Kazachstán – Polsko 6:1 (kon.) | Slovinsko – Itálie 3:4 (kon.) | Maďarsko – Velká Británie 2:3 (1:2 po s.n.)
konec
Kazachstán
6:1 (2:0, 2:1, 2:0)
Polsko
Sobota 28.04.2018, 12:30Mistrovství světa - I. A Divize • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:08 Roman STARČENKO - 6:1
     
    59:08
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Nakonec Kazaši dvojnásobnou početní převahu využívají. A je to čtvrtý gól ROMANA STARČENKA, který po přihrávce z rohu kluziště bleskově vyjel zpoza branky a zakončil na bližší tyčku, čímž zaskočil nepřipraveného Murrayho. Asistence: Jevgenij Rymarev, Maxim Semjonov.
    46:03 Ivan KUČIN - 5:1
     
    46:03
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Po vhazování ve vlastním pásmu se Kazaši vydali do rychlého protiútoku a obrana Polska zcela propadla při úniku IVANA KUČINA, jenž mezi kruhy zamíchal s pukem a poslal ho pod Murrayho, jemuž se nepodařilo kotouč zastavit. Asistence: Roman Starčenko, Maxim Semjonov.
    39:13 Roman STARČENKO - 4:1
     
    39:13
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Jenže Kazaši po návratu do útočného pásma rozehráli rychlou kombinaci, která vede ke čtvrtému gólu! ROMAN STARČENKO si výborně sjel zpoza levého kruhu blíž k brance a střelou na vzdálenější tyč kompletuje hattrick! Asistence: Kevin Dallman, Maxim Semjonov.
    27:19 Krzysztof ZAPAŁA - 3:1
     
    27:19
    Polsko právě vstřelilo branku!
    Polákům se daří snížit na 1:3! Ránou z levého kruhu se o to postaral KRZYSZTOF ZAPALA, který dostal od kazašských obránců až trestuhodně příliš volného prostoru. Asistence: Alan Lyszczarczyk.
    24:34 Roman STARČENKO - 3:0
     
    24:34
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Kazaši využívají přesilovku, když se jim podařilo protlačit puk za Odrobnyho záda! Polský brankář měl po střele ROMANA STARČENKA zpoza pravého kruhu obrovskou smůlu, když mu kotouč propadl mezi betony do brankoviště a líně se odklouzal za brankovou čáru. Asistence: Maxim Semjonov, Kevin Dallman.
    13:33 Pavel AKOLZIN - 2:0
     
    13:33
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Poláci vyrazili do rychlého kontru a ve středním pásmu přišli o puk. Toho k rychlému protiútoku využil Orechov, jenž po přejezdu útočné modré zpětnou přihrávkou vyzval ke střele PAVLA AKOLZINA, jenž zvyšuje na 2:0! Asistence: Valerij Orechov.
    12:20 Roman STARČENKO - 1:0
     
    12:20
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Vzápětí však Kazaši otevírají skóre po vhazování v útočném pásmu! Výbornou přihrávku před branku poslal Jevgenij Rymarev a ROMAN STARČENKO z mezikruží prostřelil brankáře Odrobnyho. Asistence: Jevgenij Rymarev, Ivan Kučin.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 13. R. Starčenko (Rymarev, Kučin), 14. Akolzin (Orechov), 25. R. Starčenko (M. Semjonov, Dallman), 40. R. Starčenko (Dallman, M. Semjonov), 47. Kučin (R. Starčenko, Rymarev), 60. R. Starčenko (Rymarev, M. Semjonov) – 28. Zapała (Lyszczarczyk)


    Kazachstán: H. Karlsson (Malgin) – Dallman (A), M. Semjonov (C), Lakiza, Metalnikov, Polochov, Orechov, Ibrajbekov – R. Starčenko (A), Rymarev, Kučin – Michajlis, Jevdokimov, Grenc – Sagadejev, Akolzin, Markelov – Petuchov, Gurkov, Volkov – Asetov.
    Polsko: Odrobny (40. Murray) – Ciura, Pociecha (A), Dronia, Tomasik, Górny, Rompkowski, Wanacki, Bryk – Chmielewski, Kapica, Kolusz (C) – Zapała (A), Malasiński, Lyszczarczyk – Urbanowicz, Dziubiński, Łopuski – Witecki, Neupauer, Komorski.

    Rozhodčí: Dipietro, Iwert – Harrington, Soos

    Diváci: 1505
    bahis siteleri