. Fauly: 13:13.
     
    80+3
    Konec zápasu.
     
    Dnešní utkání sleduje 236 diváků.
     
    80+2
    Čeští reprezentanti se v koncovce i nadále pořádně trápí, i když teď mohl Penner celé utkání i rozhodnout. Nakonec se však ukázal ve fantastické formě i Trubin. Jeho zákrok nakonec ukrajinské šance na zisk bodu stále drží nad vodou.
     
    80+1
    Češi měli co dočinění s velmi aktivním Mudrykem, jenž svou akci odstartoval takřka na opačně straně hřiště. Blok tří beků jej však přeci jen usměrnil, Ukrajina bude kopat roh.
     
    80
    Rozhodčí nastavuje 3 minuty nad standardní hrací čas!
     
    79
    Do své šance se dostával i kapitán Gabriel, který však ve vlastním konání přeci jen neuspěl. Jeho diagonála za obranou linii nikoho ze spoluhráčů nenalezla.
     
    78
    Orientace okolo šestnáctky hostí je dost rozháraná, Penner tak tentokrát svou přihrávku posílá jen do clony. Ukrajinci se mohou po dlouhé době srovnat.
     
    77
    Češi se znovu se svým přihrávkami směřují k soupeřovu vápnu, dostat něco přes hradbu těl je však nad jejich síly. V této chvíli tak odvrátil vysoký centr kupříkladu Mudryk, Ukrajinci navíc budou vhazovat.
     
    76
    Zálešák byl podle všeho Mudrykem ve vlastním vápně faulován, celý přímý kop je tak po nedovoleném zákroku přerušen. Rozehrávat může Benada od své brány.
     
    75
    Šuljanskij. dostal od Žambůrka pořádně naloženo, čímž se dostanou Ukrajinci ke standardce z pravého křídle. Česká reprezentace je nyní pořádně zatlačena.
     
    74
    Michailo Mudryk sprintoval přímo na českou branku, jenže ještě se nakonec z osy hřiště musel vrátit na pravé křídlo. Hasalovi se povedlo dlouhou přihrávku z obrany soupeře zblokovat, hosté budou kopat roh.
     
    73
    Na řadě je poslední střídání utkání, místo Ivana Želizka se do hr podívá Kristian Bilovar.
     
    72
    Český pres, to v těchto chvílích jediný leitmotiv hry. Firbacher se Zálešákem ale nakonec v houšti těl cestu na branku nenalezli. Několik sražených pokusů je nakonec pouze zakončeno zapískání českého útočného faulu.
     
    71
    Na domácím výběru je vidět obrovská snaha o vstřelení branky, jenomže ukrajinský blok je až neuvěřitelně pozorný. I tentokrát tak nahrávka obránců končí jej odražena.
     
    69
    Domácí naposledy střídají, útočníka Adama Vrbu tak nahrazuje Ladislav Krobot.
     
    69
    Obrovský český tlak byl nesmírně pro Ukrajinu náročný, jenomže domácí fotbalisté své šance nakonec nezužitkovali. Pumelice Holzera z vápna nakonec letěla o několik metrů nad brankovou konstrukci.

    Johan Čáp

    Branky:

    Karty:   59. Zálešák (CZE) – 8. V. Mudryk (UKR), 19. Vološin (UKR), 25. Jakuba (UKR)   33. Vološin (UKR)

    Neproměněná penalta: 45. M. Mudryk (UKR), brankář Benada zneškodnil


    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 4:2. Rohy: 8:10. Fauly: 13:13.
    Česko: Benada – Halász (58. Kodýtek), Gabriel (C), Hasala, Žilák – Holzer – Penner, Žambůrek – Zalešák, Kubáň (63. Firbacher) – Vrba (69. Krobot)
    Náhradníci: Markovič – Krobot, Vít, Kosek, Firbacher, Kulig, Kodýtek, Radosta

    Ukrajina: Trubin (C) – V. Mudryk, Aussi, Jakuba, Daniljuk – Hurov, Želizko (73. Bilovar) – Litviněnko (41. Šuljanskij) – Vološin, Sikan (63. Nadolskij), M. Mudryk
    Náhradníci: Neščeret – Bilovar, Nadolskij, Šuljanskij, Čyruk, Pidrušnij, Derogan

    Rozhodčí: Schnyder – Köbeli, Džuganski

    Diváci: 236
    bahis siteleri