Německo – Česko 2:8 (kon.) | Slovensko – Polsko 4:5 (kon.)
konec
Slovensko
4:5 (0:2, 2:1, 2:2)
Polsko
sk Čtvrtek 03.05.2018, 16:00 • Athletik Zentrum, St. Gallen • MS juniorek
     
    59:44
    Slovensko dalo gól! Tak si to predstavte! Z prakticky strateného zápasu bude v posledných sekundách ešte poriadna dráma, keď štvrtý gól Slovenska strieľa na bránkovisku poriadne dôrazná SÁRA ADAMCOVÁ. Asistencia: Kristína Belicová.
     
    59:38
    Slovensko dalo gól! Aj takéto góly vo florbale padajú. LINDA PUDIŠOVÁ nastreľovala tak trochu z núdze loptičku na bránku Poľska, tá bola ešte tečovaná a na prekvapenie všetkých zapadla za chrbát poľskej brankárky. Asistencia: Michaela Lupačová.
     
    57:00
    Poľsko dalo gól! Tak bohužiaľ, dnešný zápas Slovenky do víťazného konca s najväčšou pravdepodobnosťou nedotiahnu. Pri mantineli spravila chybu Adriana Bahnová, loptičku jej zobrala Anna Osmalová, posunula ju GABRIELE PYSZOVEJ, a tá už nemala problém poslať ju do opustenej slovenskej bránky. Asistencia: Anna Osmalová.
     
    44:59
    Poľsko dalo gól! Obrovské nedorozumenie pri bránení štandarndej situácie v tíme Slovenska vedie k štvrtému gólu Poliek, keď sa v zmätočnej situácii v našej defenzíve presadila DOMINIKA BUCZEKOVÁ. Asistencia: Anna Osmalová.
     
    33:25
    Slovensko dalo gól! Vynikajúca odpoveď Sloveniek! KLÁRA GROSSOVÁ sama zastavila akciu Poliek, unikla po ľavom krídle a spoza jednej z obrankýň to trafila skutočne parádne! Bez asistencie.
     
    32:52
    Poľsko dalo gól! Slovenské dievčat sa však napokon ubrániť nedokázali, keď loptička z hokejky WERONIKY GRADZKEJ skončila až za chrbtom Pavlíny Farulovej! Asistencia: Joanna Szelzchenová.
     
    29:44
    Slovensko dalo gól! Kým doteraz sme poľskú defenzívu stále len chválili, tak teraz vyrobila Oliwia Ryszewská s Patrycjou Bernackou doslova komickú chybu. Ryszewská si nedokázala poriadne spracovať rozohrávku svojej brankárky a napádaná Kristínou Belicovou ju poslala aj s odrazom od nohy Bernackej len do vlastnej bránky a je z toho vlastný gól Poľska!
     
    19:12
    Poľsko dalo gól! Druhá slovenská formácia bola na hracej ploche už veľmi dlho, Michaela Žikavská pri pokuse o protiútok nedostala loptičku na Adrianu Bahnovú, následné prečíslenie využila na druhý gól poľského tímu ANNA OSMALOVÁ. Asistencia: Dominika Buczeková.
     
    9:27
    Poľsko dalo gól! Poľky strieľajú úvodný gól zápasu a treba priznať, že ich kombinácia skutočne stála za to. Zapojila sa do nej asi trojica hráčok a zakončila ju strelou z prvej JUTRZENKA CIROCKÁ. Asistencia: Zuzanna Krzywaková.

    Jakub Kocourek

    Branky a nahrávky: 30. Ryszewská (vla.), 34. Grossová, 60. Pudišová (Lupačová), 60. Adamcová (Belicová) – 10. Cirocká (Krzywaková), 20. Osmalová (Buczeková), 33. Gradzká (Szelzchenová), 45. Buczeková (Osmalová), 57. Pyszová (Osmalová)


    Slovensko: Farulová (Hlavatá) – Kocúrová, Lenčéšová, Grossová, Gáborová, Adamcová – Pudišová, Lupačová, Bahnová, Belicová, Žikavská – Mlichová, Rennerová, Vyletelková, Faktorová, Čintalanová – Švančarová, Záteková, Dulková
    Polsko: Bernacká (Michaliszynová) – Szelzchenová, Kozlowská, Cirocká, Krzywaková, Hliwová – Ryszewská, Pawlowská, Gradzká, Polanská, Sumislawská – Krzystiniaková, Pudziszová, Pyszová, Osmalová, Buczeková – Ludwiczaková, Zakojanová, Masztalerová

    Rozhodčí: Steffen Leholk, Tobias Jorgensen (obaja Dánsko)