Chrudim – Čížová 8:1 (kon.) | Vltavín – Dobrovice 2:1 (kon.) | Králův Dvůr – Brozany 3:2 (kon.)
Litoměřicko – Písek 3:3 (5:4 po pen.) | Ústí n/O – Vyšehrad 2:1 (kon.) | Domažlice – Jirny 1:1 (5:3 po pen.)
konec
MFK Chrudim
8:1 (4:1)
Sokol Čížová
Sobota 02.06.2018, 10:15 • Městský fotbalový stadion Za Vodojemem, Chrudim • Česká fotbalová liga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
    81. ZAVŘEL - 8:1
     
    81
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Šanci na reparát již ADAM ZAVŘEL splnil a znovu rozjásal chrudimské fanoušky! Parádní práci u gólu odvedl Josef Stránský, který získal míč a následně vyslal chrudimského mladíka do samostatného úniku. Zavřel si počínal jako mazák a po zemi vstřelil svoji první třetiligovou branku – 8:1!
     
    78
    Osmou trefu Chrudimi mohl vsítit Matěj Ptáček, z bezprostřední blízkosti ale brankáře Přibyla neprostřelil!
     
    76
    Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází Petr Rybička, přichází Patrik Tlapák.
     
    70
    Pěkná rána z repertoáru Lukáše Kopeckého! Přibyl byl ale včas na místě a lvím skokem vytáhl zakončení chrudimského střelce na rohový kop.
     
    69
    Střídá také kouč Pavel Jirousek. Ze hřiště stahuje Daniela Vašulína, místo kterého půjde na plac Adam Zavřel.
     
    68
    Střídání v týmu Sokol Čížová: ze hřiště odchází Michal Held, přichází Petr Janda.
    65. RYBIČKA - 7:1
     
    65
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak to je demolice Čížové, která působí naprosto odevzdaným dojmem! Dvojice mladých útočníků Daniel Vašulín – PETR RYBIČKA si nyní s obranou hladce poradila a přidala sedmý zářez. První jmenovaný si míč ve vápně chytře zpracoval, našel nabíhajícího spoluhráče, který z malého vápna neměl problém posedmé překonat Přibyla – 7:1!
     
    64
    Lukáš Mastík pro dnešek končí, za rozhodnutého stavu dostane zhruba půlhodiny na hřišti Josef Stránský.
     
    62
    Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází Tomáš Dostálek, přichází David Vavrouš.
     
    59
    A s Čížovou mohlo být ještě hůře, to by ale Ondřej Kesner musel svůj samostatný únik proměnit! Přibyl tentokrát vyšel ze vzájemného souboje jako vítěz.
    58. KOPECKÝ - 6:1
     
    58
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Ani návrat kapitána však Čížové nepomohl, Chrudimští slaví šestý gól! Tentokrát se prosadil LUKÁŠ KOPECKÝ, který napřáhl zpoza pokutového území k parádnímu zakončení, které utěšeně zaplulo pod břevno Přibylovy branky – 6:1!
     
    54
    Následně již spálenou tutovku počítáme, Ondřej Kesner dostal přesný balon od Dostálka a i když měl relativně dost času na zakončení, nedokázal brankáře Přibyla prostřelit!
    49. VAŠULÍN - 5:1
     
    49
    Chrudim právě vstřelila branku!
    O několik sekund později již David Přibyl takové štěstí neměl! Další hodně špatná rozehrávka nabídla míč Tomášovi Dostálkovi, ten pohotově vylepšil pozici pro DANIELA VAŠULÍNA, jenž neměl se zakončením sebemenší problémy – 5:1!
     
    46
    Střídání v týmu Sokol Čížová: ze hřiště odchází David Novák, přichází Bohumil Havel.
    Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází Vojtěch Řezníček, přichází Matěj Ptáček.
    45+2. DOSTÁLEK - 4:1
     
    45+2
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak nejen, že se domácím podařilo zaútočit, ještě přichází i jedna gólová radost! Ondřej Kesner dostal přesný balon za obranu, křižným centrem našel volného TOMÁŠE DOSTÁLKA, který dává Čížové do kabiny čtvrtý dárek – 4:1!
     
