Tampa – Nashville 1:4 (kon.) | Montreal – New Jersey 1:2 (kon.) | Pittsburgh – Washington 1:3 (kon.)
Anaheim – Colorado 4:3 (po pr.)
konec
Montreal Canadiens
1:2 (1:0, 0:0, 0:2)
New Jersey Devils
Pondělí 02.04.2018, 01:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
     
    Dobré ráno všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání NHL mezi Montrealem Canadiens a New Jersey Devils. Duel startuje hodinu po půlnoci.
     
    New Jersey Devils

    New Jersey letos atakuje účast v bojích o Stanley Cup. V sedmdesáti osmi duelech vybojovalo devadesát jedna bodů a zatím mu patří osmá pozice Východní konference. Na devátou Floridu má k dobru pětibodový náskok. Na kluzištích soupeřů navíc New Jersey patří mezi nejlepší celky v celé NHL. V minulém utkání na svém ledě hostili New York Islanders a Ďáblové si připsali výhru 4:3.
     
    Montreal Canadiens

    Montrealu se v letošní sezóně play-off vyhne. Canadiens totiž vybojovali jen šedesát osm bodů a zatím jim patří až čtrnáctá pozice Východní konference. Na osmé New Jersey ztrácí přes dvacet bodů. Canadiens se navíc nedaří ani na domácí půdě, kde v letošním ročníku ztrácí mnoho bodů. Naposledy prohrál Montreal 5:2 na ledě Pittsburghu.
     
    Úvodní sestavy:

    Montreal Canadiens: Price (Niemi) – Petry, Reilly, Juulsen, Alzner, Lernout, Jo. Benn – Gallagher, Drouin, Byron – Lehkonen, J. de La Rose, Galchenyuk – Hudon, L. Shaw, Ščerbak – Carr, McCarron, Deslauriers.

    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – Vatanen, A. Greene, Severson, J. Moore, Müller, Butcher – Palmieri, Hischier, Hall – Maroon, Grabner, Noesen – Zacha, Zajac, Coleman – Gibbons, Boyle, Wood..
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Jak už je za oceánem tradicí, začne dnešní duel o několik minut později.
     
    Oba týmy už naskakují na ledovou plochu. New Jersey bude hrát v bílém, zatímco Montreal navlékl červenou sadu dresů.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní americká a kanadská hymna.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Zajac uspěl na úvodních vhazování a New Jersey se ihned vydalo do útoku. Na prudké nahození na modré čáře dosáhl jen zadák Montrealu.
     
    00:38
    Nikita Ščerbak se po pravém křídle tlačil do útočného pásma, jenže jeden z obránců mu na modré čáře zatarasil vstup a obral jej o kotouč.
     
    01:10
    Jordie Benn dojel prudké nahození do útočného pásma, ale zbytek jeho spoluhráčů odjel na střídačku. Jordie Benn proti přesile hráčů v bílém přišel o puk.
     
    01:40
    Domácí hokejisté vlétli do utkání velmi aktivně a snaží se napadat rozehrávku New Jersey. Na druhé straně se však do zakončení probil Zacha a Price musel zasahovat.
     
    02:06
    Grabner střílel z levé strany útočného pásma. Price na jeho dělovku příklepem nedosáhl, ale dělovka od levého mantinelu proletěla nad břevnem.
     
    02:36
    Brian Boyle dotíral na rozehrávku Canadiens na modré čáře, jenže domácí obránci si stačili pomoci krátkou přihrávkou a s přehledem rozehráli.
     
    03:06
    Hostující brankář vyjel ven ze své klece a zastavil prudké vyhození. Keith Kinkaid ihned našel hráče v bílém a poslal jej do útoku.
     
    03:40
    Jonathan Drouin sice obral jednoho z obránců New Jersey o kotouč, ale jeden z jeho spoluhráčů mu přejel do útočného pásma. Ofsajd. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    04:10
    Lovejoy nahodil puk do středního pásma, kde se o něj strhla obrovská mela. Domácí hokejisté byli nakonec důraznější a vybojovali puk na své hole.
     
    04:32
    Brett Lernout střílel v jízdě zápěstím. Jeho pokus směřoval pod břevno hostující branky, ale brankář Keith Kinkaid byl pozorný a puk vytěsnil ramenem.
     
    05:15
    Sami Vatanen se dotírajícího soupeře zbavil zadovkou za vlastní brankou. Obrana New Jersey nyní uklidňuje hru. Oba týmy střídají.
     
