Kladno – Kert Park Praha 2:4 (kon.) | Ústí n/L – Sudoměřice 5:2 (kon.) | Letohrad – Hr. Králové 1:0 (kon.)
Plzeň – Most 2:3 (0:1 po s.s.) | Pardubice – Rakovník 5:3 (kon.)
konec
Elba DDM Ústí nad Labem
5:2 (2:0, 1:1, 2:1)
SK Sudoměřice
Sobota 31.03.2018, 13:00 • Stadion mládeže Ústí nad Labem • CROSSDOCK Extraliga • 19. kolo
     
    44:54
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ani další akce se hostům nepovedla a z protiakce uklízí míček do prázdné branky PETR MICHAJLIČENKO. Asistence: Jan Langthaler, Richard Peschout.
     
    35:20
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Domácí ostřílené duo vrací Elbě DDM dvoubrankový náskok. Štěpánek dlouho vymýšlel za brankou, zpoza které našel LUKÁŠE SOUKUPA. Nejlepší střelec extraligy si přehodil míček na forehand a vymetl horní roh branky. Asistence: Jan Štěpánek.
     
    31:45
    Sudoměřice právě vstřelily branku!
    Po delším zámku v pásmu se k míčku dostal DOMINIK TÓTH a od modré čáry prostřelil vše, včetně Bandy, který měl zakrytý výhled. Bez Asistence.
     
    27:49
    Sudoměřice právě vstřelily branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a vrací se do zápasu. JAKUB ŠTEFEK se zjevil sám před Bandou a kličkou do backhandu ho dokázal překonat. Asistence: Martin Chovanec.
     
    16:57
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Po krásné kombinaci na jeden dotek navyšuje Elba své vedení. KAREL PILAŘ si zakřičel v mezikruží, dostal nahrávku a vymetl pavučiny v levém rohu hostující branky. Asistence: David Bím, Miloslav Kváš.
     
    08:42
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Domácí přidávají druhou branku! Na vrcholu pravého kruhu se do míčku opřel DAVID GOTTFRIED a jeho pumelice z první zapadla až za Grufíka. Asistence: Richard Peschout.
     
    05:27
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Domácí tým rozestavěl přesilovkový zámek, na konci kterého zakončoval do odkryté branky VOJTĚCH ČERVINKA. Asistence: Jan Langthaler, Lukáš Soukup.

    Jan Melicher


    Hledáme zpravodaje pro tým Elba DDM Ústí nad Labem. Více informací na info@onlajny.com Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 6. Červinka (Langthaler, Soukup), 9. Gottfried (Peschout), 17. Pilař (Bím, Kváš), 36. Soukup (Štěpánek), 45. Michajličenko (Langthaler, Peschout) – 28. Štefek (Chovanec), 32. Tóth D.


    Elba DDM Ústí nad Labem: Banda (Rechtorik) – Bím, Červinka, Gottfried,Grus, Haken, Jirava, Kváš, Langthaler, Michajličenko, Peschout, Pilař, Poláček,Poulíček, Růžička, Soukup, Štěpánek, Smolík
    SK Sudoměřice: Grufík (Lindner) – Studénka, Tóth M., Hübl, Tóth D., Kudláč, Toman, Fraňo, Kaluža, Štefek, Hujsa, Netěšil, Pichler, Kmenta, Hájek, Chovanec

    Rozhodčí: Gráca, Danylec
    bahis siteleri