Slovinsko – Polsko 2:4 (kon.) | Itálie – Maďarsko 2:3 (kon.)
konec
Itálie
2:3 (1:0, 1:2, 0:1)
Maďarsko
Pondělí 23.04.2018, 19:30 • László Papp Sportaréna, Budapešť, Maďarsko • Mistrovství světa - I. A Divize • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:30.
     
    Boje o účast na přespříštím mistrovství elitní divize na Slovensku pokračují druhým hracím dnem, jehož program dnes v Budapešti uzavře duel mezi domácími Maďary a výběru Itálie.
     
    ITÁLIE
    2. místo v tabulce
    1 Z, 1-0-0-0, 3:1 (+2), 3 b.

    Itálie je jedním z favoritů na postup mezi světovou hokejovou smetánku. Letos si chtějí spravit chuť po loňském nepovedeném představení v elitní divizi v Německu, kde ze sedmi utkání vyrazili jen jediný bod a spadli. Včera vstoupili do turnaje výhrou 3:1 nad Poláky.

    Včerejší utkání:
    Polsko – Itálie 1:3 (1:0, 0:2, 0:1)

    Branky a nahrávky: 6. Zapała – 34. Scandella (Andergassen, Hochkofler), 39. Helfer (Hofer, Andergassen), 60. Deluca (Andergassen, Felicetti).
    Střely na branku: 21 – 32
    Trestné minuty: 8 – 4
    Využití přesilovek: 0/2 – 1/4

    Itálie: de Filippo Roia – Zanatta, Larkin, Trivellato, McMonagle, Hofer, Helfer, Pavlu, Sullivan – Gander, Insam, Lambacher – Scandella, Hochkofler, Andergassen – Deluca, Felicetti, Goi – Traversa, Kostner.
    Armin Hefler tímto zásahem včera zařídil svému celku tři body.

     
    MAĎARSKO
    6. místo v tabulce
    1 Z, 0-0-0-1, 0:3 (-3), 0 b.

    Maďaři, pořadatelé letošního mistrovství skupiny A, by se samozřejmě před domácím publikem chtěli ukázat v co nejlepším světle a umístit se do druhého místa, které by jim zajišťovalo účast na turnaji elitní divize na Slovensku. Včera si ale cestu zkomplikovali, když podlehli silnému Kazachstánu 3:0.

    Včerejší utkání:
    Maďarsko – Kazachstán 0:3 (0:0, 0:0, 0:3)

    Branky a nahrávky: 45. Orechov (Grenc), 48. Rymarev ( Starčenko), 48. Rymarev.
    Střely na branku: 28 – 27
    Trestné minuty: 14 – 8
    Využití přesilovek: 0/4 – 1/7

    Maďarsko: Vay – Pozsgai, Stipsicz, Wehrs, Varga, Göz, Garát, Szirányi – Galló, Sebok, Hári – Sarauer, Bodó, Sofron – G. Nagy, Vas, Magosi – Benk, K. Nagy, Kóger – Erdély.
    Útočník András Benk letos hraje na osmém mistrovství v řadě.

     
    POSLEDNÍ VZÁJEMNÝ ZÁPAS

    Naposledy se proti sobě národní výběry Maďarska a Itálie postavily v rámci turnaje Euro Hockey Challenge v polských Katovicích v půlce února. Ač tehdy Jihoevropané svého soka výrazně přestříleli, z vítězství 4:1 se radoval právě on.

    17. února 2018 – Lodowisko Katowice-Jantor, Katovice
    Maďarsko – Itálie 4:1 (1:0, 0:1, 3:0)

    Branky a nahrávky: 12. Sarpatki (Erdély, N. Nagy), 48. Sofron (Pavuk), 51. Galanisz (Magosi, Lada), 59. Miskolczi – 35. Zanatta.
    Střely na branku: 24 – 32
    Trestné minuty: 14 – 18
    Využití přesilovek: 1/4 – 1/7

    Maďarsko: Duschek – Stipicz, Szabó, Lada, Garat, Wehrs, N. Nagy, Varga, Kiss – Sofron, Vas, Bodó – Miskolczi, Galanisz, Magosi – Odnoga, Erdély, Sarpatki – Csanyi, Reisz, Pavuk.

