Slavia – Wolfsburg 1:1 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
1:1 (1:0)
VfL Wolfsburg
Středa 28.03.2018, 18:00 • Eden Aréna, Praha (CZE) • Liga mistryň • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    Fotbalistky Slavie Praha v odvetném utkání čtvrtfinále UEFA Woman's Champions League uhrály cennou remízu s Wolfsburguem poté, co v Německu prohrály vysoko 5:0. Petra Divišová po necelé půlhodině hry překvapivě otevřela skóre a Slávistky poměrně dlouho vedly, v průběhu druhého poločasu ale dokázala vyrovnat Ewa Pajerová. Slavia odehrála skvělý utkání a napravila si před svými fanoušky reputaci. Konečný výsledek. Slavia Praha 1 Wolfsburg 1 (agregát: 1-6). (19:51:16)

     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Střídající Simona Necidová vybojovala odkop od brány, s kterým Barbora Votíková v bráně Slavie příliš pospíchala.
     
    90+2
    Tessa Wullaertová v dnešním zápase rozehrála několik rohových kopů, ani po následném se ale její spoluhráčky ke střele nedostaly. Všechny centry byly zahrávány na přední tyč.
     
    90+1
    Eva Bartoňová odvedla v šestnáctce dobrou práci, když přízemní centr hostujících hráček Wolfsburgu odvrátila na rohový kop.
     
    90+1
    Nad rámec dnešního zápasu byly nastaveny 4 minuty.
     
    90
    Wolfsburg na pravém křídle tak dlouho kombinoval, až mu byl odpískán útočný faul. Eva Bartoňová se ujala rozehrávky.
     
    89
    Do konce utkání zbývají odehrát necelé dvě minuty a Slavie už v závěru zápasu určitě nebude chtít zbytečně inkasovat. Ačkoliv domácím hráčkám remíza k postupu nepomůže, tak je velice cenná.
     
    88
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Sandra Jessenová, přichází Simona Necidová.
     
    87
    Když už nic, tak Aneta Dědinová alespoň fotbalistkám Wolfsburgu postup do semifinále evropské soutěže alespoň znepříjemní.
     
    86
    Slávistky faulovaly na levém křídle a zřejmě to byla Aneta Dědinová, která opět přibrousila a mohla být v závěru vyloučena.
     
    85
    Barbora Votíková musela rychle vyběhnout proti míči z brány, aby nepustila jednu z hráček Wolfsburgu do samostatného úniku.
     
    84
    Wolfsburg na pravé straně vybojoval jubilejní desátý rohový kop v zápase a po odvráceném centru Tessy Wullaertové přišla rána zpoza šestnáctky, která byla zablokována a míč se odrazil vedle pravé tyče. Jako poslední se dotkly míče hráčky Wolfsburgu, takže následoval odkop od brány.
     
    82
    Aneta Dědinová na pravém křídle ostrým skluzem zajela do Noelle Maritzové a vyfasovala po zásluze první žlutou kartu zápasu.
     
    81
    Anna-Lena Stolzeová z levé strany šestnáctky posílala před bránu přízemní pas, který naštěstí skončil na kopačce hráčky Slavie.
    80. Střídající Anna-Lena Stolzeová v závěru trefila tyč brány!
     
    80
    Střídající Anna-Lena Stolzeová znovu v akci, když si do šestnáctky naběhla na krásný centr z pravé strany hřiště a hlavou ho prodloužila tak, že míč skončil na vzdálenější levé tyči brány!
     
    80
    Dnešní utkání sleduje 1712 diváků.

    Tomáš Reiner

    Branky: 30. Divišová – 68. Pajerová

    Karty:   82. Dědinová (SLA)


    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 4:6. Rohy: 3:11. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 11:7.
    SK Slavia Praha: Votíková – Chlastáková, Bartovičová, Pincová (C), Bartoňová – Divišová (55. Pěničková), Svitková, Krejčiříková, Jessenová (88. Necidová) – Szewieczková (69. Dědinová) – Kožárová.
    Náhradníci: Maliková – Sedláčková, Necidová, Pěničková, Veselá, Dědinová, Jarchovská. Trenér: Pavel Medynský.

    VfL Wolfsburg: Schultová – Fischerová (C), Wedemeyerová, Goesslingová (71. Blässeová) – Maritzová, Dickenmannová, Bjorková Gunnarsdóttiriová (59. Poppová), Jakabfiová, Kerschowská – Pajorová (76. Stolzeová), Wullaertová.
    Náhradníci: Burmeisterová – Wensingová, Baunachová, Blässeová, Poppová, Stolzeová, Grahamová Hansenová. Trenér: Stephan Lerch.

    Rozhodčí: Lina Lehtovaarová (FIN). Asistentky: Kylie Mcmullenová (SCO), Michelle O'Neillová (IRL). Čtvrtá rozhodčí: Ifeoma Kulmalová (FIN)

    Diváci: 1712
    22.03.2018
    Wolfsburg - Slavia 5:0

    Branky: 12. Harderová, 13. Hansenová, 40. Gunnarsdottirová, 58. Harderová, 85. Pajorová

    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 14:1. Střely mimo: 9:0. Rohy: 11:2. Ofsajdy: 11:2. Fauly: 1:8.
    bahis siteleri