Lok. Košice – Petržalka 1:2 (kon.)
konec
FC Lokomotíva Košice
1:2 (1:1)
FC Petržalka
sk Pátek 20.07.2018, 17:30 • Družstevná pri Hornáde • MONACObet liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vážení diváci, vitajte pri priamom textovom prenose z otváracieho zápasu novej sezóny 2018/2019. Druhú najvyššiu ligu "pokrstia" piatkovým duelom FC Lokomotíva Košice a FC Petržalka.

    Stretnutie sa začne o 17:30.
     
    FC Petržalka

    Víťaz III. ligy skupiny Bratislava si v príprave neviedol vôbec zle, vzhľadom na výsledky sa dá očakávať boj o vrchné priečky. Tréner mužstva Balázs Borbély už doskúšal hráčov, ktorí boli v klube na skúškach, káder sa tak finalizuje, hoci v hre sú ešte dve posily.

    Petržalka odohrala prvý prípravný duel proti Skalici, v Petrovej Vsi sa zrodila remíza 1:1. Nasledovali triumfy nad Senicou 3:0, nad Znojmom 3:1, maďarské Mosonmagyaróvári TE podľahlo Petržalke 1:4, rovnako dopadlo aj Györ ETO FC po prehre 2:3. Ani v generálke na ligu Petržalka neprehrala, súboj s FC Karabakh Vienna bol ukončený remízou 1:1.

    Manažér Andrej Kalina ozrejmil na tlačovej konferencii pohyb v kádri: „Z treťoligového kádra odišlo deväť hráčov, konkrétne brankár Daniel Kastl, ďalej Valentin Majerčák, Dávid Marko, Marko Vizváry, Ivan Minčič, Lukáš Hutta, Jakub Hrnčár, Dávid Kondrlík a Tino Miguez.

    Do tejto chvíle prišlo sedem nových hráčov. Brankár Frederik Valach (Slovan Bratislava), pravý obranca Samuel Ďurek (FC Nitra), ďalej Martin Vician (FC Baník Ostrava), Jakub Nemec (Rakúsko), Martin Privrel (FC Rohožník), Alex Iván (FC 1904 DAC Dunajská Streda) a Erik Prekop (AS Trenčín).“
     
    FC Lokomotíva Košice

    Už bez Alberta Rusnáka staršieho, ale zato s mladým a ambicióznym Ľubošom Benkovským vstúpili futbalisti z východu Slovenska do novej sezóny. Tréner Rusnák neodmietol ponuku zväzu, hoci sám priznal, že to nebolo jednoduché rozhodovanie. Dnes už bývalý kormidelník druholigovej Lokomotívy Košice sa so Slovenským futbalovým zväzom dohodol na dvojročnej spolupráci, keď bude mať pod palcom výbery slovenských mládežníckych reprezentácií do 18 a 19 rokov.

    Na jeho miesto prišiel prv Ľuboš Benkovský, ktorý fungoval posledné roky pri mládeži v Spartaku Trnava. Absolvoval aj viacero stáží vo West Hame, Ajaxe Amsterdame, Norimbergu či v Mainzi. Košičania teda nemusia smútiť, prichádza mladý kouč s novými víziami a metódami.

    Po čase sa však situácia zmenila a trénerskú taktovku bude držať skúsený Bohumil Andrejko, pričom Benkovský bude v pozícii asistenta trénera.

    V Košiciach sa rozlúčili s niekoľkými dôležitými menami z minulej sezóne. Do Rakúska si to namieril Michal Cmarko, do českého Prostějova zase brankár Miloslav Bréda. V ofenzíve môže chýbať Boris Gáll, ktorý vypomôže konkurenčnému FC Košice v boji o postup do druhej ligy. Za Lokomotívu si už nezahrajú Michal Lenart (Kechnec), Jakub Straka (Vranov nad Topľou), Marek Boňko (Šarišské Michaľany). Marcel Jass bude hosťovať v Rimavskej Sobote.

    Na druhej strane prišiel vystužiť brankársky post Erik Kolbas z Trebišova, trvalý prestup z Trnavy bol vybavený a podpísaný Jakubom Novotným. Z hosťovačky sa vrátil Michal Beli, z dorastu bola povýšená trojica amuel Buchlák, Dalibor Čontoš a Jakub Tomášek. V riešení je príchod inej trojice, ktorá odohrala za Loky aj veľký počet prípravných zápasov – Lukáš Tóth, Artem Bardetskyi a Barbosa do Santos.