    05:36
    Logan Shaw se před brankou New Jersey snažil tečovat přízemní pokus od modré čáry. Keith Kinkaid měl však zcela čistý výhled a vykopl puk betonem.
     
    05:38
    Bude se poprvé vylučovat! Dvě minuty za vyhození puku mimo kluziště dostává Mike Reilly.
     
    06:12
    Hosté se zatím nemohou dostat do útočného pásma. Jacob de La Rose vybojoval puk na modré čáře a získal pro Montreal cenné vteřinky.
     
    06:40
    Domácí znovu bez větších problémů vyhazují puk přes všechny čáry. Alex Galchenyuk dokonce dotíral na branku soupeře a Keith Kinkaid raději přerušil hru.
     
    07:10
    Kotouč znovu letí přes všechny čáry. Hokejisté New Jersey rozhodně nemohou být s toutou přesilovou hrou spokojení. Montreal se brání bez problémů.
     
    07:38
    Domácí v plném počtu.
     
    08:03
    Price se bez větších problémů přesunul k levé tyči domácí branky a schoval do lapačky prudkou střelu od modré čáry. Vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    08:16
    Paul Byron vybojoval puk na modré čáře, vyjel s ním vpřed podél levého mantinelu, ale důrazný obránce Brian Gibbons se s ním vrátil a zabránil mu v zakončení.
     
    09:10
    Mirco Müller dojel nahození za vlastní branku a poslal puk podél mantinelu za modrou čáru. Zatím sledujeme hodně opatrné utkání.
     
    09:24
    Jeff Petry ujel obraně New Jersey po levé strany, vletěl s pukem do útočného pásma, ale dělovkou příklepem těsně minul zadní tyč!
     
    10:03
    Jordie Benn nahodil puk do rohu útočného pásma. Do odraženého kotouče se položil Jeff Petry, jenže z ostrého úhlu nedokázal Kinkaida překvapit.
     
    10:38
    Montreal je v posledních minutách o něco aktivnějším celkem a tlačí se do útoku. New Jersey naopak trošku vypadlo z tempa a potřebuje se dostat zpět do hry.
     
    11:15
    Sami Vatanen pálil od modré čáry, jenže jeho dělovka příklepem postrádala potřebnou přesnost a kotouč proletěl kolem vzdálenější tyčky.
     
    12:06
    Jeff Petry s přehledem o hře vyslal dlouhou přihrávku na modrou čáru, jenže hostující obránce Mirco Müller stačil vystoupit a srazil pobídku k mantinelu.
     
    12:35
    Price vyjel za svou branku, kde zkrotil prudké nahození po mantinelu. Domácí brankář puk ještě prodloužil do rohu obranného pásma.
     
    13:15
    Jacob de La Rose si v útočném pásmu nabruslil na přihrávku zadovkou, ale už neměl dostatek prostoru na zakončení. Obránce New Jersey k němu stačil přistoupit.
     
    13:35
    Artturi Lehkonen se před brankou New Jersey krásně otočil a bekhendem se snažil zakončit pod břevno. Z ostrého úhlu jen těsně minul břevno!
     
    14:06
    Price poněkolikáté v utkání vyjel ven z branky a zastavil prudké nahození. Domácí brankář okamžitě rozehrál dlouhým nahozením do středního pásma.
     
    14:29
    Jacob de La Rose pálil po přiklepnutí na levou stranu. Keith Kinkaid si proti jeho pokusu zápěstím včas povyjel a schoval střelu do lapačky. Vhazuje se po jeho levici.
     
    15:09
    Patrick Maroon musel spěchat za vyhozením do obranného pásma. Zadák New Jersey se s pukem bleskově otočil a sám rozjel další akci.
     
    15:45
    Daniel Carr nahodil puk ze středního pásma, ale jeden z obránců kotouč srazil za modrou čáru. Mezitím do třetiny projeli další hráči Canadiens, kteří se dopustili ofsajdu.
     
    16:06
    Pro hosty se rýsovalo přečíslení dva na jednoho, jenže Patrick Maroon v útočném pásmu nedosáhl na kotouč a vracející se Brendan Gallagher uklidnil situaci.
     
    16:38
    Jordie Benn vymyslel dlouhou přihrávku do útočného pásma. Keith Kinkaid vyjel z branky, ale nedokázal rozehrát zrovna jistě. Domácí mohou pokračovat v útočení.
     
