Mexiko – Skotsko 1:0 (kon.) | Albánie – Ukrajina 1:4 (kon.) | Brazílie – Chorvatsko 2:0 (kon.)
Kostarika – Sev. Irsko 3:0 (kon.) | Saúdská Arábie – Peru 0:3 (kon.) | Španělsko – Švýcarsko 1:1 (kon.)
konec
Španělsko
1:1 (1:0)
Švýcarsko
Neděle 03.06.2018, 21:00 • Estadio de la Cerámica. Villareal • Mezinárodní přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:55:04)
     
    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 8:1. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 13:11.
     
    Je konec! Španělsko nezvládlo domácí přátelské utkání se Švýcarskem a uhrálo jen remízu 1:1! Španělé přitom byli mnohem aktivnější a po půlhodině hry se díky Odriozolovi dostali do vedení! Po přestávce tempo hry poněkud opadlo a Švýcarsko dokázalo překvapivě vyrovnat, když se po chybě domácího brankáře prosadil Rodríguez! Španělé poté převzali iniciativu a tlačili se do útoku. Vázquez ale trefil vyběhnutého Sommera a Nachovu ránu zastavila branková konstrukce.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Španělé zahrávali další roh, po kterém se do zakončení znovu probil Nacho, jenže jeho hlavička do země se odrazila mimo tři tyče.
    90+1. Nachova technická střela
     
    90+1
    Španělé mohli strhnout vedení na svou stranu! Nacho pálil z hranice pokutového území, jenže jeho technický pokus skončil na tyči!
     
    90
    V samotném závěru se žluté karty dočkali také Švýcaři. Za svůj ostrý zákrok ji dostává Zuber.
     
    89
    Španělé v závěru utkání nadále útočí, jenže nikdo v červeném dresu se stále nemůže dostat do zakončení. Švýcarská obrana brání opravdu pevně.
     
    88
    Asensio je v posledních minutách často u míče. Levý záložník Španělska tentokrát bojoval u postranní čáry a nakonec přišel o míč.
     
    87
    Marco Asensio na levém křídle kouzlil s míčem u nohy. Následný centr se talentovanému fotbalistovi Realu Madrid vůbec nepovedl.
     
    86
    Asensio odcentroval z levé strany na přední tyč, kde v pádu hlavičkoval Lucas Vázquez, jenže v pádu nenasměroval míč mezi tři tyče.
     
    85
    Embolo dostal prudkou přihrávku do běhu, ale netroufl si na průnik do pokutového území. Španělští obránci se stačili vrátit. Švýcaři raději uklidňují hru.
     
    84
    Lucas Vázquez mohl rozhodnout! Talentovaný fotbalista se zjevil před Sommerem, ale přízemní střelou nechyl vyniknout švýcarského brankáře!
     
    83
    Piqué si na malém vápně pohlídal skákavý centr z levé strany hrací plochy. Zkušený španělský stoper předskočil soupeře a odkopl míč ve n z pokutového území.
     
    82
    Vázquez odcentroval z pravé strany do pokutového území. Španělé se dožadovali odpískání pokutového kopu, ale sudí viděl nástřel do ramena.
     
    81
    Marco Asensio si navedl míč na střed hrací plochy, ale ani fotbalista Realu Madrid si netroufl na zakončení. Švýcaři brání v deseti lidech na hranici šestnáctky.
     
    80
    Marco Asensio se na levé straně zbavil obránce a krásnou přihrávkou našel Rodriga. Talentovaný fotbalista si však nepotykal se zpracováním.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 29. Odriozola – 62. Rodríguez

    Karty:   57. Saúl (ESP) – 90. Zuber (SUI)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 8:1. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 13:11.
    Španělsko: de Gea – Odriozola (70. Nacho), Piqué, Azpilicueta, Alba (78. Monreal) – Koke, Alcantara – Aspas (46. Vázquez), Silva (60. Asensio), Iniesta (56. Saúl) – Costa (60. Rodrigo)
    Náhradníci: Vázquez, Nacho, Saú, Álvarez, Rodrigo, Kepa, Reina, Vallejo, Hernández, Monreal, Asensio

    Švýcarsko: Sommer – Lichtsteiner (63. Lang), Schär (46. Djourou), Akanji, Rodríguez (79. Moubandje) – Behrami (63. Fernandes), Zakaria – Shaqiri, Džemaili (46. Drmić), Zuber – Seferovič (46. Embolo)
    Náhradníci: Mvogo, Moubandje, Lang, Gavranovič, Embolo, Fernandes, Drmić, Djourou, Freuler, Elvedi, Fernandes, Burki
    bahis siteleri