    Košičania prípravu odštartovali výhrou 2:0 nad Trebišovom, následne ich však schladila maďarská Kisvárda FC, ktorá zvíťazila 1:0 vďaka gólu z pokutového kopu. V meraní síl s Ceglédi VSE gól nepadol, zatiaľ čo v generálke na ligu fortunaligové Michalovce druholigistovi nedali šancu a zvíťazili 3:1.

    Káder Lokomotívy Košice na sezónu 2018/2019:

    Brankári: Matej Fabini, Erik Kolbas, Samuel Buchlák

    Obrancovia: Mikuláš Tóth, Róbert Cicman, František Pavúk, Adam Kuľha

    Stredopoliari: Radoslav Človečko, Štefan Harvila, Dušan Kolek, Patrik Zajac (C), Dalibor Čontoš, Tomáš Ilinjo, Jakub Tomášek, Kamil Karaš, Peter Terpaj, Juraj Hovančík, Michal Grohoľ

    Útočníci: Jakub Novotný, Róbert Jano, Michal Beli
     
    Úvodné zostavy:

    FC Lokomotíva Košice: Fabini – Harvila, Kuľha, Pavúk, Kolek – Hovančík – Zajac (C), Grohoľ, Karaš, L. Tóth – Jano
    Náhradníci: Kolbas – Bardetskyi, Terpaj, M. Tóth, Čontoš, Novotný, Beli

    FC Petržalka: Valach – Ďurek, Privrel, Sopúch, Nemec – Kavoň, Lády, Piroska (C), Gašparovič – Turčák, Prekop
    Náhradníci: Sokol – Horvát, Hečko, Vecsei, Vician, Iván, Maco

    Rozhodca: Gabriel Michlian – Peter Kováč, Anton Perát.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Výkop patril hosťom z Bratislavy.
     
    2
    Úvodný nákop na ľavé krídlo Lokomotívy, svoju robotu si zastal Nemec, vhazovanie pre Košice.
     
    3
    Ofenzívny hráč domáceho mužstva zatiaľ na obranu hosťujúceho FC nevyzrel.
     
    4
    Gašparovič poslal nadýchanú loptu do šestnástky pred Fabiniho, úradoval však Pavúk.
     
    5
    Hostia začali o čosi aktívnejšie, ich vysoký pressing robí Košiciam nemalé problémy.
     
    6
    Štandardka pre Loky z pravej strany, loptu pošle pred Valacha Kamil Karaš.
     
    6
    Dobre kopnutá lopta na zadnú žrď, vo vzduchu však dominoval jeden z bielo-čiernych zadákov.
     
    7
    V Družstevnej pri Hornáde panuje fantastická atmosféra, cestu sem merala aj hŕstka fanúšikov z Petržalky. Tú zatiaľ nepočuť, pokriky majú pod taktovkou domáci priaznivci.
     
    8
    Dušan Kolek sa rútil do pokutového územia z ľavej strany, dokonca aj vypálil, no jeho rana bola tečovaná a skončila mimo vymedzeného priestoru za bránkovou čiarou – rohový kop.
     
    9
    Domáci exekútor si štandardku spoza rohovej zástavky zopakuje, Frederik Valach loptu boxoval len za seba.
     
    10
    A opäť to bol ľavý obranca Košíc, ktorý skúsil šťastenu. Po súboji Grohoľa pred veľkým vápnom sa do palubnej pozície dostal Kolek, no v sľubnej možnosti triafa mimo.
     
    11
    Petržalka dala gól!
    Nováčik sa ujíma vedenia. Juraj Piroska poslal presný center na hlavu útočníka Petržalky. Pred Fabinim sa ocitol voľný ERIK PREKOP, ktorý hlavou umiestnil guľatý nezmysel k pravej žrdi!
    11. Erik PREKOP - 0:1
    Zdroj: livestream.com/futbalnet
     
    13
    Teraz niečo vymýšľal Patrik Zahac, keď hľadal Róberta Jana. Toho si postrážil Ďurek, nasleduje tretí roh Lokomotívy.
     
    14
    Petržalka zatiaľ nemá problémy s bránením týchto typov štandardných situácii. K odrazenej lopte sa dostal František Pavúk, ktorý napriahol z vyše tridsiatich piatich metrov. Zbytočný pokus, lopta pre hostí.
     