    Itálie: Smith – S. Marchetti, Hofer, Trivelatto, Zanatta, Glira, Hochkofler, Andergassen, Sullivan – Schweitzer, Bernard, Gander – Frigo, D. Kostner, S. Kostner – Traversa, Morini, Lacadelli – Deluca, Goi, M. Marchetti.
     
    Úvodní sestavy:

    Itálie: And. Bernard (De Filippo Roia) – L. Zanatta, T. Larkin, Trivellato (A), McMonagle, Hofer, Helfer (C), Pavlu, Sullivan – Gander, Insam (A), D. Kostner – Scandella, Hochkofler, Andergassen – Deluca, Felicetti, Lambacher – Traversa, S. Kostner, Goi.

    Maďarsko: Vay (Rajna) – Pozsgai (A), Stipsicz, Wehrs, Varga, Göz, Garát, Szirányi – Sebok, Bodó, Hári – Galló, Sarauer, Sofron – G. Nagy, Vas (C), Magosi (A) – K. Nagy, Kóger, Erdély – Benk.

    Rozhodčí: DiPietro (SUI), Iwert (GER) – Caillot (FRA), Progin (SUI).
     
    Přeji vám příjemný pondělní večer, střetnutí mezi Itálií a Maďarskem začne zhruba za čtvrt hodiny. Řídit ho budou Alex DiPietro (SUI) a Marc Iwert (GER), kterým budou na čarám asistovat Thomas Caillot (FRA) a Marc-Henri Progin (FRA).
     
    Upozornění: Dle zápisu je dnes domácím týmem Itálie, utkání se však hraje v Budapešti. Pokud se tedy bude v tomto přenosu psát o "domácích," budou tím myšleni právě Maďaři. Děkujeme za pochopení.
     
    Hráči obou celků už jsou na ledě a řadí se na modrých čarách. Úvodní buly proběhne za několik málo chvil, proti sobě se na něm postaví Chris Bodó a Marco Insam.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:16
    Jako první se dopředu vydali domácí, Bernard už musel krotit prudkou ránu Gerga Nagyho z pravého kruhu pro vhazování. Na kontě má první zákrok.
     
    00:53
    A to rychlém výpadu musel zasahovat znovu, tentokrát se po rychlém výpadu zkusil z hranice brankoviště prosadit Varga. Ani on ale neuspěl.
     
    01:22
    Ránu Ivana Delucy připravený Adam Vay zastavil betonem a následně kotouč schoval pod rukavici. Hra je tedy přerušena, vhazovat se bude před jeho klecí.
     
    01:59
    Střelný prach ani jednomu týmu v úvodu první třetiny nechybí, Italové i Maďaři branku soupeře ostřelují co nejčastěji to jen jde. Hraje se nahoru dolu.
     
    02:45
    Italové se usadili před Vayovou klecí a rozjeli kombinaci, která vyvrcholila střelou Kostnera z prostoru pro vhazování. Vypadala nebezpečně, ale šla mimo.
     
    03:47
    Teď se zase vepředu drží Maďaři a snaží se přihrávkami propracovat do lepších střeleckých pozic. Zaplněné ochozy v hale vytváří skvělou atmosféru.
     
    04:22
    Jeden z hostujících hráčů se dostal až před branku, gólman působící na farmách Minnesoty Wild jeho následné zakončení pokryl bez větších obtíží.
     
    04:47
    Takřka okamžitě po vyhraném vhazování se pokusil reflexy Adama Vaye projektilem z modré čáry proklepnout Marco Insam, ani on ale neuspěl.
     
    04:52
    Itálie právě vstřelila branku!
    Tak tohle je hodně smolný gól pro domácí Maďary, Italové jdou do vedení! Simon Kostner našel před brankou připraveného TOMMASA TRAVERSU, který v pádu zakončil a rozvlnil síť domácí klece – 1:0. Asistence: Simon Kostner, Luca Zanatta.
    04:52 Tommaso TRAVERSA - 1:0
     
    05:52
    Italům jeden zásah očividně nestačí a znovu se usazují před Vayem, obrana Maďarska však jejich tlaku zatím zvládá odolávat. Otázkou je, jak dlouho to vydrží.
     