    17:12
    Jacob de La Rose spěchal za pukem do středního pásma, jenže obránce New Jersey se s ním stačil vrátit, získal puk a rozehrál na opačnou stranu.
     
    17:38
    John Moore vyslal krásnou přihrávku na červenou čáru, kde si puk vzal Taylor Hall. Hokejista hrající v parádní formě si však vylámal zuby na prvním obránci.
     
    17:58
    Znovu se bude vylučovat! Dvě minuty za podražení dostává obránce Miles Wood.
     
    18:16
    Montrealu se v úvodu přesilové hry vůbec nedaří. Jordie Benn si řekl o přihrávku na modrou čáru, ale puk mu přes čepel utekl do středního pásma.
     
    18:48
    Hosté navíc znovu vyhazují kotouč přes všechny čáry. Montreal musí začít od Price. Oba týmy mezitím posílají na led čerstvé síly.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:52
    Montreal právě vstřelil branku!
    Montreal v samotném závěru první třetiny využívá přesilovou hru a dostává se do vedení! Artturi Lehkonen v útočném pásmu krásně našel DANIELA CARRA, který si puk navedl mezi kruhy a krásnou střelou zápěstím otevřel skóre! Asistence: Artturi Lehkonen, Mike Reilly.
    19:52 Daniel CARR - 1:0
     
    19:52
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (2 min. – zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je u konce! Domácí Montreal může být po úvodní dvacetiminutovce spokojenější! V jejím závěru se totiž domácí celek prosadil v přesilové hře, když se přesně trefil Daniel Carr! Jinak zatím sledujeme spíše opatrný hokej a na ledové ploše kralují defenzívy.
     
    Střely na branku: 7 – 8
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny a ihned nahodili puk za branku Canadiens. Montreal v úvodu druhé třetiny dohrává přesilovku.
     
    20:42
    Jeff Petry mohl pálit od modré čáry, jenže místo zakončení zvolil prudkou přihrávku na levé křídlo. Tam byl Brendan Gallagher, jehož ránu srazila obrana do sítě nad brankou.
     
    21:13
    Hosté se ve vlastním oslabení prodrali do útočného pásma a dokonce se dostali do zakončení. Michael Grabner však zamířil vysoko nad břevno.
     
    21:52
    Hosté v plném počtu.
     
    22:15
    Taylor Hall si nabruslil do útočného pásma a v jeho rohu se zmocnil kotouče. Sám se poté prodral do střelecké pozice, ale už neměl dost sil.
     
    22:45
    Jordie Benn byl jako první u odraženého kotouče a před dotírajícím soupeřem jej odrazem o mantinel stačil vyhodit za modrou čáru.
     
    23:15
    Jordie Benn si pořádně prodloužil své střídání a nyní zablokoval prudké nabození od mantinelu. Domácí zadák schytal střelu někam nad kotník.
     
    23:34
    Druhá třetina má zatím obrovský spád. Domácí hokejisté se tlačí do útoku, nicméně hokejisté New Jersey nedávají kůži zadarmo a snaží se hrát tvrdě.
     
    24:10
    Zajac projel s pukem do útočného pásma, ale nikdo v bílém dresu mu nepřijel na pomoc a zadáci Montrealu jej bez problémů obrali o kotouč.
     
    24:26
    Hned pět hráčů se za brankou Canadiens přetahovalo o odražený kotouč. Puk nakonec získalo New Jersey a John Moore vypálil. Jeho rána postrádala přesnost.
     
    25:25
    Taylor Hall si řekl o přihrávku do útočného pásma, projel kolem dvojice obránců, ale už neměl sílu na nahození puku do útočného pásma.
     
    26:12
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Keith Kinkaid si zpracoval odražený puk od zadního mantinelu a pohotově rozehrál na své spoluhráče.
     
    26:38
    Pavel Zacha zavezl puk do útočného pásma, jenže z ostrého úhlu zápěstím trefil jen boční síť domácí branky. Montreal tak může zaútočit.
     
    27:24
    Bude se vylučovat! Přesilovku si tentokrát zahraje New Jersey. Nicolas Deslauriers dostává dvě minuty za hrubost.
     
    27:42
    Taylor Hall nahodil puk do útočného pásma, kam spěchal Will Butcher, jenže pozorný Jacob de La Rose špičkou čepele srazil puk za modrou čáru.
     
    28:10
    Taylor Hall operoval s pukem na levé straně útočného pásma. Nakonec vyslal prudkou přihrávku před branku, na kterou nedosáhl nikdo v bílém dresu.
     
