Švédsko – Švýcarsko 11:7 (kon.) | Česko – Finsko 2:6 (kon.)
konec
Švédsko
11:7 (2:1, 4:4, 5:2)
Švýcarsko
Neděle 29.04.2018, 12:00 • DRFG Aréna • Euro Floorball Tour (muži)
Předzápasové kurzy
    56:54 GANEVIK - 11:7
     
    56:54
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Přece jen se žlutomodří prosazují do prázdné brány! Mají hodně nakročeno k vítězství v turnaji. KIM GANEVIK si po odrazu míčku obhodil svého protihráče a běžel vstříc prázdné brány, která se nedala minout. Asistence: Tobias Gusatfsson.
    55:13 BRAILLARD - 10:7
     
    55:13
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Už je to zase "jen" o tři branky! Střela Hofbauera sice trefila jen horní tyčku, jenže míček se odrazil přesně na hůl TIMA BRAILLARDA, který překonal bezmocného Rehna v bráně. Asistence: Matthias Hofbauer.
    51:14 ADRIANSSON - 10:6
     
    51:14
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Přece jen vidíme desítku v síti Meiera! JONAS ADRIANSSON dostal pas tak, aby mohl běžet sám na bránu. Švýcarského brankáře si rychlou kličkou položil a poslal míček do horních pater brány. Asistence: Henrik Stenberg.
    45:58 GALANTE-CARLSTRÖM - 9:6
     
    45:58
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Nakonec byly celkem čachry, jestli bude branka uznána, a ta nakonec platí! Johan Samuelsson odvedl skvělou práci, když vypíchl míček svému soupeři, navíc si pro něj ještě doběhl. Poté ho poslal na brankoviště, kde do něj plácl ALEXANDR GALANTE-CARLSTRÖM, který ho dostal do sítě. Asistence: Johan Samuelsson.
    45:10 GALANTE-CARLSTRÖM - 8:6
     
    45:10
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Avšak ne na dlouho! ALEXANDR GALANTE-CALSTRÖM dostal ukázkově nabito na střed hřiště, odkud vypálil z první. Proti jeho střele neměl Meier nejmenší šanci. Asistence: Kim Ganevik.
    41:12 STENBERG - 7:6
     
    41:12
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Srovnaný stav moc dlouho nevydržel! To jsou střelecké hody dnes, navíc ještě není konec zápasu. HENRIK STENBERG se dostal do samostatného úniku a svou střelu poslal přímo do šibenice Meierovy branky. Asistence: Jonas Adriansson.
    40:23 RIEDI - 6:6
     
    40:23
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    První střela na branku ve třetí třetině a hned je z toho branka! Maurer poslal míček z rohu hřiště na PAOLA RIEDIHO, který se z blízkosti nemýlil. Asistence: Manuel Maurer.
    39:40 BERRY - 6:5
     
    39:40
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Naprosto identická akce, jako když využilo Švýcarsko první početní výhodu! Hofbauer poslal míček na KEVINA BERRYHO, jehož rána šla mezi tělo a ruku Rehna. Asistence: Matthias Hofbauer.
    38:18 GANEVIK - 6:4
     
    38:18
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Ti také střílí další branku a opět jsou ve dvoubrankovém vedení. TIM GANEVIK si nádherně naběhl za obranu na křižný pas a bez větších potíží překonal Meiera v bráně. Asistence: Albin Sjörgren.
    32:00 FRITZELL - 5:4
     
    32:00
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tým ze Skandinávie branka evidentně nakopla, a ten tak střílí další branku a jde znovu do vedení! GUSTAV FRITZELL se ukázal jako velmi dobrý střelec, když překonal Meiera v bráně. Asistence: Alexandr Galante-Carlström.
    31:21 STENBERG - 4:4
     
