Chrudim – Čížová 8:1 (kon.) | Vltavín – Dobrovice 2:1 (kon.) | Králův Dvůr – Brozany 3:2 (kon.)
Litoměřicko – Písek 3:3 (5:4 po pen.) | Ústí n/O – Vyšehrad 2:1 (kon.) | Domažlice – Jirny 1:1 (5:3 po pen.)
konec
FK Králův Dvůr
3:2 (0:2)
SK Sokol Brozany
Sobota 02.06.2018, 10:30 • Fotbalový stadion, Králův Dvůr • Česká fotbalová liga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:30.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Česká fotbalová liga má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi FK Králův Dvůr a Sokol Brozany.
     
    FK Králův Dvůr

    Fotbalisté Králova Dvora se nacházejí ve spodní polovině tabulky, konkrétněji na jedenácté pozici. Rozdíl mezi osmým a právě zmiňovaným jedenáctým celkem je pouze jednobodový. Králův Dvůr se zřejmě konečně herně zvedl, neboť v posledních třech zápasech hned dvakrát zvítězil. Jednalo se ale o celky z nižších pozic, tříbodová vítězství se tak dala očekávat. Králův Dvůr se ale prezentuje špatnou defenzívou, která patří k nejhorším v celé soutěži. Na druhé straně si moc dobře nevede ani útok.
     
    Sokol Brozany

    Na opačné straně stojí Brozany, které se nacházejí až na čtrnácté pozici, avšak třetiligovou příslušnost mají zaručenou i pro nadcházející sezónu. Dvojice sestupujících Čížová a Nymburk má na poslední nesestupové místo manko více než dvaceti bodů. Sokol se nachází v tak trochu kolísavé formě, po dvou výhrách ihned přišly dvě porážky, v minulém kole navíc přišlo další vítězství. Brozany se potýkají s třetí nejvíce propustnou defenzívou soutěže, avšak útočná vazba je o poznání lepší, než u Králova Dvora.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Králův Dvůr: Krček – Bohánek, Novák, Hell, Břížďala, Procházka, Šebek, Kraus (C), Ježdík, Bican, Šlapák
    Náhradníci: Špicl – Růžička, Bouček, Matas, Černý, Balšánek, Zelenka

    Sokol Brozany: Tvrdoň – Mešič, Franc, Tichý, Benda, Jelínek, Freitas, Cibulka (C), Slanička, Šollar, Veselý
    Náhradníci: Lipš – Stehlík, Studecký, Marič, Chukwuma, Vopat

    Rozhodčí: Kovářová – Šafránková, Štychová.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali domácí, kteří budou hrát zprava doleva.
     
    3
    Králův Dvůr rozjel zdlouhavou kombinaci na své obranné polovině, u balónu se postupně vystřídala kompletní obranná čtveřice.
     
    4
    Poprvé se ke kulatému nesmyslu dostal také brankář Krček, který nikterak nezmatkoval a naopak rozehrál po zemi na Hella.
     
    5
    Franc neodhadl dráhu letu míče, což přineslo zisk míče pro domácí. Nakonec to ale budou Brozany, kdo se ujme autového vhazování.
     
    6
    Slušná akce v podání domácích nakonec nekončí ani zakončením. Procházka si totiž předkopl balón daleko od kopačky.
     
    7
    Úvodní šance zápasu! Za obranu si seběhl Šlápak, proti kterému ale vzorně vyběhl Tvrdoň. Domácí forvard poté trefil brankáře do nohy.
     
    8
    Vopat si příliš neporozuměl s neposedným míčem, ke kterému se posléze dostal Krček. Králův Dvůr bude opět vhazovat od pravé autové čáry.
     
    9
    Brozany se prokombinovali až na útočnou polovinu, kde se k centrovanému pokusu dostal Veselý. Jeho centr ale nenašel nikoho v červeném.
     
    10
    Hosté měli k dispozici standardní situaci z velké vzdálenosti. Cibulka to vzal na sám na sebe, avšak trefil pouze dobře postavenou zeď.
     
    11
    Jeden z domácích si nyní pomohl útočným faulem, čehož si všimla také hlavní sudí Kovářová. Cibulka okamžitě rozehrál volný kop.
     
    12
    Nyní to pro změnu neodhadl se svým náběhem za obranu Šlapák. Pomezní signalizovala ofsajd, domácí forvard se nakonec do hry nezapojil.
     
    13
    Parádní přenesení hry našlo na pravé straně volného Veselého, jehož další centr skončil na hlavě Hella. Domácí zakládají protiútok.
     
