Česko – Slovensko 3:2 (po pr.)
po prodl.
Česko
3:2 (0:1, 1:1, 1:0 - 1:0)
Slovensko
Sobota 07.04.2018, 15:00 • Uherský Ostroh • Reprezentace do 16 let
Partner:
     
    60:12
    Česko právě vstřelilo branku!
    Parádní závěr zápasu! MICHAL GUT se uvolnil na pravém křídle a vyslal nechytatelnou dělovku, která se otřela o tyčku a pak zapadla do sítě. Asistence: Marek Bláha, Tomáš Chlubna.
     
    49:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi nakonec v přesilovce zaslouženě srovnávají. Bláha byl sám před bránou, ale našel ještě lépe postaveného ONDŘEJE BALÁŽE, který zakončoval do prázdné branky! Asistence: Marek Bláha, Tomáš Chlubna.
     
    35:35
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Hosté se ale nakonec přeci jen dočkali. Ke konci dvojnásobné přesilovky předvedli rychlou kombinaci. Chromiak našel před prázdnou brankou RICHARDA NEMCE a ten z první zavěsil. Češi dělali, co mohli, ale na tohle byli krátcí. Asistence: Martin Chromiak.
     
    24:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nedáš, dostaneš! Po skvělém zákroku domácího brankáře se Češi dostali do útoku, chvíli kombinovali a přihrávku Vacíka nakonec přesnou ranou proměnil ve vyrovnávací branku JAKUB MALÝ! Asistence: Dominik Vacík.
     
    2:09
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je MARTIN CHROMIAK. Asistence: Richard Nemec a Marek Putala.

    Jakub Slunečko

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 25. Malý (Vacík), 49. Baláž (Bláha, Chlubna), 61. Gut (Bláha, Chlubna) – 3. Chromiak (R. Nemec, Putala), 36. Nemec (Chromiak)


    Česko: Lekeš (Bednář) – Pánek, Starý, Svach, Bláha, Kaštánek, Vacík, Baláž, Kremláček – Jiruš, Handl, Chlubna, Cikhart, Malý, Konečný, Strnad, Geidl, Binias. Malát, Gut, Matěj
    Slovensko: O. Nemec (Sihelský) – Stacha, Ketner, Putala, Ejem, Hajas, Verčík, Patzelt, Bakala – Jamrich, Chromiak, R. Nemec, Lukošik, Rehák, Litavec, Ragan, Kašlík, Šimko, Mastič, Smidžár, Kolenič

    Rozhodčí: Čech – Měkýš, Otáhal
    bahis siteleri