    15
    Piroska so šľapákom v strede poľa, kapitán hostí sa už ospravedlňuje.
     
    16
    Prvá štvrťhodina ubehla veľmi rýchlo, Košičania inkasovaným gólom utrpeli na psychike.
     
    17
    A mohlo to byť 1:1! Strata lopty v strede poľa, voľný priestor využil Zajac, ktorý si pripravil miesto na strelu, no triafa iba pozorného Valacha.
    17. Zajac (LKE), Valach (FCP)
    Zdroj: livestream.com/futbalnet
     
    18
    Akcia pokračovala ďalej, na pravom krídle skúšal centrovať Michal Grohoľ. Ten loptu príliš "podbral", výsledkom je odkop Valacha od petržalskej svätyne.
     
    19
    A ďalšia šanca domáceho kapitána! Róbert Jano si zbehol do hĺbky poľa, odkiaľ vyčaroval pas za obranu na skúseného Zajaca. Ten sa snažil prelobovať Valacha, no zakončenie mu vôbec nesadlo... Škoda.
    19. Zajac (LKE), Valach (FCP)
    Zdroj: livestream.com/futbalnet
     
    20
    Rohový kop si vyskúša aj Petržalka.
     
    21
    Boris Turčák poslal loptu pred Fabiniho, defenzíva Košíc zafungovala na výbornú. O niekoľko sekúnd neskôr sa však rovnaký hráč pri postrannej čiare zrazil s Dušanom Kolekom, ktorému sa zo zeme veľmi nechce.
     
    22
    Vyzerá to na problém s kolenom, na trávnik už prichádzajú aj odborníci z domáceho klubu.
     
    23
    Kolek je späť na nohách, hoci stále pokrivkáva. Práve tento obranca vhadzuje na útočnej polovici.
     
    24
    Frederik Valach si pripisuje úspešný zákrok, ktorý však Gabriel Michlian o niekoľko sekúnd pretransformoval na faul Kamila Karaša.
     
    25
    Lukáš Tóth zúžitkoval pas od Zajaca a hoci sa cez Ďureka nepredral, tak aspoň vybojoval priamy kop zo vzdialenosti dvadsiatich metrov spoza šestnástky.
     
    26
    Exekútorom priameho kopu bol špílmacher Košíc Kamil Karaš. Ten to skúsil koncovkou popod múr, lopta sa však k nemu odrazila späť. Karašov druhý pokus už mieril vyššie, no bránu míňa.
     
    28
    Lokomotíva Košice dala gól!
    Čo nevyšlo Karašovi pred dvomi minútami, to mu vyšlo teraz. Michal Grohoľ po spolupráci s Harvilom poslal prízemný center, ktorý jeden zo stopérov neodkopol. Ťažil z toho KAMIL KARAŠ, ofenzívny stredopoliar Loky prestrelil Valacha, ktorému lopta prešla pomedzi ruky a nohy.
    28. Kamil KARAŠ - 1:1
    Zdroj: livestream.com/futbalnet
     
    29
    Boris Turčák si zbehol na ľavú stranu šestnástky, kde si prebral loptu a slabo tiesnený obrancom vypálil z uhla. Matej Fabini stál tam, kde mal a guľatý nezmysel mal pod kontrolou.
     
    30
    Taktický faul Patrika Kavoňa po zbabranom ataku, voľný kop pre Košice na ich vlastnej polovici.
     
    32
    Po dlhšom čase je viac v ofenzíve Petržalka. Ďurekova strela z tridsiatich metrov minula bránu Fabiniho.
     
    33
    Priamočiara akcia mohla zožať ovocie. Výkop Fabiniho na ľavé krídlo, vyhratý súboj pri čiare a center pred bránu. Ten odvrátil Sopúch, k odrazenej lopte sa dostal Michal Grohoľ. Zakončenie "koníčkom" Valacha neprekvapilo, chýbalo tomu viac razancie.
     
    34
    Juraj Piroska v palubnej pozícii to mal na svoju slabšiu nohu a tak táto strieľaná koncovka trénera hostí rozhodne nepotešila.
     
    35
    Veľká smola Erika Prekopa v pokutovom území Lokomotívy. Útočník z hlavného mesta Slovenska zabojoval o loptu, dostával sa k strele, no v poslednej chvíli sa pošmykol a stratil rovnováhu.
     
