Teplice – Hr. Králové 1:1 (kon.)
konec
FK Teplice
1:1 (0:0)
FC Hradec Králové
Neděle 29.04.2018, 11:00 • 1.FC Dubí - Pozorka • Juniorská liga – O titul • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je to tak, rozhodčí Karel Hrubeš ukončil dnešní utkání, které skončilo nerozhodně. Hosté šli zásluhou Martana do vedení, patnáct minut před koncem však srovnal Richter. Tepličtí fotbalisté tak v nadstavbové části zůstávají i nadále neporaženi, body se dělí. Ode mě je to pro tuto chvíli vše, děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (13:00:14)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Domácí drží balón na polovině hřiště a kombinují. Druhá nastavená minuta spěje ke svému konci, víc už se pravděpodobně nestane.
     
    90+1
    Tepličtí fotbalisté v té první vybojovali svůj šestý rohový kop. Hosté se nakonec bez větších potíží ubránili a zůstali u balónu.
     
    90
    Faul hostů na polovině hřiště. Základní hrací doba je téměř u konce, rozhodčí Hrubeš bude přidávat ještě dvě minuty.
     
    89
    Hradečtí teď znovu vystrašili domácího brankáře. To byl už sedmý nepřesný pokus hostů v tomto utkání, odkopávat bude Nejedlý.
     
    88
    Další snahu domácích zastavil útočný faul. Hradečtí s následnou rozehrávkou příliš nepospíchají, do konce zbývají zhruba tři minuty.
     
    87
    Domácí fotbalisté vstřelili branku a radovali se! Gól však neplatí, skóre tak zůstává i nadále nerozhodné, Teplice teď mají navrch!
     
    85
    Hra se přelévá ze strany na stranu, jedna útočná akce střídá tu druhou. Oba celky by chtěly tři body, závěr utkání se blíží.
     
    84
    Domácím byl odpískán útočný faul. Hradec rychle rozehrál a postupoval do kontru. Celou akci zakončil jen další nepřesnou střelou!
     
    83
    Střelecký pokus hostujících fotbalistů končí vedle branky. Brankář Nejedlý tak na svůj druhý úspěšný zákrok v zápase stále čeká.
     
    81
    Před malou chvílí se rozeběhla závěrečná desetiminutovka dnešního utkání. Domácí jsou u balónu a postupují s ním směrem dopředu.
     
    80
    Teplice se dostávaly do rychlého kontru. Přišel však taktický faul, rozhodčí Hrubeš však v tuto chvíli žlutou kartu nevytahuje.
     
    78
    Další útočné snažení domácích fotbalistů zastavuje hlavní rozhodčí, který pískal faul. Hosté budou rozehrávat z vlastního vápna.
     
    77
    Balón končí v zámezí. Rozehrávat bude Vízek, který příliš nepospíchá. Do konce utkání zbývá zhruba patnáct minut.
     
    75
    Žlutou kartu dostává Igor Súkenník (FC Hradec Králové).
     
    75
    Teplice právě vstřelily branku!
    Domácí vzápětí srovnávají stav tohoto utkání, začínáme od začátku! MAREK RICHTER se prosazuje zhruba z hranice pokutového kopu!
     
    73
    Standardní situace pro domácí fotbalisty, po které přišlo zakončení, které směřovalo mezi tři tyče. Brankář Vízek míč vyrazil na rohový kop!
     
    71
    Rozběhla se závěrečná dvacetiminutovka tohoto utkání. Hosté vedou nejtěsnějším možným rozdílem, domácí začínají až od Nejedlého.

    Štěpán Slovák

    Branky: 75. Richter – 65. Martan

    Karty:   49. Batryn (TEP), 66. Richter (TEP) – 24. Hašek (HKR), 75. Súkenník (HKR)


    FK Teplice: Nejedlý – Berešík, Hruštinec, Martirosjan (60. Kotrba), Novotný, Gebert, Zárybnický, Švejda, Batryn (83. Prpič), Hasil (C), Richter
    Náhradníci: Prpič, Kotrba, Richtár, Tamenieks, Nikiforov

    FC Hradec Králové: Vízek – Nemšovský, Martan, Mullens (55. Soukeník), Chocholatý (75. Rajnoch), Súkenník, Brokeš, Dermedjan (88. Havel), Hašek, Kundrt, Martinec (C)
    Náhradníci: Rajnoch, Soukeník, Havel, Mach

    Rozhodčí: Hrubeš – Vodrážka, Vlček

    Diváci: 256
    thejrc.org