    06:28
    Atmosféra je dnes opravdu excelentní, domácí fanoušci i přes nepříznivý stav ženou svou reprezentaci dopředu ze všech sil. Skandují snad všichni v hale.
     
    07:13
    Před brankou Maďarska se odehrála naprosto nepřehledná situace, Adam Vay měl namále! Nakonec se mu podařilo zorientovat včas.
     
    08:42
    Rána Helfera od modré čáry se ani přes teč jednoho ze spoluhráčů před brankou neujala, Italové si odražený kotouč berou zpět na své hole a útočí dál.
     
    09:30
    Domácí rozbili tlak Jihoevropanů a míří dopředu. Uvidíme, co dravý maďarský útok před brankou soupeře vymyslí. Podaří se mu vyrovnat?
     
    10:53
    Nagy byl ukázkově odstaven od kotouče na pravém kruhu a akce domácích tak nabírá rychlého konce. Z tribun se pochopitelně nese hlasitý pískot.
     
    11:41
    Zanatta vybojoval za soupeřovou brankou pryž pro sebe a snažil se nahrát dopředu, kde však stáli jen připravení bránící protihráči.
     
    12:22
    Po Scandellově ráně od modré čáry zazvonila tyč, tohle pro Maďarsko už vůbec nevypadalo dobře! Teď mělo opravdu z pekla štěstí.
     
    13:31
    Luca Felicetti se ocitl ve výborné pozici na pravém kruhu, nepochopitelně ale zazmatkoval a poslal kotouč vysoko nad domácí branku.
     
    14:26
    Na ledě je vidět János Vas, kapitán Maďarska a bývalý hráč pražské Slavie. Momentálně drží puk na modré čáře a snaží se jej rozehrát dopředu.
     
    15:29
    Italové kontrolují hru a svého soka vůbec k ničemu nepouští, Maďaři začínají působit dost bezradně. Všechny jejich výpady končí už na modré.
     
    15:59
    Hosté mají ideální příležitost nasypat sůl do domácích ran, Tamás Pozsgai (HUN) je totiž vyloučen na podražení a na dvě minuty tak oslabuje svůj tým.
     
    16:45
    Maďaři vyhodili, zatím si v oslabení počínají až překvapivě solidně. Kotouč za svou vlastní brankou nyní sbírá Marco Insam a míří zpět dopředu.
     
    17:18
    Poměr sil na ledě se vyrovná, Peter Hochkofler (ITA) vyhodil kotouč mimo hrací plochu a předčasně tak ukončuje přesilovou hru Itálie.
     
    18:24
    Čerstvě vysvobození Pozsgai chtěl nabít na kruh připravenému Nagymu, jeho nabídku však zachytil jeden z protihráčů a obratem poslal pryž ven z pásma.
     
    19:18
    Z bezprostřední blízkosti brankoviště vyslal na Bernarda jedovaté zakončení Nagy, italský gólman ránu na poslední chvíli zkrotil!
     
    19:54
    Šest sekund do konce, domácí se stále zuby nehty drží před Bernardovou brankou a snaží se početní převahu přetavit ve vyrovnávací gól.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Statistické okénko
    Střely na branku: 16 – 4
    Trestné minuty: 2 – 2
    Využití přesilovek: 0/1 – 0/1
     
    Italové do dnešního střetu vstoupili jednoznačně lépe a po první části vedou nad Maďarskem 1:0, přičemž střelcem poněkud šťastného gólu byl Tommaso Traversa. Pořádající celek turnaje se zatím před vlastními fanoušky neprezentuje úplně v tom nejlepším světle a bude muset hodně přidat, pokud chce pomýšlet na bodový zisk.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:22
    Maďaři nehodlají ztrácet čas, okamžitě svého soupeře zamáčkli do jeho obranného pásma a ženou se za vyrovnávacím gólem. Bernard se musí mít na pozoru.
     
    21:17
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Exploze radosti v budapešťské hale, ANDREW SARAUER vyrovnává na 1:1! Sofron se uvolnil na pravém kruhu a nahrál před branku připravenému utočníkovi, který pryž jen doťukl do branky a začínáme tak zase od začátku. Asistence: István Sofron.
    21:17 Andrew SARAUER - 1:1
     
    22:38
    Za zvuku neuvěřitelně hlasitého skandování domácích fanoušků se Maďaři opět přesouvají před branku. Ve druhé třetině zatím hrají jako vyměnění.
     