    14
    Veselý našel za šestnáctkou Tichého, který pro změnu ještě přihrál proti noze Šollarovi. Rána z první ale byla hodně nepovedená.
     
    15
    Brozany opět zahrozili z pravé strany. Veselý našel uvnitř šestnáctky nekrytého Freitase, který ale nepropálil ležícího Krčka.
     
    16
    Úvodní rohový kop zápasu obstaral kapitán Kraus, který našel na malém vápně Šebka. Jeho hlavička z velmi dobré pozice skončila vedle.
     
    17
    Ježdík se zmocnil míče kousek od středového kruhu, posléze ho vrátil k obráncům, kteří nyní hodně dlouho váhají s rozehrávkou.
     
    18
    Břížďala se chystal vysunout Šlapáka, avšak tento úmysl přečetl hostující Mešič. Následovat bude další aut domácích.
     
    19
    Právě Břížďala si nebral servítky s jedním z protihráčů, kterého zezadu poslal k zemi. Naštěstí pro něj byl první trefen kulatý nesmysl.
     
    20
    Hned o dva rohové kopy se postarali hosté. Ten druhý se snášel na přední tyč, kde si ale s neposedným míčem neporadil Benda.
     
    21
    Akce ještě pokračovala a byl to právě Benda, kdo se dostal k tvrdě ráně. Ta nakonec skončila na noze jednoho z protihráčů.
     
    22
    Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, která nám nabízí hodně vyrovnanou podívanou. Králův Dvůr ale zaznamenal větší šance.
     
    23
    Benda neuspěl s průnikem po levém křídle, na druhé straně to stejné předvedl Bican. Vše nakonec končí nepřesností od Procházky.
     
    24
    Tvrdoň si dával celkem dlouho načas s výkopem od své branky. Nakonec se k němu dostal Mešič, jenž ale přihrával do špeku.
     
    25
    To nebylo špatné! Veselý opět operoval na pravém křídle, odkud servíroval míč před prázdnou bránu. Ten ale nezasáhl nikdo se zúčastněných.
     
    26
    Šebek se dostal do operativná pozice, odkud spustil kolmici na naběhnuvšího Ježdíka. Včas ale zakročil hostující Franc.
     
    27
    Domácí faulovali kousek od pokutového území a naopak soupeř má k dispozici velice zajímavou standardku. K míči se staví Šollar.
     
    28
    Hostující záložník to zkoušel přímo na bránu, avšak střela se mu absolutně nepovedla. Míč skončil zhruba dva metry nad brankou.
     
    29
    Krček tak nemusel zasahovat, místo toho ihned rozehrál po zemi. Králův Dvůr to zkouší pozvolnou rozehrávkou.
     
    33
    Průniková přihrávka mířila na Veselého, kterému scházel zhruba krok k zastihnutí míče. Krček byl u míče jako první.
     
    34
    Brozany právě vstřelily branku!
    Hosté přetavili svůj tlak v úvodní branku! Parádní centr k zadní tyči našel naběhnuvšího IVANA ŠOLLARA, který parádním nártem prostřelil Krčka.
    34. ŠOLLAR - 0:1
     
    35
    Na úvodní branku dnešního zápasu jsme čekali něco málo přes třicet minuty hry. Brozany ale byly v posledních minutách aktivnější.
     
    36
    Šlapák se snažil uplatnit důraz, který nakonec nebyl potřeba. Naopak velmi dobře zapracoval Franc, jenž odklidil balón.
     
    37
    Hell přiťukl vedle stojícímu Procházkovi, který na nic nečekal a okamžitě cpal míč na pravou stranu. Hosté odvrátili pouze za postranní čáru.
     
    38
    Nakonec z toho byl další rohový kop. Ježdíkova exekuce měla ideální výšku, avšak směrem letu míče prospěl spíše hostujícímu Cibulkovi.
     
    39
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo přes pět minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.
     
    40
    Benda se snažil tělem udělat prostor, důraznější byl Hell, který před soupeřem odkopl balón. Králův Dvůr navíc vybojoval standardku.
     
    41
    Hodně hraniční moment. Kolmice směřovala na Šlapáka, který se dle pomezní nacházel v ofsajdu. Každopádně šlo o hodně hraniční záležitost.
     
    42
    Domácí se snaží převzít iniciativu, což se sice daří, Brozany ale výborně brání obrannou polovinu.
     
    42
    Brozany právě vstřelily branku!
    Už je to o dvě branky! Bleskurychlý protiútok vyšperkoval Benda přihrávkou na RUDOLFA SLANIČKU, který přesnou placírkou k tyči nedal Krčkovi sebemenší šanci.
    42. SLANIČKA - 0:2
     
    43
    Nyní to budou mít domácí hodně složité, prohrávají totiž už o dvě branky. Do konce zápasu ale stále zbývá dostatek času.
     