    28:35
    Hall si prodloužil pobyt na ledě, ale tentokrát se vůbec neprosmýkl přes modrou čáru a v souboji s obráncem přišel o kotouč. Montreal se skvěle brání.
     
    29:09
    Nico Hischier dlouho otálel s rozehrávkou z obranného pásma. Jeho pobídku stejně zastavili hráči v červeném. New Jersey se hodně trápí.
     
    29:24
    Domácí v plném počtu.
     
    30:05
    Patrick Maroon projel do útočného pásma, kde se v rohu snažil krásně otočit, jenže zadovkou trefil jen brusle prvního hráče v červeném dresu.
     
    30:36
    Nico Hischier vybojoval puk za brankou Montrealu, vybruslil do rohu útočného pásma a přihrál na modrou čáru. Taylor Hall však nestačil zakončit.
     
    31:03
    Brian Boyle v obranném pásmu zablokoval prudké nahození z levé strany. Okamžitě se zvedl zpátky na brusle a rozjel útok New Jersey.
     
    31:27
    Montreal mohl navýšit své vedení! Artturi Lehkonen se před brankou otočil s kotoučem na hokejce, ale nenašel mezírku mezi Kinkaidovými betony!
     
    32:10
    Price vyjel ven ze své branky a zastavil prudké nahození ze středního pásma. Nikdo v bílém dresu se za pukem zrovna nehnal.
     
    32:35
    Mike Reilly byl jako první u odraženého puku v rohu obranného pásma a před dotírajícím soupeřem stačil rozehrát odrazem o mantinel.
     
    33:10
    Andy Greene si dal pozor na rozjetého Karla Alznera a před rychlostně dobře vybaveným hokejistou Canadiens si raději pomohl přihrávkou za branku.
     
    33:41
    Taylor Hall si ve velké rychlosti řekl o přihrávku mezi obránce New Jersey, ale hostující zadáci jej skvěle vystáli a nenechali ho projet do střelecké pozice.
     
    34:10
    Hall je ve druhé třetině hodně aktivní. Poněkolikáté si prodloužil střídání, jenže vysokým obloučkem do rohu útočného pásma nenašel nikoho v bílém.
     
    34:42
    Pavel Zacha zavezl puk do rohu útočného pásma. Obránci zablokovali prostor před brankou. Český hokejista tak přihrál na modrou čáru. New Jersey drží pásmo.
     
    35:12
    Andy Greene srdnatě bojoval o udržení útočného pásma. Brendan Gallagher byl v souboji u mantinelu o něco důraznější a vyhodil puk za modrou čáru.
     
    36:03
    Až nyní se Montreal definitivně osvobozuje. Domácí hokejisté vybojovali puk v rohu obranného pásma a Alex Galchenyuk jej obloučkem poslal za červenou čáru.
     
    36:26
    Po delší době se domácí podívali do útoku. Jeff Petry uspěl v přetlačované za brankou New Jersey a zadovkou přihrál před branku, kde se k puku neprobil nikdo v červeném.
     
    37:03
    Keith Kinkaid s přehledem zastavil nahození obloučkem ze středního pásma. Hostující brankář okamžitě vyklepal puk z lapačky. Hosté mohou zaútočit.
     
    37:16
    Až nyní se hra přerušuje! Domácí celek se totiž dopustil zakázaného uvolnění. Hra se tak přestěhuje před branku Careyho Price.
     
    37:21
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Jordie Benn – 2 min., držení).
     
    38:10
    Montreal se zatím skvěle brání. Domácí hokejisté vybojovali odražený kotouč v obranném pásmu a bez váhání jej vyhodili přes všechny čáry.
     
    38:35
    Michael McCarron si na modré čáře zpracoval přihrávku zadovkou a pohotově zakončil. Jeho rána ale postrádala potřebnou přesnost.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:21
    Domácí v plném počtu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina končí! V prostřední části hry jsme branku neviděli. O něco aktivnější bylo New Jersey, které si ve druhé třetině zahrálo dvě přesilové hry, jenže obrana Montrealu dnes brání opravdu na podtrženou jedničku a nedává střelcům New Jersey prostor. Hodně aktivní je Taylor Hall, ale ani jemu zatím není přáno. Po čtyřiceti minutách vede Montreal 1:0.
     
    Střely na branku: 15 – 18
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování třetí třetina a ihned se tlačí do útoku. New Jersey v poslední třetině potřebuje znatelně přidat.
     