    23:34
    Kevin Wehrs teď za domácí brankou trochu nevybíravě sestřelil jednoho z Italů, který zůstává ležet na zemi. Vylučovat se ale zdánlivě nebude, hraje se dál.
     
    24:35
    Domácí obrana teď selhala a až přímo před branku se bez větších obtíží přesunul Giulio Scandella, jehož zakončení Vay zastavil dobře položeným betonem.
     
    24:45
    Kevin Wehrs (HUN) nakonec přeci jen míří na trestnou lavici, ovšem za úplně jiný prohřešek. V rohu kluziště se dopustil krosčeku.
     
    25:03
    Sean McMonagle se při přejezdu modré čáry poněkud unáhlil, italský návrat dopředu zastavuje správně odpískané postavení mimo hru.
     
    25:37
    Maďaři si v oslabení opět počínají excelentně, už potřetí nyní svého soupeře vyhnali z útočného pásma. Ten se pro pryž musí vracet až před svou klec.
     
    26:37
    Opět se přerušuje, celek z jihu Evropy se tentokrát dopouští icingu. Po kratičké pauze se tak bude vhazovat po pravici Andrease Bernarda.
     
    26:51
    Prudkou ranou z kruhu na sebe upoutal pozornost Armin Hofer, Adam Vay ovšem opět ukázal své kvality a předvedl ukázkový semafor.
     
    27:10
    Atmosféra na ledě začíná houstnout, po přerušení se teď za maďarskou brankou Felicetti dal do křížku se dvěma hráči domácích. Vylučovat se nebude.
     
    28:11
    Publiku v Budapešti se teď zatajil dech, Vilmos Galló se ocitl v dobré pozici na kruhu a vypálil. Bernard ránu vyráží betonem mimo nebezpečí.
     
    29:14
    Azzurri se snaží založit další útok až zpoza vlastní branky, kde pryž momentálně drží Luca Zanatta. Uvidíme, co vymyslí.
     
    29:52
    Bernard teď hodně zariskoval a vyjel z brankoviště rozehrát pryž až na kruh, nakonec se ovšem zvládl zpět na své místo vrátit včas.
     
    30:58
    Italové dopravili kotouč do branky, k velké radosti publika ovšem gól není uznán z důvodu nedovoleného bránění brankáři!
     
    30:58
    A azzurri půjdou rovnou do čtyř! Vaye totiž v brankovišti, pravděpodobně omylem, srazil Armin Hofer (ITA) a bude za to teď dvě minuty pykat.
     
    31:37
    Itálie právě vstřelila branku!
    Oslabení neoslabení, Italové jdou do vedení! Po naprosto nepochopitelném zaváhání domácí obrany se přímo před brankou ocitl úplně sám THOMAS LARKIN a slabší pozemní střelou zakončil přímo mezi tři tyče. Asistence: Simon Kostner, Ivan Deluca.
    31:37 Thomas LARKIN - 2:1
     
    32:31
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    To jsou věci! Ani ne minutu po italském zásahu máme opět vyrovnáno – 2:2! Před hostující brankoviště se nastěhoval českým fanouškům dobře známý JÁNOS VAS a poslal pryž mezi betony nepřipraveného Andrease Bernarda. Asistence: Balász Sebok, Vilmos Galló.
    32:31 János VAS - 2:2
     
    33:23
    Zsombor Garát se chtěl propracovat před italské brankoviště, kvůli neodbytnému italskému obránci však na pravém kruhu přišel o kotouč.
     
    34:44
    Střela Lucy Felicettiho šla hodně vysoko, gólman působící na farmě Minnesoty Wild tak nakonec nemusel ani zasahovat a mohl zůstat v klidu.
     
    35:44
    Italům se vývoj utkání nelíbí a tak zapnuli motory na 110%, gólman domácích Maďarů teď má plné ruce práce a zastavuje jeden střelecký pokus za druhým.
     
    36:27
    Nápor azzurri poněkud opadl, opět sledujeme relativně vyrovnanou podívanou. Hra se stále drží před Vayovou brankou, Maďaři už jsou ovšem aktivnější.
     
