Nigérie – Německo 0:1 (kon.) | Haiti – Čína 1:2 (kon.) | Paraguay – Španělsko 1:4 (kon.)
USA – Japonsko 0:1 (kon.)
konec
Paraguay
1:4 (0:1)
Španělsko
Pondělí 06.08.2018, 16:30 • Stade Guy-Piriou, Concarneau • MS U20 ženy • Skupina C
Předzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pondělního večera a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit zase na shledanou. (18:27:44)
     
    Střely na branku: 2:12. Střely mimo: 8:6. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 10:6.
     
    Zápas sledovalo 1 587 diváků.
     
    Je dobojováno. Španělky ve druhé půli ještě nasázely další tři branky a dočkaly se prvních tří bodů na šampionátu. Paraguayky ještě stihly dostat se na dostřel jediného gólu, jejich soupeřky ale hru kontrolovaly a nedopustily žádné drama. Hattrickem se blýskla Patricia Guijarrová, která výrazně pomohla k první výhře na mistrovství světa.
     
    90+7
    Konec zápasu.
    90+6. Patricia GUIJARROVÁ - 1:4
     
    90+6
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    A nakonec je z toho ještě další branka španělského týmu. Bonmatiová rozehrála standardní situaci a míč se ocitl v pokutovém území. PATRICIA GUIJARROVÁ ho pak umístila za záda Ortizové a završila tak svůj dnešní hattrick – 1:4.
     
    90+5
    Eva Navarrová pak střílela z pravé strany a byla faulována, takže bude zahrávat ještě volný přímý kop ze slibné pozice. Paraguayky si už staví zeď.
     
    90+5
    Následně pak si další zákrok musela připsat španělská brankářka Collová, která v pokleku chytila míč do rukavic. Španělky pak po jejím odkopu míří ještě do akce.
     
    90+4
    Bylo to sice z velké dálky, ovšem míč se dostal až do pokutového území, kde ho ale nedokázala sklepnout mezi tři tyče Aguileraová.
     
    90+3
    Patricia Guijarrová se nyní ohnala po soupeřce a dostává za to důraznou domluvu hlavní rozhodčí. Paraguay tak bude zahrávat volný přímý kop.
     
    90+2
    Pokus o vysunutí Navarrové ztroskotal na obraně Paraguaye. A její hráčky pak míří rychle ještě do další akce na druhé straně.
     
    90+1
    Španělky se hnaly do dalšího útoku, po pravé straně akci táhla Navarrová, ale znovu její pokus zastavila Ortizová. Ta poté odkopla míč od své branky.
     
    90
    Nastavovat se bude ještě pět minut navíc.
     
    90
    Střídání v týmu Paraguay: ze hřiště odchází Fretesová, přichází Ojedaová.
     
    89
    Další šance Paraguaye, která končí mimo tři tyče. Spíše už to tedy vypadá, že španělský celek si svůj náskok už pohlídá.
     
    87
    Nyní to zkusila svou střelou Villasantiová, jenže trefila jen obránkyni Španělská, která míč poslala mimo ohrožení vlastní branky.
    86. Ortizová zneškodnila střelu Navarrové.

    Vendula Zdražilová

    Branky: 62. Martínezová – 40. Guijarrová, 49. Pinaová, 64. Guijarrová, 90+6. Guijarrová

    Karty:   49. Minová (PAR), 67. Fretesová (PAR)


    Střely na branku: 2:12. Střely mimo: 8:6. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 10:6.
    Paraguay: Ortizová – Veccaová, Alonsová, Fretesová (90. Ojedaová), Minová, Codoyová (C), Sandovalová, Martinezová J., Chamorrová (74. Sanchezová), Villasantiová, Bogarinová (64. Aguileraová)
    Náhradníci: Salasová, Francová – Ojedaová, Gonzalezová, Avilaová, Martinezová G., Sanchezová, Bareirová, Aguileraová, Sosaová

    Španělsko: Collová – Battleová (85. Sanchová), Pujadasová, Egurrolaová, Guijarrová, Orozová (60. Andujarová), Menayová (79. Aleixandriová), Rodríguezová, Bonmatiová (C), Navarrová, Pinaová
    Náhradníci: Isabelová, Noeliaová – Aleixandriová, Sierraová, Nuriaová, Fernándezová, Candelaová, Silvia, Garcíaová, Pauletaová

    Rozhodčí: Jacewiczová (Austrálie) – Cui (Čína), Kum-Nyo (Korea)

    Diváci: 1 587
    thejrc.org