    36
    Ak sa nemýlim, bol to Patrik Kavoň, ktorý v nebezpečnom priestore prihral iba na nohu spoluhráča. Domáci kapitán Zajac si zbehol pred veľké vápno, loptu si pýtal Róbert Jano, no nedostal ju. Z centra rezultovala iba defenzívna hlavička jedného zo stopérov Petržalky.
     
    37
    Adam Kuľha bol pri svojom odkope faulovaný, hlavný arbiter si to však nevšimol. Hrá sa ďalej bez prerušenia.
     
    38
    Čoraz viac hrajú domáci cez Patrika Zajaca, ktorý motá hlavy obrancom hosťujúceho FC. Loptu si na pravom krídle vypýtal Jano, ten však o ňu prichádza a uvidíme iba odkop Valacha.
     
    39
    Juraj Hovančík faulovaný na vlastnej polovici, nováčik súťaže výborne zakombinoval, no nie je mu to nič platné.
     
    40
    Matej Fabini podbehol dlhú loptu od Pirosku, Erik Prekop ho preloboval, no loptu do brány nezasunul kvôli nezavinenému pádu.
    40. Fabini (LKE), Prekop (FCP)
    Zdroj: livestream.com/futbalnet
     
    41
    Lokomotíva v problémoch, Turčák hľadal Prekopa. František Pavúk vo svojom priestore dominoval.
     
    42
    Najlepším hráčom domácich je bez pochyby Patrik Zajac. Ten osamotený na pravom krídle naslepo odcentroval pred Valacha, guľatý nezmysel sa zniesol na brvno a potom späť do hry. Vo veľkom vápne chýbal Róbert Jano, ktorý bol faulovaný v stredovom kruhu.
    42. Zajac (LKE)
    Zdroj: livestream.com/futbalnet
     
    43
    Priamy kop z dvadsiatich piatich metrov zahral Lukáš Gašparovič. Nevydarený center sa zniesol až do náruče domáceho gólmana.
     
    44
    V posledných okamihoch prvého dejstva sú pri lopte hráči Petržalky. Tí kombinujú na malom území, Košičania si ešte musia dať pozor.
     
    45
    Dva tvrdé súboje pri postrannej čiare. Najprv padol na zem Hovančík, následne aj hosťujúci Turčák, no všetko bolo v rámci pravidiel.
     
    45+1
    Nadstavuje sa jedna minúta.
     
    45+1
    Kolek s Lukášom Tóthom nič nevymysleli, futbalisti sú už mysľami v šatniach.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    V Družstevnej pri Hornáde sledujeme zaujímavý futbal. Nováčik z Petržalky sa ujal vedenia zásahom hlavou v podaní Prekopa, domáci reagovali o štvrťhodinu neskôr vďaka Karašovi. Viac šancí si vypracovala v druhej lige etablovaná Lokomotíva, no už spomínaný Karaš so Zajacom naskytnuté príležitosti nevyužívali.

    Druhý polčas sa začne približne o 18:34.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme FC Petržalka: z ihriska odchádza Lády, prichádza Vician.
     
    47
    Gašparovičov pas mieril na Pirosku, no lopta spomalila, čím znemožnila skúsenému futbalistovi zakončiť.
     
    48
    Chvíľkové zaváhanie Fabiniho, ktorý nevedel, či ísť po Piroskovi s loptou, alebo nie. Napokon sa stiahol späť do malého vápna, odkiaľ sledoval nepresný technický pokus ľavačkou od Gašparoviča.
     
    49
    Patrik Zajac dostal veľa času a priestoru na centrovanie. Napriek tomu však Jana nenašiel, víťaznú hlavičku si pripísal jeden z dvojice Sopúch – Privrel.
     
    50
    Dnes je aktívny aj Michal Grohoľ. Zakončenie spoza polkruhu spred veľkého vápna, Frederik Valach však zasahovať nemusel.
     
    51
    Petržalka po zmene strán upravila rozostavanie, z chyby Hovančíka môžu ťažiť hostia.
     
    52
    Zrazený center Ďureka, Gašparovič pošle loptu pred bránu spoza rohovej zástavky.
     
    53
    Nákop na prednú žrď odvrátil jeden z borcov v modrom drese. Košičania si aktívnym bránením vypýtali vhadzovanie.
     
    54
    Karašovo nepresné prenesenie hry naľavo, Ďurek hlavou "malou domov" na Valacha.
     
    55
    Unáhlené rozhodnutie Róberta Jana, ktorý sa rozhodol vypáliť z voleja. Lopta mu však na kopačku vôbec nesadla, napokon skončila až za postrannou čiarou.
     
