Hodonín – Uh. Brod 1:0 (kon.) | Vel. Meziříčí – Hlučín 4:0 (kon.) | Val. Meziříčí – Vyškov 2:0 (kon.)
Prostějov – Rýmařov 5:1 (kon.) | HFK Olomouc – Zlínsko 2:2 (kon.) | Kroměříž – Uničov 1:1 (kon.)
Líšeň – Hulín 3:2 (kon.) | Petřkovice – Mohelnice 6:0 (kon.)
konec
1. HFK Olomouc
2:2 (1:2)
FC Zlínsko
Středa 23.05.2018, 17:00 • Stadion 1. HFK Olomouc, Olomouc-Holice, ul. Staškova. Kapacita: 2.900 míst. • Moravskoslezská fotbalová liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    76
    HFK právě vstřelil branku!
    Hanáci se přeci jen dočkali! Zlepšený výkon v posledních okamžicích hry nastartoval celý holický mančaft k větší aktivitě, což jen potvrzuje po přehrání otrokovické obrany MILORAD DABIČ. Jeho dorážka po překonání brankáře Seanka byla už formalitou. Utkání tak dostává znovu nový náboj.
     
    40
    HFK právě vstřelil branku!
    Holice se dostává k dramatizaci celého duelu! Náhodná kombinace, která vznikla díky Jurášově bojovnosti nakonec dostala podél vápna míč až k ONDŘEJI SEIBERTOVI, který už ležícího brankáře Semanka přepálil. Holice tak prohrává už jen o jednu branku.
     
    36
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Tohle je pro Otrokovice velice důležitá branka! Nekoncentrovaní holičtí hráči pustili do střelby takřka z více než 35 metrů DANIELA BOJDU, který se nerozpakoval a pořádnou střelou propálil místo u levé tyče. Brankář Kubica tento pokus nakonec nedokázal zlikvidovat.
     
    16
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Tak tohle byla rána jako z děla! Technicky velmi zvládnutá střela z kopačky ADAMA JASENSKÉHO ze standardní situace, jež obstřelila zeď, byla nad síly brankáře Kubici. Holický brankář zřejmě viděl pumelici na poslední chvíli, na soupeřův pokus ani nezareagoval.

    Johan Čáp

    Branky: 40. Seibert, 76. Dabič – 16. Jasenský, 36. Bojda

    Karty:   34. Antl (HFK), 43. Voleský (HFK), 52. Banasik (HFK), 67. Krumpolc (HFK), 70. Horka (HFK) – 34. Pěnička (OTR), 56. Bojda (OTR)


    1. HFK Olomouc: Kubica – Antl (60. Spurný), Krumpolc, Buček, Krejčí, Dabič, Banasik, Voleský (88. Šichor), Seibert (74. Bořil), Horka (C), Juráš
    Náhradníci: Svoboda – Bořil, Spurný, Šichor, Schmidt

    FC Zlínsko: Semanko – Malý, Zábojník, Pěnička, Jasenský (C), Chwaszcz, Bojda, Kiška, Vašulka (60. Behan), Jurča (84. Fiala), Mlýnek (60. Byrtus)
    Náhradníci: Jelínek – Byrtus, Fiala, Behan

    Rozhodčí: Hlubinka – Popelák, Zaplatilová

    Diváci: 86
    bahis siteleri