Slovinsko – Polsko 2:4 (kon.) | Itálie – Maďarsko 2:3 (kon.)
konec
Itálie
2:3 (1:0, 1:2, 0:1)
Maďarsko
Pondělí 23.04.2018, 19:30 • László Papp Sportaréna, Budapešť, Maďarsko • Mistrovství světa - I. A Divize • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek pondělního večera. Na počtenou! (21:45:18)
     
    Druhý hrací den v Budapešti uzavřela naprosto fenomenální reklama na hokej. Domácí Maďarsko, za podpory neuvěřitelné divácké kulisy, ve třetí třetině dokonalo obrat a porazilo výborně hrající Italy 3:2. Tři body by si z dnešního utkání zasloužily oba celky, brát je ovšem bude pouze pořádající celek turnaje.
     
    Statistické okénko
    Střely na branku: 39 – 22
    Trestné minuty: 6 – 6
    Využití přesilovek: 0/3 – 1/3
     
    Nejlepší hráči utkání
    ITA: Armin Helfer (0+0)
    HUN: Balázs Sebok (1+0)
     
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Hosté se usadili před Vayovou klecí a rozjíždí kombinaci, zatím se ke střele na branku neodhodlali. Maďaři brání, co jim jen síly stačí.
     
    59:22
    Domácí celek se dopouští zakázaného uvolnění, po kterém si Italové berou oddechový čas. Uvidíme, jestli se jim povede zápas zdramatizovat.
     
    59:05
    Bernard opouští své brankoviště a spěchá na střídačku, hosté už nemají co ztratit a zkusí své štěstí v power-play! Na led už naskakuje sedmý Ital.
     
    58:41
    Vilmos Galló po přejezdu modré čáry nic neřešil a okamžitě vypálil, zakončení Bernard vykryl ve stoje hrudníkem. Vedení domácích tak stále činí jen gól.
     
    57:44
    Csanád Erdély mohl rozhodnout, v perfektní pozici před brankovištěm ale nakonec jen promáchl! Neuvěřitelná škoda pro domácí.
     
    57:08
    Hru teď přerušuje italský ofsajd, azzurri začínají být netrpěliví. Na vyrovnání jim zbývají přesně dvě minuty a dvaapadesát sekund.
     
    56:41
    Brankář domácích zastavil už sedmatřicátou střelu v dnešním utkání, která na něj tentokrát šla z mezikruží. Jejím autorem byl Luca Zanatta.
     
    55:45
    Vilmos Galló vzal kotouč na svou hůl a zavezl jej až za branku soupeře, kde byl nakonec od pryže oddělen. Výletem ale ukrojil velmi cenné vteřinky.
     
    54:55
    Adam Vay v dnešním utkání hraje naprosto klíčovou roli. Projektil z pravého kruhu nyní zastavil zákrokem lapačkou a udržel tak svůj tým ve vedení.
     
    53:56
    Italové mají momentálně více ze hry, jejich soupeř se už nějakou dobu nepodíval za útočnou modrou čáru. Plnou silou se ženou za vyrovnávací brankou.
     
    53:08
    Gólman Maďarska má ve statistikách další zákrok, tentokrát zastavil ránu Simona Kostnera z pravého kruhu. Buly bude vhozeno po jeho levé ruce.
     
    52:23
    Z velké vzdálenosti chtěl vyrovnat Thomas Larkin, jehož zakončení připravený Adam Vay schoval do rukavice. Hra je na krátkou dobu přerušena.
     
    51:30
    Andreas Bernard se po nějaké době musel opět trochu protáhnout, střelu jednoho z protihráčů z mezikruží zastavil dobře položeným pravým betonem.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 5. Traversa (S. Kostner, L. Zanatta), 32. T. Larkin (S. Kostner, Deluca) – 22. Sarauer (Sofron), 33. Vas (Sebok, Galló), 42. Sebok (Wehrs)


    Itálie: And. Bernard (De Filippo Roia) – L. Zanatta, T. Larkin, Trivellato (A), McMonagle, Hofer, Helfer (C), Pavlu, Sullivan – Gander, Insam (A), D. Kostner – Scandella, Hochkofler, Andergassen – Deluca, Felicetti, Lambacher – Traversa, S. Kostner, Goi.
    Maďarsko: Vay (Rajna) – Pozsgai (A), Stipsicz, Wehrs, Varga, Göz, Garát, Szirányi – Sebok, Bodó, Hári – Galló, Sarauer, Sofron – G. Nagy, Vas (C), Magosi (A) – K. Nagy, Kóger, Erdély – Benk.

    Rozhodčí: DiPietro (SUI), Iwert (GER) – Caillot (FRA), Progin (SUI).
    bahis siteleri