Finsko – Česko 5:2 (kon.) | Švédsko – Rusko 3:1 (kon.)
konec
Finsko
5:2 (2:0, 0:1, 3:1)
Česko
Sobota 28.04.2018, 12:00 • Scaniarinken, Södertälje • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:26 Robert KOUSAL - 5:2
     
    55:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi snižují náskok soupeře! Po závaru v brankovišti se k odraženému puku dostal ROBERT KOUSAL a bekhendem jej poslal do sítě. Asistence: Matěj Stránský.
    51:40 Tommi KIVISTÖ - 5:1
     
    51:40
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Češi v dnešním duelu nestačí. TOMMI KIVISTÖ dostal přihrávku k levému mantinelu a okamžitě vypálil. Kotouč se skrz klubko hráčů před brankovištěm dostal až za záda Furcha a stav je 5:1! Asistence: Sakari Manninen, Jonas Enlund.
    51:15 Toni RAJALA - 4:1
     
    51:15
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové využívají početní výhodu a vedou už 4:1! Akci 2 na 1 řešil Sandell střelou, kterou Furch vykopl jen k TONIMU RAJALOVI, jenž uklidil touš do sítě! Asitence: Sami Sandell, Juuso Riikola.
    40:53 Tuomas KIISKINEN - 3:1
     
    40:53
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Tohle je rána pro ambice českého týmu! Pesonen získal kotouč za bránou Furcha po zaváhání Pyrochty a poslal ho na brankoviště, odkud se rychlou střelou prosadil TUOMAS KIISKINEN. Asistence: Janne Pesonen, Juuso Ikonen.
    30:15 Adam MUSIL - 2:1
     
    30:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi teď ale snižují na 1:2! ADAM MUSIL se prohnal po pravé straně a ačkoliv byl dost z úhlu, vystřelil, Husso vyrazil jeho ránu jen před sebe a útočník národního týmu následně poslal kotouč pod horní tyč! Bez asistence.
    16:33 Antti SUOMELA - 2:0
     
    16:33
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové opět využívají přesilovku a zdvojnásobují své vedení! ANTTI SUOMELA vypálil z pravého kruhu, jeho první ránu zblokoval David Musil, jenže kotouč se k útočníkovi Suomi vrátil a ten ho střelou o břevno poslal do sítě – 2:0! Asistence: Juuso Riikola.
    13:38 Julius HONKA - 1:0
     
    13:38
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové využívají přesilovku a jdou do vedení! JULIUS HONKA dostal přihrávku na modrou čáru, vyjel si na osu hřiště a ranou do levého horního rohu otevírá skóre! Furch nic neviděl kvůli Davidu Musilovi, který stál před ním. Asistence: Juuso Ikonen, Tuomas Kiiskinen.
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 14. Honka (Ikonen, Kiiskinen), 17. Suomela (Riikola), 41. Kiiskinen (Pesonen, Ikonen), 52. Rajala (Sandell, Riikola), 52. Kivistö (Manninen, Enlund) – 31. A. Musil, 56. R. Kousal (Stránský)


    Finsko: Husso (Kilpeläinen) – Kivistö, Honka, Jürgens, Näkyvä (A), Riikola (A), Jokiharju, Juolevi – Manninen, Suomela, Palola – Kiiskinen, Pesonen, Ikonen – Enlund, Sandell, Rajala – Jormakka, Sallinen (C), Puustinen – Anttila.
    Česko: Furch (Rittich) – J. Krejčík, D. Sklenička, D. Musil, Pyrochta, Hrbas, Pláněk, F. Pavlík – D. Kubalík, Faksa (A), Šťastný – H. Zohorna, Nečas, R. Kousal (A) – Frk, Chytil, Řepík (C) – M. Kaut, A. Musil, Stránský – Chlapík, Zadina.

    Rozhodčí: Tobias Björk, Mikael Holm – David Laksola, Anders Nyqvist (všichni SWE)

    Diváci: 1577
    bahis siteleri