Hr. Králové – Liberec 0:0 (kon.)
konec
FC Hradec Králové
0:0 (0:0)
FC Slovan Liberec
Čtvrtek 03.05.2018, 14:00 • Areál Slavia HK • Juniorská liga – O titul • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno! Utkání končí bez branek, gólmani na obou stranách dnes příliš práce neměli. Aktivnější byli domácí fotbalisté, kteří vybojovali hned jedenáct rohových kopů, branku však vstřelit nedokázali. Ode mě je to pro tuto chvíli vše, děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (16:07:09)
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90
    Hosté s následnou rozehrávkou příliš nepospíchali, hra je znovu přerušena. Víc už se v tomto utkání nejspíše stejně nestane.
     
    89
    Hradečtí se dostali do rychlého kontru. Balón se nakonec dostal až do zámezí, odkopávat od branky bude Franc.
     
    88
    Brankář Pajer si připsal důležitý zákrok zhruba tři minuty před koncem. Hosté zůstávají u balónu, v tuto chvíli budou vhazovat.
     
    87
    Těch faulů je v závěru utkání opravdu hodně, rozhodčí vytahuje třetí žlutou kartu na domácí straně, vidí ji Dominik Hašek.
     
    85
    Celou akci však zastavuje znovu hlavní sudí. Tentokráte píská útočný faul domácích hráčů, rozehrávat bude Liberec.
     
    84
    Rozhodčí Mikyska přerušuje hru a píská faul hostujícího týmu. Hradec bude rozehrávat velmi zajímavou standardní situaci.
     
    83
    Rychlý brejk také na druhé straně hřiště. Hradec vybojoval autové vhazování, které bude rozehrávat poblíž rohového praporku.
     
    82
    Domácí se ubránili rychlému výpadu soupeře na pravé straně hřiště. Liberec bude vhazovat, do konce zbývá necelých deset minut.
     
    81
    Další nepřesná střela domácích! Ti jsou v závěru tohoto utkání nebezpečnějším týmem, rozehrávat bude Franc.
     
    79
    Hradečtí zakončovali mezi tři tyče, Franc dokázal vyrazit. Domácí se poté dostali k další střele, ta už přesná nebyla a skončila vedle branky.
     
    78
    Nejprve rohový kop z pravé strany, o malou chvíli později z té levé. Jedenáctý rohový kop pro domácí hráče.
     
    77
    To je už desátý rohový kop hradeckých fotbalistů v dosavadním průběhu, hosté mají na svém kontě pouhé dva rohy.
     
    76
    Domácí si pomohli faulem u postranní lajny, za který přichází žlutá karta. V této statistice srovnáno, potrestaným je Jiří Miker.
     
    75
    K míči se dostal hostující brankář Franc, který už hledá, komu by rozehrál, do konce utkání zbývá zhruba patnáct minut.
     
    73
    Domácí šli do rychlého protiútoku. Hostující zadáci však celou situaci zvládli, k míči se dostali a v tuto chvíli kombinují oni.
     
    72
    Oba týmy se v posledních minutách v podstatě nedostávají do zakončení, hraje se ve středu hřiště, závěr utkání se blíží.
     
    71
    Liberec svou další útočnou akci rozvíjel po levé straně. O míč nakonec přišel, hradečtí fotbalisté to zkouší středem hřiště.
     
    70
    Za pár vteřinek se rozeběhne závěrečná dvacetiminutovka tohoto duelu, který zatím žádnou branku nepřinesl, na první gól čekáme.
     
    68
    Ve statistice rohových kopů má Hradec jednoznačně navrch. To je už devátý roh pro domácí tým, který bude rozehraný z pravé strany.
     
    67
    Hosté s následnou rozehrávkou příliš nespěchali. Na polovině hřiště poté o míč přišli a musí se rychle vracet zpět.
     
    66
    Dlouhou kombinaci domácích fotbalistů zastavil hlavní rozhodčí, který jednomu z hradeckých hráčů pískal útočný faul.
     
    65
    Balón se v tuto chvíli dostal až k Francovi, který volil dlouhý odkop na útočnou polovinu, hosté míč na pravé straně udrželi.
     
    63
    V posledních minutách se hraje převážně ve středu hřiště, i nadále čekáme na první branku, gólmani dnes příliš práce zatím neměli.
     
    62
    Fotbalisté Hradce se znovu dostali až ke střele. Ta byla opět nepřesná, bude z toho pouze odkop od hostující branky.
     
    60
    Za malou chvíli se rozeběhne závěrečná třetina tohoto utkání. Hosté si na polovině svého protivníka pomohli útočným faulem.
     
    59
    Hradečtí fotbalisté jsou v dosavadním průběhu druhého poločasu aktivnějším týmem, hostující brankář však příliš práce neměl.
     
    58
    Z celé akce byl pouze zblokovaný střelecký pokus, Franc zasahovat nemusel. Domácí budou vhazovat na polovině hřiště.
     
    57
    Netrvalo to dlouho, přišlo další žluté napomínání pro Liberec, konkrétně pro Pavla Baláže. Zároveň přichází zajímavá standardní situace pro domácí tým.
     
