Francie – Rakousko 5:2 (kon.) | Dánsko – Norsko 3:0 (kon.) | Bělorusko – Česko 0:3 (kon.)
USA – J. Korea 13:1 (kon.)
konec
Francie
5:2 (2:1, 2:1, 1:0)
Rakousko
Pátek 11.05.2018, 16:15 • Royal Arena, Kodaň, Dánsko (kapacita: 12 490 míst) • Mistrovství světa • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:09
    Vyloučení v týmu Francie (Alexandre Texier – 2 min., držení).
    48:01 Šanci Rakouska zneškodnil Hardy
     
    48:01
    Thomas Hundertpfund ujel s jedním ze svých spoluhráčů do přečíslení dva na jednoho! Hhundertpfund dostal přihrávku přímo před branku a pálil z první. Jeho pokus dokázal Hardy na poslední chvíli vyrazit!
     
    46:21
    Vyloučení v týmu Rakousko (Martin Schumnig – 2 min., vysoká hůl).
    41:06 Sacha TREILLE - 5:2
     
    41:06
    Francie právě vstřelila branku!
    Přesilovka proměněna! SACHA TREILLE dostal přihrávku od Texiera do útočného pásma. Zde si krásně zpracoval puk, zbavil se obránce, poté vykoupal Starkbauma a z bekhendu dává pátý gól Francie! Krásná akce pardubického útočníka. Asistence: Alenxadre Texier, Kévin Hecquefeuille.
     
    40:45
    Hardy už přikryl kotouč pod svou rukavici, když v tom přijel Raffl a sekl jej přes lapačku. Rakouský hráč jde tedy na trestnou lavici.
    37:49 Teddy Da Costa - 4:2
     
    37:49
    Francie právě vstřelila branku!
    Francie jde do dvoubrankového trháku! Alexandre Texier poslal do brejku TEDDYHO DA COSTU, který ho bez mrknutí oka proměnil! Asistence: Alexandre Texier, Hugo Gallet.
     
    35:49
    Yohann Auvitu pálil na branku, jeho svižný pokus se odrazil od betonu gólmana k Damienu Fleurymu. Ten se ho pokoušel duchapřítomně dorazit ze vzduchu, rozhodčí mu ale odpískal hru vysokou holí! Nicméně i Fleuryho pokus dokázal rakouský gólman vyrazit.
    34:11 Damien FLEURY - 3:2
     
    34:11
    Francie právě vstřelila branku!
    Francouzi se radují, své vedení si totiž berou zpět! Stéphane Da Costa nabil na pravý kruh z pohledu brankáře DAMIENU FLEURYMU, který trefil k bližší tyči přesně! Asistence: Stéphane Da Costa, Yohann Auvitu.
     
    33:54
    Uvidíme krátkou přesilovku pět na tři! Patrick Peter inkasuje dvouminutový trest za faul kolenem!
     
    32:23
    Vyloučení v týmu Rakousko (Patrick Obrist – 2 min., podražení).
    31:22 Michael RAFFL - 2:2
     
    31:22
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Máme vyrovnáno a rakouští fanoušci se mohou radovat! Střelu Heinricha vyrazil Hardy na brankoviště, kde se puk dostal k Hoferovi, který ještě gólově zakončit nedokázal. To až poté s dorážkou úspěšný MICHAEL RAFFL. Asistence: Fabio Hofer, Dominique Heinrich.
     
    30:42
    Vyloučení v týmu Francie (Stéphane Da Costa – 2 min., vysoká hůl).
     
    27:24
    Vyloučení v týmu Francie (Damien Fleury – 2 min., nedovolené bránění).
     