    40:26
    Devils právě vstřelili branku!
    A to se hostům daří! Hosté se usadili v útočném pásmu. Po vysoké přihrávce na modrou čáru okamžitě přišlo zakončení, které před brankou tečoval NICO HISCHIER a chytrým dotykem vyrovnal! Asistence: Sami Vatanen, Kyle Palmieri.
    40:26 Nico HISCHIER - 1:1
     
    41:16
    New Jersey si navíc zahraje přesilovku. Dvě minuty za vysokou hůl dostává Karl Alzner.
     
    41:33
    Domácí zahajují oslabení skvěle. Montreal se dostal k odraženému kotouč a hráči v červeném jej okamžitě vyhodili přes všechny čáry.
     
    42:10
    Nico Hischier si řekl o přihrávku na pravé křídlo, jenže nikdo v bílém dresu se mu nedokázal uvolnit. Hosté musejí s dalším výpadem chvíli počkat.
     
    42:35
    Jacob de La Rose uspěl v souboji v rohu obranného pásma a špičkou čepele vyhodil puk za modrou čáru. Montreal dokázal hru dostat ven z obranného pásma.
     
    43:16
    Domácí v plném počtu.
     
    43:25
    Jonathan Drouin si v útočném pásmu zpracoval přihrávku k mantinelu, přehodil si puk na forhend, ale už neměl dostatek času na zamíření.
     
    44:10
    Brendan Gallagher ustál souboj za brankou New Jersey a vyslal prudkou přihrávku před branku. Tam však kraloval jen důrazný obránce New Jersey.
     
    44:28
    Až nyní musel Keith Kinkaid znovu zasahovat. Hostující brankář si pohlídal mezírku u pravé tyče své branky a nepustil kotouč za svá záda.
     
    45:07
    Nikita Ščerbak si na modré čáře zpracoval skákavý kotouč, projel s ním do útočného pásma, ale dobře postaveného Kinkaida neprostřelil.
     
    45:24
    Další akci domácího celku zastavuje postavení mimo hru. Nicolas Deslauriers byl příliš rychlý a projel do útočného pásma ještě před kotoučem.
     
    46:02
    Keith Kinkaid vyjel ven z branky a před rozjetým útočníkem Canadiens raději přikryl kotouč lapačkou. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    46:21
    Nico Hischier zahodil obrovskou šanci! Hostující mladík jel sám na branku, rozhýbal si domácího brankáře, ale svižnou střelu trefil jen připravený beton!
     
    47:10
    Jonathan Drouin se dral před branku New Jersey, kam směřovala prudká přihrávka od mantinelu. Keith Kinkaid měl k puku o pořádný kus blíže.
     
    47:35
    Nicolas Deslauriers se musel vrátit za odraženým kotoučem. Před dotírajícím soupeřem už neměl čas na otočku a raději si pomohl zpětnou přihrávkou.
     
    48:10
    Paul Byron si za brankou vzal odražený puk, nahodil jej na pravé křídle, ale rozjetý Jacob de La Rose si neudělal prostor k zakončení.
     
    48:32
    Domácí hokejisté v posledních minutách pořádně přitvrdili. Hokejisté Canadiens několikrát za sebou poslali soupeře přímo na mantinel.
     
    49:10
    Patrick Maroon projel po pravém křídle do rohu útočného pásma, kde se otočil kolem obránce, jenže bekhendem už nestačil přesně rozehrát.
     
    49:19
    Hokejisté Montrealu sice vybojovali puk v obranném pásmu, ale vůbec se jim nepovedla rozehrávka a prudké nahození končí na zakázaném uvolnění.
     
    50:15
    Alex Galchenyuk projel s pukem do útočného pásma a nahodil jej do rohu kluziště. Nikdo v červeném na jeho pobídku nedosáhl. Hosté se stále brání.
     
    50:34
    Další akci New Jersey zastavuje postavení mimo hru. Pavel Zacha byl netrpělivý a projel do útočného pásma ještě před pukem. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    51:10
    Daniel Carr dojel prudké nahození do útočného pásma, ale už se nestačil otočit kolem Colemana a přišel o puk. Hra je v posledních minutách o něco opatrnější.
     
    51:35
    Hall zasáhl prudké nahození helmou. Sám byl poněkud zmatený, ale nakonec si odražený puk stačil zpracovat a projel s ním do útočného pásma.
     
