Slovensko – Francie 3:1 (kon.) | USA – Lotyšsko 3:2 (po pr.) | Česko – Rusko 4:3 (po pr.)
Norsko – Kanada 0:5 (kon.)
po prodl.
USA
3:2 (1:1, 1:1, 0:0 - 1:0)
Lotyšsko
Čtvrtek 10.05.2018, 16:15 • Jyske Bank Boxen, Herning • Mistrovství světa • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:23 Cam ATKINSON - 3:2
     
    61:23
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Je hotovo! Kvalita nakonec zvítězila nad herním výkonem a USA berou dva body po výhře 3:2 v prodloužení. Kane na sebe stáhl dva hráče, uvolnil tak Johnnyho Gaudreau, který viděl u levé tyče volného CAMA ATKINSONA, ten si puk musel zpracovat nohou a následně holí zakončil do brány Merzlikinse. Američané tak využili přesilovou hru 4 na 3. Asistence: Johnny Gaudreau, Patrick Kane.
    37:38 Colin WHITE - 2:2
     
    37:38
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Je srovnáno! COLIN WHITE dostal přihrávku na pravou stranu od DeBrincata, kde vypálil nad betony mezi stehna brankáře Elvise Merzlikinse a kotouč skončil v bráně! Asistence: Alex DeBrincat, Patrick Kane.
    23:20 Andris DŽERINŠ - 1:2
     
    23:20
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Lotyši využívají přesilovou hru a jdou do vedení! Roberts Bukarts našel skvělou přihrávkou na pravé straně Mikse Indrašise, který vypálil a kotouč se zamotal pod betony Keitha Kinkaida, kde ho dorazil do brány ANDRIS DŽERINS! Američané se stále neprobudili a možná se schyluje k momentálně největšímu překvapení turnaje! Asistence: Miks Indrašis, Roberts Bukarts.
    17:52 Uvis BALINSKIS - 1:1
     
    17:52
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Lotyšsko z ničeho nic srovnává stav na 1:1! Američané to s velmi lehkou hrou přehnali a jsou potrestáni. UVIS BALINSKIS vystřelil od modré čáry, ovšem do rány vložil hůl Anders Lee, který naprosto změnil směr a kotouč zapadl přesně k levé tyči. Asistence: Teodors Blugers, Rihards Bukarts.
    11:39 Chris KREIDER - 1:0
     
    11:39
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Nyní už USA využívají přesilovou hru a vedou 1:0! Střela Alexe DeBrincata přeskočila brankáři Merzlikinsovi beton a následně byl v brankovišti velmi důrazný CHRIS KREIDER, který uklidil kotouč do lotyšské svatyně. Asistence: Alex DeBrincat, Dylan Larkin.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 12. Kreider (DeBrincat, D. Larkin), 38. White (DeBrincat, P. Kane), 62. Atkinson (J. Gaudreau, P. Kane) – 18. Balinskis (Blugers, Rihards Bukarts), 24. Džerinš (Indrašis, Roberts Bukarts)


    USA: Kinkaid (Darling) – C. Murphy (A), Martinez, Jensen, Butcher, Pionk, Oesterle, Hughes – P. Kane (C), White, DeBrincat – Atkinson, D. Larkin (A), Kreider – J. Gaudreau, D. Ryan, Lee – T. Thompson, Coleman, Gibbons – Milano.
    Lotyšsko: Merzlikins (Gudlevskis) – Galvinš, Cibulskis, Balinskis, Sotnieks (A), Rubins, Freibergs, Zile – M. Redlihs, Džerinš, Indrašis (A) – Keninš, Balcers, Abols – Rihards Bukarts, Blugers, Roberts Bukarts (C) – Razgals, Jevpalovs, Pavlovs – Meija.

    Rozhodčí: Oliver Gouin, Konstantin Olenin – Dmitry Goljak, Andreas Malmqvist
    bahis siteleri