Hodonín – Uh. Brod 1:0 (kon.) | Vel. Meziříčí – Hlučín 4:0 (kon.) | Val. Meziříčí – Vyškov 2:0 (kon.)
Prostějov – Rýmařov 5:1 (kon.) | HFK Olomouc – Zlínsko 2:2 (kon.) | Kroměříž – Uničov 1:1 (kon.)
Líšeň – Hulín 3:2 (kon.) | Petřkovice – Mohelnice 6:0 (kon.)
konec
1. HFK Olomouc
2:2 (1:2)
FC Zlínsko
Středa 23.05.2018, 17:00 • Stadion 1. HFK Olomouc, Olomouc-Holice, ul. Staškova. Kapacita: 2.900 míst. • Moravskoslezská fotbalová liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    88
    Holice taktéž naposledy střídá v základní sestavě, ze hry odchází Patrik Voleský, místo něj se do zápasu na pár chvil podívá Marek Šichor.
     
    84
    Otrokovice naposledy střídají, namísto Radima Jurči tak na hřiště nzamířil Matěj Fiala.
     
    83
    Byrtus nebyl daleko rozhodnutí! Po obrovské minele ze strany domácích se dostaly Otrokovice do velice zajímavé kombinace, na jejímž konci musel zasahovat až Kubica. Hosté prováhali velkou šanci.
     
    80
    Bořil nebyl daleko od třetí holické branky! Střídající žolík se dostal k palbě, jenže nakonec trefil jen levou tyč. Brankář Semanko si musel pořádně oddechnout.
     
    79
    Dabič se dostal k palbě z malého vápna, jenomže nakonec jen těsně selhal. Jeho rána mířila jen připraveného Semanka, hosté nyní přežili klinickou smrt.
     
    76
    HFK právě vstřelil branku!
    Hanáci se přeci jen dočkali! Zlepšený výkon v posledních okamžicích hry nastartoval celý holický mančaft k větší aktivitě, což jen potvrzuje po přehrání otrokovické obrany MILORAD DABIČ. Jeho dorážka po překonání brankáře Seanka byla už formalitou. Utkání tak dostává znovu nový náboj.
     
    76
    Holice podruhé střídají, místo Ondřeje Seiberta jde na hrací plochu Ondřej Bořil.
     
    70
    Luboš Horka (HFK) dostává za vulgární projevy a postrkávání s protihráčem žlutou kartu.
     
    67
    Petr Krumpolc (HFK) mohl být tentokrát velmi rád, že nebyl odměněn červenou kartou, když shodil na trávník unikajícího Kišku. Otrokovice budou rozehrávat z půlící čáry.
     
    60
    Domácí i hosté si připravili střídání. Z holické sestavy jde ze hřiště Martin Antl, kterého střídá Tadeáš Spurný. Na druhé straně barikády pak Zdeněk Bahan nahradil Martina Vašulku. Oldřich Byrtus pak vystřídal Tomáše Mlýnka.
     
    56
    Daniel Bojda (OTR) musel velmi brzy zastavovat unikajícího Bučka, čímž se dostal k ostrému faulu. Rozhodčí vytahuje další žlutou kartu.
     
    55
    Dabič byl milimetry od vyrovnání! Holický záložník si narazil s Krejčím míč a okamžitou palbou pořádně vystrašil brankáře Kubicu. Míč orazítkoval břevno a odrazil se na brankovou čáru. Hosté měli obrovskou dávku štěstí.
     
    52
    Marek Banasik (HFK) až příliš přitvrdil v souboji v rohu hřiště, čímž se Jurča okamžitě poroučel v křeči na trávník. Rozhodčí vytahuje pro holického hráče asi oprávněně žlutou kartu.
     
    43
    Patrik Voleský (HFK) byl až příliš aktivní v ofenzivní fázi své práce a v souboji s Kiškou až moc příliš přidal na tvrdosti. Rozhodčí mu tak bez většího rozmyšlení ukazuje žlutou kartu.
     
    43
    Dabičovi se sice povedlo svým kopem překonat otrokovickou zeď a trefit se do šibenice, lehce pomalá střela však brankáři Semankovi nakonec nenadělal větší problémy. Otrokovice tak přežily velkou šanci soupeře.
     
    40
    HFK právě vstřelil branku!
    Holice se dostává k dramatizaci celého duelu! Náhodná kombinace, která vznikla díky Jurášově bojovnosti nakonec dostala podél vápna míč až k ONDŘEJI SEIBERTOVI, který už ležícího brankáře Semanka přepálil. Holice tak prohrává už jen o jednu branku.
     
    36
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Tohle je pro Otrokovice velice důležitá branka! Nekoncentrovaní holičtí hráči pustili do střelby takřka z více než 35 metrů DANIELA BOJDU, který se nerozpakoval a pořádnou střelou propálil místo u levé tyče. Brankář Kubica tento pokus nakonec nedokázal zlikvidovat.
     
    34
    Rozhodčí nyní musel řešit souboj Martina Antla (HFK) a Dominika Pěničky(OTR), když druhý jmenovaný holického hráče zatáhl za dres. Následná odplata byla také odměněna žlutou kartou.
     
    25
    Dabič se rozhodl vypálit zpoza šestnáctky směrem na šibenici, jenže ani tentokrát neměl dostatečné štěstí. Míč proletěl o pár milimetrů vedle tyče.
     
    24
    Voleský nebyl daleko od vyrovnání! Jeho atak po krásné nahrávce Seiberta nicméně skončil těsně vedle branky. Semanko si v otrokovické brance asi pořádně oddechl.
     
    23
    Krejčí hned nadvakrát zabránil otrokovickým atakům a pokusům o střelu hned na brankové čáře! O dalekonosnou ránu pak zkoušel ještě pálit z velké dálky Jurča, Kubica si ale ránu pohlídal klidným zákrokem.
     
    16
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Tak tohle byla rána jako z děla! Technicky velmi zvládnutá střela z kopačky ADAMA JASENSKÉHO ze standardní situace, jež obstřelila zeď, byla nad síly brankáře Kubici. Holický brankář zřejmě viděl pumelici na poslední chvíli, na soupeřův pokus ani nezareagoval.
     
    6
    Jurča našel krásnou diagonálou Zábojníka, který na nic nečekal a okamžitě centroval do vápna na Bojdu. Ten se však svou hlavičkou unáhlil, míč letěl ve stoprocentní pozici nad břevno!

    Johan Čáp

    Branky: 40. Seibert, 76. Dabič – 16. Jasenský, 36. Bojda

    Karty:   34. Antl (HFK), 43. Voleský (HFK), 52. Banasik (HFK), 67. Krumpolc (HFK), 70. Horka (HFK) – 34. Pěnička (OTR), 56. Bojda (OTR)


    1. HFK Olomouc: Kubica – Antl (60. Spurný), Krumpolc, Buček, Krejčí, Dabič, Banasik, Voleský (88. Šichor), Seibert (74. Bořil), Horka (C), Juráš
    Náhradníci: Svoboda – Bořil, Spurný, Šichor, Schmidt

    FC Zlínsko: Semanko – Malý, Zábojník, Pěnička, Jasenský (C), Chwaszcz, Bojda, Kiška, Vašulka (60. Behan), Jurča (84. Fiala), Mlýnek (60. Byrtus)
    Náhradníci: Jelínek – Byrtus, Fiala, Behan

    Rozhodčí: Hlubinka – Popelák, Zaplatilová

    Diváci: 86
    bahis siteleri