Francie – Česko 2:5 (kon.) | Švýcarsko – Bělorusko 3:2 (kon.)
konec
Francie
2:5 (2:0, 0:3, 0:2)
Česko
Pátek 13.04.2018, 19:00 • Le Coliséum Amiens, Amiens • Euro Hockey Challenge
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:14 NESTRAŠIL - 2:5
     
    43:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    A už je to o tři. Tento gól byl překvapivý pro všechny, neboť všichni hledali puk a ten se najednou po vysokém obloučku objevil za Hardym. Jako střelec páté branky české reprezentace byl označen ANDREJ NESTRAŠIL. Asistence: Matěj Stránský.
    41:50 ŠŤASTNÝ - 2:4
     
    41:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým odskakuje na dvě branky. Musil našel před brankou skvělou křižnou přihrávkou DAVIDA ŠŤASTNÉHO, který po bekhendové kličce hravě skóroval. Asistence: Adam Musil, Marek Hrbas.
    36:21 TOMÁŠEK - 2:3
     
    36:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je tu obrat! Český tým pokračoval v náporu, Kaut si na modré čáře řekl o puk, vystřelil, Hardy pouze vyrazil před sebe a pohotový DAVID TOMÁŠEK dorazil pokus za brankovou čáru. Asistence: Martin Kaut, David Sklenička.
    34:27 KAŠE - 2:2
     
    34:27
    Česko právě vstřelilo branku!
    A už je srovnáno a to opravdu povedenou střelou. DAVID KAŠE dostal nabito a zprava zamířil do protějšího horního růžku Hardyho branky. Asistence: Michal Birner, Michal Moravčík.
    34:01 STRÁNSKÝ - 2:1
     
    34:01
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ten třetí už byl ale i nad jeho síly. Před jeho hájemstvím se objevil MATĚJ STRÁNSKÝ a zvládl tečovat puk za trochu překvapeného Hardyho. Asistece: Andrej Nestrašil, Tomáš Pavelka.
    15:36 LECLERC - 2:0
     
    15:36
    Francie právě vstřelila branku!
    A už je to o dvě branky. Česká obrana zapomněla pokrýt GUILLAUME LECLERCA a ten dokázal po Galletově nahození od modré dorazit puk bekhendovým pokusem za Furcha. Francie vede 2:0. Asistence: Hugo Gallet, Alexander Texier.
    07:19 Da COSTA - 1:0
     
    07:19
    Francie právě vstřelila branku!
    Přesilovka je ale využitá! Na pravé straně zůstal nepokrytý TEDDY DA COSTA a svou dělovkou trefil prostor pod horní tyčkou Furchovy branky. Asistence: Anthony Rech.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 8. Da Costa (Rech), 16. Leclerc (Gallet, Texier) – 35. Stránský (Nestrašil, Pavelka), 35. Kaše (Birner, Moravčík), 37. Tomášek (Kaut, Sklenička), 42. Šťastný (Musil, Hrbas), 44. Nestrašil (Stránský)


    Francie: Hardy (Ylönen) – Auvitu (A), Besch, Gallet, Hecquefeille (C), Chakiachvili, Manavian (A), Janil – Perret, Ritz, Guttierez – Leclerc, Texier, Treille – T. Da Costa, Bouvet, Rech – Raux, Berthon, Lamperier
    Česko: Furch (Bartošák) – Pyrochta, Jordán (A), Hrbas, Pavelka, Klok, Sklenička, Moravčík, Galvas – Nestrašil, Hanzl (A), Stránský – Kaše, Kousal, Birner (C) – Orsava, Musil, Šťastný – Kaut, Tomášek, Ordoš

    Rozhodčí: Barcelo, Gremion – Caillot, Douchy

    Diváci: 2 836
    ocianews.com