Sparta – Jungadler Mannheim 7:5 (kon.) | IHS Riga – Zürich 5:2 (kon.) | HC Slovan – Yantar Moskva 4:3 (1:0 po s.n.)
North American Select – Třinec 5:4 (kon.) | Davos – Sparta 2:6 (kon.) | Eisbären – IHS Riga 2:4 (kon.)
HC Slovan – Jungadler Mannheim 1:4 (kon.) | Zürich – North American Select 9:1 (kon.)
konec
Eisbären Juniors Berlin
2:4 (0:1, 1:0, 1:3)
Ice Hockey School Riga
Sobota 07.04.2018, 15:00 • Tipsport aréna (malá hala) • Memoriál Jana Marka • Skupina B
Partner:
     
    54:45
    Eisbären Juniors Berlin právě vstřelili branku!
    Eisbären zužitkoval převahu jednoho muže na ledě, CHRISTOPH SCHMIDT překonává Lazdinše a dává německému celku naději na vyrovnání. Asistence: Tamas Kanya.
     
    48:01
    Tým IHS Riga právě vstřelil branku!
    Tak u téhle branky nemůže mít Günther čisté svědomí. Nikterak přesná nebo tvrdá rána PATRIKSE TRASUNSE se mu překulila přes lapačku až do brány a Riga vede už o tři branky 1:4. Asistence: Roberts Tužilkins.
     
    43:17
    Tým IHS Riga právě vstřelil branku!
    Po pěkné kombinaci a přesné střele z první ALEKSANDERA BIŠKINSE odskakuje Riga do dvoubrankového náskoku. Asistence: Daniels Murnieks, Roberts Tužilkins.
     
    40:21
    Tým IHS Riga právě vstřelil branku!
    Riga vstoupila do závěrečná části velmi povedeně, gólem EMILSE MEŽNIEKS-ZAHARSE jde do vedení 1:2. Asistence: Aleksander Biškins, Roberts Tužilkins.
     
    28:03
    Eisbären Juniors Berlin právě vstřelili branku!
    Je srovnáno! CHRISTOPH SCHMIDT si vzal puk na mantinelu namířil si to s ním na střed a přesnou střelou na bližší tyč překonal Lazdinše. Trenéra Rigy to velmi rozpálilo, jeho svěřenci dostávají pořádný kartáč. Asistence: Daniel Visner
     
    19:43
    Tým IHS Riga právě vstřelil branku!
    Máme tu první branku utkání! Z blízkosti se prosadil RAIMONDS MIKUS VITOLINŠ, a posílá tak Rigu do vedení 1:0. Asistence Roberts Tužilkins.

    Jan Hausmann

    Branky a nahrávky: 29. Schmidt (Visner), 55. Schmidt (Kanya) – 20. Vitolinš (Tužilkins), 41. Mežnieks-Zahars (Biškins, Tužilkins), 44. Biškins (Murnieks, Tužilkins), 49. Trasuns (Tužilkins)


    Eisbären Juniors Berlin: Günther (Černý) – Reiner, Schröder, Karrer, Heim, Sveinsson, Hochreither, Shevyrin, Geibel, Pattkammer – Nix, Kanya, Balzer P., Warrtig, Plauschin, Leonhardt, Visner, Balzer B., Schmidt, Fleischmann.
    Ice Hockey School Riga: Lazdinš (Bruviers) – Brikmanis, Mateiko, Kruštinš, Orninš, Ginters, Kruminš – Biškins, Petrovičs, Rudzitis, Korkus, Trasuns, Vitolinš, Zalans, Murnieks, Tužilkins, Sažko, Mežnieks – Zahars, Bogdanovs.

    Rozhodčí: Rambousek – Dědek, O'Brien
    bahis siteleri