    37:35
    Maďaři teď udeřili jako blesk z čistého nebe a hned z toho mohl být gól! Bernard se nakonec z celé situace zvládl vylízat, nebylo to ovšem ani trochu jednoduché!
     
    38:21
    Budapešťské publikum se zlobí, Balász Sebok (HUN) míří na trestnou lavici za nespornou vysokou hůl. Itálie si tak zahraje další přesilovku.
     
    39:12
    Hra v početní výhodě zatím opravdu není silnou stránkou azzurri, kteří momentálně mají velký problém se vůbec propracovat za útočnou modrou.
     
    39:51
    Delucovu slibně vypadající ránu jeden ze spoluhráčů omylem tečoval mimo tři tyče, Adam Vay tak nakonec vůbec nemusel zasahovat.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Statistické okénko
    Střely na branku: 33 – 14
    Trestné minuty: 4 – 6
    Využití přesilovek: 0/2* – 1/2

    *přesilovka Itálie bude po pauze pokračovat
     
    Nenechte se statistikou střel na branku zmást! V uplynulé periodě jsme sledovali rychlou a atraktivní podívanou, Maďaři se po nepovedených úvodních dvaceti minutách herně hodně zvedli a hrají s Italy vyrovnanou partii. Hosté se snaží branku soupeře ostřelovat co nejčastěji, přičemž pravidelně narážejí na fenomenálního Adama Vaye, zatímco jejich soupeř se prezentuje rychlými a nebezpečnými výpady.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:15
    Sebok už nervózně přešlapuje na trestné lavici, za pár sekund jej obsluha pustí zase zpět na led. Přesilovka Itálie se chýlí ke konci.
     
    40:47
    Po nahození jednoho z Maďarů z pravého kruhu končí kotouč až v ochranné síti, vhazovat se bude po pravé ruce Andrease Bernarda.
     
    41:06
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    László Papp Sportaréna se otřásá v základech, domácí se z nenápadné akce prosazují potřetí a na začátku závěrečné periody základní hrací doby otáčejí stav zápasu! V prostoru pro vhazování se uvolnil BALÁSZ SEBOK a střelou do horní části klece rozvlnil italskou síť – 2:3! Asistence: Kevin Wehrs.
    41:06 Balázs SEBOK - 2:3
     
    41:50
    Maďarům jedna branka nestačí, momentálně jsou jako přikovaní před Bernardem a snaží se za něj poslat další puk. Gólman azzurri musí být ve střehu.
     
    42:47
    Možná se opakuji, ale ještě jednou musím vypíchnout atmosféru v budapešťské hale – celý stadion je na nohou a fanaticky žene své miláčky vpřed.
     
    43:25
    Csanád Erdély zachytil v mezikruží přesnou přihrávku od jednoho ze svých spoluhráčů a obratem vypálil, Bernard puku do cesty postavil beton.
     
    44:43
    Tommaso Goi po dlouhé době zavezl kotouč do útočného písma, akce Italů ale kvůli pevné domácí defenzívě končí ještě rychleji než začala.
     
    45:29
    Hra se nyní drží před Vayem, reprezentanti Itálie na něj posílají jednu ránu za druhou a snaží se vyrovnat. Gólman farmy Minnesoty ale ne a ne povolit.
     
    46:37
    Italové rychlým vyhozením vyprovodili soupeře ze svého pásma, v rohu kluziště pak ujíždějící kotouč na hůl sbírá Stipsicz a míří opět dopředu.
     
    47:30
    Do dobré pozice se dostal Tamás Pozsgai, který ale přes dotěrného protihráče nakonec vůbec nezvládl zakočit. Maďarsko tak stále vede o jediný gól.
     
    48:45
    Přesilovka pro maďarské borce. Peter Hochkofler (ITA) u mantinelu dost okatě podrazil Bálinta Magosiho a míří na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    49:23
    Rozhodčí přistihli domácí v ofsajdu, hra je tedy přerušena. Po kratičké pauze se bude vhazovat u italské modré čáry.
     
    50:01
    Göz zastavil Lambacherovo tažení na branku a Maďaři míří dopředu. Zatím toho v této přesilovce moc oslnivého nepředvedli.
     
    51:30
    Andreas Bernard se po nějaké době musel opět trochu protáhnout, střelu jednoho z protihráčů z mezikruží zastavil dobře položeným pravým betonem.
     