    31:21
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    O pár vteřin už to branka je a nutno dodat, že naprosto zasloužená. Na konci rychlé akce stál HENRIK STENBERG, který dával u tyče do prázdné brány. Asistence: Rasmus Sundstedt.
    26:05 BÜRKI - 3:4
     
    26:05
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři jdou poprvé v zápase do vedení! Na hranici brankovišti stál JAN BÜRKI, který se dokázal prosadit a poslat svůj tým do jednobrankového náskoku. Asistence: Manuel Engel.
    25:44 BERRY - 3:3
     
    25:44
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    A za to teď pyká! Velmi dobře zahraná přesilová hra. Kapitán týmu Hofbauer našel na polovině hřiště KEVIN BERRY, jenž si s míčkem popoběhl a vyslal ránu, která šla přesně k tyči. Aistence: Matthias Hofbauer.
    22:35 JONSSON - 3:2
     
    22:35
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A domácí tým jde opět do jednobrankového vedení! Nádherná akce, na jejímž konci stál MARKUS JONSSON, který dostal parádní křižný pas od Adrianssona. Proti jeho střele byl Meier bezmocný. Asistence: Jonas Adriansson.
    20:34 ENGEL - 2:2
     
    20:34
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno, i když při Švédech stálo hodně smůly. Nejprve švédský hráč chtěl zastavit soupeře, jenže při tom zlomil hokejku. Vzniklo nám tedy přečíslení a po několik odrazech se míček dostal na hokejku MANUEL ENGELA, jenž dával do prázdné brány. Asistence: Manuel Maurer.
    19:42 MAURER - 2:1
     
    19:42
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Přesto už je to jen o jednu branku! Nutno dodat, že zde nebude mít Rehn úplně čisté svědomí MANUEL MAURER dostal pas do úniku. Nakonec jen stihl poslat míček mezi nohy Rehna, a ten prošel až za brankovou čáru. Asistence: Paolo Riedi.
    14:58 SJÖRGEN - 2:0
     
    14:58
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Což se jim daří poměrně záhy! Žlutomodří měli tlak na útočné polovině. Gustaffson našel na středu ALBINA SJÖRGENA, jehož táhla střela zapadla vedle tyčky. Asistence: Tobias Gustafsson.
    12:45 GANEVIK - 1:0
     
    12:45
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A domácí tým proměňuje svou převahu ve vedoucí branku! KIM GANEVIK vyhrál, možná i trochu se štěstím, osobní souboj, po kterém si položil Meiera v bráně a bezpečně zakončil do odkryté části brány. Bez asistence.

    Daniel Kinc

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 13. Ganevik, 15. Sjörgen (Gustafsson), 23. Jonsson (Adriansson), 32. Stenberg (Sundstedt), 32. Fritzell (Galante-Carlström), 39. Ganevik (Sjögren.), 42. Stenberg (Adriansson), 46. Galante-Carlström (Ganevik), 46. Galante-Carlström (J. Samuelsson), 52. Adriansson (Stenberg), 57. Ganevik (Gustafsson) – 20. Maurer (Riedi), 21. Engel (Maurer), 26. Berry (Hofbauer), 27. Bürki (Engel), 40. Berry (Hofbauer.), 41. Riedi (Maurer), 56. Braillard (Hofbauer)


    Švédsko: Rehn (Parsjö-Tegnér) – Hedlund, M. Samuelsson, Sundstedt, Jonsson, Nilsberth, Gustaffson – Fritzell, J. Samuelsson, Galante-Calström – Adriansson, Svahn, Stenberg – Sjörgen, Palmqvist, Ganevik – Winroth, Hovlund.
    Švýcarsko: Meier (Eder) – Hartmann, Graf, Berrg, Conrad, Bürki, Bischofberger, Heller, Camenisch – Hofbauer, Zaugg, Rüegger – Laely, Braillord, Buchli – Riedi, Engel, Maurer – Mendelin.

    Rozhodčí: Henri Heinola, Manu Marttinen
    bahis siteleri