    52:03
    Patrick Maroon si nepohlídal svou rychlost a po levém křídle prosvištěl do ofsajdu. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    52:27
    Artturi Lehkonen dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, ale ihned k němu dojel jeden z obránců, který mu zmenšil prostor k manévrování.
     
    53:10
    Noah Juulsen projel středem ledové plochy až na modrou čáru, odkud vyslal svižnou střelu zápěstím. Keith Kinkaid měl čistý výhled a svižnou střelu schoval do lapačky.
     
    53:18
    Taylor Hall se po levém křídle prosmýkl do útočného pásma, ale třetí souboj s důrazným obráncem už neustál a poroučel se k zemi.
     
    53:45
    Hráčská lavice New Jersey je potrestána dvouminutovým trestem za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    54:10
    New Jersey začíná dobře i v tomto oslabení. Hosté vybojovali odražený kotouč a bez zbytečného vymýšlení jej poslali přes všechny čáry.
     
    54:35
    Keith Kinkaid musel zasahovat po přízemní střele z pravého kruhu. Hostující brankář měl čistý výhled a dělovku dokázal vykopnout betonem.
     
    54:53
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Brian Boyle – 2 min., krosček).
     
    55:10
    Domácí kombinují proti trojici hráčů oslabeného New Jersey, jenže nikdo v červeném dresu zatím nenašel odvahu k zakončení.
     
    55:53
    Devils právě vstřelili branku!
    Neuvěřitelné! Montreal hrál přesilovku 5 na 3, jenže tu nedokázal využít. TAYLOR HALL naskočil na ledovou plochu, najel si na dlouhé vyhození a svůj únik zakončil přesnou střelou! Asistence: Travis Zajac.
    55:53 Taylor HALL - 1:2
     
    56:12
    Hokejisté New Jersey pokračují v poctivém bránění přesilové hry domácího celku. Hráčům v bílých dresech se znovu povedlo vyhodit puk za branku New Jersey.
     
    56:53
    Hosté v plném počtu.
     
    57:10
    Charles Hudon bojoval o puk v rohu útočného pásma. Důrazný obránce hostujícího celku se k němu bleskově stáhl a nenechal mu přihrát před branku.
     
    57:34
    Domácí si komplikují situaci! Dvě minuty za sekání totiž vyfasoval Nicolas Deslauriers.
     
    58:02
    Patrick Maroon se z rohu kluziště pokoušel prosadit zakončením na přední tyč. Carey Price si prostor u brankové konstrukce skvěle pokryl betonem.
     
    58:23
    Neuvěřitelné! Sami Vatanen měl před sebou odkrytou branku domácího celku, ale Price se fantasticky roztáhl v brankovišti a jeho ránu vyrazil mimo tři tyče!
     
    59:00
    Domácí se až nyní dostali ke kotouči a vyhodili jej přes všechny čáry. Montreal by však potřeboval hrát na opačné straně hrací plochy.
     
    59:34
    Domácí v plném počtu.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! New Jersey během třetí třetiny otočilo dnešní utkání a na ledě Montrealu vítězí 2:1! Krátce po přestávce hosté vyrovnali, když se krásnou tečí prosadil Nico Hischier! Montreal se poté znovu tlačil do útoku, ale dlouho nemohl najít recept na pozornou obranu. Domácí celek dokonce hrál přesilovku 5 na 3, ale po jejím skončení na led naskočil Taylor Hall a svůj únik dovršil vstřelením vítězné branky!
     
    Střely na branku: 26 – 30
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Nico Hischier (NJD) 1+0
    2. Daniel Carr (MTL) 1+0
    3. Taylor Hall (MTL) 1+0
     
    Československá stopa v utkání:
    Pavel Zacha (NJD) 0+0, 2 střely, čas na ledě 10:07
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Krásný den! (03:49:56)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 20. Carr (Lehkonen, Reilly) – 41. Hischier (Vatanen, Palmieri), 56. Hall (Zajac)


    Montreal Canadiens: Price (Niemi) – Petry, Reilly, Juulsen, Alzner, Lernout, Jo. Benn – Gallagher, Drouin, Byron – Lehkonen, J. de La Rose, Galchenyuk – Hudon, L. Shaw, Ščerbak – Carr, McCarron, Deslauriers.
    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – Vatanen, A. Greene, Severson, J. Moore, Müller, Butcher – Palmieri, Hischier, Hall – Maroon, Grabner, Noesen – Zacha, Zajac, Coleman – Gibbons, Boyle, Wood.
    bahis siteleri