Jekatěrinburg – Pardubice 2:0 (nedohr.) | Sokolov – Ústí n/L 1:5 (kon.) | Havířov – Vítkovice 2:3 (po pr.)
Přerov – Opava 3:5 (kon.) | Kladno – Kokšetau 2:1 (2:0 po s.n.) | Poruba 2011 – Jastrzębie 5:4 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
3:5 (2:1, 1:2, 0:2)
HK Opava
Úterý 31.07.2018, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Opava právě vstřelila branku!
    Opava se vymanila z přerovského sevření a VLASTIMIL MALINA dostihl kotouč v poslední možné chvíli, aby jej ještě dopravil do přerovské brány popáté.
    Asistence: Josef Tichý.
     
    51:23
    Opava právě vstřelila branku!
    Opava se poprvé v zápase ujímá vedení a navíc ve vlastním oslabení! Josef Tichý vypálil od modré čáry blízko pravého mantinelu a jeho prudkou střelu se povedlo ztečovat ONDŘEJI HARTMANNOVI. Šurý to neměl jednoduché, střelec branky mu totiž zakrýval výhled.
     
    38:06
    Opava právě vstřelila branku!
    A je srovnáno! Spratek ujížděl po pravém křídle a mezi dvojicí přerovských beků hledal spoluhráče. Volil však nakonec střelu, která Šurému propadla a do pohodlného zakončení před odkrytou klecí se tak dostal JAKUB HENDRYCH.
    Asistence: Spratek.
     
    33:14
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezan znovu trestá špatnou domácí rozehrávku! Pohl chyboval za brankou, jehož špatnou přihrávku vyčapal před hrankou číhající BOHUMIL HERMAN a zápěstím propálil Šurého mezi rukou a betonem.
    Bez asistence.
     
    26:54
    Přerov právě vstřelil branku!
    Šefl střílel od pravého mantinelu, jeho střelu ale vyrazil Wanecki pouze před sebe přímo na hůl DANIELA INDRÁKA. Ten pohodlně zakončil do odkryté klece, ležící Wanecki už v té chvíli nemohl třetí brance nijak zabránit.
    Asistence: Karel Šefl, Jakub Kylnar.
     
    19:18
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři berou vedení zpět! Vhazovalo se po Waneckiho levici. Indrák vyhrál buly a posunul kotouč za sebe k modré čáře na MIKULÁŠE POHLA. Ten si vybruslil na pravý kruh a vyslal nádhernou jedovku, která se od břevna odrazila za brankovou čáru!
    Asistence: Daniel Indrák, Jakub Kylnar.
     
    13:55
    Opava právě vstřelila branku!
    Po chybě v přerovské rozehrávce pláchl sám na Šurého DANIEL SPRATEK. V zakončení několikrát zamíchal pukem a nakonec zvolil bekhendové zakončení. Puk nejprve cinkl o levou tyč a poté zajel za brankovou čáru. Šurý byl na prvního opavského střelce krátký, nacházel se už v opačné straně kasy.
    Bez asistence.
     
    03:39
    Přerov právě vstřelil branku!
    Kratochvil dostal nabito do mezikruží, odkud z první pořádně zatopil Waneckimu. Ten puk vytěsnil betonem poblíž levé tyče, kde se nacházel pohotový FILIP DVOŘÁK, který kotouč zblízka dopravil do sítě.
    Asistence: Kratochvil.

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 4. Dvořák (Kratochvil), 20. Pohl (Indrák, Kylnar), 27. Indrák (Šefl, Kylnar) – 14. Spratek, 34. Herman, 39. Hendrych (Spratek), 52. Hartmann (Tichý, Chalupa), 60. Malina (Tichý)


    HC ZUBR Přerov: Šurý (Šimonů) – Padrnos, Černý, Zbořil (C), Pohl, Bieniek, Šefl, Mokrohajský – Kratochvil (A), Dvořák, Gago – Moučka, Šimeček, L. Jarčov – Mašín, Králík, Valášek – Kylnar, Indrák, Tomaník.
    HK Opava: Wanecki (Daňa) – Tichý, Kažimír, Chalupa (A), Slavík, Bijota, Zouhar – Seidler, Černý (C), Vaněk – Hartmann, Malina, Herman – Spratek, Hendrych, Jánošík – Zelenkov, Štindl, Rousek.

    Rozhodčí: Přikryl, Kašík – Klvač, Perutka
    bahis siteleri