    45
    Velká šance na snížení! Šebek se nejdříve s míčem zastavil a poté z kroku levačkou jen o pár čísel minul branku.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    Máme za sebou úvodní dějství, které dopadlo celkem překvapivě. Po úvodním tlaku domácich se nakonec dvakrát prosadily Brozany. Hosté totiž převzali iniciativu a téměř celou druhou polovinu poločasu byli aktivnější.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu FK Králův Dvůr: ze hřiště odchází Jiří Bican, přichází Jakub Balšánek.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož rozehrávku si tentokráte vzali na starost hosté. Ti budou pro změnu hrát zprava doleva.
     
    48
    Ihned v úvodu se volným míčem řítil Procházka, kterého ale stačil zablokovat Tichý. Další rohový kop pro Králův Dvůr.
     
    49
    I tento rohový kop přinesl zakončení, tentokráte v podání Krause. Hlavička neměla dobrý směr, nakonec skončila hodně vedle branky.
     
    50
    Bohánek se postaral o dalekonosný aut, který mířil až do malého vápna. Brozany se opět ubránily, posléze Mešič odkopl na druhou stranu.
     
    51
    Veselý nejprve nepřešel přes protihráče, posléze se mu ale balón odrazil zpět na kopačku, který málem poslal do vzdálenější šibenice.
     
    52
    Mešič vytáhl nedovolený zákrok zhruba deset metrů od šestnáctky, na zemi skončil domácí Šebek. Standardka pro domácí barvy.
     
    53
    První žlutá karta zápasu. Michal Procházka si ještě vyřizoval účty s Tvrdoňem a za strčení do brankáře uviděl žlutý kartónek.
     
    54
    Odpovědnost na sebe vzal Šlapák, který to zkoušel hodně chytře. Nakonec se senzačním zákrokem předvedl Tvrdoň.
     
    55
    Po předchozím souboji v hostující šestnáctce, měl menší zdravotní problémy domácí Bohánek. Nakonec se zdá být všechno v pořádku.
     
    56
    Králův Dvůr právě vstřelil branku!
    Je tu kontaktní branka! Centrovaný balón byl tečován na zadní tyč, kde s hlavičkou do pravé části brány číhal MARTIN KRAUS.
    56. KRAUS - 1:2
     
    57
    Novák se nakonec rozhodl spolupracovat s Krausem, který nakonec poslal míč na druhou stranu. Brozany jsou v úporné defenzívě.
     
    58
    Bohánek si tedy vzal na starost další aut, po kterém zkoušel akrobaticky zakončit Ježdík. Míč se mu ale nepovedlo vůbec trefit.
     
    59
    Franc rozehrával z vlastní poloviny, dalekonosný nákop se ale stal kořistí Hella. Následně se míč dostal k brankáři Tvrdoňovi.
     
    60
    Benda nadvakrát zkouše přejít k šestnáctce, avšak ani jednou se mu to nepodařilo. Brozany ale konečně začali hrát.
     
    61
    Střídání v týmu Sokol Brozany: ze hřiště odchází Ladislav Vopat, přichází Chukwudi Chukwuma.
     
    62
    Aktivní Benda si uvnitř pokutového území srovnával balón ke střele, ještě před zakončením bylo pískáno. Hostující útočník se nacházel v ofsajdu.
     
    63
    Máme za sebou něco málo přes hodinu hry. Ve druhém poločase sledujeme hodně agresivní podívanou, nyní fauloval domácí Kraus.
     
    64
    Slanička kroutil pravačkou míč k zadní tyči, kde nakonec za cenu rohového kopu zakročil Novák. Tichý bude zahrávat rohový kop.
     
    65
    Nejvýše do vzduchu se vyškrábal Freitas, jehož hlavička ze záklonu skončila vysoko nad. Krček bude vykopávat od branky.
     
    66
    Freitas byl pod mírným tlakem, proto se raději rozhodl spolupracovat s Tvrdoňem. Králův Dvůr se nemůže dostat k míči.
     
    69
    Žlutou kartu dostává Tomáš Šebek (FK Králův Dvůr).
     
    71
    Máme před sebou závěrečnou dvacetiminutovku. Stále sledujeme fotbal nahoru a dolu, avšak v posledních minutách bez větších šancí.
     
    72
    Šollar zkoušel z levé strany oslovit Bendu, kterému ale uskočil míč daleko od kopačky. Na druhé straně ukázkově zasáhl Freitas.
     