    55
    Hlavní sudí vytahuje podruhé v tomto utkání žlutou kartu, tentokráte trestá hostujícího hráče, kterým je Matyáš Kazda.
     
    54
    Ta však žádné nebezpečí pro France nepřinesla. Hosté se dokázali ubránit za cenu odkopu do zámezí, domácí rychle rozehrávají.
     
    53
    Domácí vybojovali svůj osmý roh, následně pokračovali v útočné akci. O malou chvíli později přišel faul, standardní situace pro Hradec.
     
    51
    Balón se dostal do zámezí. Posledním hráčem, který se ho dotkl, byl domácí fotbalista, zahraje si znovu Franc.
     
    50
    Hostům byl odmáván, následně i odpískán další ofsajd. Je to už čtvrtý ofsajd libereckých fotbalistů v dosavadním průběhu.
     
    49
    Následné zakončení už France neohrozilo, směřovalo vedle branky. Hostující brankář bude za malou chvíli odkopávat.
     
    48
    Následně se dostali ke střele, která mířila do branky. Franc si připisuje první úspěšný zákrok, hostující gólman vyráží na další roh!
     
    47
    Domácí fotbalisté do druhého poločasu vstoupili aktivněji, na pravé straně vybojovali svůj už šestý rohový kop v zápase.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Je za námi úvodní část hry, která branku nepřinesla. Oba týmy se dostaly pouze k jedné střele, která mířila mezi tři tyče. Gólman Pajer si připsal úspěšný zákrok.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Z celé situace nakonec domácí nedokázali ohrozit brankáře France. Víc už se v úvodní pětačtyřicetiminutovce nejspíše nestane.
     
    44
    Za malou chvíli se rozeběhne závěrečná minuta prvního poločasu. Hradečtí vybojovali zajímavou standardní situaci z levé strany.
     
    43
    Dva drobné fauly hostujících fotbalistů během krátké chvíle. Domácí rychle rozehrávali, z celé akce však vybojovali pouze autové vhazování.
     
    41
    Hostující fotbalisté se až pět minut před koncem poločasu dostali ke střele, která mířila mezi tři tyče. První zákrok si připsal Pajer!
     
    40
    Balón se dostal do zámezí, podle všeho to bylo od jednoho z domácích fotbalistů, odkopávat bude brankář Franc.
     
    39
    Domácí v posledních minutách přidali a mají navrch. Na pravé straně teď vybojovali svůj už pátý rohový kop v tomto zápase.
     
    38
    Liberec si na polovině hřiště pomohl faulem. Domácí rychle rozehráli a kombinují před pokutovým územím soupeře.
     
    36
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka prvního poločasu, obrázek hry se nijak nemění, hosté teď znovu zakončovali mimo tři tyče.
     
    35
    Rozhodčí přerušuje hru a píská faul na polovině hřiště. Zároveň vytahuje úvodní žlutou kartu, vidí ji domácí Robert Jukl.
     
    34
    Hosté se dokázali osvobodit jen za cenu rohového kopu. To bude už čtvrtý roh pro hradecké fotbalisty v dosavadním průběhu utkání.
     
    33
    Domácí se dostávali ke střele. Ta sice skončila vedle, bylo to však s tečí, Hradec bude rozehrávat svůj třetí roh v tomto zápase.
     
    31
    Hostům byl v tuto chvíli odmáván, následně i odpískán ofsajd. Jde o třetí ofsajd libereckých hráčů v úvodních třiceti minutách.
     
    30
    Další útočný faul teď zastavuje domácí fotbalisty. Liberec rychle rozehrává a zkouší to po pravé straně, hosté budou vhazovat.
     
    29
    Po kratší pauze se znovu pokračuje. Domácí kombinují na vlastní polovině hřiště, hledají skulinku v defenzivě svého soupeře.
     
    27
    Zajímavě se rozvíjející kontr Liberce zastavuje čárový rozhodčí, který signalizuje ofsajd. Domácí vzápětí rozehrávají.
     
    26
    Hosté drží balón na vlastní polovině hřiště a kombinují, zahrál si také Franc. To je hodně dlouhá rozehrávka libereckých hráčů.
     
    24
    Po nepřesné kombinaci domácích se k balónu dostávají hostující fotbalisté, kteří budou vhazovat na vlastní polovině hřiště.
     
    23
    Po odraženém míči zakončovali hosté. Střela byla nepřesná, ani tentokráte nemusel domácí brankář Pajer zasahovat.
     
    22
    Dvacet minut hry za námi, zatím se hraje bez branek. Liberec srovnává ve statistice rohových kopů, druhý roh pro hosty.
     
    20
    Hradec míč držel u rohového praporku na levé straně. Nakonec hru přerušuje hlavní rozhodčí, který píská útočný faul.
     
    19
    Rychlá akce libereckých fotbalistů zakončená dalším střeleckým pokusem, který domácího gólmana neohrozil, Pajer bude odkopávat.
     
    18
    Hra se v těchto chvílích přelévá ze strany na stranu, brankáři na obou stranách zatím čekají na své první zákroky.
     