    26:52
    Vyloučení v týmu Rakousko (Patrick Peter – 2 min., nedovolené bránění).
    22:03 Hundertpfund mířil z dobré pozice nad
     
    22:03
    Ještě větší šanci jsme ale nyní viděli na druhé straně ledové plochy! Thomas Hundertpfund dostal přihrávku do prostoru mezi kruhy, kde byl nikým nehlídán, a vypálil. Zkusil zamířit do levého horního růžku z pohledu brankáře, ovšem přestřelil.
    19:15 Da Costa na Starkbauma nevyzrál
     
    19:15
    Veliká šance Francouzů gólem nekončí a stále je to tedy jen o jedinou branku. Damien Fleury našel zpoza branky Stéphane Da Costu, který ale zblízka neuspěl! O chvíli později pálil také Alexandre Texier, ani jeho pokus za brankovou čárou ale nekončí!
    13:10 Sacha TREILLE - 2:1
     
    13:10
    Francie právě vstřelila branku!
    Francouzi otáčejí skóre! Starkbaum vyrazil jeden ze soupeřových pokusů jen na brankovišti, kde už na několikrát dorazil kotouč do branky SACHA TREILLE! Asistence: Alexandre Texier, Kévin Hecquefeuille.
     
    12:11
    Nyní už se ale síly na ledě vyrovnají. Na trestnou lavici odjíždí pykat Komarek, jenž se provinil sekáním proti soupeři.
     
    10:57
    Uvidíme další rakouskou přesilovku. Lamperier inkasuje dvě minuty za vysokou hůl.
    10:00 Damien FLEURY - 1:1
     
    10:00
    Francie právě vstřelila branku!
    Francouzi si vytvořili dobré šance, až tato je ale proměněna! Stéphane Da Costa vypálil na rakouského gólmana, který puk vyrazil jen k dojíždějícímu DAMIENU FLEURYMU, jenž bezpečně uklidil kotouč za brankovou čáru! Asistence: Stéphane Da Costa, Anthony Rech.
     
    07:36
    Vyloučení v týmu Francie (Jonathan Janil – 2 min., podražení).
    06:58 Šance Viveirose a Schneidera
     
    06:58
    Layne Viveiros dostal skvělou přihrávku, díky čemuž se ocitl v parádní střelecké pozici, jenže neuspěl. Následně dostal další dobrou přihrávku do jízdy Schneider, který se ocitl v samostatném nájezdu, jenže ani on neuspěl.
     
    05:38
    Za brankou Rakouska nastala po zákroku na jednoho z Francouzů menší strkanice a rozhodčí poprvé v utkání udělují tresty. Spannring dostává dvě minuty za hrubost, stejně tak Stéphane Da Costa.
    03:32 Thomas HUNDERTPFUND - 0:1
     
    03:32
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Máme tu první branku utkání! Rakušané zatím byli horším týmem, nyní ale poslal dobrou přihrávku do jízdy THOMASI HUNDERTOFUNDOVI Heinrich. První jmenovaný poté ukázkově zacílil do horního růžku, kde kotouč skončil. Asistence: Dominique Heinrich, Martin Schumnig.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 10. Fleury (S. Da Costa, Rech), 14. Treille (Texier, Hecquefeuille), 35. Fleury (S. Da Costa, Auvitu), 38. T. Da Costa (Texier, Gallet), 42. Treille (Texier, Hecquefeuille) – 4. Hundertpfund (Heinrich), 32. M. Raffl (Hofer, Heinrich)


    Francie: Hardy (Quemener) – Auvitu, Manavian, Chakiachvili, Hecquefeuille, Gallet, Janil, Raux – Rech, S. Da Costa, Fleury – Treille, Texier, T. Da Costa – Lamperier, Guttig, Claireaux – Leclerc, Ritz, Perret.
    Rakousko: Starkbaum (Madlener) – Unterweger, S. Ulmer, Heinrich, Schumnig, Viveiros, Schlacher, Altmann – Peter, Lebler, Hundertpfund – Ganahl, M. Raffl, Komarek – Hofer, Zwerger, Haudum – Schneider, Spannring, Obrist – Rauchenwald.

    Rozhodčí: Jeřábek (CZE), Reneau (USA) – Oliver (USA), Otmakhov (RUS)

    Diváci: 5780
    bahis siteleri