    73
    Bohánek se tentokráte ujal autu z druhé strany. Po něm si Kraus zkoušel obhodit protihráče, což se ale hrubě nepovedlo.
     
    74
    Benda táhl útočný výpad, avšak v konečné fázi si neporozuměl s Chukwumou. Centr tak skončil pouze v náruči Krčka.
     
    75
    Bohánek si zasekl míč kolem napadajícího France a poté rozehrál do strany. Brozany ale velmi dobře pokrývají křídelní prostor.
     
    76
    Hodně hraniční situace v domácí šestnáctce. Tam se poroučel k zemi Veselý, avšak hlavní sudí nechává pokračovat ve hře.
     
    77
    Střídání v týmu FK Králův Dvůr: ze hřiště odchází Martin Šlapák, přichází Jan Matas.
     
    78
    Benda to nyní vzal sám na sebe, nicméně svojí ránu poslal vysoko nad břevno. Krček nemusel vůbec zasahovat, naopak bude odkopávat.
     
    79
    A o pár vteřinek později to samé. Benda si navedl míč na levačku a z lukrativní pozice zamířil metr vedle brány.
     
    79
    Králův Dvůr právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Jeden z domácích vrátil míč před branku, kde číhal nikým neatakovaný RUDOLF NOVÁK, který zamířil bezpečně k tyči.
    79. NOVÁK - 2:2
     
    80
    Balšánek rozehrál standardku narychlo, načež se sám dostal k centrovanému pokusu. Tvrdoň musel míč vyboxovat do strany.
     
    80
    Žlutou kartu dostává Petr Tichý (Sokol Brozany).
     
    81
    Do konce zápasu zbývá něco málo přes deset minut. Králův Dvůr konečně vyrovnal skóre, oba celky tak mají k vítězství zase stejně daleko.
     
    83
    Žlutou kartu dostává Radek Cibulka (Sokol Brozany).
     
    85
    Střídání v týmu Sokol Brozany: ze hřiště odchází Jan Franc, přichází Jiří Stehlík.
     
    86
    V závěrečných minutách jsou aktivnější domácí, kteří by za každou cenu chtěli vstřelit vedoucí branku. Brozany ale zatím odolávají.
     
    87
    Hodně důležitý zákrok vytasil Mešič, který hlavou ještě odehrál míč za sebe. V opačném případě se do velké šance mohl dostat Balšánek.
     
    88
    Brozany měly k dispozici rohový kop, který ale nepřinesl nic nebezpečného. Posléze se do zakončení nedostal ani Chukwuma.
     
    88
    Králův Dvůr právě vstřelil branku!
    Domácí otáčejí stavu zápasu a pár minut před koncem sahají po zisku plného počtu bodů! RUDOLF NOVÁK si narazil se spoluhráčem a poté nesmírně přesnou placírkou zamířil k tyči.
    88. NOVÁK - 3:2
     
    89
    Nadějný kontr soupeře musel nedovoleným zákrokem zastavit Mešič, který se nakonec obejde bez žlutého kartónku.
     
    90
    Druhý poločas je nastaven o dvě minuty.
     
    90+2
    Střídání v týmu FK Králův Dvůr: ze hřiště odchází Jiří Ježdík, přichází Daniel Zelenka.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Králův Dvůr se nakonec oklepal z prvního poločasu a v tom druhém otočil stav zápasu. Domácí vstřelili třetí branku krátce před koncem utkání, Brozany tak nestačily reagovat. Dnešní utkání ale nabídlo velice pohledný fotbal, kterému nechybělo takřka nic. (12:25:40)

    David Suchý

    Branky: 56. Kraus, 79. Novák, 88. Novák – 34. Šollar, 42. Slanička

    Karty:   53. Procházka (KDV), 69. Šebek (KDV) – 80. Tichý (BRO), 83. Cibulka (BRO)


    FK Králův Dvůr: Krček – Bohánek, Novák, Hell, Břížďala, Procházka, Šebek, Kraus (C), Ježdík (90+2. Zelenka), Bican (46. Balšánek), Šlapák (77. Matas)
    Náhradníci: Špicl – Růžička, Bouček, Matas, Černý, Balšánek, Zelenka

    SK Sokol Brozany: Tvrdoň – Mešič, Franc (85. Stehlík), Tichý, Benda, Jelínek, Freitas, Cibulka (C), Slanička, Šollar, Veselý, Vopat (61. Chukwuma)
    Náhradníci: Lipš – Stehlík, Studecký, Marič, Chukwuma, Vopat

    Rozhodčí: Kovářová – Šafránková, Štychová
    bahis siteleri