    56
    Michal Grohoľ čistým spôsobom odzbrojený od lopty v pokutovom území Petržalky, uvidíme roh. Niektoré hlasy si pýtajú aj penaltu.
     
    57
    Po ubránenom rohu sa predsa len dostal nejako do šance Jano, ktorý si pýtal pokutový kop po kontakte s Valachom. Gabriel Michlian akékoľvek diskusie na túto tému odmieta.
     
    58
    Faulovali však Košičania na vlastnej polovici, Juraj Hovančík dostal ráznu kázeň od hlavného rozhodcu.
     
    59
    Petržalka dala gól!
    Matej Fabini mierne podcenil myšlienku protihráča. BORIS TURČÁK si vzal loptu na hranici veľkého vápna, šiel s ňou bližšie k bráne a polovysokou technickou strelou prekonal domáceho gólmana!
    59. Boris TURČÁK - 1:2
    Zdroj: livestream.com/futbalnet
     
    61
    Lokomotíva má polhodinu na to, aby minimálne vyrovnala. Sledujeme naozaj zaujímavý súboj.
     
    62
    Valach teraz dobre kryje všetky snahy súpera, Košičania musia otvoriť zadné vrátka.
     
    63
    Domáci mohli pykať! Gašparovič s prihrávkou, ktorá mala "oči", koncovka Juraja Pirosku zhruba o meter netriafa bránu!
    63. Gašparovič (FCP), Piroska (FCP)
    Zdroj: livestream.com/futbalnet
     
    64
    Košice rozhodené gólom Turčáka, Petržalka dominuje najmä vďaka dvojici Gašparovič – Piroska.
     
    65
    Trénerská dvojica Loky stále ešte nestriedala, útok môže teoreticky podporiť mladý Jakub Novotný.
     
    66
    Nie príliš podarený odkop hosťujúceho obrancu, Kamil Karaš bude rozohrávať roh.
     
    67
    Juraj Hovančík mal na hlave vyrovnávajúci gól! Presný center z ľavej strany našiel Petržalku nepripravenú, okrem Hovančíka mohol zakončovať aj Róbert Jano. Frederik Valach vytesnil presne mierenú hlavičku na roh!
    67. Hovančík (LKE), Valach (FCP)
    Zdroj: livestream.com/futbalnet
     
    68
    Ďalšia štandardka spoza rohového poloblúka už hosťom väčšie problémy nenarobila, presúvame sa do druhej polovice druhého polčasu.
     
    69
    Atak z ľavej strany v podaní hosťujúceho FC bol naozaj slabý, Fabini už narýchlo rozohráva.
     
    70
    Hráčom akoby dochádzali sily. Erik Prekop si zasekol Pavúka, no mieril iba do stopéra Lokomotívy. Prekop sa opätovne dostal k lopte, chcel efektne posunúť pätičkou na Viciana, ten však prihrávku neobdržal.
     
    71
    Dva zrazené pokusy domácich. Najprv to bol Karaš, ktorý trafil Privrela, do protihráča loptu nastrelil i Grohoľ.
     
    72
    Práve spomínaný Jakub Novotný bude striedajúcim hráčom, otázkou zostáva, koho nahradí.
     
    73
    Prekop si pri postrannej čiare podržal Koleka, voľný kop pre Košice.
     
    74
    Center z veľkej vzdialenosti Valachovi nepríjemnosti narobiť nemohol. Trochu hluché obdobie duelu.
     
    75
    Štefan Harvila predsa len udržal loptu na domácich kopačkách. Posunul ju na Hovančíka, no ten narazil na Pirosku, ktorý si plní aj defenzívne úlohy.
     
    76
    Pretiahnutý center hľadal Róberta Jana, no ten sa v šestnástke nevyskytoval. Košičania riadne podkúrili svojmu súperovi, schyľuje sa k rohovému kopu.
     
    77
    Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Lukáš Tóth, prichádza Jakub Novotný.
     
    77
    Snaha o zahranie signálu, Karaš si nerozumel s Grohoľom. Petržalka však loptu nezískala.
     
    78
    Sekundy rýchlo plynú, my sme sa razom ocitli v záverečnej štvrťhodine. Lokomotíve chýba väčší dôraz pri zakončení.
     