    35
    Brankář Přibyl chytá Petru Rybičkovi penaltu! Následně ještě Kesner vracel balon do malého vápna, Rybička ve skluzu o milimetry na míč nedosáhl!
     
    34
    Pedro podkopl ve vápně Tomáše Dostálka, ač nechtěný zákrok, je penaltový. Chrudimští tak mohou získat zpět tříbrankové vedení!
    31. JIROUŠ - 3:1
     
    31
    Čížová právě vstřelila branku!
    Tak přece jen se hosté na hřišti lídra prosazují a po půlhodině hry snižují na rozdíl dvou branek! Ve vápně si na centr z levé strany naskočil nikým nehlídaný kapitán Čížové MARTIN JIROUŠ a přesnou hlavičkou nechal plachtit Mrázka vzduchem marně – 3:1!
    21. KESNER - 3:0
     
    21
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A je tu další chrudimská radost! Lukáš Kopecký napřáhl z velké dálky k ostrému pokusu, ten však mířil doprostřed branky, odkud ho gólman Přibyl vyrazil pouze k ONDŘEJI KESNEROVI. Chrudimský záložník si ještě zvládl míč zpracovat a pohotově ho umístil přesně k tyči – 3:0!
    18. DRAHOŠ - 2:0
     
    18
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Standardní situace z poloviny hřiště přinesla přesný centr z dílny Lukáše Mastíka na nohu PETRA DRAHOŠE, který z první umístil míč ke vzdálenější tyči Přibylovy branky. Chrudim jde jasně za vítězství a vede již 2:0!
    5. VAŠULÍN - 1:0
     
    5
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí celek neponechává nic náhodě a v páté minutě se dostávají do vedení! Mastík s Dostálkem to lišácky vymysleli na levé straně, následně našli na malém vápně DANIELA VAŠULÍNA. Mladý forvard si míč zpracoval a přesným zakončením po zemi odčinil předchozí neproměněnou tutovku – 1:0!
     
    4
    Hrubice Michala Helda, který se jako poslední nechal obrat o míč Danielem Vašulínem, což přineslo druhou tutovku Chrudimi! Vašulín měl spoustu času na zakončení, brankáře nakonec obstřelil, ale o milimetry minul branku Čížové!
     
    3
    Na druhé straně jsme viděli první velkou šanci! Pěkná kombinace přivála míč na pravou stranu na uzdraveného Řezníčka, který parádním centrem našel volného Tomáše Dostálka! Jeho složité zakončení z voleje Přibyl dokázal vyrazit!

    Petr Dejnožka

    Branky: 5. Vašulín, 18. Drahoš, 21. Kesner, 45+2. Dostálek, 49. Vašulín, 58. Kopecký, 65. Rybička, 81. Zavřel – 31. Jirouš

    Neproměněná penalta: 35. Rybička (CHR), brankář Přibyl zneškodnil


    MFK Chrudim: Mrázek – Řezníček (46. Ptáček), Drahoš, Mastík (64. Stránský) – Langr (C) – Kesner, Vodrážka, Kopecký, Dostálek (62. Vavrouš) – Vašulín (68. Zavřel), Rybička (76. Tlapák)
    Náhradníci: Zíma, Tlapák, Stránský, Zavřel, Vavrouš, Ptáček, Tlapák

    Sokol Čížová: Přibyl – Pedro, Novák (46. Havel), Rozhoň, Zahrádka – Held (68. Janda), Dvořák, Mudra, Bálek – Kočí, Jirouš
    Náhradníci: Kratochvíl, Vávra, Nečas, Janda, Havel

    Rozhodčí: Vaňkát – Klupák, Plzák
    bahis siteleri