    52:23
    Z velké vzdálenosti chtěl vyrovnat Thomas Larkin, jehož zakončení připravený Adam Vay schoval do rukavice. Hra je na krátkou dobu přerušena.
     
    53:08
    Gólman Maďarska má ve statistikách další zákrok, tentokrát zastavil ránu Simona Kostnera z pravého kruhu. Buly bude vhozeno po jeho levé ruce.
     
    53:56
    Italové mají momentálně více ze hry, jejich soupeř se už nějakou dobu nepodíval za útočnou modrou čáru. Plnou silou se ženou za vyrovnávací brankou.
     
    54:55
    Adam Vay v dnešním utkání hraje naprosto klíčovou roli. Projektil z pravého kruhu nyní zastavil zákrokem lapačkou a udržel tak svůj tým ve vedení.
     
    55:45
    Vilmos Galló vzal kotouč na svou hůl a zavezl jej až za branku soupeře, kde byl nakonec od pryže oddělen. Výletem ale ukrojil velmi cenné vteřinky.
     
    56:41
    Brankář domácích zastavil už sedmatřicátou střelu v dnešním utkání, která na něj tentokrát šla z mezikruží. Jejím autorem byl Luca Zanatta.
     
    57:08
    Hru teď přerušuje italský ofsajd, azzurri začínají být netrpěliví. Na vyrovnání jim zbývají přesně dvě minuty a dvaapadesát sekund.
     
    57:44
    Csanád Erdély mohl rozhodnout, v perfektní pozici před brankovištěm ale nakonec jen promáchl! Neuvěřitelná škoda pro domácí.
     
    58:41
    Vilmos Galló po přejezdu modré čáry nic neřešil a okamžitě vypálil, zakončení Bernard vykryl ve stoje hrudníkem. Vedení domácích tak stále činí jen gól.
     
    59:05
    Bernard opouští své brankoviště a spěchá na střídačku, hosté už nemají co ztratit a zkusí své štěstí v power-play! Na led už naskakuje sedmý Ital.
     
    59:22
    Domácí celek se dopouští zakázaného uvolnění, po kterém si Italové berou oddechový čas. Uvidíme, jestli se jim povede zápas zdramatizovat.
     
    59:48
    Hosté se usadili před Vayovou klecí a rozjíždí kombinaci, zatím se ke střele na branku neodhodlali. Maďaři brání, co jim jen síly stačí.
     
    Konec zápasu.
     
    Nejlepší hráči utkání
    ITA: Armin Helfer (0+0)
    HUN: Balázs Sebok (1+0)
     
    Statistické okénko
    Střely na branku: 39 – 22
    Trestné minuty: 6 – 6
    Využití přesilovek: 0/3 – 1/3
     
    Druhý hrací den v Budapešti uzavřela naprosto fenomenální reklama na hokej. Domácí Maďarsko, za podpory neuvěřitelné divácké kulisy, ve třetí třetině dokonalo obrat a porazilo výborně hrající Italy 3:2. Tři body by si z dnešního utkání zasloužily oba celky, brát je ovšem bude pouze pořádající celek turnaje.
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek pondělního večera. Na počtenou! (21:45:18)

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 5. Traversa (S. Kostner, L. Zanatta), 32. T. Larkin (S. Kostner, Deluca) – 22. Sarauer (Sofron), 33. Vas (Sebok, Galló), 42. Sebok (Wehrs)


    Itálie: And. Bernard (De Filippo Roia) – L. Zanatta, T. Larkin, Trivellato (A), McMonagle, Hofer, Helfer (C), Pavlu, Sullivan – Gander, Insam (A), D. Kostner – Scandella, Hochkofler, Andergassen – Deluca, Felicetti, Lambacher – Traversa, S. Kostner, Goi.
    Maďarsko: Vay (Rajna) – Pozsgai (A), Stipsicz, Wehrs, Varga, Göz, Garát, Szirányi – Sebok, Bodó, Hári – Galló, Sarauer, Sofron – G. Nagy, Vas (C), Magosi (A) – K. Nagy, Kóger, Erdély – Benk.

    Rozhodčí: DiPietro (SUI), Iwert (GER) – Caillot (FRA), Progin (SUI).
    bahis siteleri