Tampa – Buffalo 7:5 (kon.) | Pittsburgh – Ottawa 4:0 (kon.) | Chicago – St. Louis 1:4 (kon.)
Anaheim – Dallas 5:3 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 5:0 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
7:5 (3:2, 1:3, 3:0)
Buffalo Sabres
Sobota 07.04.2018, 01:30 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:34 Victor HEDMAN - 7:5
     
    58:34
    Tampa právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Po Vasilevského přihrávce trefuje opuštěnou branku z vlastní třetiny VICTOR HEDMAN. 7:5! Asistence: Andrej Vasilevskij.
    47:02 Brayden POINT - 6:5
     
    47:02
    Tampa právě vstřelila branku!
    Lightning během krátké chvíle otáčejí skóre ve svůj prospěch! Po Killornově přihrávce se prosazuje z pravé strany střelou pod horní tyč BRAYDEN POINT. Rodák z Calgary tak zapisuje dvaatřicátou trefu v sezoně a jubilejní padesátou v kariéře. 6:5! Asistence: Alex Killorn, Yanni Gourde.
    46:15 Anthony CIRELLI - 5:5
     
    46:15
    Tampa právě vstřelila branku!
    Máme opět srovnáno! Lightning vyhráli buly. Killornovu střelu z první od pravého mantinelu následně tečoval šikovně před brankou ANTHONY CIRELLI, pro něhož je to druhá branka v tomto utkání. 5:5! Asistence: Alex Killorn, Michail Sergačjov.
    38:45 Kyle OKPOSO - 4:5
     
    38:45
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hosté využívají druhou přesilovku a vůbec poprvé tak v zápase vedou! Z pravého kruhu pro vhazování zamířil přesně KYLE OKPOSO. Vasilevskij přes clonícího Reinharta vůbec nic neviděl. Rodák ze St. Paulu zapisuje do statistik patnáctou branku v sezoně! Asistence: Jack Eichel, Ryan O'Reilly.
    35:58 Jordan NOLAN - 4:4
     
    35:58
    Sabres právě vstřelili branku!
    Je srovnáno, 4:4! JORDAN NOLAN se ujal puku, obkroužil rychle bránu a následně se štěstím překonal brankáře Tampy Bay. Člen čtvrté útočné formace Sabres si připisuje čtvrtý gól v této sezoně! Asistence: Johan Larsson.
    28:59 Jason POMINVILLE - 4:3
     
    28:59
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hokejisté Buffala snižují! Od modré čáry nahazoval na bránu JASON POMINVILLE a kotouč překvapivě skončil za Vasilevského zády. Patnáctý gól pro pětatřicetiletého Kanaďana, 3:4 z pohledu Sabres! Asistence: Brendan Guhle, Evan Rodrigues.
    21:04 Dan GIRARDI - 4:2
     
    21:04
    Tampa právě vstřelila branku!
    Lightning jdou do dvoubrankového vedení! Po chytré přihrávce Kučerova se prosazuje prudkou střelou z první DAN GIRARDI. Pro zkušeného beka šestá trefa v tomto ročníku, 4:2! Asistence: Nikita Kučerov, Ondřej Palát.
    09:40 Yanni GOURDE - 3:2
     
    09:40
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do vedení! Za obranou Sabres zůstal zcela volný YANNI GOURDE. Po Killornově přihrávce prostřelil z předbrankového prostoru brankáře Johnsona. Pro Kanaďana pětadvacátý gól v této sezoně, 3:2! Asistence: Alex Killorn.
    06:32 Alexander NYLANDER - 2:2
     
    06:32
    Sabres právě vstřelili branku!
    Pozor, je znovu srovnáno! Guhleho střelecký pokus od modré čáry tečoval mezi kruhy ALEXANDER NYLANDER. Také on si připisuje vůbec první branku v NHL! Vasilevskij neměl šanci zareagovat, 2:2. Asistence: Brendan Guhle, Rasmus Ristolainen.
    04:35 Nikita KUČEROV - 2:1
     
    04:35
    Tampa právě vstřelila branku!
    Bolts podruhé v zápase vedou! Domácí se znovu předvedli skvělým forčekinkem. Po dobré práci Pointa a Paláta se prosadil zleva NIKITA KUČEROV. Ruský forvard zaznamenává devětatřicátý gól, devětadevadesátý bod v sezoně, 2:1! Bez asistence.
    02:57 Casey MITTELSTADT - 1:1
     
    02:57
    Sabres právě vstřelili branku!
    Šavle využívají přesilovku, máme srovnáno! Z levé strany prostřeluje Vasilevského k pravé tyči CASEY MITTELSTADT. Pro osmičku draftu 2017 je to vůbec první trefa v kariéře, 1:1! Asistence: Marco Scandella, Evan Rodrigues.
    00:30 Anthony CIRELLI - 1:0
     
    00:30
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak to je nástup! Lightning otevírají po pouhých 30 vteřinách skóre dnešního utkání. Dobrého forčekinku využil po přihrávce Gourdea od levého mantinelu ANTHONY CIRELLI. Čtvrtá branka pro dvacetiletého útočníka, 1:0! Asistence: Yanni Gourde.

    Jiří Sameš

    Branky a nahrávky: 1. Cirelli (Gourde), 5. Kučerov, 10. Gourde (Killorn), 22. Girardi (Kučerov, Palát), 47. Cirelli (Killorn, Sergačjov), 48. B. Point (Killorn, Gourde), 59. Hedman (Vasilevskij) – 3. Mittelstadt (Scandella, Rodrigues), 7. A. Nylander (Guhle, Ristolainen), 29. Pominville (Guhle, Rodrigues), 36. Nolan (Jo. Larsson), 39. Okposo (Eichel, R. O'Reilly)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Domingue) – Hedman, Girardi, McDonagh, Strålman (A), Coburn (A), Sergačjov – Palát, B. Point, Kučerov – J. T. Miller, T. Johnson, Conacher – Killorn, Cirelli, Gourde – Kunitz, Paquette, Callahan (A).
    Buffalo Sabres: Ch. Johnson (Wilcox) – Guhle, Ristolainen, Scandella, C. Nelson, Beaulieu, Falk – A. Nylander, R. O'Reilly, S. Reinhart – S. Wilson, Eichel, Okposo – Rodrigues, Mittelstadt, Pominville – Nolan, Jo. Larsson, Baptiste.

    Rozhodčí: Kendrick Nicholson, Frederick L'Ecuyer – Tim Nowak, Bevan Mills

    Diváci: 19 092
    bahis siteleri