Davos – Sparta 2:10 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 4:2 (kon.)
konec
HC Davos
2:10 (1:5, 1:2, 0:3)
HC Sparta Praha
Neděle 12.08.2018, 14:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Mountfield Cup
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:34
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je tam, je tam! Euforická Sparta čepuje tragickému Davosu desítku! Znovu se o to postaral její elitní útok, který přece jenom nad ostatními vyčnívá. Miroslav Forman z pravé strany dobře viděl najetého LUKÁŠE PECHA, a ten jeho nabídku přesně doručil ke druhé tyčce – 2:10! Asistence: Miroslav Forman.
     
    53:39
    Sparta právě vstřelila branku!
    Happy birthday! MIROSLAV FORMAN je prvním dvougólovým hráčem večera, ještě může zaútočit na hattrick a jeho Sparta na desítku! Dnešní oslavenec na pravé straně zvolil prudkou bombu, která si našla cestu nejspíš kolem bližší tyčky až za Sennova záda – 2:9. Asistence: Lukáš Pech, Petr Kumstát.
     
    46:42
    Sparta právě vstřelila branku!
    Deset, deset, přejí si sparťanští fanoušci! JIŘÍ ČERNOCH se teď dočkal odměny za bolestivou ránu pukem ze začátku třetiny. Před brankovištěm si počkal na parádní přihrávku od Lukáše Rouska a z první ji poslal k volnému místu u tyčky – 2:8! Asistence: Lukáš Rousek, Jeremie Blain.
     
    25:37
    Sparta právě vstřelila branku!
    Chvilku jsme si mysleli, že zlý sen Švýcarů skončil. Ale to byl nejspíš omyl. Také z další přesilovky vytěžili sparťané gól a vedou už o pět branek! Na modré čáře napřáhl JAN KOŠŤÁLEK a vyslal bombu, za kterou se Senn jenom marně natahoval – 2:7! Asistence: Lukáš Pech.
     
    24:43
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tahle přesilovka už nebude započítána jako využitá, ale to je to poslední, co by teď sparťanům vadilo! Dělovku Jeremieho Blaina vyrazil Senn před sebe, kam dojížděl TOMÁŠ PŠENIČKA. Ačkoli ho situace vynesla už do takřka nulového úhlu, stejně zvládl dorazit puk do odkryté branky a je to 2:6! Asistence: Jeremie Blain, Lukáš Rousek.
     
    22:05
    Davos právě vstřelil branku!
    Také druhou početní výhodu Švýcaři využívají a zkraje druhé třetiny se vrací do zápasu! Všichni víme, že když takoví hráči dostanou prostor, zavání to gólem. Dino Wieser narýsoval od pravého mantinelu střílenou přihrávku DARIU MEYEROVI, který ji nenuceně ztečoval do branky. Krásná akce – 2:5! Asistence: Dino Wieser, Marc Wieser.
     
    18:25
    Sparta právě vstřelila branku!
    Ale tohle je v podání sparťanů nejlepší možná odpověď! Kolik mají dneska před gólmanem prostoru, to je neskutečné. MIROSLAV FORMAN si tam mohl rozložit piknik. Dostal puk na hokejku, ještě zmátl van Pottelbergha, stáhl si kotouč zpátky na forhend a pak zavěsil – 1:5! Asistence: Lukáš Pech.
     
    17:49
    Davos právě vstřelil branku!
    Dobrou minutu dvacet Davosu trvalo, než se vůbec usadil v útočné třetině. Jednu ránu sparťané zblokovali, ale teď už kapitulují. U tyčky dorážel Dario Meyer a kotouč se od Neužila odrazil před prázdnou branku, kterou v rychlosti bez potíží trefil THIERRY BADER – 1:4. Asistence: Dario Meyer, Mischa Bleiker.
     
    15:08
    Sparta právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné! Švýcaři jsou zralí na ručník, sparťané si s nimi dál dělají, co chtějí! Teď si slabší chvilku vybral van Pottelberghe. Po pravé straně se rozjel TOMÁŠ JANDUS a rozhodl se pro střelu, kterou nádherně namířil přesně do protilehlého růžku davoské svatyně – 0:4! Asistence: Martin Jandus, Jeremie Blain.
     
    13:23
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hokejka byla v povolené výši, gól platí a sparťanští mladíci vedou už o tři góly! Na modré čáře napřáhl Radek Jeřábek a do dráhy letu puku přesně zasáhl TOMÁŠ DVOŘÁK, načež se van Pottelberghe jenom ohlédl – 0:3! Asistence: Radek Jeřábek, Miroslav Forman.
     
    06:04
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to je šok pro švýcarský velkoklub, hned po 25 sekundách inkasuje podruhé! Dvořáček vrátil kotouč na modrou čáru k Jeremiemu Blainovi, jenž okamžitě vypálil. Před branku si mezitím sjel LUKÁŠ LUŇÁK a blýskl se fantastickou tečí přesně do růžku branky! Prosadil se tak čtvrtý útok Sparty – 0:2. Asistence: Jeremie Blain, David Dvořáček.
     
    05:39
    Sparta právě vstřelila branku!
    Český tým hned první přesilovku využívá a po vynikající herní pasáži se ujímá vedení! Od modré vypálil Blaž Gregorc a van Pottelberghe vyrazil kotouč jen před sebe. Tam si nikdo nevšímal PETRA KUMSTÁTA, jenž bekhendem dorazil puk na místo určení – 0:1! Asistence: Blaž Gregorc, Lukáš Pech.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 18. Bader (Meyer, Bleiker), 23. Meyer (D. Wieser, M. Wieser) – 6. Kumstát (Gregorc, Pech), 7. Luňák (Blain, Dvořáček), 14. Dvořák (Jeřábek, Forman), 16. T. Jandus (M. Jandus, Blain), 19. Forman (Pech), 25. Pšenička (Blain, Rousek), 26. Košťálek (Pech), 47. Černoch (Rousek, Blain), 54. Forman (Pech, Kumstát), 59. Pech (Forman)


    HC Davos: van Pottelberghe (21. Senn) – Du Bois (A), Buchli, Nygren, Barandun, Paschoud, Ambühl (C), Payr, Jung – M. Wieser, Corvi, D. Wieser (A) – Hischier, Bader, Pestoni – Meyer, Weder, Aeschlimann – Spinell, Baumgartner, Bleiker. Trenér: Arno Del Curto.
    HC Sparta Praha: Neužil (Honzík) – Delisle, Gregorc, Blain, Kalina (C), Košťálek, Piskáček, Jeřábek, Dvořák – Forman, Pech, Kumstát – Pšenička, Černoch, Rousek – T. Jandus (A), Hanták, M. Jandus (A) – Žálčík, Luňák, Dvořáček. Trenér: Uwe Krupp.

    Rozhodčí: Hribik, Veselý – Kis, Lučan.
    bahis siteleri