    17
    Domácí teď balón dlouho drželi na hranici velkého vápna. Poté o něj přišli, míč se dostal do zámezí, vhazovat budou hosté.
     
    15
    Další útočné snažení domácích fotbalistů zastavuje hlavní rozhodčí, který pískal faul jednoho z hradeckých hráčů, Liberec rychle rozehrává.
     
    14
    Míč se dostal na hranici velkého vápna, také hosté poprvé zakončovali. Střela však mířila mimo tři tyče, zahraje si také Pajer.
     
    13
    Fotbalisté Hradce přišli na polovině hřiště o míč, museli se rychle vracet zpět. Nakonec se dokázali ubránit za cenu rohového kopu.
     
    12
    Hosté se dostávali do první vážnější útočné akce. Zastavil je praporek čárového rozhodčího, který signalizoval ofsajd.
     
    11
    Úvodní desetiminutovka dnešního utkání za námi, domácí se dostali do třetího zakončení, Franc však ani v tuto chvíli zasahovat nemusel.
     
    9
    Hradečtí se dostali ke druhé střele. Ta byla v tuto chvíli zblokovaná, domácí tak pokračují v útočném snažení, jsou aktivnější.
     
    8
    Zatím se hraje převážně poblíž pokutového území libereckých hráčů. Domácí teď budou vhazovat u rohového praporku.
     
    7
    Hosté si pomohli útočným faulem. Hradec rychle rozehrál a kombinoval na pravé straně, vzápětí vybojoval druhý rohový kop.
     
    5
    Tentokráte to domácí zkoušeli po levé straně. Liberečtí fotbalisté se dokázali ubránit, soupeř bude vhazovat na polovině.
     
    4
    Domácí jsou zatím aktivnějším týmem a kombinují s balónem ve středu hřiště. Hosté si v tuto chvíli pomohli faulem.
     
    3
    Hradec pokračoval v útočné akci, poté se dostal do zakončení. Střelecký pokus směřoval vedle branky, rozehrávat bude Franc.
     
    2
    Na pravé straně hřiště kombinovali domácí fotbalisté, kteří nakonec vybojovali úvodní rohový kop tohoto utkání.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Hradec Králové: Pajer – Novák, Mullens, Miker, Chocholatý, Brokeš, Dermedjan, Hašek, Kundrt, Martinec (C), Jukl
    Náhradníci: Vukčevič, Nemšovský, Rajnoch, Kropáček, Brát

    FC Slovan Liberec: Franc – Doležal, Vrabec, Baláž, Heppner (C), Micovčák, Kazda, Dvořák, Michal, Gembický, Vukliševič
    Náhradníci: Sixta, Drahoš, Vébr, Prokš, Konečný

    Rozhodčí: Mikyska – Novák, Dohnálek.
     
    Oba týmy na sebe v rámci základní části narazily dvakrát, pokaždé se radoval hostující tým, který vždy vyhrál shodně 3:0. Budou i napotřetí v řadě bodovat hosté? Utkání bude jako hlavní řídit pan Jan Mikyska. Na čarách mu budou pomáhat pánové Michal Novák a Jan Dohnálek.
     
    O vyrovnanosti obou celků hovoří fakt, že v základní části tyto týmy nasbíraly stejný počet bodů. Hradec skončil s šestatřiceti body pátý, Liberec se stejným počtem bodů šestý. Domácí na úvod nadstavby podlehli pražské Spartě, poté remizovali se Slováckem a Teplicemi. Jediné vítěství přišlo proti Ostravě. Hosté hráli venku dvakrát, prohráli v Karviné i Mladé Boleslavi. Na své půdě poté odehráli rovněž dva zápasy, poradili si se Spartou i Příbramí. Hradečtí mají v tuto chvíli na svém kontě pět bodů, jejich soupeř poté šest.
     
    Hezký den přeji všem fotbalovým příznivcům. Juniorská liga vstoupila do své druhé části, začaly nadstavbové skupiny, na programu je páté kolo. V části o titul na sebe narazí FC Hradec Králové a FC Slovan Liberec.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.

    Štěpán Slovák

    Branky:

    Karty:   35. Jukl (HKR), 76. Miker (HKR), 87. Hašek (HKR) – 55. Kazda (LIB), 57. Baláž (LIB)


    FC Hradec Králové: Pajer – Novák, Mullens (46. Vukčevič), Miker, Chocholatý, Brokeš (78. Kropáček), Dermedjan (71. Rajnoch), Hašek, Kundrt, Martinec (C), Jukl
    Náhradníci: Vukčevič, Nemšovský, Rajnoch, Kropáček, Brát

    FC Slovan Liberec: Franc – Doležal (59. Prokš), Vrabec, Baláž (83. Sixta), Heppner (C), Micovčák (89. Drahoš), Kazda (79. Vébr), Dvořák, Michal, Gembický, Vukliševič
    Náhradníci: Sixta, Drahoš, Vébr, Prokš, Konečný

    Rozhodčí: Mikyska – Novák, Dohnálek

    Diváci: 60
    bahis siteleri