    78
    Striedanie v tíme FC Petržalka: z ihriska odchádza Erik Prekop, prichádza Alex Iván.
     
    79
    Petržalčania pripravení na nápor skúsenejšieho druholigistu. Tak čo, dočkáme sa ešte nejakého gólu?
     
    80
    Lukáš Gašparovič sám rozbehol akciu, aby si zbehol do pokutového územia a vystrelil. Presný zásah z toho nemohol byť.
     
    81
    Zajac sa predral do veľkého vápna z pravej strany, z hranice bránkovej čiary hľadal Karaša, ktorého však výborne tienil Kavoň.
     
    82
    Dušan Kolek avizuje kŕče, domáce trénerske duo bude musieť striedať.
     
    83
    Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Dušan Kolek, prichádza Artem Bardetskyi.
     
    84
    Turčák miešal loptu na ľavom krídle, Petržalka výborne dozerá na záverečnú fázu stretnutia.
     
    85
    Ďurek sa chytal za hlavu po kontakte s Novotným, ten len neveriacky krúti hlavou.
     
    86
    Striedajúci Iván obdržal kolmicu za obranu, avšak Fabini čítal hru a vybehnutím z brány zlikvidoval náznak obrovskej šance.
     
    87
    Žltú kartu dostáva Juraj Piroska (FC Petržalka).
     
    87
    Patrik Zajac bol na konci akcie Lokomotívy, ktorá zaváňala gólom. Frederik Valach si pripisuje na konto zákrok zápasu, keď reflexívnym pohybom rúk zmaril vyrovnanie na 2:2!
    87. Zajac (LKE), Valach (FCP)
    Zdroj: livestream.com/futbalnet
     
    88
    Rohový kop nové vzrušenie nepriniesol, na druhej strane sa však s ohňom zahrával Matej Fabini. Ten vybehol zo svätyne, zahral sa s loptou, no takmer sa mu to vypomstilo. Našťastie pre Košice útočiaci hráč Petržalky túto možnosť nevyužil.
     
    89
    A ďalšia štandardka pre Loky, tentoraz ju zahral Patrik Zajac. Frederik Valach bol obkolesený možno aj desiatkou hráčov, Petržalka však odolala.
     
    90
    Striedanie v tíme FC Petržalka: z ihriska odchádza Lukáš Gašparovič, prichádza Oliver Vecsei.
     
    90+1
    Nadstavujú sa dve minúty.
     
    90+1
    Za zdržovanie hry pri voľnom kope vidí žltú kartu Samuel Ďurek.
     
    90+1
    Na konci prvej nadstavenej minúty sa do útoku prebíjal Jano, no postranný rozhodca odmával ofsajd.
     
    90+2
    Plynú posledné sekundy, pri lopte hosťujúca Petržalka. Iván sa však tiež vystavil do postavenia mimo hry.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    Petržalka po návrate do národnej súťaže okamžite berie miernemu favoritovi stretnutia tri body! Lokomotíva zahadzovala šance, veľké možnosti na skórovanie mali Zajac s Karašom, zarezonovala aj hlavička Hovančíka.

    Na druhej strane boli hostia stopercentní, cesta na západ Slovenska bude radostná vďaka presným zásahom Prekopa s Turčákom. Za Košice sa presadil iba Karaš.
     
    Odo mňa je to na dnes všetko, ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok dňa. (19:25:28)

    Viktor Kalinács

    Branky: 28. Karaš – 11. Prekop, 59. Turčák

    Karty:   87. Piroska (FCP), 90+1. Ďurek (FCP)


    FC Lokomotíva Košice: Fabini – Harvila, Kuľha, Pavúk, Kolek (83. Bardetskyi) – Hovančík – Zajac (C), Grohoľ, Karaš, L. Tóth (77. Novotný) – Jano
    Náhradníci: Kolbas – Bardetskyi, Terpaj, M. Tóth, Čontoš, Novotný, Beli

    FC Petržalka: Valach – Ďurek, Privrel, Sopúch, Nemec – Kavoň, Lády (46. Vician), Piroska (C), Gašparovič (90. Vecsei) – Turčák, Prekop (78. Iván)
    Náhradníci: Sokol – Horvát, Hečko, Vecsei, Vician, Iván, Maco

    Rozhodčí: Gabriel Michlian – Peter Kováč, Anton Perát
    bahis siteleri