Vancouver – Columbus 5:4 (po pr.) | Toronto – Winnipeg 1:3 (kon.) | Pittsburgh – Montreal 5:2 (kon.)
New Jersey – NY Islanders 4:3 (kon.) | Carolina – NY Rangers 1:2 (kon.) | Nashville – Buffalo 4:7 (kon.)
Dallas – Minnesota 4:1 (kon.) | Arizona – St. Louis 6:0 (kon.) | Calgary – Edmonton 3:2 (kon.)
Vegas – San Jose 3:2 (kon.) | Philadelphia – Boston 4:3 (po pr.)
konec
Dallas Stars
4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
Minnesota Wild
Neděle 01.04.2018, 02:00 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:13 Tyler SEGUIN - 4:1
     
    59:13
    Dallas právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! TYLER SEGUIN se dostal k puku a přes celé kluziště jej posílá do opuštěné branky Minnesoty! Vstřelil tak svůj 40. gól v této sezóně a Dallas i tentokrát doma vyhraje v souboji s Minnesotou. Bez asistence.
    41:29 Zach PARISE - 3:1
     
    41:29
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak přece se Minnesota dočkala! Mikael Granlund předával napříč pásmem kotouč, který přesně trefil sjíždějící si ZACH PARISE a rodák z Minneapolis trefuje přesně za záda zatím stoprocentního Lehtonena. Asistence: Mikael Granlund a Jonas Brodin.
    40:19 Radek FAKSA - 3:0
     
    40:19
    Dallas právě vstřelil branku!
    A místo, aby se Minnesota snažila zvrátit průběh utkání, tak ve vlastním oslabení po sérii fatálních chyb inkasuje! Nejprve ve středním pásmu ztratil kotouč Murphy, puk převzal Tyler Pitlick a na něj se u mantinelu nalepili hned čtyři domácí hráči! Tím získal prostor před brankou RADEK FAKSA, který zakončil přesně do šibenice. Asistence: Tyler Pitlick.
    28:00 John KLINGBERG - 2:0
     
    28:00
    Dallas právě vstřelil branku!
    Jenže domácí z nenápadné akce odskakují do vedení 2:0! Ztráta kotouče ve středním pásmu se stala osudná, Seguin ihned otočil hru, předal na druhé křídlo Bennovi. Od něj pak převzal puk JOHN KLINGBERG, jehož střela z mezikruží propadla kolem lapačky Devana Dubnyka do branky. Asistence: Jamie Benn a Tyler Seguin.
    12:49 Jason SPEZZA - 1:0
     
    12:49
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení po rychlém kontru. První výpad ještě nevyšel, pak ale přišla další průniková přihrávka z do útočného pásma, kterou Radulov předal na JASONA SPEZZU, který se štěstím, ale přece jen protlačil puk za záda Devana Dubnyka. Asistence: Alexandr Radulov a John Klingberg.

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 13. Spezza (Radulov, J. Klingberg), 28. J. Klingberg (Ja. Benn, Seguin), 41. Faksa (Pitlick), 60. Seguin – 42. Parise (Mikael Granlund, Brodin)


    Dallas Stars: Lehtonen (McKenna) – Methot, J. Klingberg, Hamhuis, Pateryn, Lindell, Honka – Ja. Benn, Seguin, Radulov – Roussel, Faksa, Pitlick – Janmark, Spezza, G. Smith – Elie, D. Shore, B. Ritchie.
    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Suter, Dumba, Brodin, R. Murphy, Seeler, Prosser – Zucker, E. Staal, Mikael Granlund – Parise, M. Koivu, Niederreiter – Greenway, Cullen, Coyle – Winnik, J. Eriksson Ek, M. Foligno.

    Rozhodčí: McIsaac, Peel – Nowak, Devorski

    Diváci: 18532
    bahis siteleri